Νέα

Ελληνική Καλλιτεχνική Σκηνή - Ο Βόθρος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 287
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.906
Πόντοι
46.423
ναι...που ειναι το παραξενο?

Περίμενε καταγγελία τότε από ιερόδουλη επειδή ακούμπησες το βυζί της χωρίς να την ρωτήσεις ...

Δυστυχώς Κούγιας και πάλι Κούγιας όσο και άν ακούγεται άσχημο.

:wink:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
εχω την κακια συνηθεια και ρωταω πρωτα...δεν αρπαζω ποτε.
να τον χαιρεσε τον κυριο

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.906
Πόντοι
46.423
εχω την κακια συνηθεια και ρωταω πρωτα...δεν αρπαζω ποτε.
να τον χαιρεσε τον κυριο

Μπορεί όμως να σε κατηγορήσει μετά από μια 5ετία και να βγούν στα κανάλια όλες οι οργανώσεις και να σε κατασπαράξουν.

Εκεί να σε δω τι θα έλεγες στα κανάλια ???

Βέβαια troubakhs δεν είναι Λιγνάδης για να μπορούν οι κακοπροαίρετοι να πλήξουν την κυβέρνηση ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.881
Πόντοι
19.795
Ο Κούγιας επιλέχθηκε επειδή είναι ο μόνος καραγκιόζης-τηλεδικηγορος που μπορεί να αποδομησει τους μυνητες και τους μάρτυρες κατηγορίας.
Επίσης είναι σίγουρο ότι "ξέρει πολλά για πολλούς".
Η, τουλάχιστον αυτό δείχνει η ανοχή της κοινωνίας στο πρόσωπο του.

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Κύριε Κούγια, σας ψάχνουν οι ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις να σας πουν τα αυτονόητα ...

Διαβάζοντας έκπληκτος ανακαλύπτω την εξής ενδιαφέρουσα παράγραφο.

"Επιπλέον, πρέπει (δυστυχώς) να τονιστεί ότι η εργασία ενός ατόμου στην παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών σε καμία περίπτωση δε συνεπάγεται την εκ προοιμίου συναίνεσή του σε σεξουαλικές πράξεις."

Το οποίο σημαίνει ότι θεωρητικά ο οποιοσδήποτε μπορεί να εκβιασθεί ακόμα και από ιερόδουλες για μη συναινετικές σεξουαλικές πράξεις ...

:think:

Μιλανε και οι παιδεραστες τωρα.Εχουν χεστει πανω τους τωρα που ο λαος ανακαλυπτει οτι ολη η βρωμα και η δυσωδια ειναι κατα 90% προιον ΛΟΑΤΚΙ.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Ο Μέγας Στρατηλάτης της δεξιάς παράταξης σκουπίδιασε το καβαλημένο ΝΑΥΑΓΙΟ με σύνδρομο ντανινγκ κρουγκερ

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο Μέγας Στρατηλάτης της δεξιάς παράταξης σκουπίδιασε το καβαλημένο ΝΑΥΑΓΙΟ με σύνδρομο ντανινγκ κρουγκερ

Ναι ναι, το έμαθε χθες το σύνδρομο Dunning Kruger όπως ό ίδιος έγραψε και βρήκε και την εφαρμογή του.

Εσένα ανύπαρκτο μηδενικό σου έχω χαριστεί δυο τρείς φορές αλλά τώρα δεν θα το αφήσω έτσι.

Είσαι μέλος απο το 2005 με μια κριτική στο ενεργητικό του , που αναλώνεται στο να κρίνει άλλους αντί να κοιτάει το μαύρο του το χάλι.
Ενα ηλίθιο μηδενικο τρόλ.

Ο φήμες λένε ότι έχεις αδυναμία στους δονητές της αντζελας. Ξέρεις δήλωσε τελευταία ότι έχασε κάτι δονητές ψάξου λίγο άνθρωποι είμαστε μπορει να σου έκατσε.

Κάτι πουθενάδες τρολ σαν και τη πάρτη σου τους έχω για να ξύνω τα αρχίδια μου.

Εχεις τόση αξία για μένα όσο μια κουτσουλιά στο παρμπρίζ μου που θα καθαρίσει ένας μπαγκλαντεσιανός στο επόμενο φανάρι.

Αντε με τις υγείες σου. Τράβα στην Αντζελα να σου χώσει το δονητή αγόρι μου μπορεί και να σου σηκωθεί, που ξέρεις ??

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.906
Πόντοι
46.423
Στις ερωτικές και σεξουαλικές μου προτιμήσεις ήμουν, είμαι και θα είμαι πολύ conservative.

Ίσως αυτο να οφείλεται και στους γονείς μου.

Οι γονείς παίζουν τεράστιο ρόλο στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Οτιδήποτε έχει να κάνει με παιδεραστία και ομοφυλοφιλία το απεχθάνομαι.

Στη πορεία όμως αποδέχθηκα τις ομοφυλοφιλικές προτιμήσεις κάποιων συνανθρώπων μας.

Άλλωστε αυτή είναι και η απαίτησή τους.

Η παιδεραστία όμως είναι πολύ άσχημο πράγμα.

Βέβαια πολλές φορές έχουμε δεί μιά 17χρονη, μας έχει φλερτάρει και έχουμε κάνει κάποιες πονηρές σκέψεις.

Πιστεύω δε ότι στους περισσότερους από εμάς έχει συμβεί αυτό.

Μάλιστα θυμάμαι στο σχολείο μια συμμαθήτριά μου να έχει τεράστια οικιότητα με ένα καθηγητή μας ...

Αυτό την δεκαετία του 1980 σε ιδιωτικό σχολείο ...

Μετά έμαθα ότι ήταν ζευγάρι για πολλά χρόνια με τον εν λόγω καθηγητή.

Οπότε όλη αυτή η φασαρία δεν μου προξενεί καμία μα καμία εντύπωση.

Έχω δε γνωρίσει πάρα πολλά κορίτσια που είχαν ολοκληρωμένη σχέση από τα 13-14 τους.

Αναφορικά με τον Λιγνάδη.

Αν αποδειχθεί ότι βίαζε να μπει φυλακή χωρίς δεύτερη συζήτηση όπως και κάθε βιαστής.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους κυρίους ηθοποιούς που εκμεταλλεύονται τη θέση τους και την πέφτουν σε μια συνάδελφο είναι απαράδεκτοι και να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη.

Η σεξουαλική παρενόχληση βέβαια είναι παγκόσμιο φαινόμενο.

Απλώς εμείς εδώ τώρα ξυπνήσαμε και έγινε της μόδας ...

Βέβαια εγώ ξέρω ότι όταν μια γυναίκα δεν θέλει κάτι ξέρει πολύ καλά να πει το ΟΧΙ.

Μισά λόγια δεν υπάρχουν.

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Aυτά συμβαίνουν σε μπανανίες :vomit: τύπου :piss: USA, Ευρώπας κλπ.
ΟΧΙ στο ΜπολιτιΖμένο Μπαντριωτικό, ορτοντόξ Γραικυλιστάν

Αυτοκτόνησε ο Τζον Γκέντερτ μετά τις κατηγορίες για trafficking και σεξουαλικά εγκλήματα.

Συνημμένα

• USA.jpg
    USA.jpg
    34,2 KB · Εμφανίσεις: 81

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

Ναι ναι, το έμαθε χθες το σύνδρομο Dunning Kruger όπως ό ίδιος έγραψε και βρήκε και την εφαρμογή του.

Εσένα ανύπαρκτο μηδενικό σου έχω χαριστεί δυο τρείς φορές αλλά τώρα δεν θα το αφήσω έτσι.

Είσαι μέλος απο το 2005 με μια κριτική στο ενεργητικό του , που αναλώνεται στο να κρίνει άλλους αντί να κοιτάει το μαύρο του το χάλι.
Ενα ηλίθιο μηδενικο τρόλ.

Ο φήμες λένε ότι έχεις αδυναμία στους δονητές της αντζελας. Ξέρεις δήλωσε τελευταία ότι έχασε κάτι δονητές ψάξου λίγο άνθρωποι είμαστε μπορει να σου έκατσε.

Κάτι πουθενάδες τρολ σαν και τη πάρτη σου τους έχω για να ξύνω τα αρχίδια μου.

Εχεις τόση αξία για μένα όσο μια κουτσουλιά στο παρμπρίζ μου που θα καθαρίσει ένας μπαγκλαντεσιανός στο επόμενο φανάρι.

Αντε με τις υγείες σου. Τράβα στην Αντζελα να σου χώσει το δονητή αγόρι μου μπορεί και να σου σηκωθεί, που ξέρεις ??
Σου καθαρίζουν το παρμπρίζ μπαγκλαντεσιανοι στα φανάρια ;:confused:
Πόσα τους δίνεις συνήθως;

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Λογικά το σύνδρομο ντανινγκ κρουγκερ αν συνδυαστεί και με χρήση κόκας όπως μας έχει αποκαλύψει ο ίδιος οδηγεί σε μια ιδεοψυχωτικη συμπεριφορά ανωτερότητας που μεγεθύνει σαφως το πρόβλημα του..

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Λογικά το σύνδρομο ντανινγκ κρουγκερ αν συνδυαστεί και με χρήση κόκας όπως μας έχει αποκαλύψει ο ίδιος οδηγεί σε μια ιδεοψυχωτικη συμπεριφορά ανωτερότητας που μεγεθύνει σαφως το πρόβλημα του..

Ναι έτσι ακριβώς δοκτωρ Φρόιντ, την πέτυχες τη "διάγνωση" .:wink:

Οπως επίσης οι δονητές της Αντζελας αν συνδυαστούν με λιπαντικά σου φτάνουν στις αμυγδαλές όπως στη δική σου περίπτωση. Να τις προσέχεις τις υπερβολές. Κρίμα είναι.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Αφήστε τον Κρούγκερ και βοηθήστε σε κάτι άλλο. Ποιό είναι το αξίωμα που δηλώνει ότι σε μια διαδικτυακή συζήτηση η πιθανότητα να κατηγορήσουν εναν ώς φασίστα αυξάνει εκθετικά όσο περνάει η ώρα;;;; Ψάχνω να βρώ ποιός το είπε και δεν μπορώ.

11cm

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
241
Πόντοι
21
Αφήστε τον Κρούγκερ και βοηθήστε σε κάτι άλλο. Ποιό είναι το αξίωμα που δηλώνει ότι σε μια διαδικτυακή συζήτηση η πιθανότητα να κατηγορήσουν εναν ώς φασίστα αυξάνει εκθετικά όσο περνάει η ώρα;;;; Ψάχνω να βρώ ποιός το είπε και δεν μπορώ.

Godwin's Law. Όχι ακριβώς έτσι, αλλά ότι θα αναφέρουν τον Χίτλερ και τους Ναζί σαν παράδειγμα.

• Like
Αντιδράσεις: dik

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
Το φαινόμενο Ντάνινγκ–Κρούγκερ είναι μια γνωστική διαταραχή στην οποία άτομα περιορισμένων δεξιοτήτων αποκτούν μια ψευδαίσθηση ανωτερότητας, εκτιμώντας εσφαλμένα οτι οι γνωστικές τους ικανότητες, είναι υψηλότερες από ό,τι πραγματικά είναι. Οι Ντάνινγκ και Κρούγκερ απέδωσαν αυτή την προκατάληψη σε μια μεταγνωστική αδυναμία των ανειδίκευτων να αναγνωρίσουν τη δική τους ανεπάρκεια και να αξιολογούν με ακρίβεια τη δική τους ικανότητα. Η έρευνά τους προτείνει επίσης επακόλουθα: άτομα υψηλής ειδίκευσης μπορεί να υποτιμούν τη δική τους σχετική ικανότητα και μπορεί εσφαλμένα να υποθέτουν ότι τα καθήκοντα τα οποία είναι εύκολα για αυτούς είναι επίσης εύκολα για τους άλλους.

Η προκατάληψη αυτή παρατηρήθηκε πειραματικά πρώτα από τους Ντέιβιντ Ντάνινγκ και Τζάστιν Κρούγκερ από το Πανεπιστήμιο Κορνέλ, το 1999. Είναι παραδεκτό ότι το αποτέλεσμα είναι το αποτέλεσμα εσωτερικής ψευδαίσθησης στους ανειδίκευτους, και εξωτερικής παρεξήγησης στους ειδικούς: «Η λανθασμένη εκτίμηση του ανίκανου προκύπτει από μία πλάνη που αφορά τον εαυτό του, ενώ η λανθασμένη εκτίμηση του εξαιρετικά ικανού προκύπτει από μία πλάνη που αφορά τους άλλους».
"το προβλημα του κοσμου ειναι οτι οι βλακες ειναι γεματοι αυτοπεποιθηση,και οι εξυπνοι γεματοι αμφιβολιες..."

Σωστός !! Η παραπάνω έκφραση του Charles Bukowski, αποτέλεσε το έναυσμα της έρευνας των Dunning -Kruger, Η εργασία όμως των Dunning Kruger έχει και μαθηματικό υπόβαθρο με συγκεριμένες στατιστικές θεωρήσεις. Ουσιαστικα η έκφραση του Bukowski είναι η απλοική ποιοτική προβολή της εργασίας των Dunning Kruger αν και προυπηρξε βέβαια της εργασίας.

Ουσιαστικά αναφέρεται σε ημιμαθείς που επειδή έβγαλαν ένα πανεπιστήμιο η μελέτησαν ένα ποινικό κώδικα για παράδειγμα πιστεύουν ότι έγιναν επαίοντες και έπιασαν τον τράγο απο τα αρχίδια.

Ακριβώς αυτό !!

Ετσι μας το είχε εξηγήσει ο Μπεζεβέγκης ο καθηγητής εξελιγκτικής ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ. Τον ξέρεις τύπε ;; Είσαι του χώρου ;;

Χωρίς την αναφορά στον Bukowski όμως.

Το θυμάμαι γιατί ήταν sos στις εξετάσεις.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Godwin's Law. Όχι ακριβώς έτσι, αλλά ότι θα αναφέρουν τον Χίτλερ και τους Ναζί σαν παράδειγμα.

Πωωωωω είχα φάει αρκετά να το ψάχνω. Χίλια ευχαριστώ!!!!!!!

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.050
Πόντοι
456
πως καταντησε ετσι το σαιτ????μεχρι και στα ραντεβου θανατου, καληνυχτακηδες..:confused:
που ειναι οι παλιες καλες εποχες που ενας απο τους δυο θα κειτοταν νεκρος στην ασφαλτο...:confused:
πιρφορεψε το σαη τυπε :confused:

που ειναι οι παλιες καλες εποχες που το αιμα απο τα ραντεβου θανατου ετρεχε πηχτο εξω απο τον πορτετσανο :confused:

τοτε που το απολυτο αρσενικο δε προλαβαινε απο την πολυ δουλεια να θαβει μελη του σαη :confused:

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
:tooth:

Συνημμένα