Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
παπαριες λες και εσυ, μαγκες δεν θα τα βγαλετε περα οσο ειμαι εδω, εισται ασχετοι, και το δικιολογω ως εξης

1. τον παλαιοκωστα τον επιασε η αστυνομια 4-5 φορες, στο πολυ ανετο στυλ, και τωρα αν θελει τον ξαναπιανει, οσες φορες δραπετευσε ΔΕΝ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥς ΥΠ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ....γιατι να τον πιασει τωρα? για να τον αφησουν ελευθερο παλι καπιοι αλλοι?? οσο για τους ξενους , εισαι τοσο ασχετος./...τους ξενους  οι πολιτικοι τους εφεραν και οχι η αστυνομια , παιρνοντας οι πρεσβειες πολλα λεφτα για ψευτικες βιζες...ξυπνα γιδι...

μυρίζεις χοιρινό, πρόσεχε τη γρίπη.

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Οταν εχει γινει η προσοψη του τμηματος καλοκαιρινη απο τις πετρες και τα αβγα,λογικο μου φαινεται να μην εχει τη διαθεση να αποδεχτει το ανθος..Δεν ειναι και λιγο να εχεις ενα τσουρμο 15χρονα με rayban γυαλι και replay παντελονι να σε βριζουν και να σε λιδορουν,τα περισοτερα επειδη το θεωρουν ενα must της εποχης......Ο αστυνομοι ειναι οντως τα παιδια μας,τα αδερφια μας,οι φιλοι μας..Δεν ειναι αποκομμενοι απο την κοινωνια ουτε τους εισγουμε απο το μπατσονησι... ;) :rockon: :tickedoff:

ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ - ΚΑΝΑΔΑ, ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΧΝΑΝΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ...ΕΙΠΑΜΕ...Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Οταν εχει γινει η προσοψη του τμηματος καλοκαιρινη απο τις πετρες και τα αβγα,λογικο μου φαινεται να μην εχει τη διαθεση να αποδεχτει το ανθος..Δεν ειναι και λιγο να εχεις ενα τσουρμο 15χρονα με rayban γυαλι και replay παντελονι να σε βριζουν και να σε λιδορουν,τα περισοτερα επειδη το θεωρουν ενα must της εποχης......Ο αστυνομοι ειναι οντως τα παιδια μας,τα αδερφια μας,οι φιλοι μας..Δεν ειναι αποκομμενοι απο την κοινωνια ουτε τους εισγουμε απο το μπατσονησι... ;) :rockon: :tickedoff:
Δεν είπα εγώ ότι δεν υπάρχουν σωστά άτομα μέσα την Αστυνομία...ούτε ήμουν υπέρμαχος των κινητοποιήσεων που έγιναν...ένα απλό παράδειγμα έφερα!Τέτοιες συμπεριφορές είναι συνηθισμένα φαινόμενα από τους μπάτσους!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ - ΚΑΝΑΔΑ, ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΧΝΑΝΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ...ΕΙΠΑΜΕ...Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.....
Αλιμονο αν για να διασπαστει ενα τσουρμο 15χρονα χρειαζεται η χρηση οπλων φιλε...Θεληση(πολιτικη)να υπαρχει.... ;)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
παλι με την Αστυνομια τα εχετε βρε παιδια... δεν φτανη τα καναλια ολη μερα... Απο τη μια τους βριζουμε απο την αλλη τους θελουμε...
Αντε μην τους πω να φυγουνε ολοι απο την Ελλαδα και μεινουμε χωρις Αστυνομια να δειτε... Θα ξαναπειτε τιποτα????

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
φευγω, δυστηχως κανεις δεν με απαντησε στα ερωτηματα μου, εκτος απο 1-2 παιδια που προσπαθησαν να πουν κατι , ολοι οι αλλοι εκτος απο υπευθυνοανευθηνες αποψεις και χαριτωμενα καρτουν τιποτα σημαντικο, κριμα...ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ 2 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ....συνεχιστε τωρα τις παπαριες σας τωρα που θα φυγω, απαντηση δεν θα εχεται αλλη.

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Αλιμονο αν για να διασπαστει ενα τσουρμο 15χρονα χρειαζεται η χρηση οπλων φιλε...Θεληση(πολιτικη)να υπαρχει.... ;)

φιλε μου οταν σε ριχνουν μολοτωφ δεν σκεφτεσε την πολιτικη θεληση....ελεος...

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6

φευγω, δυστηχως κανεις δεν με απαντησε στα ερωτηματα μου, εκτος απο 1-2 παιδια που προσπαθησαν να πουν κατι , ολοι οι αλλοι εκτος απο υπευθυνοανευθηνες αποψεις και χαριτωμενα καρτουν τιποτα σημαντικο, κριμα...ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ 2 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ....συνεχιστε τωρα τις παπαριες σας τωρα που θα φυγω, απαντηση δεν θα εχεται αλλη.

Άντε γεια και εσύ και η πατρίδα σου

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
παλι λαθος εισαι....η ελληνικη αστυνομια ειναι στις πρωτες 3 της ευρωπης σε εξιχνιαση εγκληματων,βαση ερευνας της ιντερπολ λυπαμαι αν σε στεναχωρω....και μην ξεχνας, η ελλαδα εχει το παγκοσμιο ρεκορ των 2.000.000 αδηλωτων λαθρομεταναστων που εφεραν οι πολιτικοι που ψηφιζεις, ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:  KANEIΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΟΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥς ΤΩΝ 900 ΕΥΡΩ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!!!

Εισαι πολυ λίγος

Κακως ασχολήθηκα με την παρτη σου

Μπες κάποια στιγμή με το κανονικό σου νικ

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Μου αρέσει που δεν θα απαντούσες άλλο!Είσαι και κλώνος είσαι και  :jerking:! :2funny:

σιγουρα μαλακας ειμαι, συμφωνω, διαβαζοντας καποιος τα επιχειρηματα τα δικα μου και τα καρτουν τα δικα σου....αντε σε αφηνω να εχεις την  τελευται λεξη=παπαρια για να μην μου παθεις και τιποτα...γλυκια μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom