-παιχταρα μου καπου το χανεις το εργο...και αρχιζεις το μπινελικι χωρις λογο..ενημερωτικα ,ο τροπος αντιδρασης των αστυνομικων στο περιστατικο ηταν 100% λαθος...αντι να ακολουθησουν διακριτικα και να ενημερωνουν για την θεση των υποπτων συνεχως ,ωστε να στηθουν επιτυχη μπλοκα και να διακοπει οπου χρειαζοταν η κυκλοφορια-ωστε να μην κινδυνευσουν διερχομενοι πολιτες,ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ με αποτελεσμα να γινουν αντιληπτοι,να πεσουν μαλιστα σε ενεδρα των υποπτων θετοντας σε κινδυνο και την ζωη τους ,απαντησαν στα πυρα,ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ....και ΣΑΝ αποτελεσμα (γιατι απο κει και μονο τους κρινω) ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ,ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΜΕ +1000 ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ,Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΗ....ΕΜΕΙΣ βεβαια ειμαστε ηλιθιοι.....
ΥΓ ...και τη μανα μου να εσωζαν απο ληστεια ,αν ειχε πεθανει κανας αθωος απο ΛΑΘΟΣ ενεργεια τους, ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑ....
...οτι ειπα ,ειπα για το θεμα,τελος....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ (ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ) ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟ ΞΕΤΟΜΑΡΙΑΣΜΑ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΜ....