Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mrk12

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2016
Like
31
Πόντοι
0
Την αιτιολογια του κρατους την εχεις δει τυπε;
Ο μπουλης που λες , κανει 67 μερες απεργια πεινας, και οταν συνεληφθη τον κανανε μαυρο στο ξυλο οι της αντιτρομοκρατικης κι αυτος μεχρι τωρα παρεμεινε πιστος στις ιδεες του, σε αντιθεση με τους δικους σου μπουληδες , που βαζουνε τα κλαμματα, που ηταν κομματικα στελεχη της ΕΠΕΝ και το απεδιδαν στην...τρελα της νιοτης (Μακης Βοριδης), στους δικους σου μπουληδες τηλεπωλητες που εβριζαν τη ΝΔ και τωρα τη γλειφουν και τοσα αλλα σιχαματα του χωρου σου. Αναρωτιεμαι επισης αν εσυ εχεις κανει εστω το παραμικρο εκτος απο το να αλλαζεις καναλι στην τηλεοραση σου, νοικοκυρη της κακιας ωρας.

Τελος, το οτι το κρατος δεν βλεπει κινδυνο στο να αποφυλακιζεται ο δολοφονος Κορκκωνεας στα 3/5, δεν βλεπει κινδυνο στο να αποφυλακιζεται ο καταχραστης Μηλιωνης, δεν βλεπει κινδυνο στο να αποφυλακιζονται οι βιαστες Λιγναδης και Φιλιππιδης, δειχνει για ποιους δουλευει το "Κρατος" σου. Και μιας και το στηριζεις, εισαι κι εσυ συνενοχος σε καθε δολοφονια και σε καθε βιασμο. ΟΚ;
Αν οι ιδέες του είναι να κάνει ένοπλες ληστείες και παραμένει πιστός σε αυτές, θα έπρεπε να μείνει μέσα για πάντα τυπε.

gc_2009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
505
Πόντοι
301
Άρα δεν έχει εκτίσει την ποινή του ο μπούλης σου,
έχει δικαίωμα να αιτηθεί για αποφυλάκιση με τα 3/5 που λες
και το κράτος έχει δικαίωμα να του πει να πάει να γαμηθεί
εντάξει τύπε?
Κανένα δικαίωμα δεν έχει το κράτος να του αρνηθεί και δεν είμαι ούτε αναρχικός , ούτε συριζαίος, ούτε μέρα 25.

Ενημερωτικά αυτός είναι ο νόμος και πρέπει να τηρείται ανεξαρτήτος τι πιστεύουν στα καφενεία και οπουδήποτε αλλού. Δεν θα σου κάνω επίθεση και θα σου πω πως , νομικά καλώς βγήκε και ο Λιγνάδης και ο Φιλλιπίδης αλλά και ο ο μιστερ ΔΕΗ . Ξέρεις γιατί? Γιατί ο Νόμος δεν εκδικείται, σωφρονίζει και δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους και να ξέρεις πως αυτό ειναι το μεγαλείο της Δημοκρατίας.

Χωρίς διάθεση επίθεσης...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Δεν κάνω τον κόπο να το συνεχίσω.. Δεν θα βγάλει πουθενά, μόνο που με κατηγοριοποιείς με τους... άλλους δείχνει πως βλέπεις το θέμα καθαρά ΟΠΑΔΙΚΑ. οι δικοί μας κι οι δικοί σας. Θα σου πω μόνο, αν και ξέρω ότι θα το πάρεις στραβά και σαν ειρωνεία, ότι πρέπει να αποκτήσεις κριτική σκέψη και να προσπαθήσεις να βλέπεις τα πράγματα πιο σφαιρικά. Δεν γίνεται να μας τσαμπουνάς αστεία πράγματα (67 μέρες απεργεία πείνας) λες και απευθύνεσαι σε 10χρονα παιδάκια. Καλή συνέχεια, καλά γαμήσια :thumbsup:
Δεν απαντας σε τιποτα. Αστειο ειναι οι 67 μερες απεργια πεινας;
Στηριζεις αυτο το κρατος ; εισαι συνενοχος στην αδικια. Ανεξαρτητα αν αυτο το κρατος ειναι δεξιο ή αριστερο, εισαι συνενοχος. Εδω μιλαμε οτι καταλυεται ο νομος κατα το δοκουν, κι εσυ σφυριζεις αδιαφορα. Γουσταρεις τον αυταρχισμο και τον ετσιθελισμο του κρατους, αρα μια χαρα σε κατηγοριοποιω στους συντηρητικους εως τους φασιστες. Γιατι ΞΕΡΕΙΣ ποιο ειναι το δικαιο, αλλα επειδη ΕΣΥ το βλεπεις οπαδικα, ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να μεινει μεσα ο Μιχαηλιδης και να πεθανει κιολας.

Οπως θα ειδες, για την αποφυλακιση του Κορκωνεα δεν παραπονεθηκα πουθενα, εφ'οσον εξετισε τα 3/5. Γιατι το ιδιο δεν ισχυει για το Μιχαηλιδη; Για πες μας. Και ασε τις αερολογιες.
Καλα για Λιγναδη(κολλητος πολλων διασημων και της κυβερνησης), Φιλιππιδη(κολλητος Τζιγκερ) , δεν μιλαμε, γελαει ο κοσμος.

Mrk12

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2016
Like
31
Πόντοι
0
Κανένα δικαίωμα δεν έχει το κράτος να του αρνηθεί και δεν είμαι ούτε αναρχικός , ούτε συριζαίος, ούτε μέρα 25.

Ενημερωτικά αυτός είναι ο νόμος και πρέπει να τηρείται ανεξαρτήτος τι πιστεύουν στα καφενεία και οπουδήποτε αλλού. Δεν θα σου κάνω επίθεση και θα σου πω πως , νομικά καλώς βγήκε και ο Λιγνάδης και ο Φιλλιπίδης αλλά και ο ο μιστερ ΔΕΗ . Ξέρεις γιατί? Γιατί ο Νόμος δεν εκδικείται, σωφρονίζει και δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους και να ξέρεις πως αυτό ειναι το μεγαλείο της Δημοκρατίας.

Νομικός δεν είμαι, αλλά μήπως παίζει ρόλο το ότι είχε αποδράσει; Ίσως τότε δεν δικαιούται την πρόωρη αποφυλάκιση με τα 3/5.(Η οποία κακώς υπάρχει κατά την γνώμη μου)

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.645
Πόντοι
1.196

Μια χαρά τα λες τύπε μου, καμία επίθεση, πιστεύω ότι η δημοκρατία πρέπει να έχει το δικαίωμα να "αμύνεται", αν το κρίνει ότι κάποιος δεν σωφρονίστηκε τότε να εκτίσει την ποινή του μέχρι τελευταίου second, για οποιοδήποτε έγκλημα

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
νομικά καλώς βγήκε και ο Λιγνάδης
λεει ο νομος οτι καταδικασμενος για δυο βιασμους ανηλικων βγαινει εξω? γιατι εχω την εντυπωση οτι αν ηταν κανας κακομοιρογλου θα ηταν μεσα μεχρι να δυσει ο ηλιος η να τον βρουνε "αυτοκτονημενο"

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
περιγραφει με ακριβεια τον τυπο, ο παππους του ηταν αρχιδατος πολεμησε στους βαλκανικους, αυτος τι ακριβως εκανε?
Ναι βέβαια, αρχιδατος και αλανης, αν τον ακούγαμε στον 1ο παγκόσμιο (να μείνουμε "ουδέτεροι"), τώρα θα ειμασταν μέχρι την Λάρισα. Για να μην πουμε για τη μικρασιατική καταστροφή...

gc_2009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
505
Πόντοι
301
Νομικός δεν είμαι, αλλά μήπως παίζει ρόλο το ότι είχε αποδράσει; Ίσως τότε δεν δικαιούται την πρόωρη αποφυλάκιση με τα 3/5.(Η οποία κακώς υπάρχει κατά την γνώμη μου)
Είναι αναφαίρετο νομικό αλλά και ανθρώπινο δικαίωμα του . Το κακώς ή το καλώς πιστεύω πως δεν είμαστε αρμόδιοι για να το κρίνουμε και υπάρχουν δεκάδες μελέτες που έχουν οδηγήσει σε αυτούς τους νόμους.

gc_2009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
505
Πόντοι
301
Μια χαρά τα λες τύπε μου, καμία επίθεση, πιστεύω ότι η δημοκρατία πρέπει να έχει το δικαίωμα να "αμύνεται", αν το κρίνει ότι κάποιος δεν σωφρονίστηκε τότε να εκτίσει την ποινή του μέχρι τελευταίου second, για οποιοδήποτε έγκλημα
Σύμφωνοι, αλλά αφού πρώτα τηρήσει, πρώτη, τους νόμους. Αν είναι υπότροπος ας του επιβάλει εκ νέου ποινή.

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Ναι βέβαια, αρχιδατος και αλανης, αν τον ακούγαμε στον 1ο παγκόσμιο (να μείνουμε "ουδέτεροι"), τώρα θα ειμασταν μέχρι την Λάρισα. Για να μην πουμε για τη μικρασιατική καταστροφή...

προφανως και ηταν λαθος στο θεμα του αππ το αρχιδατος ηταν σε συγκριση με το κοκο

gc_2009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
505
Πόντοι
301
λεει ο νομος οτι καταδικασμενος για δυο βιασμους ανηλικων βγαινει εξω? γιατι εχω την εντυπωση οτι αν ηταν κανας κακομοιρογλου θα ηταν μεσα μεχρι να δυσει ο ηλιος η να τον βρουνε "αυτοκτονημενο"
Αυτή είναι η λεπτομέρεια που δεν γνωρίζουμε..Δεν είναι καταδικασμένος τελεσίδικα και όσο και να σου φαίνεται παράξενο, έχει το τεκμήριο της αθωότητας, μέχρι την δίκη του σε δευτερο βαθμό. Μην σου φανεί παράξενο , αν βρεθεί για ένα διάστημα μέσα ξανά.

Mrk12

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2016
Like
31
Πόντοι
0
Νομίζω ότι μέχρι να εκδικαστεί και η έφεση δεν θεωρείται ένοχος αλλά κατηγορούμενος. Νομίζω ότι καί άλλοι κατηγορούμενοι για βιασμό είναι έξω μέχρι την έφεση (πχ ο πρώην ντράμερ των πυξ λαξ)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Αν οι ιδέες του είναι να κάνει ένοπλες ληστείες και παραμένει πιστός σε αυτές, θα έπρεπε να μείνει μέσα για πάντα τυπε.
Σε αντιθεση με τις ονειρωξεις σου τυπε, σε αυτο το καθεστως που λεγεται δημοκρατια, δεν δικαζεται κανεις για τα πιστευω του και τις ιδεες του αλλα μονο για τις πραξεις του.
Για αυτο και οι Χρυσαυγιτες μπηκαν μεσα για τις πραξεις τους και οχι για τις εμετικες τους ιδεες (βεβαια , οι ...αντισυστημικοι χρυσαυγιτες ια χαρα μπηκαν κοινοβουλιο και τους ταϊσε η Δημοκρατια παχυλους μισθους, σε αντιθεση με τους αναρχικους που μονο φυλακη βλεπουν).
Επομενως, πριν πεταξεις ξανα τις φασιζουσες αποψεις σου, καλο θα ηταν να θυμηθεις σε ποιο καθεστως υποτιθεται οτι ζουμε. Εκτος αν ονειρευεσαι το καθεστως με το πουλι, ξερεις εσυ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Η Βασιλεία ψηλώνει ακόμα και τον πιο φτωχό άνθρωπο....όχι τυχαία ,η Βασιλεία( όχι ανεξέλεγκτη αλλά με Σύνταγμα) είναι σε χώρες με αυτοκρατορικό παρελθόν.Θα ήταν ιδανική για εδώ..τώρα μικραινουμε και σε αυτό...ελπίζω να μεγαλώσει το ηθικό με κάτι....

5033926.jpg

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.126
Πόντοι
1.336
Αυτή είναι η λεπτομέρεια που δεν γνωρίζουμε..Δεν είναι καταδικασμένος τελεσίδικα και όσο και να σου φαίνεται παράξενο, έχει το τεκμήριο της αθωότητας, μέχρι την δίκη του σε δευτερο βαθμό. Μην σου φανεί παράξενο , αν βρεθεί για ένα διάστημα μέσα ξανά.
Καταδικασμένος τελεσίδικα όντως δεν είναι. Το οξύμωρο είναι ότι ήταν κατηγορούμενος για εγκλήματα και ήταν μέσα γιατί κρίθηκε ότι είναι πιθανόν να επαναλάβει τις πράξεις για τις οποίες είναι κατηγορούμενος. Και όταν καταδικάστηκε για δύο βιασμούς αφέθηκε ελεύθερος. Αν αυτό δεν είναι αυτοαναιρεση δικαιοσύνης τότε τι είναι???

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Εφ'οσον κριθηκε ενοχος, δεν εχει τεκμηριο αθωοτητας. Για την ιστορια, ενας αλλος αναρχικος, ο Τασος Θεοφιλου ειχε μεινει φυλακη, μεχρι ΚΑΙ την εφεση που τον εκρινε ΑΘΩΟ, ενω πρωτοδικα ειχε καταδικαστει ως ενοχος σε 25 χρονια. Δεν βγηκε δηλαδη μεχρι την Εφεση.

gc_2009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
505
Πόντοι
301
Καταδικασμένος τελεσίδικα όντως δεν είναι. Το οξύμωρο είναι ότι ήταν κατηγορούμενος για εγκλήματα και ήταν μέσα γιατί κρίθηκε ότι είναι πιθανόν να επαναλάβει τις πράξεις για τις οποίες είναι κατηγορούμενος. Και όταν καταδικάστηκε για δύο βιασμούς αφέθηκε ελεύθερος. Αν αυτό δεν είναι αυτοαναιρεση δικαιοσύνης τότε τι είναι???
Δεν σου απαντάω νομικά για να μην πω καμιά αρλούμπα. Αν θέλεις κ σε ενδιαφέρει, διάβασε σχετικά άρθρα και θα δεις πως τηρήθηκε ο νόμος. Για να μην παρεξηγηθώ , προφανώς και δεν συμφωνώ με τέτοιες πράξεις. Απλά θέλω να ζω σε δημοκρατική χώρα.

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.126
Πόντοι
1.336
Δεν σου απαντάω νομικά για να μην πω καμιά αρλούμπα. Αν θέλεις κ σε ενδιαφέρει, διάβασε σχετικά άρθρα και θα δεις πως τηρήθηκε ο νόμος. Για να μην παρεξηγηθώ , προφανώς και δεν συμφωνώ με τέτοιες πράξεις. Απλά θέλω να ζω σε δημοκρατική χώρα.
Όλοι αυτό θέλουμε. Οι νόμοι να τηρούνται για όλους.

gc_2009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
505
Πόντοι
301
Εφ'οσον κριθηκε ενοχος, δεν εχει τεκμηριο αθωοτητας. Για την ιστορια, ενας αλλος αναρχικος, ο Τασος Θεοφιλου ειχε μεινει φυλακη, μεχρι ΚΑΙ την εφεση που τον εκρινε ΑΘΩΟ, ενω πρωτοδικα ειχε καταδικαστει ως ενοχος σε 25 χρονια. Δεν βγηκε δηλαδη μεχρι την Εφεση.
Για αυτό φωνάζουμε αδερφέ...Για να τηρείται για όλους..Αυτόν τον άνθρωπο, τον οποίο τον έβγαλε αθώο το εφετείο, ποιος θα τον αποζημιώσει και πως? Με λεφτά δεν αγοράζεις χρόνο. Για αυτό υπάρχουν αυτοί οι νόμοι, για να αποφεύγονται αυτές οι καταστάσεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom