γιατι να μην εισαγουμε ρωσσοκινεζους να μην εχουν και τυψεις (οσοι εχουν) οτι βαρανε τα παππουδια τους?
παπούτσι από τον τόπο σου τύπε...δεν το έχεις ακούσει...?
βγαίνω
άκου όμως πρωτα κάτι σοβαρό γιατί πάω τη μαλακία/σοβαρότητα σε αναλογία 9/1 και σήμερα ξέφυγε...
το μπου (όπως και το κάθε μπου) αμβλύνει τα αισθήματα κι ό,τι καλό μέσα μας, ενώ αντίθετα γιγαντώνει τα κατώτερα ένστικτα.
επειδή όμως είμαι κλασικός ελληνάρας και θέλω να αισθανθώ και την αδρεναλίνη των αρχεγονων ενστίκτων μου (που καλωσορίζω συχνά πυκνά), ακολουθώ τη μέθοδο οδυσσέα. και σειρήνες, αλλά και όσο πιο safe γίνεται. όσο πιο...
μέθοδος (ή αλλιώς πως να διατηρείς την ισορροπία)
α. μπες εδώ μέσα και ξεκίνα μόνο σε ικανή ηλικία που δύνασαι να φιλτράρεις πληροφορίες/καταστάσεις, και τα γεγονότα θα σε αγγίξουν/επηρρεάσουν το δυνατό λιγότερο (γιατί μόνο προς το αρνητικό δουλεύουν).
β. για κάθε ώρα εδώ μέσα αφιέρωσε άλλο τόσο χρόνο (τουλάχιστον) στο να (ξανα)οξύνεις τα συναισθήματά σου, την ανθρωπιά σου, το καλό μέσα σου. διάβασε, πήγαινε θέατρο, άκου (με ποιοτικό τρόπο) μουσική.
(εννοείται κι άλλες δραστηριότητες προς αυτόν τον σκοπό υφίστανται, μνημόνευσα τις πιο σημαντικές και κοινές).
γ. αν και όταν αισθανθείς ότι η ενασχόλησή με το σάη σε αλλοτροιώνει κάντην. σοβαρός δείκτης ο τρόπος που βλέπεις τις γυναίκες (εργαζόμενες και μη). μην το αναλύσω, ο νοών νοείτω.
το σχόλιο θα γινόταν καλό νήμα (λέμε τώρα)