You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνική κοινότητα Swingers
- Μέλος που άνοιξε το νήμα savras poniridis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 582
- Εμφανίσεις 167K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.674
- Πόντοι
- 201
Μαρτυριάρη...Σήμερα στον ποταμό μεταμόρφωση στην μεγάλη σουίτα πρέπει να πήγαν πάνω από 10 ζευγάρια!!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.564
- Πόντοι
- 7.885
Που είναι ο ποταμός μεταμόρφωσης τύπεΣήμερα στον ποταμό μεταμόρφωση στην μεγάλη σουίτα πρέπει να πήγαν πάνω από 10 ζευγάρια!!
Darko77
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2019
- Like
- 1.167
- Πόντοι
- 200
Λάθος το τ9 πριαμο ήθελα να γράψωΠου είναι ο ποταμός μεταμόρφωσης τύπε![]()
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 18.163
- Πόντοι
- 3.506
Διαθέτει την πιο μεγάλη σουΐτα για τέτοιες φάσεις και λόγω ευκολίας πρόσβασης (Αττική οδός - εθνική Αθήνας Λαμίας) είναι ψηλά στις προτιμήσειςΛάθος το τ9 πριαμο ήθελα να γράψω
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.674
- Πόντοι
- 201
Είναι και ο στύλος στα συν για όσες το έχουνΔιαθέτει την πιο μεγάλη σουΐτα για τέτοιες φάσεις και λόγω ευκολίας πρόσβασης (Αττική οδός - εθνική Αθήνας Λαμίας) είναι ψηλά στις προτιμήσεις![]()

Darko77
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2019
- Like
- 1.167
- Πόντοι
- 200
Ναι είναι φοβερό δωμάτιο το έχω πάρει αλλά δυστυχώς χωρίς άλλο ζευγάρι μόνο με την δικιά μου !Είναι και ο στύλος στα συν για όσες το έχουν![]()
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 18.163
- Πόντοι
- 3.506
Πες πόσους θέλεις να σου κανονίσωΝαι είναι φοβερό δωμάτιο το έχω πάρει αλλά δυστυχώς χωρίς άλλο ζευγάρι μόνο με την δικιά μου !
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 18.163
- Πόντοι
- 3.506
Sugar daddy man???Αύριο 11πμ Πριάμο Ηλιούπολης ζευγάρι 36γ 52α εμφανίσιμοι. Οποίο ζευγάρι επιθυμεί να στείλει μνμ...

Kyle.Wayne
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2025
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα κύριοι και κυρίες. Είμαι καινούργιο μέλος οπότε συγχωρέστε με αν η ερώτηση που θα σας απευθύνω φανεί εκτός νήματος. Εδώ και κάνα δυο χρόνια τώρα έχω δοκιμάσει πάμπολλες φορές παρτούζες, όλες βέβαια με εσκορτς. Σε όλες πέρασα υπέροχα και εν ολίγοις εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως κάποιος μπορεί να εισχωρήσει ουσιαστικά στο χώρο των swingers.;Να παραθέσω ότι είμαι 26 και γενικά θα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία του swinging. Παρόλαυτα αυτή την περίοδο δεν είμαι με κάποια κοπέλα. Αυτά σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.Sugar daddy man???![]()
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 18.163
- Πόντοι
- 3.506
Αφού δεν έχεις γυναίκα πώς να γίνεις swinger ρε μαν;;;Καλησπέρα κύριοι και κυρίες. Είμαι καινούργιο μέλος οπότε συγχωρέστε με αν η ερώτηση που θα σας απευθύνω φανεί εκτός νήματος. Εδώ και κάνα δυο χρόνια τώρα έχω δοκιμάσει πάμπολλες φορές παρτούζες, όλες βέβαια με εσκορτς. Σε όλες πέρασα υπέροχα και εν ολίγοις εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως κάποιος μπορεί να εισχωρήσει ουσιαστικά στο χώρο των swingers.;Να παραθέσω ότι είμαι 26 και γενικά θα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία του swinging. Παρόλαυτα αυτή την περίοδο δεν είμαι με κάποια κοπέλα. Αυτά σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Αν θες να γίνεις μπαλαντέρ άλλο καπέλο.
new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 107
- Πόντοι
- 1
κανε συνδρομη στο sdc.com ως μονος ανδρας κ σττειλε μμηνυματα σε ζευγαρια. θελει υπομονη να ξερεις. ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος.Καλησπέρα κύριοι και κυρίες. Είμαι καινούργιο μέλος οπότε συγχωρέστε με αν η ερώτηση που θα σας απευθύνω φανεί εκτός νήματος. Εδώ και κάνα δυο χρόνια τώρα έχω δοκιμάσει πάμπολλες φορές παρτούζες, όλες βέβαια με εσκορτς. Σε όλες πέρασα υπέροχα και εν ολίγοις εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως κάποιος μπορεί να εισχωρήσει ουσιαστικά στο χώρο των swingers.;Να παραθέσω ότι είμαι 26 και γενικά θα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία του swinging. Παρόλαυτα αυτή την περίοδο δεν είμαι με κάποια κοπέλα. Αυτά σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.564
- Πόντοι
- 7.885
Έχουμε απ' όλα τύπε απλά τυχαίνει η γυναίκα του τρίο να έχει και πουλάκιΠιτσιρικάς, 24 χρόνων εδώ.
Έχουμε κάποιο ζευγάρι να ενδιαφέρεται για τριο, cuckold η κάποια παντρεμένη που θα ήθελε μικρότερο??
Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.029
- Πόντοι
- 81
Διάβασα μόνο τη τελευταία σελίδα, πρέπει να είναι το νήμα με τις πιο άκυρες ασύνδετες απαντήσεις χα χα.
μενουν αναπαντητα ερωτηματαΔιάβασα μόνο τη τελευταία σελίδα, πρέπει να είναι το νήμα με τις πιο άκυρες ασύνδετες απαντήσεις χα χα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις