1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ναι ρε γαμωτο.αυτο το ασεπ τα εχει κανει ολα.............
δεν υπάρχει πλέον.
άρα από αλλού γίνεται η διαρροή.........
ναι ρε γαμωτο.αυτο το ασεπ τα εχει κανει ολα.............
πιος;;;;;;;;;;πολυ καλημερα σας.σοβαρα?δεν ειναι ελληνας?
πολυ καλημερα σας.σοβαρα?δεν ειναι ελληνας?
ρε ντεκερ μη λες μαλακιες σε εχω και για εξυπνο.πολυ καλημερα σας.σοβαρα?δεν ειναι ελληνας?
ρε ντεκερ μη λες μαλακιες σε εχω και για εξυπνο.
πλακα κανουμε με τον περσονα.
τι καλος που εισαι ρε φιλε.......ρε συ μολις ξυπνησα κ δεν καταλαβαινω τι μου γινεται.απλα ρωτησαρε ντεκερ μη λες μαλακιες σε εχω και για εξυπνο.
πλακα κανουμε με τον περσονα.
δεν πιστευω να στραβωγαμησες εχθες?τι καλος που εισαι ρε φιλε.......ρε συ μολις ξυπνησα κ δεν καταλαβαινω τι μου γινεται.απλα ρωτησα
δεν γαλησα καθολου.....εσυ ομως?για μου τα χωνεις με το καλημερα..δεν πιστευω να στραβωγαμησες εχθες?
δεν στα χωνω ρε φιλε.πλακα σου κανω.δεν γαλησα καθολου.....εσυ ομως?για μου τα χωνεις με το καλημερα..
ναι ρε μη μασας.δεν παρεξηγουμαι.τι κανετε?ποιον κραζατε κ γιατι?δεν στα χωνω ρε φιλε.πλακα σου κανω.
nacho
εχι καμια θεσι στι χοροφιλακι.......;;;;;;;;;;;;;;;;
εγο θελο να μπο στι χοροφιλακι......Ναι εκεί που με έχουν τοποθετήσει κι εμένα 2-3 φορές.
Στο κρατητήριο!
δεν κραξαμε κανεναν ρε φιλε.ναι ρε μη μασας.δεν παρεξηγουμαι.τι κανετε?ποιον κραζατε κ γιατι?
οκ.τα νεα σας?δεν κραξαμε κανεναν ρε φιλε.
διαβασε real sunday!!!!!!!!!!!!!οκ.τα νεα σας?
εγο θελο να μπο στι χοροφιλακι......
λενε εχι αντρε τραγανουσ κ μεγαλοπουτσ...........
αχ ι καψερι λεσ να παντρεφτο.......
ανοιξε τηλεοραση και δες τα στο CNN.οκ.τα νεα σας?
δεν προλαβαινω,φευγω για δουλεια.θα μου τα πειτε μετα,αν μπορεσω κ μπω απο το κιν στο internet θα τα πουμε.σας χαιρετωανοιξε τηλεοραση και δες τα στο CNN.