Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
γιατι το επαγγελμα εχει απαξιωθει διαχρονικα απο τυπους που πηγαιναν γιατι την ειχαν δει καουμπουδες, επισης οταν εδινα πανελλαδικες το 98 για να μπεις στην υπαξιωματικων ουτε το ονομα σου δε χρειαζοταν να ξερεις να γραφεις

Και ξανά ρωτάω. Γιατί να λες "μπάτσος" και όχι αστυνομικός. Διαβάζω παντού αυτή τη λέξη και μου γυρίζουν τα άντερα. Και δεν μιλάμε για καταστάσεις σαν τη χτεσινή αλλά σε άσχετο σκηνικό. Πχ χτες είχαν μπλόκο οι μπάτσοι στα Λιμανάκια. Γιατί δεν κάνεις κάτι να το αλλάξεις αυτό. Να βάλουν όλοι οι χτεσινοί τα παιδιά τους στην Αστυνομία.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
το πρόβλημα με αυτούς είναι ότι αποτελούν μια σάπια συντεχνία εδώ και πολλά πολλά χρόνια,δεκαετίες
Ειδικά μετά τη κρίση και τις μειώσεις μισθών μπήκαν στα λαδώματα, τις προστασίες και τα μπραβιλίκια
ακόμη και οι χαμηλόβαθμοι με τα παπάκια στα φραπεδάδικα
Όσον αφορά τα πολιτικά μην δίνετε μεγάλη σημασία
Οποιαδήποτε εντολή πάρουν θα χτυπήσουν οτιδήποτε βρεθεί μπροστά τους,αριστερούς δεξιούς νέους γέρους δεν έχουν αναστολές

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
και γιατί δεν μπήκες φίλε? :confused:
γιατι δεν ειμαι γουρουνι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και ξανά ρωτάω. Γιατί να λες "μπάτσος" και όχι αστυνομικός. Διαβάζω παντού αυτή τη λέξη και μου γυρίζουν τα άντερα. Και δεν μιλάμε για καταστάσεις σαν τη χτεσινή αλλά σε άσχετο σκηνικό. Πχ χτες είχαν μπλόκο οι μπάτσοι στα Λιμανάκια. Γιατί δεν κάνεις κάτι να το αλλάξεις αυτό. Να βάλουν όλοι οι χτεσινοί τα παιδιά τους στην Αστυνομία.
μονοι τους το εχουν καταφερει και συνηθως λεγετε για ματατζηδες

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
το πρόβλημα με αυτούς είναι ότι αποτελούν μια σάπια συντεχνία εδώ και πολλά πολλά χρόνια,δεκαετίες
Ειδικά μετά τη κρίση και τις μειώσεις μισθών μπήκαν στα λαδώματα, τις προστασίες και τα μπραβιλίκια
ακόμη και οι χαμηλόβαθμοι με τα παπάκια στα φραπεδάδικα
Όσον αφορά τα πολιτικά μην δίνετε μεγάλη σημασία
Οποιαδήποτε εντολή πάρουν θα χτυπήσουν οτιδήποτε βρεθεί μπροστά τους,αριστερούς δεξιούς νέους γέρους δεν έχουν αναστολές

Και ξαναρωτάω για τρίτη φορά. Γιατί δεν το αλλάζουμε; Γιατί δεν πάει ο Σύριζα με 30% και οι λοιποί με άλλο 20 να βάλουν τα παιδιά τους;

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
δε γουσταρω να βαραω συνταξιουχους , και να το παιζω τσαμπουκας επειδη μου δωσανε μια στολη και ενα οπλο σου κανει αυτο για πρωτοτυπο?
η δική σου εκδοχή των γεγονότων

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Και ξαναρωτάω για τρίτη φορά. Γιατί δεν το αλλάζουμε; Γιατί δεν πάει ο Σύριζα με 30% και οι λοιποί με άλλο 20 να βάλουν τα παιδιά τους;
ποιο συριζα και πράσινα άλογα ρε φίλε ? όλοι τους διαιωνίζουν τη σαπίλα, την διαχειρίζονται αν θες

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
ποιο συριζα και πράσινα άλογα ρε φίλε ? όλοι τους διαιωνίζουν τη σαπίλα, την διαχειρίζονται αν θες

Ρε αδερφέ τόσα χρόνια μας έχουν πρήξει ότι η Αστυνομία είναι γεμάτη φασίστες και τελευταία με ΧΑυήγτες. Γιατί δεν το αλλάζουν; Εδώ κολλάω εγώ. Μήπως γιατί συμφέρει τους πάντες; Γιατί πίστεψέ με δεν είναι καθόλου δύσκολο να αλλάξει αυτό.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
ε σε κανα χωριο στα βουνα θα ζεις που δεν εχει μπατσους
όλο δύσκολα μου βάζεις. wait...

πεντελη, υμηττός, όρος πατέρα, πάρνηθα...για βόηθα που σκατά είμαι...?

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
και πως δεν εχεις παρει μυρωδια οτι οι αστυνομικοι εχουν δειρει οτι κοινωνικη ομαδα υπαρχει την ελλαδα?
έχω πάρει χαμπάρι ούτε είναι αυτοί που μας χωρίζουν από την πλήρη αναρχία

άσε που τις αποφάσεις δεν τις πάιρνουν οι αστυνομικοί

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
επίσης φοβάμαι ότι επιβάλουν την τάξη πιο πολιτισμένα από ότι πρέπει...
εισαι ιδανικος υποψηφιος για καθεστος βορειας κορεας , εχει απ'ολα εκει βασανισμους σε υπογεια ηλεκτροσοκ στα παπαρια βγαλσιμο νυχιων με ταναλιες βραστα αυγα σε μασχαλες θα την περασεις φινα εκει δεν εχει και αναρχια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom