Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Γιατι δεν πας ρε βολεμενε να τους δειξεις πως να κανουν την δουλεια τους σωστα;
Ραμπο της πουτσας ολοι εδω μεσα.
παιχταρα μου για αυτους ακριβως εριζουμε τοση ωρα εδω μεσα...για τους ΡΑΜΠΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Και με τι τρόπο-ους προτείνετε να γίνει η απόσυρση των kalashnikov;

Να τα περνάμε ΚΤΕΟ και όποιο κόβεται να αποσύρεται;
Eνας είναι ο τρόπος Αγιε, αλλά ουτοπικός  :dunno: ,να μην μπαίνουνε στην Ελλάδα τα όπλα αυτά που είναι καθαρά πολεμικά και όχι για μάχες εντός πόλης.  

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467
Eνας είναι ο τρόπος Αγιε, αλλά ουτοπικός  :dunno: ,να μην μπαίνουνε στην Ελλάδα τα όπλα αυτά που είναι καθαρά πολεμικά και όχι για μάχες εντός πόλης.  

Σαφώς.

Αλλά ρώτησα γι΄αυτά που έχουν ήδη μπεί.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παιχταρα μου για αυτους ακριβως εριζουμε τοση ωρα εδω μεσα...για τους ΡΑΜΠΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.....
Καλα εσεις ειστε τοσο ηλιθιοι που και την μανα σας να σωσουν απο ληστεια εσεις θα τους βριζετε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μπορούμε να αποσύρουμε τους φέροντες τα...  ;)

οριστικά και αμετάκλητα και χωρίς πιθανότητες επιστροφής...

μπορουμε να τους βαλουμε να ορκιστουνε στη ζωη της μαμας τους οτι δεν εχουν και δε πιανουν οπλο  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μπορουμε να τους βαλουμε να ορκιστουνε στη ζωη της μαμας τους οτι δεν εχουν και δε πιανουν οπλο  :grin:

και για να σιγουρευτούμε να φιλήσουνε σταυρό ή κοράνι ή να δώσουνε και λόγο τιμής  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467
ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Το διάβασα με μεγάλη προσοχή.

Το θέμα της εγκληματικότητας είναι πολύ σοβαρό για να το περιορίσουμε σε kalashnikov και σε αυτούς που τα φέρουν.

Εξ΄άλλου βολεύει ιδιαίτερα την πολιτική ηγεσία της αστυνομίας (και όχι μόνον αυτής), το να συγχέει την αύξηση της εγκληματικότητας με την άυξηση της δύναμης πυρός των εγκληματιών.  

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Καλα εσεις ειστε τοσο ηλιθιοι που και την μανα σας να σωσουν απο ληστεια εσεις θα τους βριζετε.
-παιχταρα μου καπου το χανεις το εργο...και αρχιζεις το μπινελικι χωρις λογο..ενημερωτικα ,ο τροπος αντιδρασης των αστυνομικων στο περιστατικο ηταν 100% λαθος...αντι να ακολουθησουν διακριτικα και να ενημερωνουν για την θεση των υποπτων συνεχως ,ωστε να στηθουν επιτυχη μπλοκα και να διακοπει οπου χρειαζοταν η κυκλοφορια-ωστε να μην κινδυνευσουν διερχομενοι πολιτες,ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ με αποτελεσμα να γινουν αντιληπτοι,να πεσουν μαλιστα σε ενεδρα των υποπτων θετοντας σε κινδυνο  και την ζωη τους ,απαντησαν στα πυρα,ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ....και ΣΑΝ αποτελεσμα (γιατι απο κει και μονο τους κρινω) ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ,ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΜΕ +1000 ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ,Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΗ....ΕΜΕΙΣ βεβαια ειμαστε ηλιθιοι.....
ΥΓ ...και τη μανα μου να εσωζαν απο ληστεια ,αν ειχε πεθανει κανας αθωος απο ΛΑΘΟΣ ενεργεια τους, ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑ....
...οτι ειπα ,ειπα για το θεμα,τελος....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ (ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ) ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟ ΞΕΤΟΜΑΡΙΑΣΜΑ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΜ....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κανα καλασνικοφ που θελω να αγορασω που θα βρω  :boobies:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Το διάβασα με μεγάλη προσοχή.

Το θέμα της εγκληματικότητας είναι πολύ σοβαρό για να το περιορίσουμε σε kalashnikov και σε αυτούς που τα φέρουν.

Εξ΄άλλου βολεύει ιδιαίτερα την πολιτική ηγεσία της αστυνομίας (και όχι μόνον αυτής), το να συγχέει την αύξηση της εγκληματικότητας με την άυξηση της δύναμης πυρός των εγκληματιών.  
......ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.......

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
κανα καλασνικοφ που θελω να αγορασω που θα βρω  :boobies:
DSC00958.JPG

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
-παιχταρα μου καπου το χανεις το εργο...και αρχιζεις το μπινελικι χωρις λογο..ενημερωτικα ,ο τροπος αντιδρασης των αστυνομικων στο περιστατικο ηταν 100% λαθος...

ρε συ, σοβαρα τωρα. διαβασες καμια αναφορα συμβαντος απο τους εμπλεκομενους ή απο αυτοπτες? γιατι καθεσαι και κουραζεσαι και βγαζεις πορισματα για θεματα που ενημερωνεσαι απο...δημοσιογραφικα αρθρα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
-παιχταρα μου καπου το χανεις το εργο...και αρχιζεις το μπινελικι χωρις λογο..ενημερωτικα ,ο τροπος αντιδρασης των αστυνομικων στο περιστατικο ηταν 100% λαθος...αντι να ακολουθησουν διακριτικα και να ενημερωνουν για την θεση των υποπτων συνεχως ,ωστε να στηθουν επιτυχη μπλοκα και να διακοπει οπου χρειαζοταν η κυκλοφορια-ωστε να μην κινδυνευσουν διερχομενοι πολιτες,ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ με αποτελεσμα να γινουν αντιληπτοι,να πεσουν μαλιστα σε ενεδρα των υποπτων θετοντας σε κινδυνο  και την ζωη τους ,απαντησαν στα πυρα,ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ....και ΣΑΝ αποτελεσμα (γιατι απο κει και μονο τους κρινω) ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ,ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΜΕ +1000 ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ,Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΗ....ΕΜΕΙΣ βεβαια ειμαστε ηλιθιοι.....
ΥΓ ...και τη μανα μου να εσωζαν απο ληστεια ,αν ειχε πεθανει κανας αθωος απο ΛΑΘΟΣ ενεργεια τους, ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑ....
...οτι ειπα ,ειπα για το θεμα,τελος....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ (ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ) ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟ ΞΕΤΟΜΑΡΙΑΣΜΑ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΜ....
ρε μαλακα εσενα επρεπε να καθαρισουν τα αλμπανια να γλιτωσουμε απο τα τουβλα σου... :headbang:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467
καλα μην τρελλαίνεσαι... και τα αλβανά θα μπούνε και στο τάργκετ γκρουπ αυτό... μια προθέρμανση κάνανε...

Μπαααα... Αν είχανε κατά νου αυτή την στόχευση, θα είχαν μπει προ πολλού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom