apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πραξικοπημαμε συριζα τυπε πως θα τα εβλεπες τα πραγματα?
τανκς
και δολλαριο
που λεει η σονια τυπε
πραξικοπημαμε συριζα τυπε πως θα τα εβλεπες τα πραγματα?
τυπε εχω στεναχωρηθει.τον μπαναρισαν τον σονια.εριξε κατι μπινελικια στον ψωριαρη και στον κλωνο του halcon.του εκαναν προβοκατσια και τον προκαλεσαν ομως.πραξικοπημα
τανκς
και δολλαριο
που λεει η σονια τυπε
τυπε ηταν μιλημενη η δουλειατυπε εχω στεναχωρηθει.τον μπαναρισαν τον σονια.εριξε κατι μπινελικια στον ψωριαρη και στον κλωνο του halcon.του εκαναν προβοκατσια και τον προκαλεσαν ομως.
τυπε ηταν μιλημενη η δουλεια
θελαν να εξαφανισουν τον σονια γιατι ηταν απειλη για το πολιτευμα :S
Εφαγε μπαν Η σονια??? Ποσο λυπαμε αληθεια...τυπε εχω στεναχωρηθει.τον μπαναρισαν τον σονια.εριξε κατι μπινελικια στον ψωριαρη και στον κλωνο του halcon.του εκαναν προβοκατσια και τον προκαλεσαν ομως.
τυπε τιποτα δεν ειναι τυχαιοδεν ειναι τυχαιο που εγινε η δουλεια μετα τα γκρικ ντολλαρς του σονια
στα αρχιδια του τυπε.Εφαγε μπαν Η σονια??? Ποσο λυπαμε αληθεια...
δεν γουσταρες σονια εσυ?Εφαγε μπαν Η σονια??? Ποσο λυπαμε αληθεια...
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗτυπε τιποτα δεν ειναι τυχαιο
σου θυμιζω οτι το ιδιο κυκλωμα ειχε βαλει στο ματι τον λακη με σκοπο την φιμωση του :-
αλλα ο λακης δεν μασαει
ο κομμουνισμος δεν θα περασει
Αυτος δεν με γουσταρεδεν γουσταρες σονια εσυ?
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ
εμενα ποτε θα μου κανεις ενα αφιερωμα > μονο στο χοντρονωνδα ξερεις και κανεις >
τυπε τιποτα δεν ειναι τυχαιο
σου θυμιζω οτι το ιδιο κυκλωμα ειχε βαλει στο ματι τον λακη με σκοπο την φιμωση του :-
αλλα ο λακης δεν μασαει
ο κομμουνισμος δεν θα περασει
ημουνα θαυμαστης του τυπε.ηταν διαβασμενος ο σονιας.ηξερε απο οικονομικα.και επισης ειναι γνησιος κοσμοπολιτης.μαζι οτυ θα εβγαινα μυκονο ανετα. και για τα δολλαρια εγω μαζι του ημουνα και ας ηταν πολη τολμηρη ιδεα.πιστευω θα ξαναμπει ο φιλος μας.τυπε ηταν μιλημενη η δουλεια
θελαν να εξαφανισουν τον σονια γιατι ηταν απειλη για το πολιτευμα :S
και τα πουκαμισα ετοιμα τυπετο ξερω τυπε
αλλα ο λακης επανηλθε μετα τις διακοπες του κ το καινουργιο αμαξι του
μαζι με το εφταρι της χ.α
τυπε ο σονιας ειχε ριζοσπαστικες και ανατρεπτικες αποψεις σχετικα την την οικονομια της χωραςημουνα θαυμαστης του τυπε.ηταν διαβασμενος ο σονιας.ηξερε απο οικονομικα.και επισης ειναι γνησιος κοσμοπολιτης.μαζι οτυ θα εβγαινα μυκονο ανετα. και για τα δολλαρια εγω μαζι του ημουνα και ας ηταν πολη τολμηρη ιδεα.πιστευω θα ξαναμπει ο φιλος μας.
εσυ κοιτα πισω σου
αν βγουμε από ευρω και κυβερνησει ο τσιπρας εστω μαζι με τον καμμενο τοτε τυπε θα ηγηθει ταγματος εφοδου ο λακης.και τα πουκαμισα ετοιμα τυπε
ενας απο τους λογους που τον πηγαινα ηταν και αυτος.τυπε ο σονιας ειχε ριζοσπαστικες και ανατρεπτικες αποψεις σχετικα την την οικονομια της χωρας