Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mrk12

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2016
Like
31
Πόντοι
0
Σε αντιθεση με τις ονειρωξεις σου τυπε, σε αυτο το καθεστως που λεγεται δημοκρατια, δεν δικαζεται κανεις για τα πιστευω του και τις ιδεες του αλλα μονο για τις πραξεις του.
Για αυτο και οι Χρυσαυγιτες μπηκαν μεσα για τις πραξεις τους και οχι για τις εμετικες τους ιδεες (βεβαια , οι ...αντισυστημικοι χρυσαυγιτες ια χαρα μπηκαν κοινοβουλιο και τους ταϊσε η Δημοκρατια παχυλους μισθους, σε αντιθεση με τους αναρχικους που μονο φυλακη βλεπουν).
Επομενως, πριν πεταξεις ξανα τις φασιζουσες αποψεις σου, καλο θα ηταν να θυμηθεις σε ποιο καθεστως υποτιθεται οτι ζουμε. Εκτος αν ονειρευεσαι το καθεστως με το πουλι, ξερεις εσυ.
Τύπε ειλικρινά, να σε ρωτήσω κάτι μιας και υποστηρίζεις την αναρχία; Ποια είναι η γνώμη σου για την πορνεία;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Την αιτιολογια του κρατους την εχεις δει τυπε;
Ο μπουλης που λες , κανει 67 μερες απεργια πεινας, και οταν συνεληφθη τον κανανε μαυρο στο ξυλο οι της αντιτρομοκρατικης
αν έφυγε μερικές ήταν ελάχιστες...
αν έφαγε αρκετές ήταν λίγες...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Τύπε ειλικρινά, να σε ρωτήσω κάτι μιας και υποστηρίζεις την αναρχία; Ποια είναι η γνώμη σου για την πορνεία;
Καταλαβα. Δεν εχεις τι να πεις και το γυρνας στο τσαμικο. Θα σου γυρισω την ερωτηση και θα μεινω στο θεμα : οποιος υποστηριζει τον Μιχαηλιδη δεν ειναι απαραιτητα αναρχικος, οπως και οποιος υποστηριζει τον Τζωρτζ Φλόιντ δεν ειναι αφροαμερικανος. Οπως σωστα δεν διωχθηκαν οι χρυσαυγιτες για τα πιστευω τους, ετσι δεν θα επρεπε να διωκεται ο Μιχαηλιδης.
Ολοι αυτοι που στηριζουν Μιχαηλιδη, δεν ειναι αναρχικοι. Γκεγκε; ειναι ομως πολυ πιο δημοκρατες απο εσενα. Προφανεστατα.

Οποτε η ερωτηση μου ειναι :αφου λες οτι στηριζεις τη δημοκρατια και το κρατος δικαιου, βρισκεις σωστο να αποφυλακιζονται εγκληματιες που αποδεδειγμενα εχουν βλαψει ανθρωπους και να μενει μεσα καποιος που δεν εχει πειραξει κανεναν;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Η μιση αληθεια ειναι χειροτερη απο ενα ολοκληρο ψεμμα; Μαλλον.

Δεν θελουν να βγει, επειδη ετσι γουσταρουν μεγαλε. Πρεπει να βγει γιατι εχει ΕΚΤΕΙΣΕΙ τα 3/5 της ποινης του. Ο Μιχαηλιδης δεν πειραξε ανθρωπο, η "ληστεια" μονο ληστεια δεν ηταν αφου τους πιασανε πριν καν προσπαθησουν. Καταλαβες; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ και ΕΧΕΙ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ, οπότε ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να βγει.
Σε αντιθεση με τον Λιγναδη, ο οποιος κατεστρεψε ζωες ανθρωπων και βγηκε ο οποιος ειναι στα χρονικα ο πρωτος που καταδικαζεται για κατι και τον αφηνουν ελευθερο ως το Εφετειο!
Σε αντιθεση με τον κοσμηματοπωλη που σκοτωσε με κλωτσιες στο κεφαλι τον Κωστοπουλο. Σε αντιθεση με τον Κοκλωνη που εφαγε τα λεφτα του κοσμακη στην airfast tickets και τωρα του παιρνουν πιπες ολοι οι celebrities.
Σε αντιθεση με τον Μηλιωνη που εφαγε τα εκατομμυρια και κυκλοφορει ελευθερος στη Μυκονο με βιζιτες. Αυτοι ολοι, εκαναν κακο σε ανθρωπους και δεν ειχαν την αντιμετωπιση που εχει ο Μιχαηλιδης.

Αναρωτιεμαι : εισαι συνειδητα ψευτης και λες μισές αληθειες για να κερδισεις εντυπωσεις ή απλα εισαι βολεμένος κάπου απο τη ΝΔ και τρως καλα;
βολεμενο πες το αφεντικο σου μερα 25 που πουλαει αριστεροφροσυνη και αντι καπιταλισμο και ειναι μετοχος σε 6 funds

φαε σανο τυπε

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Καταλαβα. Δεν εχεις τι να πεις και το γυρνας στο τσαμικο. Θα σου γυρισω την ερωτηση και θα μεινω στο θεμα : οποιος υποστηριζει τον Μιχαηλιδη δεν ειναι απαραιτητα αναρχικος, οπως και οποιος υποστηριζει τον Τζωρτζ Φλόιντ δεν ειναι αφροαμερικανος. Οπως σωστα δεν διωχθηκαν οι χρυσαυγιτες για τα πιστευω τους, ετσι δεν θα επρεπε να διωκεται ο Μιχαηλιδης.
Ολοι αυτοι που στηριζουν Μιχαηλιδη, δεν ειναι αναρχικοι. Γκεγκε; ειναι ομως πολυ πιο δημοκρατες απο εσενα. Προφανεστατα.

Οποτε η ερωτηση μου ειναι :αφου λες οτι στηριζεις τη δημοκρατια και το κρατος δικαιου, βρισκεις σωστο να αποφυλακιζονται εγκληματιες που αποδεδειγμενα εχουν βλαψει ανθρωπους και να μενει μεσα καποιος που δεν εχει πειραξει κανεναν;
εσύ που στηρίζεις τη δημοκρατία και το κράτους δικαιου να μην αμφισβητείς τις αποφασεις της δικαιοσύνης...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
βολεμενο πες το αφεντικο σου μερα 25 που πουλαει αριστεροφροσυνη και αντι καπιταλισμο και ειναι μετοχος σε 6 funds

φαε σανο τυπε
Ναι! Στηριζω Βαρουφακη τυπε! τι λες ρε παιδι μου; ειναι σε 6 funds μετοχος; χαχαχα. Στα αρχιδια μου!

Τα σπιτια του Μητσοτακη ποσα ειναι αυτη τη στιγμη; 40; Οι offshore της Μαρεβας; Ο Μεγαλος μας Περιπατος τι κανει; τον χαιρονται οι τουριστες;
Κατσε γλυψε τωρα κι αλλο.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Αν οι ιδέες του είναι να κάνει ένοπλες ληστείες και παραμένει πιστός σε αυτές, θα έπρεπε να μείνει μέσα για πάντα τυπε.
ο τυπος βγηκε με αδεια, την κοπανησε και μετα τριγυρνουσε με οπλοπολυβολο ετοιμος να καθαρισει κοσμο

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
εσύ που στηρίζεις τη δημοκρατία και το κράτους δικαιου να μην αμφισβητείς τις αποφασεις της δικαιοσύνης...
Αν η δικαιοσυνη δεν αποφυλακιζε δολοφονους, βιαστες και καταχραστες, οπως και δεν εκανε τα στραβα ματια σε πρεζεμπορες, δεν θα την αμφισβητουσα. Αν εσυ δεν βλεπεις το προβλημα στη δικαιοσυνη, που ειναι η ψυχη της δημοκρατιας, τοτε απλα εισαι συνενοχος στη βρωμα του συστηματος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ο τυπος βγηκε με αδεια, την κοπανησε και μετα τριγυρνουσε με οπλοπολυβολο ετοιμος να καθαρισει κοσμο
Τριγυρνουσε με οπλοπολυβολο σαν τον ηρωα Κατσιφα ενα πραγμα; τελικα καθαρισε κανεναν;για πες μας .

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Ναι! Στηριζω Βαρουφακη τυπε! τι λες ρε παιδι μου; ειναι σε 6 funds μετοχος; χαχαχα. Στα αρχιδια μου!

Τα σπιτια του Μητσοτακη ποσα ειναι αυτη τη στιγμη; 40; Οι offshore της Μαρεβας; Ο Μεγαλος μας Περιπατος τι κανει; τον χαιρονται οι τουριστες;
και 1000 να είναι τα σπίτια του μητσοτάκη, δεν το παίζει αριστερός. δεξιός καπιταλιστής δηλώνει.
οι "αριστεροί καπιτάλες" αποτελούν γελοιότητα, κοροιδία, αδόκιμο όρο και στόχο για φτύσιμο...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
το σκεπτικο της απορριψης μιχαηλιδη, για να βγαλει καθενας το συμπερασμα του συμφωνα με το μυαλο που διαθετει

gc_2009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
505
Πόντοι
301
@Bleach
και για να καταλάβω είσαι υπέρ του?
αν έφυγε μερικές ήταν ελάχιστες...
αν έφαγε αρκετές ήταν λίγες...

Ρε φίλε, αλήθεια τώρα? αυτό κατάλαβες απο τον @Bleach ? Αν έφαγε?????? ζούμε στο 1600 ???

Θέλω αλήθεια να σου κάνω μια ερώτηση: Αν ήταν το παιδί σου σε αυτή την θέση, τι θα έλεγες?

gc_2009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
505
Πόντοι
301
Και οι maiden καναν επίκληση στον Σατανά και κάηκε ο τόπος ....:cheesy:
:cheesy:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Αν η δικαιοσυνη δεν αποφυλακιζε δολοφονους, βιαστες και καταχραστες, οπως και δεν εκανε τα στραβα ματια σε πρεζεμπορες, δεν θα την αμφισβητουσα. Αν εσυ δεν βλεπεις το προβλημα στη δικαιοσυνη, που ειναι η ψυχη της δημοκρατιας, τοτε απλα εισαι συνενοχος στη βρωμα του συστηματος.
εκτιμάς και αποδέχεσαι τη δικαιοσύνη κατά το δοκούν.
καλή όταν αποφυλακίζει όσους γουστάρεις, κακή όταν βγάζει άλλους που δεν πας.
καλή όταν βάζει μέσα δεξιούς, κακή όταν έχει τους αριστερούς.

κλασικό κουμούνι, ακραίος και φασίστας μέχρι το κόκκαλο

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515

το σιχαινομαι το μητσοτακεικο, απλα εχω διαβασει οτι ο τυπος ειχε δραπετευσει, ο κορκονεας οχι, τελος παντων, εβαλα το σκεπτικο της αποφασης να βγαλει ο καθενας το συμπερασμα του

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
και 1000 να είναι τα σπίτια του μητσοτάκη, δεν το παίζει αριστερός. δεξιός καπιταλιστής δηλώνει.
οι "αριστεροί καπιτάλες" αποτελούν γελοιότητα, κοροιδία, αδόκιμο όρο και στόχο για φτύσιμο...
Κοιτα, αν ο Μητσοτακης ηταν βιομηχανος ή εφοπλιστης, θα ηταν καπιταλιστης και πλουσιος. Ο Μητσοτακης ομως, πως απεκτησε ολον αυτο τον πλουτο χωρις να εχει δουλεψει ποτε; αυτο δεν σε προβληματισε ποτε ετσι;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Ρε φίλε, αλήθεια τώρα? αυτό κατάλαβες απο τον @Bleach ? Αν έφαγε?????? ζούμε στο 1600 ???

Θέλω αλήθεια να σου κάνω μια ερώτηση: Αν ήταν το παιδί σου σε αυτή την θέση, τι θα έλεγες?
θα έκλαιγα. θα έσκαγα. θα ντρεπόμουν.
θα αναρωτιόμουν τι έκανα λάθος και που ίσως φταίω.
θα του πήγαινα τσιγάρα. όσο συχνότερα μπορούσα.
θα τον έπαιρνα αγκαλιά αν μπορούσα.
και πάντα φεύγοντας θα του τράβαγα ένα χαστούκι.
και ξανά τα ίδια την επόμενη φορά...

Τελευταία τροποποίηση:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Κοιτα, αν ο Μητσοτακης ηταν βιομηχανος ή εφοπλιστης, θα ηταν καπιταλιστης και πλουσιος. Ο Μητσοτακης ομως, πως απεκτησε ολον αυτο τον πλουτο χωρις να εχει δουλεψει ποτε; αυτο δεν σε προβληματισε ποτε ετσι;
Έχει δουλέψει στην Μητσοτάκης και ΣΙΑ...

Mrk12

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2016
Like
31
Πόντοι
0

Τύπε ανάποδα τα λες. Αποδεδειγμένες είναι οι ένοπλες ληστείες και η απόδραση του Μηχαηλιδη. Τώρα για τον Λιγνάδη δεν έχω παρακολουθήσει την δίκη, δεν ξέρω αν έκανε τους βιασμούς ή όχι. Κρίνοντας από το αποτέλεσμα που δεν ήταν ομόφωνο, έχω τις επιφυλάξεις μου για την ενοχή του.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
εκτιμάς και αποδέχεσαι τη δικαιοσύνη κατά το δοκούν.
καλή όταν αποφυλακίζει όσους γουστάρεις, κακή όταν βγάζει άλλους που δεν πας.
καλή όταν βάζει μέσα δεξιούς, κακή όταν έχει τους αριστερούς.

κλασικό κουμούνι, ακραίος και φασίστας μέχρι το κόκκαλο
Τρικυμια εν κρανιω. Κομμουνι,φασιστας , ολα μεσα.

Το θεμα ειναι οτι αυτοι που γουσταρω εγω, κατι φτωχοδιαβολοι σαν το Μιχαηλιδη ή την καθαριστρια με το πλαστο πτυχιο, εχουν μεινει μεσα περισσοτερο απο κατι δεξιους, κατι Λιγναδηδες, κατι Φιλιππιδηδες και κατι Μηλιωνηδες.
Θα δεις σε ποσο καιρο θα βγουν και οι Χρυσαυγιτες. Για πες μας ποιους δεξιους κρατησε παραπανω απο το νομιμο 3/5 η δικαιοσυνη να δω κατι. Φααααπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom