Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο Ποντικός είναι ένας μοναχικός ταξιδιώτης των...υπονόμων, φίλε.
Ποιους εχουν φιλους οι μπατσοι?Εκτος των συναδελφων τους εννοειται.

Ρητορικο το ερωτημα...Και ο Μητσου αλλωστε την πρωτοχρονια του '63 παρεα με τον Γιοσμα την εκανε...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ποιους εχουν φιλους οι μπατσοι?Εκτος των συναδελφων τους εννοειται.

Ρητορικο το ερωτημα...Και ο Μητσου αλλωστε την πρωτοχρονια του '63 παρεα με τον Γιοσμα την εκανε...

Σκάσε ρε παπάρα. Έχουν και τα κομμάντα που το '96 πήγαν και ζήτησαν φύλλο πορείας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ΜΠΆΤΣΟς ΕΊΣΑΙ ΡΕ; ε ρε γλέντια!!!!!! ποιοι βγαίνουν σε διαθεσιμότητα ρε μόρτη;;; ποιοι αποτάσονται; ποιοι δικάζονται; το 90% των περιπτώσεων καλύντονται από τους μαγκίτες με τ'αστεράκια!!!! ρε μπράβοι του κράτους είστε όλοι! τόσο πολυ σας έχουν ποτίσει σκατίλα στην ΕΛ.ΑΣ. και δεν καταλαβαίνετε τι σας γίνεται; και που 'σαι παίχτη... το ξέρουμε ότι δεν μόνο 700. όλο και κανένα μαγαζάτορα θα εκβιάσετε, όλο και από καμια πουτάνα θα τα πάρετε, όλο και κανένα αλβανό έμπορο ναρκωτικών θα καλύψετε και θα συμπληρωθεί το εισόδημα. ρε ουρτ που θελετε να σας λυπόμαστε κιόλας!!!!!!!!
πολα dvd βλεπεις κουζουλε και θα χαζεψεις στα αληθεια αν δεν το εχεις παθει κιολας...με μετρο

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Σκάσε ρε παπάρα. Έχουν και τα κομμάντα που το '96 πήγαν και ζήτησαν φύλλο πορείας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

προσεχε τις παρεες σου εσυ,γερο παρπαλιαρη μου

αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχα

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
  προσεχε τις παρεες σου εσυ,γερο παρπαλιαρη μου

αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχα

Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, καλώς τ' αρχίδια μας τα δυοοοοοοοοοοο

πάμε να νοικιάσουμε ένα ζεύγος ΔΙΑΣ να 'χουμε να παίζουμε?  :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, καλώς τ' αρχίδια μας τα δυοοοοοοοοοοο

πάμε να νοικιάσουμε ένα ζεύγος ΔΙΑΣ να 'χουμε να παίζουμε?  :2funny: :2funny: :2funny:

τι λες μωρε μαλακα????

να τους πληρωνουμε και τις βενζινες????

αστους να πανα γαμηθουνε

ααααααααααααααααχαχχαχαχχαχαχχ

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
  τι λες μωρε μαλακα????

να τους πληρωνουμε και τις βενζινες????

αστους να πανα γαμηθουνε

ααααααααααααααααχαχχαχαχχαχαχχ

Ε, να νοικιάσουμε πεζούς με εκπαιδευμένο σκύλο τότε...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ε, να νοικιάσουμε πεζούς με εκπαιδευμένο σκύλο τότε...

εχουνε λεφτα να ταιζουνε το σκυλο ακομα????

εξαλλου τις μας φταιει το ζωντανο????

πατατε νευροκοπιου πηρες???

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
  εχουνε λεφτα να ταιζουνε το σκυλο ακομα????

εξαλλου τις μας φταιει το ζωντανο????

πατατε νευροκοπιου πηρες???

Πας καλά ορέ?

Τί να κάνω του Νευροκοπίου αφού έχω ακόμα από τις δικές μου? 700 κιλά ήταν αυτά  :uglystupid:

Το ζωντανό είναι μπατσό-σκυλο. Θέλω να δώ τί παρέα θα κάνει με τα δικά μου  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τί να κάνω του Νευροκοπίου αφού έχω ακόμα από τις δικές μου? 700 κιλά ήταν αυτά
Πω,πω καβατζα...σα δε ντρεπεσαι ρε να τη λες σε απλους μισθωτους,μπορει και απολυμενους,στα 50τοσα τους? :2funny:

Που τον ηπιαν κιολας με το γαμημενο το εφαπαξ? :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αφήνουν χωρίς αστυνόμευση τους Έλληνες πολίτες και όλα μπορούν πλέον να μισθωθούν στο πνεύμα που επιτάσσει η τρόικα στα χρόνια του μνημονίου.

Ενοικιαστήριο στην Ελληνική Αστυνομία βάζει η κυβέρνηση τη στιγμή που η εγκληματικότητα είναι εκτός ορίων και οι πολίτες νιώθουν τρόμο ακόμη και μέσα στα σπίτια τους. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, η ΕΛ.ΑΣ. πλέον «ενοικιάζεται» επίσημα και με τον νόμο στους έχοντες τη δυνατότητα να πληρώσουν.

Με απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας, όλα τα οχήματα και οι μοτοσικλέτες της, ακόμη και τα ελικόπτερα που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ., μπορούν πλέον να ενοικιάζονται από ιδιώτες που θέλουν να κοιμούνται ασφαλείς και ήσυχοι τα βράδια. Ο,τι και όσοι… ενοικιάζονται από εκείνους που μπορούν να πληρώσουν θα αφαιρούνται βέβαια από τις δυνάμεις που προστατεύουν τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.

Και όποιος νομίζει ότι όλα τα παραπάνω δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν, δεν έχει παρά να προστρέξει στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπου δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες ακόμη και ο… τιμοκατάλογος των ενοικιάσεων της ΕΛ.ΑΣ. Οι τιμές ξεκινούν από 30 ευρώ την ώρα για την ενοικίαση ενός απλού αστυνομικού μέχρι και 1.500 ευρώ αν θέλετε να νοικιάσετε το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης το Φορτηγό/γερανός ενοικίαζεται προς 90 ευρώ την ώρα, ένα περιπολικό προς 40 ευρώ την ώρα, μια μοτοσυκλέτα 50 ευρώ την ώρα (20 για την μηχανή και 30 για τον οδηγό). Επίσης αν θέλετε μπορείτε να νοικιάσετε προς 120 ευρώ την ώρα ένα λεωφορείο. Αν πάλι θέλετε να πάτε προς κάποιο νησί μην ανησυχείτε μπορείτε να νοικιάσετε για 200 ευρώ την ώρα ένα ταχύπλοο σκάφος.

Και αν είστε και καλός πελάτης, η Ελληνική Αστυνομία σάς κάνει και έκπτωση...

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση, από δω και στο εξής οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο μπορεί να έχει τον προσωπικό του κρατικό αστυνομικό αντί του ποσού των 30 ευρώ την ώρα.

Σε καθέ περίπτωση, πάντως, διευκρινίζεται ότι όπου η κοστολόγηση “γίνεται ανά ώρα, ως ελάχιστος χρόνος χρέωσης λογίζεται η μία ώρα. Πέραν της πρώτης ώρας, χρόνος μικρότερος των 30 λεπτών δεν προσμετράται ενώ χρόνος μεγαλύτερος των 30 λεπτών λογίζεται ως ώρα”.

Στις ειδικές ρυθμίσεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης προβλέπεται έκπτωση 15% για την παροχή υπηρεσιών σε νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, σε αντίθεση με προσαύξηση κατά 50% για τις αντίστοιχες υπηρεσίες προς ιδιώτες και νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου.
Το διάβασα και εγώ και αμέσως μου γεννήθηκε η εξής απορία. Και ποιος μου λέει εμένα ότι μερικοί δεν άφησαν επίτηδες την εγκληματικότητα να πάρει τρελλές διαστέσεις για να έρθουν μετά και να σου πουν "εσύ πόσο κοστολογείς τη ζωη σου;". Η πολιτική του μνημονίου είναι να διαλύσει ΤΕΛΕΙΩΣ το κοινωνικό κράτος. Αποτελείωσε την έτσι και αλλιώς θνήσουσα παιδεία, γάμησε όσο δε πάει άλλο την υγεία, σειρά είχε η ασφάλεια. ΜΑΛΑΚΑΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΕΙΟ. ΚΡΕΜΑΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ.
Ερώτηση. Από τη στιγμή που ο μπάτσος είναι ο προσωπικός μας μπράβος μπορούμε να τον πάρουμε μαζί μας στις συνευρρέσεις μας με τα κολ γκιρλς (που το 95% αυτών είναι παράνομο) ή στις μπουρδελότσαρκες/στουντιότσαρκές μας ή θα μας μπαγλαρώσει;;;

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Μπλόκο σε 180 κιλά χασίς στην Αιτωλ/νία

Μεγάλη ποσότητα χασίς, που φθάνει τα 180 κιλά, βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Στάνου Αιτωλοακαρνανίας.

Επίσης συνέλαβαν, ύστερα από περιπετειώδη καταδίωξη, δύο άτομα έναν 24χρονο Αλβανό και έναν 23χρονο Έλληνα, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του οχήματος, που είναι βουλγαρικής υπηκοότητας.

Ο εντοπισμός του αυτοκινήτου έγινε όταν αστυνομικοί της τροχαίας Αμφιλοχίας, που πραγματοποιούσαν ελέγχους στην εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, έκαναν σήμα στο οδηγό να σταματήσει. Αυτός όμως δεν σταμάτησε και επιχείρησε να διαφύγει, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Αμέσως μετά οι αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν το αυτοκίνητο των δραστών, το οποίο όμως κάποια στιγμή ξέφυγε από την πορεία και προσέκρουσε στο στηθαίο του δρόμου. Στη συνέχεια, οι δύο δράστες βγήκαν από το αυτοκίνητο και προσπάθησαν, τρέχοντας, να εξαφανιστούν.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 24χρονο, ενώ στην έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητο, βρήκαν την μεγάλη ποσότητα του χασίς, που ήταν συσκευασμένη σε 170 δέματα. Όσον αφορά στο δεύτερο δράστη, έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών, της Ασφάλειας και της Τροχαίας του Αγρινίου καθώς και του αστυνομικού τμήματος Αμφιλοχίας, εντόπισαν τον 23χρονο κρυμμένο μέσα σε βάτα στην ευρύτερη περιοχή του Στάνου.

topkouzoulos84

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πολα dvd βλεπεις κουζουλε και θα χαζεψεις στα αληθεια αν δεν το εχεις παθει κιολας...με μετρο
έχω 2 όργανα που λέγονται μάτια και βρίσκονται στο πρόσωπο κάτω από τα φρύδια και πάνω από τα μάγουλα. από εκει πηγάζουν όλες οι απόψεις μου, απο αυτά που βλέπω όχι στα dvd αλλά μπροστά μου... you know "μάτια";

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
για το μπατσουλη που τις αρπαξε,να μη στεναχωριεται και αυτος και η υπηρεσια...ο αντιεξουσιαστικος χωρος θα κανει ΕΔΕ,θα χυθει απλετο φως  :2funny:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
για το μπατσουλη που τις αρπαξε,να μη στεναχωριεται και αυτος και η υπηρεσια...ο αντιεξουσιαστικος χωρος θα κανει ΕΔΕ,θα χυθει απλετο φως  :2funny:
θα τον  κρυψουν και αυτο τον ξυλοδαρμο τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Εκβιαστής ανθυπαστυνόμος πιάστηκε στη φάκα

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθησαν, το απόγευμα του Σαββάτου στη Σάμο, ένας 38χρονος ανθυπαστυνόμος που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου και μία 43χρονη, εις βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας και της εκβίασης.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε εις βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.).

Ειδικότερα, την Παρασκευή, καταγγέλθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, από υπήκοο Αλβανίας, ότι ο συλληφθείς αστυνομικός απαιτούσε από αυτόν εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, προκειμένου να μην τον συλλάβει για κατοχή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου με παραποιημένο αριθμό πλαισίου και μη εμφανή αριθμό κινητήρα. Το αυτοκίνητο αυτό, ο καταγγέλλων, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το είχε αγοράσει νόμιμα πριν από τρεις μήνες από τη 43χρονη συλληφθείσα.

Σε συνεννόηση με αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, κανονίστηκε συνάντηση, για χθες το απόγευμα, στο γραφείο του αστυνομικού, κατά την οποία ο αλλοδαπός υπήκοος παρέδωσε στον ανθυπαστυνόμο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 350 ευρώ. Οι αστυνομικοί που επιτηρούσαν διακριτικά τον χώρο συνέλαβαν τον 38χρονο και κατάσχεσαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Από την αστυνομική έρευνα προκύπτει ότι ο ανθυπαστυνόμος εκβίαζε τον καταγγέλλοντα σε συνεννόηση με τη 43χρονη, με σκοπό τα χρήματα που θα παραλάμβανε από αυτόν να τα παρέδιδε στη συνέχεια στη 43χρονη συλληφθείσα, λόγω προγενέστερης μεταξύ τους οικονομικής διαφοράς.

Με εντολή του εισαγγελέα κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προκειμένου να εξεταστεί από αρμόδιο πραγματογνώμονα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Κυριακή στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom