Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ενα μεγάλο μπράβο στις αστυνομικές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών για την άμεση διελεύκανση της εγκληματικής-τρομοκρατικής ενέργειας στον μαραθώνιο της Βοστώνης και την εξουδετέρωση των τεράτων που έκαναν το έγκλημα αυτό το οποίο στοίχισε την ζωή σε αθώα θύματα...

Ενα μεγαλύτερο μπράβο στους κατοίκους της Βοστώνης οι οποίοι άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της αστυνομίας και συνεργάστηκαν με αυτήν δίνοντας πολύωρες καταθέσεις αλλά κύρια θέτοντας στην διάθεση των διωκτικών αρχών μερικές εκατοντάδες προσωπικών βίντεο που είχαν καταγράψει κατά την διάρκεια του μαραθωνίου (με κινητά , τάμπλετς, βιντεο κάμερες) και μέσα από τα οποία (και σε συνδυασμό με τις λήψεις από τις κάμερες ελέγχου) έγινε δυνατός ο εντοπισμός των φερομένων ως δραστών .. (οποία αντίθεσις φυσικά με τους έλληνες)....

Επισκέπτης
[size=20pt]Ένταση στις Σκουριές - Προσαγωγές, χημικά και τραυματισμοί αστυνομικών[/size]

Τεταμένο το κλίμα και πάλι στις Σκουριές Χαλκιδικής, με προσαγωγές γυναικών, χρήση χημικών και τραυματισμούς αστυνομικών

Τα αίματα άναψαν για πολλοστή φορά στις Σκουριές, την Κυριακή (12/05), με τα επεισόδια να έχουν άρωμα γυναίκας αλλά και χημικών ενώ υπήρξαν και αστυνομικοί τραυματίες.
Πιο αναλυτικά, το πρωί περίπου 30 γυναίκες συγκεντρώθηκαν στο δρόμο που οδηγεί στα μεταλλεία χρυσού και επιχείρησαν να συνεχίσουν την πορεία τους προς τα εκεί αλλά αστυνομικοί τις εμπόδισαν.
Μάλιστα, προκειμένου να τις απωθήσουν έκαναν χρήση χημικών, με δύο να διακομίζονται στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ προσήχθησαν τρεις για εξύβριση.
Λίγη ώρα αργότερα, περίπου 500 κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στο δάσος Καρατζά για να διαμαρτυρηθούν τόσο για τις προαναφερόμενες συλλήψεις όσο και για τη συνέχιση των εργασιών.
Υπήρξε σύγκρουση με τα ΜΑΤ και εκτεταμένη χρήση χημικών, με τέσσερις αστυνομικούς να τραυματίζονται, όλοι από σκάγια κυνηγετικού όπλου. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Οταν μπαινουν στο σπιτι τους,οταν απαγαγουν τα παιδια τους και τις γυναικες τους τοτε η καραμπινα ειναι μια λογικη επιλογη.
Και πολυ αργησαν....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε συ χαρε,οι συληψεις σεσημασμενων,ειναι για σενα απαγωγες παιδιων; :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

η συγκεκριμένη που αναφέρεις απήχθη ?? συνελήφθη?? ή μήπως απλά επροσκλήθη για κατάθεση ??

διότι εδώ μας αναφέρεις

"Οταν μπαινουν στο σπιτι τους,οταν απαγαγουν τα παιδια τους και τις γυναικες τους τοτε η καραμπινα ειναι μια λογικη επιλογη."

και εδώ μας λέει

"Την ώρα του δεύτερου του μεγάλου διαλείμματος, του μεγάλου, ξαφνικά χτύπησε το κινητό μου, ήταν άγνωστος ο αριθμός που με καλούσε. Το σήκωσα. Μου είπαν ότι καλούν από την αντιτρομοκρατική της Θεσσαλονίκης. Μου είπαν ότι πρέπει να παραβρεθώ στο αστυνομικό τμήμα Πολυγύρου στις 6 το απόγευμα, της ίδιας ημέρας. Είμαι 15 ετών τους είπα τι θέλετε από μένα; Γιατί να δώσω κατάθεση; Μόλις άκουσε ότι είμαι 15 ετών, ο αστυνομικός που με κάλεσε μου είπε ότι θέλει να μιλήσει με κάποιον ανώτερό του, αφού είμαι τόσο μικρή και θα με ξανακαλέσει. Πιστεύω ότι ήξερε ότι είμαι 15. Πιστεύω ότι αυτά που κάνουν είναι κόλπα. Αλλά… να έχουμε να λέμε. Με ξαναπήρε μετά από λίγη ώρα. «Δεν έχει σημασία που είσαι 15» μου είπε. «Πρέπει να παραβρεθείς στο τμήμα όπως, όλοι οι υπόλοιποι και να ενημερώσεις τους γονείς σου». Τρόμαξα, πήγα στο γραφείο του διευθυντή. Οι καθηγητές έγινα έξαλλοι, τα παιδιά όταν διαδόθηκε το γεγονός αντέδρασαν, δεν ήθελαν να μπουν στις τάξεις. Πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου και της το είπα. Τρόμαξε και εκείνη. Πήρε τηλέφωνο τον δικηγόρο να δει τι θα κάνει. Εκείνος μας συμβούλευσε να παραβρεθώ, έκανε όμως ένα εξώδικο, διαμαρτυρόμενος γιατί κάλεσαν εμένα και όχι τους γονείς μου στο τηλέφωνο.

δηλαδή ότι η μόνη αντίρρηση του δικηγόρου ηταν ότι αντί την κοπέλλα θα έπρεπε να πάρουν τους γονείς τηλέφωνο ( :jerking: :jerking:)

ρε χάρε είπαμε το μένος όταν γίνεται τυφλό είναι απλά μαλακία...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Παιζεις με τις λεξεις τραμουντανα

δεν παίζω με λέξεις...

απλά παραθέτω γεγονότα... και τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους ....

όταν μου αναφέρεις για απαγωγές παιδιών σου παραθέτω το πραγματικό γεγονός όπως το περιγράφει η (υποτιθέμενη) απαχθείσα...

την φράση "Θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα" την ξέρεις ??

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Επισκέπτης
Αυτο τι σχεση εχει με τις απαγωγες παιδιων και γυναικων που ειπες;Απαραδεκτο ειναι αυτο,αλλα δεν προκειται για απαγωγη.
Μηπως προκειται για ανεκδοτο τοτε?Εκτος αν εσυ και μερικοι αλλοι παιρνετε απολυτα σοβαρα οποιον αγνωστο σας παρει στο κινητο και σας πει να πατε για καταθεση στην Αστυνομια...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μηπως προκειται για ανεκδοτο τοτε?Εκτος αν εσυ και μερικοι αλλοι παιρνετε απολυτα σοβαρα οποιον αγνωστο σας παρει στο κινητο και σας πει να πατε για καταθεση στην Αστυνομια...

εεεε και ??? αν δεν τον πήρε σοβαρά γιατί σκούζει ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για πες μας τι προβλεπουν οι διαδικασιες αφου τα ξερεις απ'εξω,φαινεται...
δεν ξέρω και δεν με αφορά.. αν ποτέ με πάρουν τηλέφωνο το πρώτο που θα πω είναι δώστε μου στοιχεία να πάρω τηλέφωνο να επιβεβαιώσω.. (όνοματεπώνυμο, βαθμό, αριθμό μητρώου, τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ).. αν δεν μου έδινε θα τον διαολόστελνα αν πάλι μου έδινε θα το επιβεβαίωνα (έστω και τηλεφωνικά) και αν ήταν αληθινό θα πήγαινα (αντε να ειδοποιούσα και κανέναν δικηγόρο να έχει τον νού του)...

προς τι οι φωνασκίες ???  ακόμη και ο δικηγόρος διαμαρτυρήθηκε ΜΟΝΟΝ γιατί δεν πήραν τηλέφωνο τους γονείς και πήραν το παιδί ...

και από πότε δεκαπεντάχρονα δεν είναι ικανά να καταθέσουν ???

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Χειροπέδες σε αδίστακτη συμμορία που είχε σπείρει τον τρόμο στη δυτική Αττική

Οι δράστες, σε μία περίπτωση, στις 8 Απριλίου 2013 στην περιοχή του Ασπρόπυργου πυροβόλησαν με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον ιδιοκτήτη αυτοκινήτου, το οποίο είχαν αφαιρέσει, όταν αυτός τους αντελήφθη, ενώ σε άλλη περίπτωση, στις 24 Απριλίου 2013 και πάλι στον Ασπρόπυργο, μετά από κλοπή αυτοκινήτου, όταν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εμβόλισαν τις δύο υπηρεσιακές μοτοσικλέτες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί.

Από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Άνω Λιοσίων συνελήφθησαν δύο Ρομά, 17 και 23 ετών, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερις συνεργοί τους.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι παραπάνω δράστες είχαν συγκροτήσει προ τριμήνου εγκληματική ομάδα, η οποία διέπραττε ληστείες σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων, κλοπές από σπίτια και καταστήματα, αρπαγές τσαντών και κλοπές αυτοκινήτων, τα οποία στην συνέχεια τα έκαιγαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Στις ληστείες και κλοπές αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικούς υπολογιστές καθώς και άλλα αντικείμενα. Τα κλοπιμαία τα διέθεταν στη συνέχεια σε άλλους Ρομά στην περιοχή Νέας Ζωής Ασπροπύργου, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 89 ληστείες, κλοπές, αρπαγές τσαντών και άλλα αδικήματα, που διέπραξαν σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής (Άνω Λιόσια, Μάνδρα, Ασπρόπυργο, Ζεφύρι, Αχαρνές, Ελευσίνα).

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, των ληστειών, κλοπών, διακεκριμένων φθορών, εμπρησμών, απόπειρας ανθρωποκτονιών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom