Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
στο θρεντ της χα έχουν μαζευτεί τα καλόπαιδα...

πήγαινε από κει και θα σου βρουν λύση...
ασε αγορινα μου με κατατοπισανε καπου αλλου, πολυ καλυτερα απο εδω και μου εδωσαν μια γραμμη και χειροπιαστες ιδεες .....

Ηρθα και σε συνεννοηση με αστυνομια και απο δευτερα θα κανω ουσιαστικα βηματα με δικηγορο....

Επισκέπτης
πρεπει να αλλαξει ο νομος τυπε να μπορουν να τους καθαριζουν χωρις καμια συνεπεια
κ να εχουν κ πιο βαρυ οπλισμο
εχει ξεφυγει η κατασταση εξω

τι βαρύ οπλισμό ρε ;;;;
καραμπίνες πρέπει να έχουν .......

το ιδανικό όπλο για μπατσική χρήση .......

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στο χώρισμα κονσερτίνα βάλε ........
τι ειναι αυτο ?

Για δειξε μου να παρω μια ιδεα .......

Εντιτ

το ειδα αλλα δεν ειναι ευκολο να μπει ..... δεν εχω που να το στηριξω αυτο το συρμα.....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ασε αγορινα μου με κατατοπισανε καπου αλλου, πολυ καλυτερα απο εδω και μου εδωσαν μια γραμμη και χειροπιαστες ιδεες .....

Ηρθα και σε συνεννοηση με αστυνομια και απο δευτερα θα κανω ουσιαστικα βηματα με δικηγορο....
δηλαδή τι σου είπαν από την αστυνομία ότι μπορείς να κάνεις? :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Προβλεπω διαδηλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξω απο το σπιτι σου αυριο  :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Είμαι ΚΑΤΑ του να βγάζουν τα πιστόλια και να βαράνε ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

Όμως, κάποτε πρέπει να μπει τάξη σ' αυτή τη χώρα. Είναι κι αυτός ένας τρόπος.

Ελπίζω ότι ο μπάτσος που του την άναψε να μην περάσει ούτε ΕΔΕ.
Αν πρόκειται να τον τρέχουν 5 χρόνια στα δικαστήρια, δε θα μπει ΠΟΤΕ τάξη, με τα καθήκια που έχουν αποθρασυνθεί.

Α μα πια!
Σε μια αναλογη περιπτωση στο παρελθον, οπου ο κακοποιος πεθανε σε ανταλλαγη πυρων, δεν ειχε ασκηθεί ούτε ποινικη διωξη θυμαμαι.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Προφανώς και θα γίνει ΕΔΕ

Αυτό το λες γιατί ξέρεις τις διαδικασίες, ή γιατί έτσι υποπτεύεσαι?

Νταξ, ΕΔΕ μπορεί να γίνει και για το αν καλώς καταναλώθηκαν τα φυσίγγια, αλλά ελπίζω ότι ο τύπος ΔΕΝ θα φτάσει στο δικαστήριο.

Γιατί αν φτάσει, πρέπει να πάμε όλοι απ' έξω να τον υποστηρίζουμε, όπως πήγαμε και με τον φοιτητή από την Παιανία που καθάρισε το ληστή (και δεν προφυλακίστηκε).

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δηλαδή τι σου είπαν από την αστυνομία ότι μπορείς να κάνεις? :think:
Με την αστυνομια θα με κατατοπισει καλυτερα ο γενικος την δευτερα μου ειπαν, ενω θα ερθω σε επαφη και με μια καλη μου φιλη δικηγορο, να μου πει κι αυτη, μερικα πραγματα.......

Στην αστυνομια ο ενας βαριοταν την ωρα που αναπνεε και πηγε να μου κανει και τσαμπουκα αλλα με εξυπηρετησε καλυτερα ενας αλλος .....
Ειναι να πεσεις και σε αστυνομικο με ευσυνειδησια ειδα.......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Με την αστυνομια θα με κατατοπισει καλυτερα ο γενικος την δευτερα μου ειπαν, ενω θα ερθω σε επαφη και με μια καλη μου φιλη δικηγορο, να μου πει κι αυτη, μερικα πραγματα.......

Στην αστυνομια ο ενας βαριοταν την ωρα που αναπνεε και πηγε να μου κανει και τσαμπουκα αλλα με εξυπηρετησε καλυτερα ενας αλλος .....
Ειναι να πεσεις και σε αστυνομικο με ευσυνειδησια ειδα.......
Μαλλον δεν εμπιστευεσαι τους δικηγορους του μπου κομ ε?  :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μαλλον δεν εμπιστευεσαι τους δικηγορους του μπου κομ ε?  :2funny: :2funny:
:grin:

Ειναι φιλη απο αλλη ιστορια και με εχει βοηθησει ηδη σε ενα αλλο θεμα...... και μαλιστα αφιλοκερδως !!!!!!!
Υπαρχει "φαση" στην μεση (οχι ερωτικη μην παει εκει το μυαλο σου)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Αυτό το λες γιατί ξέρεις τις διαδικασίες, ή γιατί έτσι υποπτεύεσαι?
Νταξ, ΕΔΕ μπορεί να γίνει και για το αν καλώς καταναλώθηκαν τα φυσίγγια, αλλά ελπίζω ότι ο τύπος ΔΕΝ θα φτάσει στο δικαστήριο.
Γιατί αν φτάσει, πρέπει να πάμε όλοι απ' έξω να τον υποστηρίζουμε, όπως πήγαμε και με τον φοιτητή από την Παιανία που καθάρισε το ληστή (και δεν προφυλακίστηκε).

Θα γίνει η εξέταση γιατί έγινε ενα βαρύ περιστατικό - η όλη διαδικασία λέγεται πως είναι ψυχοφθόρα ... πολύ ταλαιπωρία σε βαθμό να λες τι μαλακία πήγα και έκανα  .
Ολα αυτά μου τα είπε φιλαράκι μου αστυνομικός  όταν τον ρώτησα τι γίνεται σε παρόμοιες  περιπτώσεις .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θα γίνει η εξέταση γιατί έγινε ενα βαρύ περιστατικό - η όλη διαδικασία λέγεται πως είναι ψυχοφθόρα ... πολύ ταλαιπωρία σε βαθμό να λες τι μαλακία πήγα και έκανα  .
Ολα αυτά μου τα είπε φιλαράκι μου αστυνομικός  όταν τον ρώτησα τι γίνεται σε παρόμοιες  περιπτώσεις .
Ε ενταξει βρε παιδι μου, εστω μια ΕΔΕ πρεπει να γινει. Ανθρωπος σκοτωθηκε.
Το θεμα ειναι να μην μπλεξει ποινικα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Ειναι φιλη απο αλλη ιστορια και με εχει βοηθησει ηδη σε ενα αλλο θεμα...... και μαλιστα αφιλοκερδως !!!!!!!
στην περίπτωση που αναφέρεις τι άλλο μπορεί να προσδιορίσει η λέξη "φάση" εκτός από :zfuck:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ε ενταξει βρε παιδι μου, εστω μια ΕΔΕ πρεπει να γινει. Ανθρωπος σκοτωθηκε.
Το θεμα ειναι να μην μπλεξει ποινικα.
αυτο μας ελειπε τυπε να παει και φυλακη ο μπατσος
τι αλλο θα δουμε σε αυτην την χωρα

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
 Σε ενοπλη συμπλοκη με κατασταση ομηριας και ενω υπαρχει τραυματιας αστυνομικος,δεν υπαρχει περιπτωση να το "τρεξουνε" το παλικαρι
Νομος 3169/2003,περι οπλοχρησιας των αστυνομικων. Η Ενορκη Διοικητικη Εξεταση ειναι μερος της διαδικασιας,οπως και η ψυχοτεχνικη δοκιμασια που θα υποβληθει. Το σιγουρο ειναι οτι θα αυξηθουν τα εν λογω περιστατικα. Να ειμαστε ευγνωμονες για εκεινους τους αστυνομικους που ακομη ασχολουντε με την "προστασια του πολιτη"

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εσυ ρε ψωριαρη με ελεγες καποτε pig lover επειδη δεν χωνευες την αστυνομια και εδω τωρα λες οτι εχεις φιλο αστυνομικο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ναι αλλα δεν παιζει να μην σε γουσταρει τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom