Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τι να κάνουμε δεσποσύνη... δεν είχαμε τα προνόμια μερικών μερικών (πατεράδων, μητέρων κάποιων εδώ μέσα) να συνταξιοδοτηθώμεν στα 40 μας...

οι θεοί (χριστός, αλλάχ, βούδας δίας διαλιέχτε) να μας έχουν καλά να μπορούμε να εργαζόμαστε, να παράγουμε και να τα τρώμε όπως, όπου και όποτε γουστάρουμε... μέχρι τα 65, 67, 70, 80 ...

μακάρι να είμαι καλά και να δουλεύω μέχρι τα 90 μου...
φτου σκόρδα!!!

garlic-wreath-on-the-door.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ΔΕ ΣΕ ΚΑΒΛΩΣΕ ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ??????ΑΝΤΕ ΜΠΡΕ ΑΤΙΜΟΥΛΗ ,ΦΤΙΑΞΕ ΜΑΣ ΚΙΑΛΛΟ...ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΨΩΝΙΣΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΒΙΖΙΤΑΚΙ?...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΛΕΜΕ,ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.....

Ολη μερα την αναδρομη του μαλακα περιμενα.
Περιμενω να βγει τωρα και ο βενιζελος να πει τι περασε ολο αυτο το διαστημα που ειχε το στικακι στο γραφειο του χωρις να δει τα ονοματα, με το δακρυ να κυλα στο αριστερο του μαγουλο.

Υ.Γ αυτο το σημειο που τον εχεις πανω στο πληκτρολογιο παντως δεν με βρισκει αδιαφορη  :grin:

Επισκέπτης
τι να κάνουμε δεσποσύνη... δεν είχαμε τα προνόμια μερικών μερικών (πατεράδων, μητέρων κάποιων εδώ μέσα) να συνταξιοδοτηθώμεν στα 40 μας...

Μόνο πατεράδες και μανάδες με σύνταξη απ'τα 40 έχει το μενού?
Συζύγους όχι μουνόπανε??

Επισκέπτης
Για κουμπαρο Closer αυτο να γουσταρει εκει στην αποθηκα που ειναι  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ετσι δινεις ενα πιο δραματικο τονο....

αυτό πόθεν το συνάγεις?

με γνωρίζεις προσωπικά?

ξέρεις το αντικείμενο εργασιών μου, τις τυχόν ευθύνες που αυτό έχει και τον φόρτο εργασίας που τυχόν αυτό έχει?

γιατί το αντίστοιχο μπορώ να πώ ευκολα για σένα και για πολλούς άλλους εδώ μεσα (για τους οποίου τυχαίνει να έχω πληροφορίες για το επάγγελμα τους όπως και άλλα στοιχεία)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μόνο πατεράδες και μανάδες με σύνταξη απ'τα 40 έχει το μενού?
Συζύγους όχι μουνόπανε??

και συζύγους έχει ανάρχιδο πουστράκι.. και συζύγους.. βάζουμε τα χρόνια εργασίας της δικιάς σου με την δικιά μου δίπλα δίπλα?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.457
Πόντοι
2.606
Υ.Γ αυτο το σημειο που τον εχεις πανω στο πληκτρολογιο παντως δεν με βρισκει αδιαφορη  Grin
εσενα δεν σε αφηνει αδιαφορη αλλα με βλεπω με τον "γκιωνη" στο χερι,ΞΕΝΕΡΩΣΕ ο μεσιε επειδη πεσαμε στο δουλεμα....ΜΙΣΗ δουλεια εκανε ο "αναφτρας"!  :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.457
Πόντοι
2.606
-ΣΕ παρακαλω,στα πελατακια το λεω "εκθεση".....  :rockon: :rockon: :rockon: κατσε γιατι ξυνομαι καργα να το δυναμωσω μπας και ανεβω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
και συζύγους έχει ανάρχιδο πουστράκι.. και συζύγους.. βάζουμε τα χρόνια εργασίας της δικιάς σου με την δικιά μου δίπλα δίπλα?
Πρώτα απ'όλα η δικά μου δεν ειναι συνταξιούχος και δεν προβλέπεται πριν τα 40 ετη ασφάλισης.
Για λέγε μωρή πούστρα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πρώτα απ'όλα η δικά μου δεν ειναι συνταξιούχος και δεν προβλέπεται πριν τα 40 ετη ασφάλισης.
Για λέγε μωρή πούστρα.

35 συναπτά έτη εργασίας (δηλαδή πλήρης εργασιακός βίος) τι άλλο θέλεις δηλαδή?

(συνταξιοτηση πρίν τα μέτρα)

αει ρούφα το αυγό σου τώρα αρχίδι...

ΥΓ για την ακρίβεια 10575 ημερομίσθια χωρίς καμμία αναγνώριση...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
αυτό πόθεν το συνάγεις?

με γνωρίζεις προσωπικά?

ξέρεις το αντικείμενο εργασιών μου, τις τυχόν ευθύνες που αυτό έχει και τον φόρτο εργασίας που τυχόν αυτό έχει?

γιατί το αντίστοιχο μπορώ να πώ ευκολα για σένα και για πολλούς άλλους εδώ μεσα (για τους οποίου τυχαίνει να έχω πληροφορίες για το επάγγελμα τους όπως και άλλα στοιχεία)
"Τυχαίνει να χω πληροφοριες"...   να να να ... μου σηκωθηκε η τριχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για λέγε μωρή πούστρα.

λέγε μωρή αδελφή τώρα... σε ποιά δημόσια υπηρεσία δουλεύει??

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
35 συναπτά έτη εργασίας (δηλαδή πλήρης εργασιακός βίος) τι άλλο θέλεις δηλαδή?

(συνταξιοτηση πρίν τα μέτρα)

αει ρούφα το αυγό σου τώρα αρχίδι...

ΥΓ για την ακρίβεια 10575 ημερομίσθια χωρίς καμμία αναγνώριση...

καλα σημερα με εχεις κατασυγκινησει πραγματικα. Μετα απο τοσο κερατωμα η γυναικα οχι μονο συνταξη αλλα και δυο εφαπαξ επρεπε να παρει. Ψωνισε απο σβερκο  :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.457
Πόντοι
2.606
αυτό πόθεν το συνάγεις?

με γνωρίζεις προσωπικά?

:2funny: :2funny: :2funny: ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟ ΔΩΜΕΣΑ.....ΕΙΠΑΜΕ !!! Δηλαδη μετα απο αυτο το "πονημα" ...Η εριτίμη σύζυγος μου δίσταζε και το σκεφτότανε. Φυσικά εγώ ούτε να το ακούσω ήθελα (μεταφράζοντας το ποσό των 3.800 ευρώ πλέον υλικών σε περίπου 50 ξενοπηδήματα) και πρότεινα να το φτιάξουμε μόνοι μας. ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ??????ΜΑΖΙΚΑ ,ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ........

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
καλα σημερα με εχεις κατασυγκινησει πραγματικα. Μετα απο τοσο κερατωμα η γυναικα οχι μονο συνταξη αλλα και δυο εφαπαξ επρεπε να παρει. Ψωνισε απο σβερκο  :2funny:

καλά.. .εσένα ο αντρας σου (όταν τον βρείς και άμα τον βρείς) δεν θα σε κερατώνει...

αει σύρε και γαμίσου τώρα (άμα βρείς φυσικά κάποιον να σε λυπηθεί)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:2funny: :2funny: :2funny: ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟ ΔΩΜΕΣΑ.....ΕΙΠΑΜΕ !!! Δηλαδη μετα απο αυτο το "πονημα" ...Η εριτίμη σύζυγος μου δίσταζε και το σκεφτότανε. Φυσικά εγώ ούτε να το ακούσω ήθελα (μεταφράζοντας το ποσό των 3.800 ευρώ πλέον υλικών σε περίπου 50 ξενοπηδήματα) και πρότεινα να το φτιάξουμε μόνοι μας. ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ??????ΜΑΖΙΚΑ ,ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ........

για λέγε για λέγε... εσύ θα τα έδινες???

γιατί μαλάκας από έναν αργόσχολο που το παίζει γιατρός δεν γουστάρω να πιαστώ..

τώρα αν εσύ είσια τόσο λάρτζ γιατί γκρινιάζεις για τα οικονομικά μέτρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom