Τρόπος του λέγειν...Μη βάζεις και στοίχημα γι'αυτό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνική κοινότητα Swingers
- Μέλος που άνοιξε το νήμα savras poniridis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 557
- Εμφανίσεις 154K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Τι μας κάνεις ρε φίλε πρωινιάτικα?Ετσι, για να πάει καλά η μέρα
ΚΑΛΗΜΈΡΕΣ!!!
Μακάρι να ήταν και η δικιά μου τόσο open minded.
nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.191
- Πόντοι
- 17.576
Πόσο καύλα και τα δυο τους .... φίλε dimer υποκλίνομαι!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλλά και εδώ ...κορμάρα η κοπελιά....σε ζηλεύω!!!!!Ετσι, για να πάει καλά η μέρα
ΚΑΛΗΜΈΡΕΣ!!!
dimer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2017
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 201
Προσπάθησε το αδερφέ, στην τελική μια καυλαντα μας έμεινε σε αυτή την ρημαδα την ζωή...Τι μας κάνεις ρε φίλε πρωινιάτικα?
Μακάρι να ήταν και η δικιά μου τόσο open minded.
psolarmenistiz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 206
Καλημέρα Ντιμερ.... μας έφτιαξε πάλι πρωί πρωί ....Ετσι, για να πάει καλά η μέρα
ΚΑΛΗΜΈΡΕΣ!!!
Αδερφέ το έχω προσπαθήσει πολύ. Από πριν παντρευτούμε. Τώρα με δύο μικρά παιδιά είναι πολύ δύσκολο να κάνει κάτι. Πριν παντρευτούμε προσπαθούσα να την πείσω για γυμνισμό. Τελικά πάω μόνος μου οτάν λείπει με τα παιδιά για διακοπές. Τα τελευταία χρόνια προσπάθω να την πείσω να δοκιμάσουμε με άλλο ζευγάρι. Ανένδοτη.Προσπάθησε το αδερφέ, στην τελική μια καυλαντα μας έμεινε σε αυτή την ρημαδα την ζωή...
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Ετσι, για να πάει καλά η μέρα
ΚΑΛΗΜΈΡΕΣ!!!
Φιλε χλωμο να προσεγγισεις ζευγαρια εκτος απο 2-3 γνωστους σουινγκεραδες οπως stokadoura και kostakis27
Οι υπολοιποι μονοι τους θελουν να σκασουν μυτη
dimer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2017
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 201
Δίκαιο έχεις σε αυτό φίλε μου αλλά οι swingers (τουλάχιστον εμείς) δεν παίζουμε απαραίτητα μόνο με ζευγάρια, καμία φορά τα threesome και τα gangbang είναι καλύτεραΦιλε χλωμο να προσεγγισεις ζευγαρια εκτος απο 2-3 γνωστους σουινγκεραδες οπως stokadoura και kostakis27
Οι υπολοιποι μονοι τους θελουν να σκασουν μυτη
Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Μουναρος!Ετσι, για να πάει καλά η μέρα
ΚΑΛΗΜΈΡΕΣ!!!
athen
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώ μαζί σου, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την παρέα. Είμαι Γερμανός και παίρνω συνεχώς προσκλήσεις εκεί, παρόλο που ζω στην Ελλάδα. Εδώ δεν θα είχα την τύχη να συμμετάσχω σε ένα MFM ή σε συμμορία.Δίκαιο έχεις σε αυτό φίλε μου αλλά οι swingers (τουλάχιστον εμείς) δεν παίζουμε απαραίτητα μόνο με ζευγάρια, καμία φορά τα threesome και τα gangbang είναι καλύτερα
Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 5.646
μπράβο πάντα τέτοια
Μακρυα κ αγαπημένοι αδερφέ μου??
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
ρε νιαμου τυπαρα μην πας απευθειας στο παμπλικ σεκτορ να πουμε με γυμνισμους και τα λοιπα που οι περισσοτεροι κανουν πισω. ενα και ενα κανουν δυο. στην φαση που εισαι θελει πλυση εγκεφαλου μεθοδικα. το βραδακι που θα κοιμουνται τα παιδια θα την αρχισεις στο μπιρι μπιρι. αρχικα θα παιξεις με τσοντα κανοντας φοκους στα λεσβιακα και στα τριο προσθεση να βγαζει σουμα 1 αντρας 2 γυναικες, παιζει μπαλα μονο ενας κοκκορας στο κοτετσιΑδερφέ το έχω προσπαθήσει πολύ. Από πριν παντρευτούμε. Τώρα με δύο μικρά παιδιά είναι πολύ δύσκολο να κάνει κάτι. Πριν παντρευτούμε προσπαθούσα να την πείσω για γυμνισμό. Τελικά πάω μόνος μου οτάν λείπει με τα παιδιά για διακοπές. Τα τελευταία χρόνια προσπάθω να την πείσω να δοκιμάσουμε με άλλο ζευγάρι. Ανένδοτη.
θα την βαζεις αυτηνε φατσα στην οθονη θα τελειωνετε με θεα τα λεσβιονια με τα πλακομουνια οριζοντιως και καθετως. καθως να πουμε και με τα τριο διπλοτσιμπουκα και γαμησια πισωκολλητα τζενγκα στοιβασιμες κωλοτρυπιδες
αν πανε ολα καλα μετα απο καιρο θα μπαινετε ματζικ και στο γκλαμουρ και θα διαλεγετε βιζιτονι. αλλα θελει προσοχη με ρεγουλα τυπε να διατηρεις τον ελεγχο
ελπιζω να βοηθησα να πουμε
dimer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2017
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 201
.... Το αυτό, ακριβώς...ρε νιαμου τυπαρα μην πας απευθειας στο παμπλικ σεκτορ να πουμε με γυμνισμους και τα λοιπα που οι περισσοτεροι κανουν πισω. ενα και ενα κανουν δυο. στην φαση που εισαι θελει πλυση εγκεφαλου μεθοδικα. το βραδακι που θα κοιμουνται τα παιδια θα την αρχισεις στο μπιρι μπιρι. αρχικα θα παιξεις με τσοντα κανοντας φοκους στα λεσβιακα και στα τριο προσθεση να βγαζει σουμα 1 αντρας 2 γυναικες, παιζει μπαλα μονο ενας κοκκορας στο κοτετσι
θα την βαζεις αυτηνε φατσα στην οθονη θα τελειωνετε με θεα τα λεσβιονια με τα πλακομουνια οριζοντιως και καθετως. καθως να πουμε και με τα τριο διπλοτσιμπουκα και γαμησια πισωκολλητα τζενγκα στοιβασιμες κωλοτρυπιδες
αν πανε ολα καλα μετα απο καιρο θα μπαινετε ματζικ και στο γκλαμουρ και θα διαλεγετε βιζιτονι. αλλα θελει προσοχη με ρεγουλα τυπε να διατηρεις τον ελεγχο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.406
- Πόντοι
- 12.756
ω να σου γαμησω πρωι-πρωι ρε νιμουΕτσι, για να πάει καλά η μέρα
ΚΑΛΗΜΈΡΕΣ!!!
Άσε τα έχω δοκιμάσει και αυτά. Το κόλλημα της είναι στο θέμα της ιδιωτικότητας. Ειδικά τώρα που έχει και οικογένεια. Εδώ με το ζόρι να μπορέσω να βγάλω καμιά φωτό η βίντεο πάνω στο γαμήσι που υποτίθεται οτι θα μείνει και μεταξύ μας. Τουλάχιστον γουστάρει να γαμιέται συνέχεια και το κάνει και καλά. Δεν μπορούμε να τα έχουμε κι όλα δικά μας.ρε νιαμου τυπαρα μην πας απευθειας στο παμπλικ σεκτορ να πουμε με γυμνισμους και τα λοιπα που οι περισσοτεροι κανουν πισω. ενα και ενα κανουν δυο. στην φαση που εισαι θελει πλυση εγκεφαλου μεθοδικα. το βραδακι που θα κοιμουνται τα παιδια θα την αρχισεις στο μπιρι μπιρι. αρχικα θα παιξεις με τσοντα κανοντας φοκους στα λεσβιακα και στα τριο προσθεση να βγαζει σουμα 1 αντρας 2 γυναικες, παιζει μπαλα μονο ενας κοκκορας στο κοτετσι
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.406
- Πόντοι
- 12.756
ενταξει ρε νιμου εγραψες μιλάμε..ρε νιαμου τυπαρα μην πας απευθειας στο παμπλικ σεκτορ να πουμε με γυμνισμους και τα λοιπα που οι περισσοτεροι κανουν πισω. ενα και ενα κανουν δυο. στην φαση που εισαι θελει πλυση εγκεφαλου μεθοδικα. το βραδακι που θα κοιμουνται τα παιδια θα την αρχισεις στο μπιρι μπιρι. αρχικα θα παιξεις με τσοντα κανοντας φοκους στα λεσβιακα και στα τριο προσθεση να βγαζει σουμα 1 αντρας 2 γυναικες, παιζει μπαλα μονο ενας κοκκορας στο κοτετσι
πρεπει να ειναι το πιο μεγαλο σου ποστ εβερ
τελικά ψυχολογος-ανακριτης-παρακινητης εισαι , οχι πουτανιαρης
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 2.606
τυπε εχεις να φας πεσιματικη απ τις πουσταρδελες του σαιτ ας προσεχεςΕγώ είμαι φίλε και δεν τρέχει τίποτα, μια χαρά όλα
dimer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2017
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 201
Έχει αρχίσει ήδη φίλε μουτυπε εχεις να φας πεσιματικη απ τις πουσταρδελες του σαιτ ας προσεχες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις