Εγώ πάντως το δηλώνω δημόσια.
Πάσχω από οξεία Kruger-ίτιδα ...
Φίλε ορειβάτη ,
Που την θυμήθηκες ; Ωραίο γερμανόμουνο και καλή ηθοποιός.Νομίζω έπαιξε και την ωραία Ελένη!
Ναι. Αυτή ήταν. Αν και Γερμανίδα καυτό μωρό!
Εγώ πάντως το δηλώνω δημόσια.
Πάσχω από οξεία Kruger-ίτιδα ...
Φίλε ορειβάτη ,
Που την θυμήθηκες ; Ωραίο γερμανόμουνο και καλή ηθοποιός.Νομίζω έπαιξε και την ωραία Ελένη!
Αυτός ο 3μέγιστος που το παίζει δήθεν σταυροφόρος στις μέρες μας, αρχές του 2000 με το αυτοκίνητο του βράδι, κοντά στο βενζινάδικο της φυλής, ψάρευε αγοράκια. Κάποια απο τα παλιά λαγωνικά του σάιτ ίσως να τον θυμούνται..Αυτός ο τριμέγιστος κ. Μπιμπίλ@ς είναι πολύ μέτριος στα μάτια της υπεράσπισης», πρόσθεσε ο κ. Ρόχας.
το 15, 16, 17, 18, 19 ειναι πανω κατω το ιδιο
ρε το σακη το κολοσφυριχτρα,τον απειλησαν οτι θα βγαλουν τα δικα του και ετρεξε για συμπαραστασηΕντάξει
Λες?ρε το σακη το κολοσφυριχτρα,τον απειλησαν οτι θα βγαλουν τα δικα του και ετρεξε για συμπαρασταση
τυπε νομιζω επειδη και ο ιδιος ο Σακης γνωριζει οτι εχει μια ευφραδεια λόγου NOT δε θα διακυνδυνευε να βγει και να σχολιασει ενα τετοιο ζητημα εαν δεν υπηρχε πολυ σοβαρος λόγος
Και έτσι άρχισε το κουβάρι πάλι να ξετυλίγεται με τις γνωστές υποθέσειςτυπε νομιζω επειδη και ο ιδιος ο Σακης γνωριζει οτι εχει μια ευφραδεια λόγου NOT δε θα διακυνδυνευε να βγει και να σχολιασει ενα τετοιο ζητημα εαν δεν υπηρχε πολυ σοβαρος λόγος
ρε το σακη το κολοσφυριχτρα,τον απειλησαν οτι θα βγαλουν τα δικα του και ετρεξε για συμπαρασταση
Καπου διαβασα πως υπαρχει διαχωρισμος για σεξουαλικα αδικηματα οταν ειναι το παιδι κατω των 15 η ανωΑκουσατε τι ειπε ο Κουγιας σημερα στην Σισσυ Χρηστιδου??αν οχι ειπε οτι αν εισαι 15 και πανω το μονο ποινικο αδικημα που μπορει να σταθει ειναι ο βιασμος(και σε αγορια και σε κορίτσια)...το να στελνεις μυνηματα τυπου "τι φορας τωρα"...να στελνεις γυμνές φωτος και ακομα ακομα να κανεις συναινετικο σεξ με 15 χρονων και ανω Δεν ειναι ποινικό αδικημα!!!ισχυει αυτο??
δηλαδή δεν γνωρίζεις ότι η ηλικία συναίνεσης στη χώρα μας είναι τα 15 έτη;Ακουσατε τι ειπε ο Κουγιας σημερα στην Σισσυ Χρηστιδου??αν οχι ειπε οτι αν εισαι 15 και πανω το μονο ποινικο αδικημα που μπορει να σταθει ειναι ο βιασμος(και σε αγορια και σε κορίτσια)...το να στελνεις μυνηματα τυπου "τι φορας τωρα"...να στελνεις γυμνές φωτος και ακομα ακομα να κανεις συναινετικο σεξ με 15 χρονων και ανω Δεν ειναι ποινικό αδικημα!!!ισχυει αυτο??
καλα πηγε κι αυτο. Εξω ο φιλιππιδης εξω και ο λιγναδης. Ακομα και αυτοι που λεγαμε "4-5 χρονια το πολυ να κατσουν" εκτεθηκαμεΔίκη Λιγνάδη: Ελεύθερος υπό όρους ο σκηνοθέτης - Έντονες αντιδράσεις από το ακροατήριο
#Breaking #CNNgrNewswww.cnn.gr
καλα πηγε κι αυτο. εκτεθηκαμε
Ελλαδισταν...
Τι έγινε;