Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
καλά.. .εσένα ο αντρας σου (όταν τον βρείς και άμα τον βρείς) δεν θα σε κερατώνει...

αει σύρε και γαμίσου τώρα (άμα βρείς φυσικά κάποιον να σε λυπηθεί)

Αυτα στην γυναικουλα σου που σε παιρνει γεροσιχαμα. Που την βαζεις να βαφει για να κερδιζεις λεφτα να πηδας αλλες. Της εφαγες και την συνταξη; για πε.. :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ποιος σου είπε μωρή γεροντόπουστα πως δολεύει σε δημόσια υπηρεσία?
Να ελέγξεις καλυτερα τις πηγες σου.
Η δικιά σου??

όταν λέμε για ένσημα τι καταλαβαίνεις πούστρα?

ότι δούλευε στο δημόσιο ??

αει κίχου τώρα (για να σου μιλήσω και στην γλώσσα σου)..

δεν έχω πηγές εγώ.. ρουφιανιές από τύπους σαν τον υπερπόντικα δεν τις δέχομαι (και από κάτι άλλους που το παίζουνε κολλητάρια και φίλοι και πίνουμε μαζί και βγαίνουμε μαζί)...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εν ολιγοις οι 'πληροφοριες' και απο τη μια και απο την αλλη πλευρα ειναι για τον πουτσο.
εν ολιγοις τσαμπα ξεκατινιαζεστε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.457
Πόντοι
2.606
για λέγε για λέγε... εσύ θα τα έδινες???

γιατί μαλάκας από έναν αργόσχολο που το παίζει γιατρός δεν γουστάρω να πιαστώ..

τώρα αν εσύ είσια τόσο λάρτζ γιατί γκρινιάζεις για τα οικονομικά μέτρα?
:2funny: :2funny: ΑΝΤΕ αφου θες σοβαρη απαντηση,αν και εχω ευθυμησει τωρα,κανω την καρδια πετρα για 2λεπτα.....χαρε μας γαμησε η τραγουδαρα!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
-ΛΟΙΠΟΝ,ΔΕ ΣΕ ΚΡΑΖΩ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΨΕΣ ΜΟΝΟΣ,σε κραζω που χεις το μυαλο στο κοκοφικο ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑΣ ΟΛΑ ΜΕ ΒΙΖΙΤΕΣ....μαλακα ελεος!στη ταβερνα τι λες?"ΠΩ,ΠΩ μας γαμησες ρε καπελα,3 πουτσες θα ριχνα?"
-ΓΙΑ τα μετρα γκρινιαζω ,γκρινιαζα ,θα γκρινιαζω ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 1000% ΑΔΙΚΑ,Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΣ.....ΤΟ οτι παιζω το παιχνιδι με τους ορους του ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ....
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ,ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δεν έχω πηγές εγώ..
Και τις πληροφοριες που τις βρισκεις?Στο φλυτζανακι του καφε?
γιατί το αντίστοιχο μπορώ να πώ ευκολα για σένα και για πολλούς άλλους εδώ μεσα (για τους οποίου τυχαίνει να έχω πληροφορίες για το επάγγελμα τους όπως και άλλα στοιχεία)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
οι ρουφιάνοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας ... τι να κάνουμε...

ευτυχώς δεν είναι πολλοί σαν τα μούτρα σου...

Τι λε ρε μαλακοβιολι μυγοφτυμα; Εσυ πριν λιγο μας ειπες οτι τυχαινει να εχεις πληροφοριες αλλοι βγαινουν οι ρουφιανοι;   :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.457
Πόντοι
2.606
ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ..... TO AIMA ΒΡΑΖΕΙ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:2funny: :2funny: ΑΝΤΕ αφου θες σοβαρη απαντηση,αν και εχω ευθυμησει τωρα,κανω την καρδια πετρα για 2λεπτα.....χαρε μας γαμησε η τραγουδαρα!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
-ΛΟΙΠΟΝ,ΔΕ ΣΕ ΚΡΑΖΩ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΨΕΣ ΜΟΝΟΣ,σε κραζω που χεις το μυαλο στο κοκοφικο ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑΣ ΟΛΑ ΜΕ ΒΙΖΙΤΕΣ....μαλακα ελεος!στη ταβερνα τι λες?"ΠΩ,ΠΩ μας γαμησες ρε καπελα,3 πουτσες θα ριχνα?"
-ΓΙΑ τα μετρα γκρινιαζω ,γκρινιαζα ,θα γκρινιαζω ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 1000% ΑΔΙΚΑ,Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΣ.....ΤΟ οτι παιζω το παιχνιδι με τους ορους του ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ....
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ,ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βρε μαλάκα σε σάιτ για πουτάνες είμαστε σε τι θα έπρεπε να μετράω ?? σε λιτανείες?? σε αγορές μαρξιστικών βιβλίων ??

αει κίχου τώρα.. συγνώμη αει σιχτίρι για να μιλήσουμε την βόρεια γλώσσα  ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.457
Πόντοι
2.606
Σιγα μη τον εχουνε ινδαλμα...

Μη σου πω οτι εαν δεν ηταν καρατσεκαρισμενο οτι υπαρχει θα τον θεωρουσα ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΡΟΛ. :2funny:
ΣΤΟ μυαλο μου εισαι !!!!!!αρνητικη διαφημιση στον νεοφιλελευθερισμό ειναι ο ατιμος!ο παπαζολης της δεξιας!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Διαβασε προσεκτικοτερα...

τραβα γαμησου ρε μπινε που θελεις ψιλη κουβεντουλα σημερα. να συνεχισουμε με τα γονικα μου λεω μιας και αφησες τη μανα μου απεξω δε προλαβαμε.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom