Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ήταν skinhead το παιδί μικρός

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
[quote author=brain_gamer  link=topic=2486.msg4108943#msg4108943 date=1349364242]
[/quote]

σιδερογροθια εχει αυτος με το μπλε κ το κρανος?

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Αλητεια και ετσι δηλαδη? Η για τις ψειρες? :grin:
χουντα ηταν ρε γκιοζη..
Υ.Γ τοιχο-τοιχο πουστρακια..
lol1.PNG

Επισκέπτης
τα πιτσιρίκια πρέπει να κυνηγήσουν τους γονείς τους γιατί τους εξέθρεψαν έτσι ώστε να ονειρεύονται αρώματα και όχι ιδρώτα...
Δεν μπορω να φανταστω καποιος να ονειρευτε αρωματα και να κινδυνευει να φαει 35 χρονια (Σ.Π.Φ.) η ακομα να πληρωσει με την ιδια τους τη ζωη (Λ.Φουντας).Αυτα τα παιδια αγωνιζονται (με λαθος τροπο για εσενα),εχουν βγει στο πεζοδρομιο και κατι τους εχει εξοργισει,εχουν δει τη ζωη απο μεσα και δεν ειναι σπιτι στο λαπτοπ να ονειρευονται αρωματα και ακοπα λουσα.
Ο ιδρωτας χυνετε εξω και οχι σε 4 τοιχους.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.455
Πόντοι
2.606
τα πιτσιρίκια πρέπει να κυνηγήσουν τους γονείς τους γιατί τους εξέθρεψαν έτσι ώστε να ονειρεύονται αρώματα και όχι ιδρώτα...
ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ....ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΛΕΜΕ ....ΠΑΛΙΟΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ -ΑΕΡΓΟΙ ΜΑΛΛΟΝ....ΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΤΕΛΕΜΕΔΕΣ.....ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ....ΑΝΤΙ να μαθουν στα αγορια τους ΟΤΙ Η ΣΩΣΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ 'ΕΡΓΑΤΡΙΑ' ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΕΡΟΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ...ΤΑ μαθαινουν στην ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ στο αδικο και την βια.....τσ τσ τσ ....ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ?????ΠΡΟΤΑΞΕ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ!!!!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.455
Πόντοι
2.606
-BΑΛΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΥΛΑ να λουστραρει παπουτσια και να σπουδαζει νευροχειρουργος το βραδυ,ενω ταυτοχρονα τσονταρει την συνταξη ΤΗΣ αρρωστης μανας του-που την "εσκασε" ο μεθυσος τζογαδορος πατερας του!

Επισκέπτης
-BΑΛΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΥΛΑ να λουστραρει παπουτσια και να σπουδαζει νευροχειρουργος το βραδυ,ενω ταυτοχρονα τσονταρει την συνταξη ΤΗΣ αρρωστης μανας του-που την "εσκασε" ο μεθυσος τζογαδορος πατερας του!

Γάμησέτονα μωρέ το γελοίο.
Που θα μιλήσει για δουλειά ο αρχι-πέφτουλας ναπούμε.
Που η μόνη δουλειά που έχει κάνει το μουνόπανο είναι αυτό του λακέ και του ρουφιάνου.
Θα μιλήσει και για ιδρώτα το αρχίδι..

Επισκέπτης
Γάμησέτονα μωρέ το γελοίο.
Που θα μιλήσει για δουλειά ο αρχι-πέφτουλας ναπούμε.
Που η μόνη δουλειά που έχει κάνει το μουνόπανο είναι αυτό του λακέ και του ρουφιάνου.
Θα μιλήσει και για ιδρώτα το αρχίδι..
Εισαι κακουλης...ο τραμου το καλοκαιρι ολοκληρο νημα ανοιξε για να μας δειξει οτι δουλεψε...

Επισκέπτης
ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ....ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΛΕΜΕ ....ΠΑΛΙΟΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ -ΑΕΡΓΟΙ ΜΑΛΛΟΝ....ΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΤΕΛΕΜΕΔΕΣ.....ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ....ΑΝΤΙ να μαθουν στα αγορια τους ΟΤΙ Η ΣΩΣΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ 'ΕΡΓΑΤΡΙΑ' ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΕΡΟΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ...ΤΑ μαθαινουν στην ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ στο αδικο και την βια.....τσ τσ τσ ....ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ?????ΠΡΟΤΑΞΕ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ!!!!!!
Πες τα ρε παιδι μου...Αντε να πουμε με τους θολοκουλτουριαρεους...
image002(2096).jpg

ΥΓ και λινκ,για τα πνευματικα δικαιωματα να 'ουμ...
Να μην παραπονεθει και ο τραμου,ε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Aυτο ειναι το αποτελεσμα,για να φτασουμε εδω πρεπει να υπαρχει ισονομια,αξιοκρατεια,θεσεις εργασιας κτλ.
Εκτος αν η Ελλαδα εχει 1,5 εκ αεργους τεμπεληδες.

έτσι ήμασταν... αλλά καταφέραμε να πάμε στο διάολο...

θυμάμαι το 1977 στην ΕΟ Αθηνών Λαμίας λίγο πρίν την Στυλίδα υπήρχε ένα εργοστάσιο που έφτιαχνε πλακάκια... αν δεν κάνω λάθος ΑΚΜΗ το λέγανε... πέρασα απέξω δύο φορές (πάνε - έλα Αθήνα Θεσσαλονίκη με λεωφορείο) και απέξω είχε ένα μεγάλο πανώ που έγραφε "ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ"....

αστα ρε .. αμα τα ψάξεις σε πολύ βάθος θα δείς ότι το νόμισμα έχει δυο οψεις .. με την ίδια αξία η κάθε μία

ΥΓ αν το 1982 στο νικ σου είναι το έτος γέννησης σου να σου πώ ότι αυτήν την χρονιά έπιασα την πρώτη μου δουλειά στην Ελλάδα... και έχω δεί πολλά και έχω ζήσει πολλά .. .

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

θυμάμαι το 1977 στην ΕΟ Αθηνών Λαμίας λίγο πρίν την Στυλίδα υπήρχε ένα εργοστάσιο που έφτιαχνε πλακάκια... αν δεν κάνω λάθος ΑΚΜΗ το λέγανε... πέρασα απέξω δύο φορές (πάνε - έλα Αθήνα Θεσσαλονίκη με λεωφορείο) και απέξω είχε ένα μεγάλο πανώ που έγραφε "ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ"....

αστα ρε .. αμα τα ψάξεις σε πολύ βάθος θα δείς ότι το νόμισμα έχει δυο οψεις .. με την ίδια αξία η κάθε μία

ΥΓ αν το 1982 στο νικ σου είναι το έτος γέννησης σου να σου πώ ότι αυτήν την χρονιά έπιασα την πρώτη μου δουλειά στην Ελλάδα... και έχω δεί πολλά και έχω ζήσει πολλά .. .

εσυ και ο χαιλαντερ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

τι να κάνουμε δεσποσύνη... δεν είχαμε τα προνόμια μερικών μερικών (πατεράδων, μητέρων κάποιων εδώ μέσα) να συνταξιοδοτηθώμεν στα 40 μας...

οι θεοί (χριστός, αλλάχ, βούδας δίας διαλιέχτε) να μας έχουν καλά να μπορούμε να εργαζόμαστε, να παράγουμε και να τα τρώμε όπως, όπου και όποτε γουστάρουμε... μέχρι τα 65, 67, 70, 80 ...

μακάρι να είμαι καλά και να δουλεύω μέχρι τα 90 μου...

Επισκέπτης

Γεννημενος το 1980,παππουδιαζω σιγα-σιγα :woldman:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.455
Πόντοι
2.606
ΔΕ ΣΕ ΚΑΒΛΩΣΕ ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ??????ΑΝΤΕ ΜΠΡΕ ΑΤΙΜΟΥΛΗ ,ΦΤΙΑΞΕ ΜΑΣ ΚΙΑΛΛΟ...ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΨΩΝΙΣΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΒΙΖΙΤΑΚΙ?...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΛΕΜΕ,ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.455
Πόντοι
2.606
τι να κάνουμε δεσποσύνη... δεν είχαμε τα προνόμια μερικών μερικών (πατεράδων, μητέρων κάποιων εδώ μέσα) να συνταξιοδοτηθώμεν στα 40 μας...

οι θεοί (χριστός, αλλάχ, βούδας δίας διαλιέχτε) να μας έχουν καλά να μπορούμε να εργαζόμαστε, να παράγουμε και να τα τρώμε όπως, όπου και όποτε γουστάρουμε... μέχρι τα 65, 67, 70, 80 ...

μακάρι να είμαι καλά και να ΣΑΣ δουλευωμέχρι τα 90 μου...
ετσι δινεις ενα πιο δραματικο τονο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom