Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 409K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
-παιχταρα μου καπου το χανεις το εργο...και αρχιζεις το μπινελικι χωρις λογο..ενημερωτικα ,ο τροπος αντιδρασης των αστυνομικων στο περιστατικο ηταν 100% λαθος...αντι να ακολουθησουν διακριτικα και να ενημερωνουν για την θεση των υποπτων συνεχως ,ωστε να στηθουν επιτυχη μπλοκα και να διακοπει οπου χρειαζοταν η κυκλοφορια-ωστε να μην κινδυνευσουν διερχομενοι πολιτες,ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ με αποτελεσμα να γινουν αντιληπτοι,να πεσουν μαλιστα σε ενεδρα των υποπτων θετοντας σε κινδυνο  και την ζωη τους ,απαντησαν στα πυρα,ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ....και ΣΑΝ αποτελεσμα (γιατι απο κει και μονο τους κρινω) ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ,ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΜΕ +1000 ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ,Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΗ....ΕΜΕΙΣ βεβαια ειμαστε ηλιθιοι.....
ΥΓ ...και τη μανα μου να εσωζαν απο ληστεια ,αν ειχε πεθανει κανας αθωος απο ΛΑΘΟΣ ενεργεια τους, ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑ....
...οτι ειπα ,ειπα για το θεμα,τελος....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ (ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ) ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟ ΞΕΤΟΜΑΡΙΑΣΜΑ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΜ....

ετσι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εξαλλου μην ξεχναμε οτι οι μπατσοι ειναι πανεξυπνοι..  :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εξαλλου μην ξεχναμε οτι οι μπατσοι ειναι πανεξυπνοι..  :2funny:
αμπζολούτλι

URL]]

Επισκέπτης
-παιχταρα μου καπου το χανεις το εργο...και αρχιζεις το μπινελικι χωρις λογο..ενημερωτικα ,ο τροπος αντιδρασης των αστυνομικων στο περιστατικο ηταν 100% λαθος...αντι να ακολουθησουν διακριτικα και να ενημερωνουν για την θεση των υποπτων συνεχως ,ωστε να στηθουν επιτυχη μπλοκα και να διακοπει οπου χρειαζοταν η κυκλοφορια-ωστε να μην κινδυνευσουν διερχομενοι πολιτες,ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ με αποτελεσμα να γινουν αντιληπτοι,να πεσουν μαλιστα σε ενεδρα των υποπτων θετοντας σε κινδυνο  και την ζωη τους ,απαντησαν στα πυρα,ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ....και ΣΑΝ αποτελεσμα (γιατι απο κει και μονο τους κρινω) ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ,ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΜΕ +1000 ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ,Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΗ....ΕΜΕΙΣ βεβαια ειμαστε ηλιθιοι.....
ΥΓ ...και τη μανα μου να εσωζαν απο ληστεια ,αν ειχε πεθανει κανας αθωος απο ΛΑΘΟΣ ενεργεια τους, ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑ....
...οτι ειπα ,ειπα για το θεμα,τελος....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ (ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ) ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟ ΞΕΤΟΜΑΡΙΑΣΜΑ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΜ....

Εντάξει, του τα' πες τώρα??
Ζωγράφισέ το μπας και καταλάβει..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και που ξερεις οτι δεν εγινε ετσι και εγιναν αντιληπτοι και τοτε αρχισε η καταδιωξη;Μην τα ισοπεδωνουμε ολα,απο εξω ολα ευκολα τα βλεπουμε ολοι μας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και που ξερεις οτι δεν εγινε ετσι και εγιναν αντιληπτοι και τοτε αρχισε η καταδιωξη;Μην τα ισοπεδωνουμε ολα,απο εξω ολα ευκολα τα βλεπουμε ολοι μας.

και αν μεσα στο μωλ δουνε τους πυρηνες της φωτιας να ανοιξουν και εκει πυρ .. και οποιον παρει ο χαρος  :grin: 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και αν μεσα στο μωλ δουνε τους πυρηνες της φωτιας να ανοιξουν και εκει πυρ .. και οποιον παρει ο χαρος  :grin: 
Και πως θα τους δουνε φορανε μπουφαν με το σημα τους; :grin:

Επισκέπτης
Επειδη βλεπω οτι ασχοληθηκες κιολας με την παρτη μου,σου υπενθυμιζω(στην περιπτωση που δεν το εχεις υπ'οψη)οτι στον Βυρωνα οπου υπηρξε παρομοιο περιστατικο και μαλιστα εμπλεκοταν ο ενας απο τους κακοποιους ανοιξαν πρωτοι πυρ οι μπατσοι και μαλιστα απο μπατσικη σφαιρα πηγε ενας περαστικος,ενας αλβανος υδραυλικος αν θυμαμαι καλα.Και δεν ετρεξε καστανο,σε φαση να γινει ΕΔΕ κλπ.

Εαν εσυ δεν εχεις προβλημα να αρχιζουν να πυροβολουν οι μπατσοι μεσα στον κοσμο για να μην ξεφυγει ο πασα ενας πεστο παντως,για να αντιμετωπιστεις αναλογα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Επειδη βλεπω οτι ασχοληθηκες κιολας με την παρτη μου,σου υπενθυμιζω(στην περιπτωση που δεν το εχεις υπ'οψη)οτι στον Βυρωνα οπου υπηρξε παρομοιο περιστατικο και μαλιστα εμπλεκοταν ο ενας απο τους κακοποιους ανοιξαν πρωτοι πυρ οι μπατσοι και μαλιστα απο μπατσικη σφαιρα πηγε ενας περαστικος,ενας αλβανος υδραυλικος αν θυμαμαι καλα.Και δεν ετρεξε καστανο,σε φαση να γινει ΕΔΕ κλπ.

Εαν εσυ δεν εχεις προβλημα να αρχιζουν να πυροβολουν οι μπατσοι μεσα στον κοσμο για να μην ξεφυγει ο πασα ενας πεστο παντως,για να αντιμετωπιστεις αναλογα...
Τεραστια μαλακια των μπατσων σε αυτη την περιπτωση σε αυτο συμφωνουμε και κριμα για το παιδι.
Το οτι ξεκινησαν οι μπατσοι πρωτοι να ριχνουν ποιος το ειπε;μη μου πεις κανα ιντιμιντια.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Απο αυριο ολοι φοραμε μπλουζακια με σταμπα ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ και ξεχυνομαστε στους δρομους  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
τον τελευταιο καιρο παρατηρω 4αδες της ΔΙΑΣ να σταματανε για ελεγχο αμαξια ας πουμε πολυτελειας που εχουν και λιγη γυφτια στην εμφανιση πχ εχτρεμ ζαντολαστιχα, μαυρα τζαμια, ειδικα με πινακιδες απο βαλκανια και επιβατες φατσες μαγκιτες.
Οι ελεγχοι γινονται με προσοχη αφου οι 2 εχουν το χερι στα οπλα. Νομιζω σωστη κινηση.
Εχω τη γνωμη οτι απ' ολο το μπαχαλο του δημοσιου αυτα τα παιδια ξεχωριζουν (εστω και κακοπληρωμενα)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ΑΤ Αγ.Παντελεημονα,ωρα περιπου 19.40,κρατουμενος στα κρατητηρια διαμαρτυρεται γιατι για δευτερη μερα δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ για φαγητο....απαντηση 20χρονου φυλακα μπατσου.....κανε λιγο υπομονη,τωρα βραζω τα αρχιδια μου και θα στα φερω να τα φας ρε μαλακα.....μην ξεχναμε οτι το ελληνικο κρατος δινει το υπερογκο ποσο των 8 ευρω για τη σιτηση καθε κρατουμενου στα κρατητηρια των ΑΤ....ε ρε φραγκα που μαζευουν για να παραγγελνουν τα μπατσακια delivery.....αααα μη το ξεχασω,ρε παπαρες ασφαλιτες τουλαχιστον το chivas βαλτε το σε κανα συρταρι...φορα παρτιδα πανω στο γραφειο του 3ου οροφου......

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΑΤ Αγ.Παντελεημονα,ωρα περιπου 19.40,κρατουμενος στα κρατητηρια διαμαρτυρεται γιατι για δευτερη μερα δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ για φαγητο....απαντηση 20χρονου φυλακα μπατσου.....κανε λιγο υπομονη,τωρα βραζω τα αρχιδια μου και θα στα φερω να τα φας ρε μαλακα.....μην ξεχναμε οτι το ελληνικο κρατος δινει το υπερογκο ποσο των 8 ευρω για τη σιτηση καθε κρατουμενου στα κρατητηρια των ΑΤ....ε ρε φραγκα που μαζευουν για να παραγγελνουν τα μπατσακια delivery.....αααα μη το ξεχασω,ρε παπαρες ασφαλιτες τουλαχιστον το chivas βαλτε το σε κανα συρταρι...φορα παρτιδα πανω στο γραφειο του 3ου οροφου......
8 ευρώ???? Τόσα πολλά ???

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αστυνομικοί έπιασαν... αστυνομικούς που έψαχναν τους αλβανούς δραπέτες από τη φυλακή Τρικάλων. Και ενώ κανονικά φαίνεται ότι απλώς όλοι έκαναν τη δουλειά τους, τελικά αντί να εντοπισθούν οι επικίνδυνοι κακοποιοί, κατέληξαν να συλληφθούν οι αστυνομικοί που τους αναζητούσαν από συναδέλφους τους της ΔΙΑΣ.
Αυτό το κωμικοτραγικό περιστατικό, στα όρια του αστυνομικού φιάσκου, σημειώθηκε στον Άγιο Δημήτριο τρία 24ωρα μετά την αιματηρή διαφυγή των οκτώ επικίνδυνων αλβανών κακοποιών από το σωφρονιστικό κατάστημα των Τρικάλων.
Αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής φέρεται να είχαν πληροφορίες ότι ο 36χρονος Αλβανός Μάρκο Κόλα, ο 35χρονος συνεργός του Λίτα Ερμάλ αλλά ίσως και άλλοι από τους δραπέτες βρίσκονταν σε οίκημα ή σε εστιατόριο στην οδό Ιουστινιανού στον Άγιο Δημήτριο. Έτσι λοιπόν ομάδα έξι-επτά αστυνομικών με πολιτικά μετέβη στην περιοχή και άρχισε να τους αναζητά.
Μερικοί από αυτούς κοντοστάθηκαν έξω από το εστιατόριο πριν μπουν, προσπαθώντας να εντοπίσουν ίχνη των αλβανών δραπετών. Ο ιδιοκτήτης του εν λόγω καταστήματος φέρεται να θορυβήθηκε και τηλεφώνησε στην Άμεσο Δράση κάνοντας λόγο για «άτομα που κινούνταν ύποπτα στην περιοχή και πιθανόν επιχειρούσαν να τον ληστέψουν». Δεν άργησε λοιπόν να καταφτάσει επιτόπου πολυμελής ομάδα της ΔΙΑΣ που «συνέλαβε» με αστραπιαίες κινήσεις τους υπόπτους.
Τότε φέρεται να επικράτησε πανδαιμόνιο. Έκπληκτοι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας άρχισαν να εξηγούν στους άνδρες της ΔΙΑΣ ότι δεν είναι ληστές αλλά συνάδελφοί τους που ψάχνουν για τους αλβανούς δραπέτες. Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και το περιστατικό έληξε εκεί. Όμως όπως έλεγαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., «αν αλήθευε η πληροφορία ότι εκεί βρίσκονταν οι αλβανοί δραπέτες είναι βέβαιο ότι με τη φασαρία και τη σύγχυση που επακολούθησε θα έσπευσαν να εξαφανισθούν. Με οδυνηρές βέβαια συνέπειες και τον θάνατο της 25χρονης, λίγες ημέρες αργότερα στα Ίσθμια».

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom