papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.446
- Πόντοι
- 27.261
καλα οκ.Χαχαχαχααχ,, γυναίκα μου είναι ρε φίλε αλήθεια, δεν είναι πορνοσταρ
και εσυ εισαι ο bruce σωστα εε ?
καλα οκ.Χαχαχαχααχ,, γυναίκα μου είναι ρε φίλε αλήθεια, δεν είναι πορνοσταρ
βάζω στοίχημα όμως ότι στο κρεβάτι μετατρέπεται σε πορνοστάρ. κι όχι μόνο στο κρεβάτι.Χαχαχαχααχ,, γυναίκα μου είναι ρε φίλε αλήθεια, δεν είναι πορνοσταρ
Όχι φίλε μου εγώ είμαι ο dimerκαλα οκ.
και εσυ εισαι ο bruce σωστα εε ?
που μοιαζει στον bruce ομως ?Όχι φίλε μου εγώ είμαι ο dimer
συνεχισε το εργο και θα δουμε σε λιγο αν ειναι.Καμία σχέση φίλε μου, τα διπλά του κιλά έχω εκτός αν εννοείς μόνο το καυλι
Αν αμφισβητείς τις φώτο, τα καυλια κτλ ότι είναι fake,, νομίζω θα το φας το κεφαλάκι σου...συνεχισε το εργο και θα δουμε σε λιγο αν ειναι.
Κάτσε μια αδερφέ, να σε γλιτώσω από όλο αυτόν τον κόπο που κάνεις να ψάχνεις στο ίντερνετ για τις φώτο μας αν είναι fake... Πάρε μια με το προφίλ σου, πεσμένη.... Γιατί έτσι μόνο μπορεί να είναι κάτι, με το προφίλ σου....Αν αμφισβητείς τις φώτο, τα καυλια κτλ ότι είναι fake,, νομίζω θα το φας το κεφαλάκι σου...
Εγώ θα σταθώ στην τρυφερή πινελιά με την καρδούλα.Φαίνεσαι ευαίσθητη ψυχή.??Κάτσε μια αδερφέ, να σε γλιτώσω από όλο αυτόν τον κόπο που κάνεις να ψάχνεις στο ίντερνετ για τις φώτο μας αν είναι fake... Πάρε μια με το προφίλ σου, πεσμένη.... Γιατί έτσι μόνο μπορεί να είναι κάτι, με το προφίλ σου....
Τι βυζάρες!!!
Τι να κρύβει με την καρδούλα άραγεςΕγώ θα σταθώ στην τρυφερή πινελιά με την καρδούλα.Φαίνεσαι ευαίσθητη ψυχή.??
Άψογη απάντηση.Κάτσε μια αδερφέ, να σε γλιτώσω από όλο αυτόν τον κόπο που κάνεις να ψάχνεις στο ίντερνετ για τις φώτο μας αν είναι fake... Πάρε μια με το προφίλ σου, πεσμένη.... Γιατί έτσι μόνο μπορεί να είναι κάτι, με το προφίλ σου....
ωραιος ?Κάτσε μια αδερφέ, να σε γλιτώσω από όλο αυτόν τον κόπο που κάνεις να ψάχνεις στο ίντερνετ για τις φώτο μας αν είναι fake... Πάρε μια με το προφίλ σου, πεσμένη.... Γιατί έτσι μόνο μπορεί να είναι κάτι, με το προφίλ σου....
Αν θυμάμαι καλά τις εχεις δημοσιεύσει κι αλλού αυτές dimer.Χαχαχαχααχ,, γυναίκα μου είναι ρε φίλε αλήθεια, δεν είναι πορνοσταρ
Μη βάζεις και στοίχημα γι'αυτό.Βασικά όλο το boudela θα ενδιαφέρεται για τέτοιο σκηνικό.