Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 409K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Κλεισε αμέσως τον υπολογιστή σου και απευθύνσου στο πλησιέστερο νοσοκομείο ψυχικών νοσημάτων

δεν το λεω εγω , οι ξενοι το ειπαν μετα τους ολυμπιακους , και μετα απο αυτα που ειδαν απο την εκπαιδευση των ελληνων εκαμ, συνεχισε τον υπνο σου....και περιμενω απαντηση, ποια αστυνομια ειναι καλυτερη απο την ελληνικη και ποια δημοσια υπηρεσια στην ελλαδα δουλευει καλυτερα απο την αστυνομια...αρκετα με τις παπαριες, καιρος για επιχειρηματα...περιμενω..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δεν το λεω εγω , οι ξενοι το ειπαν μετα τους ολυμπιακους , και μετα απο αυτα που ειδαν απο την εκπαιδευση των ελληνων εκαμ, συνεχισε τον υπνο σου....
Ωραίο παράδειγμα...οι Ολυμπιακοί κρατήσανε 20 μέρες!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτες σας χρειαζονται
:2funny:

Συνημμένα

• 3469324134_05efdce95e.jpg
    3469324134_05efdce95e.jpg
    138,6 KB · Εμφανίσεις: 57

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Ωραίο παράδειγμα...οι Ολυμπιακοί κρατήσανε 20 μέρες!

ποια αστυνομια ειναι καλυτερη απο την ελληνικη και ποια δημοσια υπηρεσια στην ελλαδα δουλευει καλυτερα απο την αστυνομια...περιμενω...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
δεν το λεω εγω , οι ξενοι το ειπαν μετα τους ολυμπιακους , και μετα απο αυτα που ειδαν απο την εκπαιδευση των ελληνων εκαμ, συνεχισε τον υπνο σου....

οι δηλώσεις ειναι για τις εφημερίδες. Αρα τις γράφω στ'αρχίδια μου

Ολοι κρίνονται απο τα αποτελέσματα - περιμένω στοιχεία και όχι δηλώσεις. Αν εχεις στοιχεια μετρήσιμα τότε ρίξτα.

Περιμένω

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
οι δηλώσεις ειναι για τις εφημερίδες. Αρα τις γράφω στ'αρχίδια μου

Ολοι κρίνονται απο τα αποτελέσματα - περιμένω στοιχεία και όχι δηλώσεις. Αν εχεις στοιχεια μετρήσιμα τότε ρίξτα.

Περιμένω

ποια αστυνομια ειναι καλυτερη απο την ελληνικη και ποια δημοσια υπηρεσια στην ελλαδα δουλευει καλυτερα απο την αστυνομια...περιμενω...

ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:  λετε λετε λετε παπαριες , μαθατε μια λεξουλα μπατσοι κλπ και τη λετε συνεχεια, οταν ομος φατε καμμια χοντρη κληση η κατι αλλο απο αστυνομια, γλυφετε και ψαχνετε κανενα μεσον απο μπατσο να την σβησετε....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Καλα κανεις και περιμενεις

Αλλα μέχρι τότε θα πρέπει να στηρίξεις τη μαλακεια που ειπες - οτι η ελληνική αστυνομία ειναι απο τις καλύτερες στον κόσμο

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
κερδιζει ταξιδακι σε αμερικη αγγλια γαλλια γερμανια....να δει την αστυνομια εκει τι κανει..

και ενω εσυ ψάχνεις για μετρήσιμα στοιχεία που αποδυκνείουν οτι η ελληνική αστυνομία ειναι απο τις καλύτερες στον κόσμο, ήθελα να σε ενημερώσω οτι έχω ζήσει στις 3 απο τις 4 χώρες που αναφέρεις

Καταλαβαινω οτι για να τις αναφέρεις εχεις προσωπική εμπειρία, οποτε θα ηθελα να σου ζητήσω να τη μοιραστεις μαζί μας

Αντε προχώρα

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Καλα κανεις και περιμενεις

Αλλα μέχρι τότε θα πρέπει να στηρίξεις τη μαλακεια που ειπες - οτι η ελληνική αστυνομία ειναι απο τις καλύτερες στον κόσμο

βρε klint eastwood, εχεις διαβασει τα μυνηματα μου η εισαι πιωμενος?  βριζετε και λετε την αποψη σας και τις παπαριες σας χωρις να ξερετε τιποτα, λετε ειναι αχρηστη η αστυνομια...μαλιστα...εγω συμφωνω σε αυτο ας πουμε, αλλα κανω μια απλα ερωτηση και περιμενω απαντηση, ποια αστυνομια αλλης χωρας ειναι καλυτερη απο την ελληνικη και ποια δημοσια υπηρεσια στην ελλαδα ειναι καλυτερη απο την ελ.ασ, τοσο δυσκολη ερωτηση ειναι???

Επισκέπτης
Hightop,αν εννοεις οτι ΕΛΑΣ δεν ειναι καλυτερη,η χειροτερη,απο το υπολοιπο Ελληνικο Δημοσιο τοτε συμφωνω μαζι σου.

BTW,μηπως εισαι Αστυνομικος η Στρατιωτικος?Ειναι κλασσικο επιχειρημα-των δευτερων ειδικα-οτι ο Στρατος ειναι το πλεον αποτελεσματικο τμημα του Ελληνικου Κρατους.

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
και ενω εσυ ψάχνεις για μετρήσιμα στοιχεία που αποδυκνείουν οτι η ελληνική αστυνομία ειναι απο τις καλύτερες στον κόσμο, ήθελα να σε ενημερώσω οτι έχω ζήσει στις 3 απο τις 4 χώρες που αναφέρεις

Καταλαβαινω οτι για να τις αναφέρεις εχεις προσωπική εμπειρία, οποτε θα ηθελα να σου ζητήσω να τη μοιραστεις μαζί μας

Αντε προχώρα

φιλε μου σε εχω απαντησει ηδη οταν αναφερθηκα στις πολιτικες παρεμβολες στην αστυνομια..../.οσο αυτες υπαρχουν σκατα αστυνομια θα εχεις και εσυ και εγω...ξαναδιαβασε προσεχτικα το πρωτο μυνημα μου...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
βρε klint eastwood, εχεις διαβασει τα μυνηματα μου η εισαι πιωμενος?  βριζετε και λετε την αποψη σας και τις παπαριες σας χωρις να ξερετε τιποτα, λετε ειναι αχρηστη η αστυνομια...μαλιστα...εγω συμφωνω σε αυτο ας πουμε, αλλα κανω μια απλα ερωτηση και περιμενω απαντηση, ποια αστυνομια αλλης χωρας ειναι καλυτερη απο την ελληνικη και ποια δημοσια υπηρεσια στην ελλαδα ειναι καλυτερη απο την ελ.ασ, τοσο δυσκολη ερωτηση ειναι???

Κοιτα, μην κάνεις οτι δεν καταλαβαινεις

ειπες οτι η ελληνική αστυνομία ειναι απο τις καλύτερες στον κοσμο

Μπορεις να μας δώσεις στοιχεια που να στηρίζουν αυτό που λες;

Και να σου απαντήσω σε κάτι - θεωρώ οτι έχουμε απο τις χειροτερες αστυνομίες στην ευρώπη. Με βάση τα αποτελέσματα.

Εχεις δίκιο στο εξής - όντως η ελας ειναι καθρέφτης μιας κοινωνίας και ενός συστήματος το οποιο πρέπει να ξηλωθεί.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:  λετε λετε λετε παπαριες , μαθατε μια λεξουλα μπατσοι κλπ και τη λετε συνεχεια, οταν ομος φατε καμμια χοντρη κληση η κατι αλλο απο αστυνομια, γλυφετε και ψαχνετε κανενα μεσον απο μπατσο να την σβησετε....
Και επειδή η Αστυνομία είναι πολύ καλή...βρίσκουμε! :rockon:
Εσύ θα πρέπει να μας δικαιολογήσεις γιατί θεωρείς ότι η Αστυνομία μας είναι η καλύτερη και σε τι διαφέρει από τις άλλες δημόσιες υπηρεσίες!Επειδή πιάνει τους Παλαιοκώστες?Επειδή έβαλε αγώνα μπάσκετ του Πάο μαζί με αγώνα πδοσφαίρου της ΑΕΚ την ίδια ώρα πριν από έναν μήνα,επειδή προχθές ένας Αφγανός το έπαιξε Παλαιστίνιος και την κοπάνησε?κλπ κλπ κλπ
Για εξήγα μας...

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Hightop,αν εννοεις οτι ΕΛΑΣ δεν ειναι καλυτερη,η χειροτερη,απο το υπολοιπο Ελληνικο Δημοσιο τοτε συμφωνω μαζι σου.

BTW,μηπως εισαι Αστυνομικος η Στρατιωτικος?Ειναι κλασσικο επιχειρημα-των δευτερων ειδικα-οτι ο Στρατος ειναι το πλεον αποτελεσματικο τμημα του Ελληνικου Κρατους.

φιλε μου δεν εχει σημασια τι ειμαι, - οτι ναναι δηλωνει εδω ο καθενας μας - σημασια εχει οτι ειμαι πολιτης αυτης της κολοχωρας, και θελω αξιοπρεπη αστυνομια και δημοσιο τομεα οπως ολοι μας πιστευω, οταν εισαι φορολογουμενος πολιτης και οχι λαμογιο, κριτικαρεις το δημοσιο τομεα και ζητας λυσεις απο τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , και οχι απο τους ενστολους που εφαρμοζουν οτι λενε οι πολιτικοι, εαν λεγανε την αστυνομια να κανει παρθεναγωγειο την ελλαδα και να την καθαρισει απο  κλεφτες απατεωνες κλπ , να εισαι σιγουρος οτι δεν θα χρειαζοντουσαν πανω απο 24 ωρες... θα δουλευαν και υπερωριες οι ''μπατσοι μας '' γιατι εξαλου οπως προειπα παιδια δικα σας ειναι, αγροτων και εργατων, εκτος αν πιστευεις οτι ειναι παιδια του κοκκαλη και του βαρδινογιαννη.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
φιλε μου δεν εχει σημασια τι ειμαι, - οτι ναναι δηλωνει εδω ο καθενας μας - σημασια εχει οτι ειμαι πολιτης αυτης της κολοχωρας, και θελω αξιοπρεπη αστυνομια και δημοσιο τομεα οπως ολοι μας πιστευω, οταν εισαι φορολογουμενος πολιτης και οχι λαμογιο, κριτικαρεις το δημοσιο τομεα και ζητας λυσεις απο τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , και οχι απο τους ενστολους που εφαρμοζουν οτι λενε οι πολιτικοι, εαν λεγανε την αστυνομια να κανει παρθεναγωγειο την ελλαδα και να την καθαρισει απο  κλεφτες απατεωνες κλπ , να εισαι σιγουρος οτι δεν θα χρειαζοντουσαν πανω απο 24 ωρες... θα δουλευαν και υπερωριες οι ''μπατσοι μας '' γιατι εξαλου οπως προειπα παιδια δικα σας ειναι, αγροτων και εργατων, εκτος αν πιστευεις οτι ειναι παιδια του κοκκαλη και του βαρδινογιαννη.
Δεν είναι έτσι φίλε!Έχουμε δει άθλιες συμπεριφορές από μπάτσους γιατί υπάρχουν και πολλά κομπλεξικά άτομα εκεί μέσα που τρελαίνονται με την εξουσία!Να σου θυμίσω τον βαθμοφόρο στις πρόσφατες κοινητοποιήσεις των μαθητών που δεν δέχτηκε το λουλούδι από μια μαθήτρια και τους πετούσε πέτρες???Δεν πιστεύω να ήταν εντολή του πρωθυπουργού...

Επισκέπτης
θα δουλευαν και υπερωριες οι ''μπατσοι μας '' γιατι εξαλου οπως προειπα παιδια δικα σας ειναι, αγροτων και εργατων, εκτος αν πιστευεις οτι ειναι παιδια του κοκκαλη και του βαρδινογιαννη.
Δεν ξερω αν ειναι παιδια του Βαρδινογιαννη-αυτο μονο η μανα τους το ξερει.

Ειναι ομως σιγουρα υπαλληλοι του,και αυτο μετραει για μενα.

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Και επειδή η Αστυνομία είναι πολύ καλή...βρίσκουμε! :rockon:
Εσύ θα πρέπει να μας δικαιολογήσεις γιατί θεωρείς ότι η Αστυνομία μας είναι η καλύτερη και σε τι διαφέρει από τις άλλες δημόσιες υπηρεσίες!Επειδή πιάνει τους Παλαιοκώστες?Επειδή έβαλε αγώνα μπάσκετ του Πάο μαζί με αγώνα πδοσφαίρου της ΑΕΚ την ίδια ώρα πριν από έναν μήνα,επειδή προχθές ένας Αφγανός το έπαιξε Παλαιστίνιος και την κοπάνησε?κλπ κλπ κλπ
Για εξήγα μας...

παπαριες λες και εσυ, μαγκες δεν θα τα βγαλετε περα οσο ειμαι εδω, εισται ασχετοι, και το δικιολογω ως εξης

1. τον παλαιοκωστα τον επιασε η αστυνομια 4-5 φορες, στο πολυ ανετο στυλ, και τωρα αν θελει τον ξαναπιανει, οσες φορες δραπετευσε ΔΕΝ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥς ΥΠ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ....γιατι να τον πιασει τωρα? για να τον αφησουν ελευθερο παλι καπιοι αλλοι?? οσο για τους ξενους , εισαι τοσο ασχετος./...τους ξενους  οι πολιτικοι τους εφεραν και οχι η αστυνομια , παιρνοντας οι πρεσβειες πολλα λεφτα για ψευτικες βιζες...ξυπνα γιδι...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
παπαριες λες και εσυ, μαγκες δεν θα τα βγαλετε περα οσο ειμαι εδω, εισται ασχετοι, και το δικιολογω ως εξης

1. τον παλαιοκωστα τον επιασε η αστυνομια 4-5 φορες, στο πολυ ανετο στυλ, και τωρα αν θελει τον ξαναπιανει, οσες φορες δραπετευσε ΔΕΝ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥς ΥΠ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ....γιατι να τον πιασει τωρα? για να τον αφησουν ελευθερο παλι καπιοι αλλοι?? οσο για τους ξενους , εισαι τοσο ασχετος./...τους ξενους  οι πολιτικοι τους εφεραν και οχι η αστυνομια , παιρνοντας οι πρεσβειες πολλα λεφτα για ψευτικες βιζες...ξυπνα γιδι...
Παπαριές λες εσύ και αν κρίνω από το υφάκι σου μπορεί να είσαι και σκατόμπατσος! :birdman:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν είναι έτσι φίλε!Έχουμε δει άθλιες συμπεριφορές από μπάτσους γιατί υπάρχουν και πολλά κομπλεξικά άτομα εκεί μέσα που τρελαίνονται με την εξουσία!Να σου θυμίσω τον βαθμοφόρο στις πρόσφατες κοινητοποιήσεις των μαθητών που δεν δέχτηκε το λουλούδι από μια μαθήτρια και τους πετούσε πέτρες???Δεν πιστεύω να ήταν εντολή του πρωθυπουργού...
Οταν εχει γινει η προσοψη του τμηματος καλοκαιρινη απο τις πετρες και τα αβγα,λογικο μου φαινεται να μην εχει τη διαθεση να αποδεχτει το ανθος..Δεν ειναι και λιγο να εχεις ενα τσουρμο 15χρονα με rayban γυαλι και replay παντελονι να σε βριζουν και να σε λιδορουν,τα περισοτερα επειδη το θεωρουν ενα must της εποχης......Ο αστυνομοι ειναι οντως τα παιδια μας,τα αδερφια μας,οι φιλοι μας..Δεν ειναι αποκομμενοι απο την κοινωνια ουτε τους εισγουμε απο το μπατσονησι... ;) :rockon: :tickedoff:

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Κοιτα, μην κάνεις οτι δεν καταλαβαινεις

ειπες οτι η ελληνική αστυνομία ειναι απο τις καλύτερες στον κοσμο

Μπορεις να μας δώσεις στοιχεια που να στηρίζουν αυτό που λες;

Και να σου απαντήσω σε κάτι - θεωρώ οτι έχουμε απο τις χειροτερες αστυνομίες στην ευρώπη. Με βάση τα αποτελέσματα.

Εχεις δίκιο στο εξής - όντως η ελας ειναι καθρέφτης μιας κοινωνίας και ενός συστήματος το οποιο πρέπει να ξηλωθεί.

παλι λαθος εισαι....η ελληνικη αστυνομια ειναι στις πρωτες 3 της ευρωπης σε εξιχνιαση εγκληματων,βαση ερευνας της ιντερπολ λυπαμαι αν σε στεναχωρω....και μην ξεχνας, η ελλαδα εχει το παγκοσμιο ρεκορ των 2.000.000 αδηλωτων λαθρομεταναστων που εφεραν οι πολιτικοι που ψηφιζεις, ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:  KANEIΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΟΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥς ΤΩΝ 900 ΕΥΡΩ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom