Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 404K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
21.957
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σε κανα επεισοδιο του csi μπορει....δεν υπερασπιζομαι τα μπατσακια ποσο μαλλον τα Ματ,αλλα ας ερθουμε εστω κ για λιγο στην θεση αυτου που του λεηλατησαν το εμπορευμα,ακομα καλυτερα σε αυτου που απολυθηκε γιατι εκλεισε το μαγαζι...
:thumbsup:
 

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Μηνύματα
897
Κριτικές
1
Like
1.696
Πόντοι
206
Σε ποιόν να το ανεβασει;


διαφημιστικός σελιδοδείκτης από gay βιβλιοπωλείο:


και σε πολύφωτο!

images.jpeg
Μακρια απο μας και ας το ανεβασει σε οποιον θελει..... :grin:
 

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Μηνύματα
1.419
Like
0
Πόντοι
16

Μακρια απο μας και ας το ανεβασει σε οποιον θελει.....

Λες να του το ανεβάζουνε πολλοί;
 

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Μηνύματα
897
Κριτικές
1
Like
1.696
Πόντοι
206
Παντως ρε μαγκες εκει που τον περιελουσαν με το malox,στο θεατρικο λεω να το αλλαξουμε με καποιο αλλο υγρο,ουισκι ας πουμε! Περιελουση με malox ειναι πολυ gay!
 

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Μηνύματα
13.048
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πω ρε πολυ πλακα, σε καλο σου  :2funny: :2funny: :2funny:
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
«Μπλόκο» σε μεγάλο φορτίο χασίς

Έλληνες ήταν τα «βαποράκια» που επέλεξε η αλβανική μαφία των ναρκωτικών για να μεταφέρουν στο ελληνικό έδαφος μια πολύ μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Θεσπρωτίας εντόπισαν τα δύο ύποπτα αυτοκίνητα τα ξημερώματα ενώ κινούνταν στο ύψος του Νεοχωρίου στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας και σταμάτησαν για έλεγχο αρχικά το πρώτο που οδηγούσε ένας 43χρονος Έλληνας. Όπως διαπίστωσαν, το Ι.Χ. ήταν γεμάτο ναρκωτικά! Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατέσχεσαν συνολικά 93 δέματα με χασίς, συνολικού βάρους 122 κιλών και 462 γραμμαρίων!

Αμέσως μετά, ακινητοποιήθηκε το δεύτερο αυτοκίνητο, που προπορευόταν ως προπομπός. Ο 30χρονος Έλληνας οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί μαζί με τον συνεργό του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Το μαύρο Cayenne εμβόλισε τις μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Ένας τραυματίας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ της άμεσης δράσης και η σύλληψη ενός αθίγγανου από τον καταυλισμό της περιοχής Φυλής, είναι το αποτέλεσμα πολύωρης και επικίνδυνης καταδίωξης έξι αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που κατεδίωκαν κλεμμένο μαύρο Cayenne το οποίο απασχολούσε την αστυνομία εδώ και καιρό.Οι αστυνομικοί εντόπισαν στα διόδια Σχηματαρίου το μαύρο όχημα που οδηγούσε αθίγγανος και όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει αυτός έσπασε τις μπάρες των διοδίων, ανέπτυξε ταχύτητα με κατεύθυνση την Αθήνα επί της Αθηνών – Λαμίας.

Στα διόδια της Αττικής Οδού, στην έξοδο οκτώ κινήθηκε προς την Ελευσίνα σπάζοντας για δεύτερη φορά μπάρες των διοδίων. Οι έξι αστυνομικοί συνέχισαν να καταδιώκουν το μαύρο αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα ενώ ο οδηγός του έκανε επικίνδυνους ελιγμούς.

Τελικά το μαύρο οχήμα με τον αθίγγανο οδηγό έφτασε στον καταυλισμό στην περιοχή της Φυλής από την οποία σε συμπαράσταση του καταδιωκόμενου, βγήκε ένα δεύτερο ημιφορτηγό με οδηγό αθίγγανο, ο οποίος εμβόλισε μια από τις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίζοντας σοβαρά έναν αστυνομικό.

Την ίδια στιγμή ομάδα αθίγγανων βγήκε από τον καταυλισμό της φυλής και άρχισε να πετάει πέτρες εναντίον των αστυνομικών.

Ο οδηγός που επέβαινε στο μαύρο όχημα το εγκατέλειψε και παρά την καταδίωξη χάθηκε στον καταυλισμό ενώ οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον οδηγό του ημιφορτηγού. Προκαλεί ιδιαίτερη απορία, το γεγονός ότι το κέντρο της άμεσης δράσης, αν και λάμβανε συνεχώς ενημέρωση από τους αστυνομικούς για την καταδίωξη την οποία επιχειρούσαν δεν τους συνέδραμε με άλλες δυνάμεις γεγονός που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των έξι αστυνομικών.

Υπενθυμίζεται ότι με ανάλογο τρόπο το κέντρο της Άμεσης Δράσης είχε αντιμετωπίσει και το περιστατικό με την καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών την 1η Μαρτίου του 2011 στου Ρέντη όπου έχασαν τη ζωή τους δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Από τις αρχές ασφαλείας διαπιστώθηκε ότι το Cayenne που κυνήγησε η ομάδα ΔΙΑΣ και κατασχέθηκε έξω από τον καταυλισμό ανήκει σε γνωστό αθίγγανο κακοποιό και είχε χρησιμοποιηθεί στη ληστεία σε βάρος κοσμηματοπωλείου στη Νέα Πέραμο την περασμένη εβδομάδα όπου οι δράστες έχοντας επίσης κι ένα Hummer αφού λήστεψαν το κοσμηματοπωλείο, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά στην κοιλιακή χώρα αρχιφύλακα του αστυνομικού σταθμού Νέας Περάμου που προσπάθησε να τους κυνηγήσει ενώ τραυμάτισαν ελαφρά στα πόδια διερχόμενο πολίτη έξω από το κοσμηματοπωλείο όπου έγινε η ληστεία. Επίσης, κατά την καταδίωξη που ξεκίνησε στις πέντε και μισή το απόγευμα ο άγνωστος κακοποιός που επέβαινε στο Cayenne εμβόλισε δεκάδες αυτοκίνητα στην ξέφρενη διαδρομή του προκαλώντας αναστάτωση και πανικό τόσο στον εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας όσο και στην Αττική Οδό στην προσπάθεια του να διαφύγει.
tsantiri.gr
 

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Μηνύματα
232
Like
0
Πόντοι
1
Το μαύρο Cayenne εμβόλισε τις μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Ένας τραυματίας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ
....
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το μαύρο όχημα που οδηγούσε αθίγγανος και όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει αυτός ανέπτυξε ταχύτητα με κατεύθυνση ....

Κι αλλος αθίγκανος παλιότερα δεν την είχε πέσει στους ζητάδες που πηγαν να τον σταματήσουν?

Αυτός μάλιστα βάφει και τα μάτια τρου με ρίμελ!
 

Συνημμένα

  • Athiganos.jpg
    Athiganos.jpg
    37,8 KB · Εμφανίσεις: 43

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Σέρρες: Χειροπέδες στον 17χρονο που λήστεψε και στραγγάλισε ηλικιωμένο!

Το στυγερό έγκλημα είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία...

Η σύλληψη του 17χρονου έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (28-02-2012). Σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί από τον Ανακριτή Σερρών ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και ληστεία κατά συναυτουργία που έγινε στις 11.02.2012 στην Κρηνίδα Σερρών σε βάρος 72χρονου (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Τότε ο 17χρονος μαζί με έναν 23χρονο ομοεθνή του, είχαν στραγγαλίσει τον ηλικιωμένο και είχαν βουτήξει 800 ευρώ αλλά και χαρτονομίσματα και νομίσματα δραχμών και κυπριακών λιρών. Τον άτυχο άντρα βρήκαν νεκρό, ο γιος του και ένας γείτονας.

Ο 17χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Βρήκαν τη συμμορία των τεσσάρων που... έχει ρημάξει τις επιχειρήσεις τον Τύρναβο!

Εξιχνιάσθηκαν δέκα περιπτώσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή , συνελήφθη ο ένας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος και των τεσσάρων καθώς και σε βάρος ενός 33χρονου που αγόραζε τα κλεμμένα από τη σπείρα.

Σε έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί σε σπίτια μελών του κυκλώματος, βρέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές ( DVD και CD players , στερεοφωνικό μηχάνημα, κασετόφωνα, ηχεία, τηλεόραση, κινητά, ραπτομηχανή, εκτυπωτή κλπ), ηλεκτρικά εργαλεία (τροχοί, κόπτες, αλυσοπρίονα, ηλεκτροσυγκολλήσεις, κατσαβίδια, διάφορες κασετίνες και εργαλειοθήκες, τρυπάνια, φορτιστές, γεννήτριες, σιδεροπρίονα, μπουκάλα προπανίου κλπ), διάφορα προσωπικά έγγραφα των παθόντων και μία κρατική πινακίδα μοτοποδηλάτου.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τέσσερις Έλληνες, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ηλικίας 27, 25, 29 και 26 ετών, έκαναν τις παρακάτω κλοπές:

Την 04/05-02-2012 διέρρηξαν κατάστημα σιδεροκατασκευών στον Αμπελώνα και έκλεψαν δύο ηλεκτρικούς τροχούς, μία ηλεκτροσυγκόλληση και έναν ηλεκτρικό κόπτη.
Την 23/24-02-2012 διέρρηξαν μηχανουργείο στο 2ο χλμ. Αμπελώνα έκλεψαν τρία βιβλιάρια τραπεζών και δύο κάρτες ανάληψης χρημάτων.
Την 24/25-02-2012 διέρρηξαν γραφείο εταιρείας συσκευαστηρίου αγροτικών προϊόντων στο 2ο χλμ Τυρνάβου - Αμπελώνα και έκλεψαν ένα cd player αυτοκινήτου, ένα κινητό, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του ιδιοκτήτη.
Την 24/25-02-2012 διέρρηξαν κατάστημα βιοτεχνίας επίπλων στο 2οχλμ Αμπελώνα – Τυρνάβου και έκλεψαν δύο ηλεκτρικά κατσαβίδια με το φορτιστή τους, δύο συρραπτικά αέρος, ένα πιστόλι βαφής και έναν εκτυπωτή.
Την 25/26-02-2012 διέρρηξαν καφετέρια στον Αμπελώνα και έκλεψαν δύο CD Player , ένα  κινητό τηλέφωνο, μίαβαλίτσα με διακόσιαπερίπου CDs , συνολικής αξίας 500 ευρώ και το χρηματικό ποσό των εκατό 100 ευρώ.
Την 25/26-02-2012 διέρρηξαν κατάστημα σιδεροκατασκευών στον Αμπελώνα και έκλεψαν ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι και μία συσκευή ηλεκτροκόλλησης.
Την 25/26-02-2012 διέρρηξαν κατάστημα βιοτεχνίας επίπλων στο 2οχλμ Αμπελώνα–Τυρνάβου, αφού προηγουμένως έκοψαν τα καλώδια συστήματος συναγερμού και έκλεψαν ένα ηλεκτρικό αλυσοπρίονο, ένα πιστόλι καρφώματος και μία κασετίνα με ανταλλακτικά τρυπανιών.
Την 25/26-02-2012 διέρρηξαν κατάστημα βιοτεχνίας ζωοτροφών στον Αμπελώνα και έκλεψαν δύο ηλεκτρικούς τροχούς και ένα ηλεκτρικό κόπτη.
Την 25/26-02-2012 διέρρηξαν κατάστημα σιδηροκατασκευών στο 1ο χλμ. Τυρνάβου - Αμπελώνα και έκλεψαν δύο ηλεκτρικού κόπτες, μία συσκευή ηλεκτροκόλλησης και δύο πιστόλια καρφώματος, τα οποία εντοπιστήκαν σε αγροτική περιοχή επιμελώς κρυμμένα.
Την 27/28-02-2012 διέρρηξανκαφετερία στον Αμπελώνα και έκλεψαν μια  παιχνιδομηχανή με δυο τηλεχειριστηρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο 27χρονος ημεδαπός συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για την κλοπή στην καφετέρια στον Αμπελώνα στις 28-02-2012. Στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη και του επιστράφηκαν.

Μέρος επίσης των κατασχεθέντων αντικειμένων αναγνωρίσθηκε από τους αντίστοιχους παθόντες και τους αποδόθηκε.

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom