Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 404K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Συνεχίζεται η επιχείρηση «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας

Στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων που σχεδιάστηκαν από την Ελληνική Αστυνομία για την αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διενεργείται καθημερινά μεγάλος αριθμός στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σε διάφορες περιοχές, με τη συμμετοχή αστυνομικών από όλες τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Ειδικότερα, την Τετάρτη διατέθηκαν για τη διενέργεια των ελέγχων συνολικά (394) αστυνομικοί, σε συγκεκριμένους τομείς του κέντρου της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών δράσεων:
• Ελέγχθηκαν: (1.023) άτομα, από τα οποία (283) ημεδαποί και (740) αλλοδαποί.
• Προσήχθησαν: (415) άτομα, από τα οποία (35) ημεδαποί και (380) αλλοδαποί.
• Συνελήφθησαν: (15) άτομα από τα οποία:
ένα (1) για ληστεία
τέσσερα (4) για ναρκωτικά
τρία (3) για κλοπές και
επτά (7) για παράβαση του Ν. περί αλλοδαπών.
• Συντάχθηκαν: δεκατρείς (13) εκθέσεις Αρχής σε βάρος ισάριθμων αλλοδαπών γυναικών για παράβαση του Ν. περί εκδιδομένων προσώπων.
• Βρέθηκαν: (3) κλεμμένα οχήματα.

Επιπλέον για τη συγκρότηση μεικτών κλιμακίων αντιμετώπισης του παρεμπορίου, διατέθηκαν (61) αστυνομικοί, οι οποίοι πραγματοποίησαν ελέγχους σε διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας και περιμετρικά του Οικονομικού Πανεπιστημίου (ΑΣΟΕΕ) και της Νομικής Σχολής. Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών:

• Προσήχθησαν: συνολικά (86) αλλοδαποί.
• Κατασχέθηκαν: (3.347) τεμάχια ειδών παρεμπορίου.
• Συνελήφθησαν: (6) αλλοδαποί από τους οποίους :
ένας (1) για κλοπή
τρεις (3) για απείθεια και αντίσταση και
δύο (2) για παράβαση του Ν. περί αλλοδαπών

Οι ειδικές αυτές δράσεις θα επαναλαμβάνονται σε καθημερινή βάση, με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παρεμπορίου, της μη νόμιμης μετανάστευσης, των ναρκωτικών και γενικότερα της εγκληματικότητας και των προβλημάτων που επηρεάζουν το κέντρο της Αθήνας.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Εξαρθρώθηκε η σπείρα που είχε «σηκώσει» την Αγία Παρασκευή

Συνελήφθησαν στο κέντρο της Αθήνας δύο Γεωργιανοί, ηλικίας 29 και 32 ετών, οι οποίοι είχαν διαπράξει σειρά διαρρήξεων σε διαμερίσματα σε Αγία Παρασκευή και συνοικίες του κέντρου.

Μέσα στο αυτοκίνητό τους βρέθηκε πλήθος χρυσαφικών, κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικών συσκευών και διαρρηκτικών εργαλείων.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Ομονοίας προέκυψε ότι οι δύο άντρες είχαν συγκροτήσει ομάδα που έκανε διαρρήξεις σε σπίτια.

Το τελευταίο δεκαπενθήμερο διέπραξαν 6 διαρρήξεις σε οικίες στην Αγία Παρασκευή και στο κέντρο της Αθήνας, από όπου είχαν αφαιρέσει τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, και άλλα αντικείμενα.

Στην κατοχή τους βρέθηκε επίσης χάρτης της Αθήνας, στον οποίο ήταν προσημειωμένα διάφορα σημεία και οδοί, μεταξύ των οποίων και οι διευθύνσεις των 6 σπιτιών που διέρρηξαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Χιλιάδες προσαγωγές και εκατοντάδες συλλήψεις στο κέντρο

Στις 420 συλλήψεις έχει προχωρήσει η αστυνομία, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αστυνόμευση του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας, από τις 28-3-2012 μέχρι το Σάββατο το πρωί, ενώ προσήχθησαν συνολικά 1.918 αλλοδαποί. Οι 186 από τους συλληφθέντες κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα (ναρκωτικά, κλοπές, ληστείες, καταδικαστικές αποφάσεις κ.α.) και οι υπόλοιποι 234 θα απελαθούν, καθόσον στερούντο νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Επιπλέον συντάχθηκαν 63 εκθέσεις αρχής σε βάρος ισάριθμων αλλοδαπών γυναικών για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων ατόμων.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Σύλληψη για ναρκωτικά στον Άλιμο

Στα χέρια ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έπεσε χθες το μεσημέρι στην Περιοχή του Αλίμου 18χρονος Έλληνας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ακατέργαστη ινδική κάνναβη 290 γραμμαρίων με σκοπό να την πουλήσει.

Επάνω του βρέθηκαν επίσης 19 γεμάτα και 30 άδεια σπιρτόκουτα στα οποία συσκεύαζε την κάνναβη σε δόσεις.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς είχε συστήσει ομάδα συνεργών και προέβαινε σε διαρρήξεις αυτοκινήτων στον 'Αλιμο, από τα οποία αφαιρούσαν χρήματα, ηχοσυστήματα, φορητούς Η/Υ, καθώς και άλλα αντικείμενα.

Συνολικά το τελευταίο διάστημα είχαν διαρρήξει στην περιοχή του Αλίμου 6 αυτοκίνητα.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Τους έπιασαν... στα πράσα

Με ... το δάκτυλο στο... μέλι έπιασαν οι αστυνομικοί τη νύχτα δύο αλλοδαπούς

Ο ένας λίγο μετά τις εννιά προσπάθησε να “ανο0ίξει” ένα αυτοκίνητο στα Εξάρχεια στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Οι αστυνομικοί που έκαναν περιπολία τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.
Το δεύτερο περιστατικό συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Ηλιούπολη. Ένας ληστής έπεσε πάνω σε έναν άνδρα και χτυπώντας τον κατάφερε να του αρπάξει το κινητό. Ο άτυχος άνδρας ζήτησε βοήθεια, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο δράστης δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Επιτέθηκαν στους αστυνομικούς σε έλεγχο ρουτίνας

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, το πρωί της Τρίτης ένα περιπολικό εντόπισε κλειστό όχημα τύπου βαν με τρείς επιβάτες, στη περιοχή του Γέρακα και το ακολούθησε. Ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έκανε αναστροφή και το έφερε αντιμέτωπο με το περιπολικό, σταματώντας σε απόσταση πέντε μέτρων από αυτό. Οι αστυνομικοί με χρήση ηχητικών σημάτων και με τη χρήση της μεγαφωνικής εγκατάστασης δήλωσαν την ιδιότητά τους και τους κάλεσαν να μείνουν ακίνητοι εντός του οχήματος προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος.

Οι τρείς επιβαίνοντες του οχήματος δεν υπάκουσαν, κατέβηκαν από αυτό και κινήθηκαν εναντίον των Αστυνομικών που είχαν εξέλθει από το περιπολικό. Παρά τις επίμονες κλήσεις των αστυνομικών να παραμείνουν ακίνητοι, οι επιβάτες του οχήματος τους πλησίασαν και επιχείρησαν να τους αρπάξουν τα όπλα τους. Κατά τη φάση αυτή, ένας από τους αστυνομικούς για να αποτρέψει τον αφοπλισμό και την σε βάρος τους επίθεση, έκανε χρήση του όπλου του με βολές εκφοβισμού. Τραυματίστηκαν στα πόδια οι δύο επιτιθέμενοι, που πρόκειται για νεαρούς ηλικίας 28 και 30 ετών, ενώ ο τρίτος,  ηλικίας 26 ετών συνελήφθη.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Νεαροί έκλεβαν οχήματα και εκβίαζαν τους ιδιοκτήτες

Νεαροί έκλεβαν οχήματα και εκβίαζαν τους ιδιοκτήτες

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012, 13:31

Συνελήφθησαν δύο νεαροί αλβανικής καταγωγής καθώς και ένας Έλληνας (20, 18 και 23 ετών αντίστοιχα!) οι οποίοι έκλεβαν αυτοκίνητα και στη συνέχεια εκβίαζαν τους ιδιοκτήτες τους, για να τα επιστρέψουν. Οι συλλήψεις έγιναν στο Αιγάλεω και στην Κυψέλη την Τρίτη, όταν ένας πολίτης κατήγγειλε ότι δέχεται τηλεφωνικές κλήσεις από άγνωστο άτομο, το οποίο απαιτούσε 6.000 ευρώ, προκειμένου να του επιστρέψει το Ι.Χ. του, το οποίο είχε κλαπεί μια ημέρα νωρίτερα.

Στη συνέχεια οργανώθηκε επιχείρηση από το Τμήμα Εκβιαστών και ορίσθηκε συνάντηση του αγνώστου ατόμου με τον καταγγέλλοντα στην περιοχή του Αιγάλεω, όπου εντοπίσθηκε το κλεμμένο όχημα και οι δύο από τους δράστες που προσήλθαν για να παραλάβουν το χρηματικό ποσό, ενώ ο τρίτος εντοπίσθηκε στη περιοχή της Κυψέλης.

Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:• πληθώρα κλεμμένων εξαρτημάτων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών
• ένα ζευγάρι πινακίδων κυκλοφορίας κλεμμένου αυτοκινήτου
• δύο μαχαίρια
• ένα αεροβόλο τυφέκιο
• ένα αεροβόλο πιστόλι
• δύο ξύλινα ρόπαλα
• πέντε κινητά τηλέφωνα.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Καταγγελία-σοκ: Τον ξυλοκόπησαν αστυνομικοί

Mήνυση κατά αγνώστων κατέθεσαν το μεσημέρι δύο συγγενείς του 18χρονου, ο οποίος χαροπαλεύει, έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό του, όπως καταγγέλλουν, από αστυνομικούς.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε τα ξημερώματα με C130 εσπευσμένα στο Τζάνειο Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας υποστεί σοβαρές βλάβες στο πάγκρεας, στη σπλήνα και τον πνεύμονα.

Βαρύ είναι το «κατηγορώ» της οικογένειας εναντίον της ΕΛ.ΑΣ.. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του , αυτή την ώρα διεξάγεται μεγάλη εσωτερική έρευνα στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας, για να διαπιστωθεί εάν οι καταγγελίες της οικογένειας έχουν βάση. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, όπου είχε προσαχθεί ο 18χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής μαζί με ακόμη τέσσερις φίλους του, έπειτα από έλεγχο ομάδων ΟEA και ΤΑΕ στην παραλιακή, έχει σημάνει συναγερμός.

Σύμφωνα πάντα με τις βαρύτατες καταγγελίες, κατά την παραμονή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση και ενώ γινόταν εξακρίβωση στοιχείων, τουλάχιστον 2 αστυνομικοί, φορώντας κουκούλες, φέρονται να ξυλοκόπησαν τους νεαρούς. Μάλιστα, ένας από τους κουκουλοφόρους αστυνομικούς φορούσε σκουλαρίκι στη μύτη, ενώ και οι δύο έλεγαν στον νεαρό: «Μετά το σημερινό δεν θα ξαναξεφύγεις από μπλόκο της αστυνομίας».

 

topkouzoulos84

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Μηνύματα
210
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καταγγελία-σοκ: Τον ξυλοκόπησαν αστυνομικοί

Mήνυση κατά αγνώστων κατέθεσαν το μεσημέρι δύο συγγενείς του 18χρονου, ο οποίος χαροπαλεύει, έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό του, όπως καταγγέλλουν, από αστυνομικούς.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε τα ξημερώματα με C130 εσπευσμένα στο Τζάνειο Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας υποστεί σοβαρές βλάβες στο πάγκρεας, στη σπλήνα και τον πνεύμονα.

Βαρύ είναι το «κατηγορώ» της οικογένειας εναντίον της ΕΛ.ΑΣ.. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του , αυτή την ώρα διεξάγεται μεγάλη εσωτερική έρευνα στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας, για να διαπιστωθεί εάν οι καταγγελίες της οικογένειας έχουν βάση. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, όπου είχε προσαχθεί ο 18χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής μαζί με ακόμη τέσσερις φίλους του, έπειτα από έλεγχο ομάδων ΟEA και ΤΑΕ στην παραλιακή, έχει σημάνει συναγερμός.

Σύμφωνα πάντα με τις βαρύτατες καταγγελίες, κατά την παραμονή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση και ενώ γινόταν εξακρίβωση στοιχείων, τουλάχιστον 2 αστυνομικοί, φορώντας κουκούλες, φέρονται να ξυλοκόπησαν τους νεαρούς. Μάλιστα, ένας από τους κουκουλοφόρους αστυνομικούς φορούσε σκουλαρίκι στη μύτη, ενώ και οι δύο έλεγαν στον νεαρό: «Μετά το σημερινό δεν θα ξαναξεφύγεις από μπλόκο της αστυνομίας».

μετά από αυτην την περιγραφή έχω τάσεις προς έμετο!
 

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Μηνύματα
2.702
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Καταγγελία-σοκ: Τον ξυλοκόπησαν αστυνομικοί

Mήνυση κατά αγνώστων κατέθεσαν το μεσημέρι δύο συγγενείς του 18χρονου, ο οποίος χαροπαλεύει, έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό του, όπως καταγγέλλουν, από αστυνομικούς.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε τα ξημερώματα με C130 εσπευσμένα στο Τζάνειο Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας υποστεί σοβαρές βλάβες στο πάγκρεας, στη σπλήνα και τον πνεύμονα.

Βαρύ είναι το «κατηγορώ» της οικογένειας εναντίον της ΕΛ.ΑΣ.. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του , αυτή την ώρα διεξάγεται μεγάλη εσωτερική έρευνα στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας, για να διαπιστωθεί εάν οι καταγγελίες της οικογένειας έχουν βάση. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, όπου είχε προσαχθεί ο 18χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής μαζί με ακόμη τέσσερις φίλους του, έπειτα από έλεγχο ομάδων ΟEA και ΤΑΕ στην παραλιακή, έχει σημάνει συναγερμός.

Σύμφωνα πάντα με τις βαρύτατες καταγγελίες, κατά την παραμονή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση και ενώ γινόταν εξακρίβωση στοιχείων, τουλάχιστον 2 αστυνομικοί, φορώντας κουκούλες, φέρονται να ξυλοκόπησαν τους νεαρούς. Μάλιστα, ένας από τους κουκουλοφόρους αστυνομικούς φορούσε σκουλαρίκι στη μύτη, ενώ και οι δύο έλεγαν στον νεαρό: «Μετά το σημερινό δεν θα ξαναξεφύγεις από μπλόκο της αστυνομίας».

Το περιστατικο φαινεται σοβαρο, και ας ελπισουμε να μην γινει σοβαροτερο (και ο νοων νοειτω), και αν το αθροισουμε σε μια σειρα αλλων περιστατικων, κυριως των ΜΑΤ, που εχουν δει το φως της δημοσιοτητας, αλλα και απο οτι εχουμε βιωσει, δει ή ακουσει ενα συμπερασμα βγαινει. Το οτι στην Ελλαδα του 2012 οποιος φερει ταυτοτητα αστυνομικου θεωρει (και ενθαρυνεται απο την πολιτεια και την δικαιοσυνη να το πιστευει) οτι εχει δικαιωματα επι της ζωης, της σωματικης ακεραιοτητας, και της εν γενει αξιοπρεπειας των υπολοιπων συμπολιτων του. Αυτο πρεπει να το σταματησουμε τωρα σαν κοινωνια, ο καθενας με τον τροπο που μπορει, πρωτου να ειναι πολυ αργα. Ηλιθιοι και βλακωδεις συμπψηφισμοι του στυλ οτι εχουν πεσει ή τραυματιστει αστυνομικοι εν ωρα καθηκωντος ειναι τουλαχιστον ηλιθιο να ακουγονται και να γραφονται, δεν μπορει μια κοινωνια να συμπψηφιζει τον θανατο ή τραυματισμο ενος αστυνομικου ο οποιος εχει επιλεξει αυτο το επαγγελμα γνωριζωντας τους κινδυνους που εμπεριεχει με τον θανατο ή βαρυ τραυματισμο ενος νομοταγους ή λιγοτερο νομοταγους αλλα σιγουρα οχι επικυνδυνου για την δημοσια ασφαλεια πολιτη, απο αυτους που θα επρεπε κανονικα να τον προστατευουν.
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Φθιώτιδα: Στα χέρια των αστυνομικών ακόμα ένα μέλος της σπείρας Αλβανών που λήστευε και σκότωνε

Ένα ακόμη μέλος της αδίστακτης εγκληματικής ομάδας αλλοδαπών, που είχε σκορπίσει τον πανικό σε Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια και Αττική, συνέλαβε η αστυνομία... χθες το μεσημέρι, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην Μαλεσίνα, όπου έμενε ο 23χρονος Αλβανός.

Πριν από ένα μήνα περίπου, είχε συλληφθεί και ο αρχηγός της συμμορίας, που μεταξύ άλλων είχε εκτελέσει εν΄ ψυχρώ έναν 68χρονο στην Παραλία Αυλίδας Ευβοίας.

Ο 31χρονος Αλβανός έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Ναυπλίου και φέρεται ως ο "εγκέφαλος" της σπείρας, ο οποίος μάλιστα έμενε στο σπίτι γνωστού κινηματογραφικού παραγωγού, όπου βρέθηκε και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, που ακολούθησε, εξιχνιάσθηκαν μέχρι τώρα, επιπλέον τρεις ληστείες, δέκα διακεκριμένες κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε σπίτια, που έκαναν οι δράστες το χρονικό διάστημα από αρχές Οκτωβρίου του 2011 έως τα τέλη Δεκεμβρίου του 2011 σε περιοχές της Αττικής, Βοιωτίας και Φθιώτιδας.

Η λεία τους είναι κοντά στις 7,000 ευρώ ενώ επιπλέον πήραν πλήθος κοσμημάτων, 6 ρολόγια, ένα κυνηγετικό όπλο , ηλεκτρονικές συσκευές (δύο τηλεοράσεις, τρία κινητά τηλέφωνα και ένα CD PLAYER), πιστωτικές κάρτες τραπεζών, εργαλεία, είδη ρουχισμού καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Επίσης, για να διευκολύνουν τη διαφυγή τους σε τρεις περιπτώσεις έκλεψαν τρία Ι. Χ. από τα θύματά τους.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, εξετάζεται επίσης η συμμετοχή της εγκληματικής ομάδας και σε άλλες υποθέσεις ληστειών και κλοπών – διαρρήξεων ανά την επικράτεια.

Σε βάρος του 23χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, συμμετοχής σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστείες, διακεκριμένες κλοπές και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com
 

Επισκέπτης
H χουντικη κυβερνηση του διορισμενου τραπεζιτη Πρωθυπουργουκαι του τσατσου  υπουργου προστασιας (?) του πολιτη χτες το βραδυ σε μια ειρηνικη διαδηλωση στο συνταγμα  για την αυτοκτονια του 77χρονου χτυπησαν φωτορεπορτερ πισωπλατα και με το γκλοπ αναποδα.Ο φωτορεπορτερ που απλως εκανε τη δουλεια του και δεν κραταγε ουτε μολωτοφ,ουτε πετρες,ουτε ειχε καλυμενο με κουκουλα το προσωπο του επαθε καταγμα κρανιου και θα ενχειρηστει.
Οι αδελφες των ΜΑΤ ξερεουν να ξυλοκοπουν γερους,γριες,μαθητες,και να επιτιθονται 10 προς εναν.
Η ΕΛΑΣ πριν λιγο καιρο ειχε κλεψει υλικο απο τους φωτορεπορτερ και τις ειχε αναρτησει στο διαδικτιο χωρις την εγκριση του σωματιου.Ειχαν βγαλει τοτε ανακοινωση το σωματειο και χτες ειδαμε τα αντιποινα.
Οταν θα ερθει η ωρα που θα φυγουν οι κλεφτες με ελικοπτερο τα τσιρακια τους τα ΜΑΤ θα μεινουν πισω.
Η τιμωρια τους θα ειναι ιδια με αυτη που ειχαν οι δοσιλογοι της κατοχης.
Κρεμασμα στις αδελφες των ΜΑΤ.
 

topkouzoulos84

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Μηνύματα
210
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το περιστατικο φαινεται σοβαρο, και ας ελπισουμε να μην γινει σοβαροτερο (και ο νοων νοειτω), και αν το αθροισουμε σε μια σειρα αλλων περιστατικων, κυριως των ΜΑΤ, που εχουν δει το φως της δημοσιοτητας, αλλα και απο οτι εχουμε βιωσει, δει ή ακουσει ενα συμπερασμα βγαινει. Το οτι στην Ελλαδα του 2012 οποιος φερει ταυτοτητα αστυνομικου θεωρει (και ενθαρυνεται απο την πολιτεια και την δικαιοσυνη να το πιστευει) οτι εχει δικαιωματα επι της ζωης, της σωματικης ακεραιοτητας, και της εν γενει αξιοπρεπειας των υπολοιπων συμπολιτων του. Αυτο πρεπει να το σταματησουμε τωρα σαν κοινωνια, ο καθενας με τον τροπο που μπορει, πρωτου να ειναι πολυ αργα. Ηλιθιοι και βλακωδεις συμπψηφισμοι του στυλ οτι εχουν πεσει ή τραυματιστει αστυνομικοι εν ωρα καθηκωντος ειναι τουλαχιστον ηλιθιο να ακουγονται και να γραφονται, δεν μπορει μια κοινωνια να συμπψηφιζει τον θανατο ή τραυματισμο ενος αστυνομικου ο οποιος εχει επιλεξει αυτο το επαγγελμα γνωριζωντας τους κινδυνους που εμπεριεχει με τον θανατο ή βαρυ τραυματισμο ενος νομοταγους ή λιγοτερο νομοταγους αλλα σιγουρα οχι επικυνδυνου για την δημοσια ασφαλεια πολιτη, απο αυτους που θα επρεπε κανονικα να τον προστατευουν.
1000 like έχεις
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Εξάρθρωση σπείρας που πουλούσε «προστασία»

Οργανωμένο κύκλωμα Αλβανών, που εκβίαζαν ιδιοκτήτριες οίκων ανοχής στην περιοχή της Ομόνοιας, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη για «προστασία» εξαρθρώθηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ομόνοιας.

Οι εκβιαστές, σε όποια από τις ιδιοκτήτριες δεν ενέδιδαν τους έκαιγαν τους οίκους ανοχής για εκφοβισμό. Υπολογίζεται ότι τα κέρδη τους ανέρχονταν σε 500.000 ευρώ το χρόνο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επτά Αλβανούς μέλη του κυκλώματος και άλλους πέντε ομοεθνείς τους, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.522
Like
4
Πόντοι
16
H χουντικη κυβερνηση του διορισμενου τραπεζιτη Πρωθυπουργουκαι του τσατσου  υπουργου προστασιας (?) του πολιτη χτες το βραδυ σε μια ειρηνικη διαδηλωση στο συνταγμα  για την αυτοκτονια του 77χρονου χτυπησαν φωτορεπορτερ πισωπλατα και με το γκλοπ αναποδα.Ο φωτορεπορτερ που απλως εκανε τη δουλεια του και δεν κραταγε ουτε μολωτοφ,ουτε πετρες,ουτε ειχε καλυμενο με κουκουλα το προσωπο του επαθε καταγμα κρανιου και θα ενχειρηστει.
Οι αδελφες των ΜΑΤ ξερεουν να ξυλοκοπουν γερους,γριες,μαθητες,και να επιτιθονται 10 προς εναν.
Η ΕΛΑΣ πριν λιγο καιρο ειχε κλεψει υλικο απο τους φωτορεπορτερ και τις ειχε αναρτησει στο διαδικτιο χωρις την εγκριση του σωματιου.Ειχαν βγαλει τοτε ανακοινωση το σωματειο και χτες ειδαμε τα αντιποινα.
Οταν θα ερθει η ωρα που θα φυγουν οι κλεφτες με ελικοπτερο τα τσιρακια τους τα ΜΑΤ θα μεινουν πισω.
Η τιμωρια τους θα ειναι ιδια με αυτη που ειχαν οι δοσιλογοι της κατοχης.
Κρεμασμα στις αδελφες των ΜΑΤ.
και τα ασφαλητοπουστακια ξεχασεσ τυπε :rockon:
 

Επισκέπτης
Eργατικο ατυχημα ειχαμε χτες στην πλατεια Συνταγματος.
Επίθεση πιθανότατα από ομάδα αντιεξουσιαστών δέχτηκε αστυνομικός, στην κηδεία του 77χρονου αυτόχειρα, ο οποίος έθεσε τέλος στη ζωή του στην πλατεία Συντάγματος.

Όλα ξεκίνησαν περίπου δέκα λεπτά πριν τις τέσσερις το απόγευμα του Σαββάτου.

Η πολιτική κηδεία του 77χρονου Δ. Χριστούλια είχε ολοκληρωθεί.

Μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών που είχαν πάει στη κηδεία έκαναν πορεία μέχρι το σημείο όπου αυτοκτόνησε ο 77χρονος φαρμακοποιός.

Κατά τη διάρκεια της πορείας και φτάνοντας στο Σύνταγμα, βρήκαν μπροστά τους δύο αστυνομικούς, οι οποίοι μόλις έβγαιναν από το μετρό έχοντας τελειώσει την υπηρεσία τους.

Έτρεξαν κατά πάνω τους, επιτέθηκαν στον έναν και αφού του έσκισαν το πουκάμισο κατάφεραν να του βγάλουν το αλεξίσφαιρο και τον ασύρματο του.

Ο αστυνομικός χτυπήθηκε άγρια και μεταφέρθηκε στο 401 τραυματισμένος.

Έχει κάταγμα στη μύτη, πολλά τραύματα στο κεφάλι και μώλωπες σε όλο το σώμα.

Στη συνέχεια πήγαν στην πλατεία Συντάγματος και κρέμασαν στο δέντρο τη θήκη του όπλου και το πουκάμισο του αστυνομικού.

Το μπουφάν του το έκαψαν.
90565g-a5.jpg

astinomikos.jpg

astinomikos2.jpg

rouxa_mpatsou.jpg
 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.974
Like
339
Πόντοι
36
λοιπον αν ειναι αντρακια αυτοι που κανουν κατι τετοιες μαλακιες και δεν φορανε στριγκακια κοκκινα με τρυπα στον κολο ας κανουν αναλογο πεσιμο σε πολιτικαντιδες κοντα στα σπιτια τους η και στη βουλη η οπουδηποτε....μα τι καραγκιοζηδες...ουτε πεσηματα μεταξυ οπαδων ομαδων δεν θυμιζουν κατι τετοια
 

Επισκέπτης
λοιπον αν ειναι αντρακια αυτοι που κανουν κατι τετοιες μαλακιες και δεν φορανε στριγκακια κοκκινα με τρυπα στον κολο ας κανουν αναλογο πεσιμο σε πολιτικαντιδες κοντα στα σπιτια τους η και στη βουλη η οπουδηποτε....μα τι καραγκιοζηδες...ουτε πεσηματα μεταξυ οπαδων ομαδων δεν θυμιζουν κατι τετοια
Για δεν οργανωνεις εσυ κατι τετοιο πρωτος,να δωσεις και το παραδειγμα,αλλα μονο περιμενεις το"ιππικο"?

Αλλα ξεχασα,μπορει να βρεθεις αντιμετωπος με τιποτε(συναδελφους σου?)μπατσους και δεν σου παει καρδια να την πεσεις στα"καημενα τα παιδια που για 700 Ευρω κλπ."...

Ρε ουρτ!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom