apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πραξικοπημαμε συριζα τυπε πως θα τα εβλεπες τα πραγματα?![]()
τανκς
και δολλαριο
που λεει η σονια τυπε
πραξικοπημαμε συριζα τυπε πως θα τα εβλεπες τα πραγματα?![]()
τυπε εχω στεναχωρηθει.τον μπαναρισαν τον σονια.εριξε κατι μπινελικια στον ψωριαρη και στον κλωνο του halcon.του εκαναν προβοκατσια και τον προκαλεσαν ομως.πραξικοπημα
τανκς
και δολλαριο
που λεει η σονια τυπε![]()
τυπε ηταν μιλημενη η δουλειατυπε εχω στεναχωρηθει.τον μπαναρισαν τον σονια.εριξε κατι μπινελικια στον ψωριαρη και στον κλωνο του halcon.του εκαναν προβοκατσια και τον προκαλεσαν ομως.![]()
τυπε ηταν μιλημενη η δουλεια
θελαν να εξαφανισουν τον σονια γιατι ηταν απειλη για το πολιτευμα :S
Εφαγε μπαν Η σονια??? Ποσο λυπαμε αληθεια...τυπε εχω στεναχωρηθει.τον μπαναρισαν τον σονια.εριξε κατι μπινελικια στον ψωριαρη και στον κλωνο του halcon.του εκαναν προβοκατσια και τον προκαλεσαν ομως.![]()
τυπε τιποτα δεν ειναι τυχαιοδεν ειναι τυχαιο που εγινε η δουλεια μετα τα γκρικ ντολλαρς του σονια
στα αρχιδια του τυπε.Εφαγε μπαν Η σονια??? Ποσο λυπαμε αληθεια...![]()
δεν γουσταρες σονια εσυ?Εφαγε μπαν Η σονια??? Ποσο λυπαμε αληθεια...![]()
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗτυπε τιποτα δεν ειναι τυχαιο
σου θυμιζω οτι το ιδιο κυκλωμα ειχε βαλει στο ματι τον λακη με σκοπο την φιμωση του :-
αλλα ο λακης δεν μασαει
ο κομμουνισμος δεν θα περασει![]()
Αυτος δεν με γουσταρεδεν γουσταρες σονια εσυ?![]()
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ
εμενα ποτε θα μου κανεις ενα αφιερωμα >μονο στο χοντρονωνδα ξερεις και κανεις >
![]()
τυπε τιποτα δεν ειναι τυχαιο
σου θυμιζω οτι το ιδιο κυκλωμα ειχε βαλει στο ματι τον λακη με σκοπο την φιμωση του :-
αλλα ο λακης δεν μασαει
ο κομμουνισμος δεν θα περασει![]()
ημουνα θαυμαστης του τυπε.ηταν διαβασμενος ο σονιας.ηξερε απο οικονομικα.και επισης ειναι γνησιος κοσμοπολιτης.μαζι οτυ θα εβγαινα μυκονο ανετα.τυπε ηταν μιλημενη η δουλεια
θελαν να εξαφανισουν τον σονια γιατι ηταν απειλη για το πολιτευμα :S
και τα πουκαμισα ετοιμα τυπετο ξερω τυπε
αλλα ο λακης επανηλθε μετα τις διακοπες του κ το καινουργιο αμαξι του
μαζι με το εφταρι της χ.α
τυπε ο σονιας ειχε ριζοσπαστικες και ανατρεπτικες αποψεις σχετικα την την οικονομια της χωραςημουνα θαυμαστης του τυπε.ηταν διαβασμενος ο σονιας.ηξερε απο οικονομικα.και επισης ειναι γνησιος κοσμοπολιτης.μαζι οτυ θα εβγαινα μυκονο ανετα.![]()
και για τα δολλαρια εγω μαζι του ημουνα και ας ηταν πολη τολμηρη ιδεα.πιστευω θα ξαναμπει ο φιλος μας.
εσυ κοιτα πισω σου![]()
αν βγουμε από ευρω και κυβερνησει ο τσιπρας εστω μαζι με τον καμμενο τοτε τυπε θα ηγηθει ταγματος εφοδου ο λακης.και τα πουκαμισα ετοιμα τυπε![]()
ενας απο τους λογους που τον πηγαινα ηταν και αυτος.τυπε ο σονιας ειχε ριζοσπαστικες και ανατρεπτικες αποψεις σχετικα την την οικονομια της χωρας![]()