Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 404K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Μηνύματα
1.419
Like
0
Πόντοι
16
οι μπάτσοι πάντα αυτό έκαναν, εγώ δεν εξεπλάγην!!!!!!!!!

Κάποιοι εδώ μεσα δηλώνουν υπερήφανοι ανθέλληνες.

Λέτε να είναι εκτός μόδας;


και να μην ξεχνιόμαστε:


Παράθεση από: pz89 στις 18/02/12, 11:11
Συμφωνώ 100% δεν είμαστε έλληνες, είμαστε αριστεροί-κομμουνιστές κ υπερήφανοι γι'αυτό.  

 

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Μηνύματα
707
Like
14
Πόντοι
6
Κάποιοι εδώ μεσα δηλώνουν υπερήφανοι ανθέλληνες.

Λέτε να είναι εκτός μόδας;


και να μην ξεχνιόμαστε:


Παράθεση από: pz89 στις 18/02/12, 11:11
Συμφωνώ 100% δεν είμαστε έλληνες, είμαστε αριστεροί-κομμουνιστές κ υπερήφανοι γι'αυτό.  
Eγω αν και υπερηφανος Ελληνας για αυτο δεν ειμαι υπερηφανος, δες για να καταλαβεις ...


 

Επισκέπτης
Ρε Theodo
όταν βάζεις φωτογραφία του Τσέ
βάζε τούτη που φαίνεται και το Rolex Submariner:
cheGMT.jpg
 

Επισκέπτης
Λάκη....εκτός από τα αντερά σου,και τη χρυσή αυγή,υπάρχει 1 μόνο 1 πράγμα όπου ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ;;;;;


Ακόμα και με το ρολόι που φορούσε ο τσε τα έβαλες......δικό σου ήταν,και σε πείραξε; :idiot:
 

topkouzoulos84

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Μηνύματα
210
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αν δεν αγαπάμε την πατρίδα μας θα βρεθεί κάποιος που θα επωφεληθεί αυτης της κατάστασης και θα διεκδικήσει κομμάτι της!!! αυτό το είμαι κομμουνιστής και όχι Ελληνας δε στέκει άλλωστε το ΕΑΜ αποτελούνταν από κομμουνιστές. Σήμερα διάβασα ότι Τούρκος βουλευτής έκανε επερώτηση στη βουλή και υποστηρίζει ότι το γαϊδουρονήσι και ένα άλλο νησι (δε θυμαμαι όνομα) είναι τουρικά με τον υπουργό εξωτερικών της Τουρκίας να κάνει τον κινέζο και να απαντάει γενικά κι αόριστα.......... όταν θα κάνουν ντου και θα μας σφάζουν εσεις πείτε ότι δεν είστε Ελληνες αλλα κομμουνιστές αλλά σας ενημερώνω ότι και πάλι θα σας σφάξουν!!!!!! και για να μην παρεξηγηθώ ούτε εγώ είμαι υπερήφανος για αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και είμαι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ με τα πολιτικά κόμματα αλλά δε θα αρνηθώ ποτέ την καταγωγή μου.-
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Κόρινθος: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε ένοπλες ληστείες

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας συνελήφθησαν στο Λέχαιο Κορινθίας το πρωί της Δευτέρας δύο αλλοδαποί άνδρες από την Αλβανία, 24 και 25 ετών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και κλοπές, αντίσταση και παράνομη οπλοκατοχή.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν τους δύο συλληφθέντες και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, βρήκαν και κατέσχεσαν, ένα πιστόλι REPLICA και 6 φυσίγγια κρότου, κατασχέθηκαν 1.020 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος με τον 26χρονο, είχαν διαπράξει τις παρακάτω περιπτώσεις ληστειών και απόπειρες κλοπών- διαρρήξεων, σε οικίες.

Συγκεκριμένα, στις 17 Φεβρουαρίου 2012 το απόγευμα, στο Λέχαιο Κορινθίας, μπήκαν σε οικία ημεδαπού και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, στις 20 Φεβρουαρίου 2012 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λέχαιο Κορινθίας, μπήκαν σε οικία ημεδαπού και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικές συσκευές, στις 8 Φεβρουαρίου 2012 και πρώτες πρωινές ώρες, στον Άσσο Κορινθίας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία ημεδαπής, στις 15 Φεβρουαρίου 2012 τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Άσσο Κορινθίας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία ημεδαπού, στις 20 Φεβρουαρίου 2012 τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Λέχαιο Κορινθίας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία ημεδαπού.

Επιπλέον, ο 26χρονος, είχε συλληφθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2011 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου σε φυλάκιση δύο ετών, με τριετή αναστολή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορινθίας. Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παράνομες πράξεις.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Συνελήφθη 19χρονος για το πλιάτσικο της Κυριακής

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, μετά το πλιάτσικο που έγινε σε καταστήματα την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ένας 19χρονος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην πλατεία Συντάγματος την ώρα που διαπραγματευόταν την πώληση κλοπιμαίων.

Όπως επισημαίνεται: «ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής συνολικής αξίας άνω των 73.000 ευρώ, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας - καταστήματος που εδρεύει στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, καθώς και για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών».

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο νεαρός μαζί με την 17χρονη φίλη του, υπήκοος Ουκρανίας, την περασμένη Κυριακή συμμετείχε στα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια των οποίων μαζί με άλλα άτομα λεηλάτησαν κατάστημα φωτογραφικών και ηλεκτρονικών ειδών στην περιοχή των Εξαρχείων, αφαιρώντας προϊόντα από το κατάστημα.

Ο 19χρονος μαζί με την φίλη του συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που διαπραγματεύονταν την πώληση μιας φωτογραφικής μηχανής και ενός ψηφιακού μετρητή απόστασης, τα οποία είχαν αφαιρεθεί από το κατάστημα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της 17χρονης ανήλικης στην περιοχή των Εξαρχείων, παρουσία εισαγγελέα, βρέθηκαν άλλες τέσσερις φωτογραφικές μηχανές, ένας φωτογραφικός φακός και ένα μονόκυαλο, που αποτελούν μέρος των κλοπιμαίων.

Η αξία των αντικειμένων αυτών εκτιμάται, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, στο ποσό των 20.000 ευρώ περίπου.

Ο 19χρονος και η ανήλικη φίλη του οδηγήθηκαν την Κυριακή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή.

 
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Μηνύματα
1.726
Like
151
Πόντοι
16
[size=12pt]Ο φόβος της κακοποίησης από τα ΜΑΤ είναι ο λόγος που δε κατεβαίνει ο λαός στις διαδηλώσεις[/size]

Ο φόβος της κακοποίησης από τα ΜΑΤ είναι ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που δεν κατεβαίνει ΟΛΟΣ ο ελληνικός λαός στις συγκεντρώσεις.

Αν δεν υπήρχε ο φόβος της βάρβαρης κακοποίησης και του σακατέματος από τα ΜΑΤ, ο λαός θα είχε δώσει λύση στα “πολιτικά αδιέξοδα” της χώρας και του πολιτικού συστήματος, μέσα σε μερικές ώρες. Είναι μόνο ο φόβος της κακοποίησης και του σακατέματος από τα ΜΑΤ που κρατάει τον ελληνικό λαό στο σπίτι. Κι αυτό πρέπει να αλλάξει.

Το Σύνταγμά μας (άρθρο 1, παρ. 2) λέει πως “Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία” και πως (άρθρος 1, παρ. 3) “Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.”

Όμως οι εξουσίες μπορεί μεν να πηγάζουν όλες από τον λαό, κατά το μαγειρεμένο από το πολιτικό σύστημα Σύνταγμά μας, αλλά ΟΥΤΕ υπέρ του λαού υπάρχουν, ούτε ασκούνται όπως το Σύνταγμα ορίζει. Ακριβώς το αντίθετο γίνεται.

Οι εξουσίες που πηγάζουν από τον μοναδικό ιδιοκτήτη της εξουσίας, τον λαό, ασκούνται υπέρ της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου και υπέρ των συμμάχων τους, των διεθνών τοκογλύφων. Και εις βάρος του λαού. Και αυτό γίνεται με την βία. Γίνεται με την βία της επιλεκτικής εφαρμογής μαγειρεμένων νόμων. Αλλά κυρίως γίνεται με την φυσική βία. Με την φυσική βία που οι άνδρες των ΜΑΤ ασκούν στον λαό.

Τα ΜΑΤ εμποδίζουν την εφαρμογή του Συντάγματος από τον ελληνικό λαό.

Τα ΜΑΤ είναι ο στρατός κατοχής της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου, η οποία ελέγχει το πολιτικό σύστημα.

Τα ΜΑΤ είναι ο στρατός κατοχής των διεθνών τοκογλύφων.

Τα ΜΑΤ είναι ο τρομοκράτης του ελληνικού λαού.

Τα ΜΑΤ είναι οι δυνάμεις κατοχής που κρατούν τον ελληνικό λαό σκλαβωμένο.

Τα ΜΑΤ είναι ο εχθρός του ελληνικού λαού. Ο εχθρός του λαού.

Η ηγεσία της αστυνομίας, οι αξιωματικοί και οι άνδρες των ΜΑΤ, και όσοι “πολιτικοί προϊστάμενοί” τους, τους δίνουν εντολές να σακατεύουν τον λαό και να τον ψεκάζουν με απαγορευμένα χημικά, καθώς και οι εισαγγελείς που “επιβλέπουν” (αυτό που το βάζεις;), ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΣΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Εγκληματούν εναντίον του λαού. Και το ότι “ακολουθούν εντολές” δεν αποτελεί κανένα απολύτως ελαφρυντικό.

Η απελπισία και η ανέχεια έχει απλωθεί στην συντριπτική πλειοψηφία του λαού. Κι όμως ο λαός δεν κατέβηκε ακόμα σύσσωμος να δείξει στις συγκεντρώσεις την δύναμή του. Από φόβο και μόνο. Ο μόνος λόγος είναι ότι νιώθει φόβο και τρόμο απέναντι στα ΜΑΤ. Και κανένας άλλος.

Και αυτό πρέπει να αλλάξει.

Δεν είναι δυνατόν τα ΜΑΤ, αυτός ο στρατός κατοχής των ολιγαρχών του πλούτου και των διεθνών τοκογλύφων, να εμποδίζει τον ελληνικό λαό από το να ασκήσει το Συνταγματικό του δικαίωμα. Την Συνταγματική του κυριαρχία.

Ο φόβος των ΜΑΤ πρέπει να εκλείψει.

Τα ΜΑΤ πρέπει να φοβούνται τον λαό. Και όχι ο λαός τα ΜΑΤ.

Εδώ δεν πρόκειται για “μέτρα τάξης” σε κάνα γήπεδο. Εδώ πρόκειται για το αύριο και το μέλλον ενός ολόκληρου λαού.

Όσοι λοιπόν πήγατε στρατό, και ειδικά στο πεζικό, και ξέρετε τι σημαίνει “κάνω αέρα”, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Αν δεν ξέρετε ρωτήστε. Βάλτε τις φωνές. Εκεί κάπου μες το πλήθος των διαδηλωτών θα βρείτε πολλούς έφεδρους αξιωματικούς και έφεδρους υπαξιωματικούς του πεζικού.

Αυτοί ξέρουν τι πρέπει να γίνει. Ζητείστε τους να το κάνουν.

Αυτοί ξέρουν τι σημαίνει αντεπίθεση και έφοδος. Συντεταγμένη. Τι σημαίνει παράταξη. Τι σημαίνει μέτωπο και τι σημαίνει κέρας. Τι σημαίνει γραμμή εφόδου.

Ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ από φόβο, απέναντι στην πολιτική της οικονομικής σκλαβιάς και της λεηλασίας. Και να την ανατρέψει.

Πηγή: Ο φόβος της κακοποίησης από τα ΜΑΤ είναι ο λόγος που δε κατεβαίνει ο λαός στις διαδηλώσεις - RAMNOUSIA
 

Επισκέπτης
Η χουντα απλα δινει εντολες που οι Μ.Α.Τ.αδες ακολουθουν με υπερμετρο ζηλο υπο το φοβο της πλυσης εγκεφαλου που του κανουν οι ανωτεροι περι απειλης του "κουμουνισμου".
Τα αγρια ενστικτα τους σιγουρα αυξανονται απο ουσιες που τους δινουν.
Αμορφωτα παιδακια που  ακουν πιστα τους ανωτερους τους.
Για εμενα ολη η ουσια ειναι οι εισαγγελεις και οι δικαστικοι.Οταν σε καθε πορεια βρισκονται σε επιφυλακη 3-4 εισαγγελεις τι κανουν?Καταπαντουνται συνταγματικα δικαιωματα των πολιτων της χωρας και αυτοι απλα παιρνουν το μισθο τους.Ο ποιο αιμοβορος ματας μπροστα σε εισαγγελεα ειναι σαν το ποιο ακακο κοριτσακι.Οι δικηγοροι μπορουν να το επιβεβαιωσουν αυτο.Οι δικαστες δεχονται σαν μαρτυρες κατηγοριες του υπερασπιστες τις χουντας και τα ψεματα τους σαν την μονη αληθεια.
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.190
Like
53
Πόντοι
366
Η χουντα απλα δινει εντολες που οι Μ.Α.Τ.αδες ακολουθουν με υπερμετρο ζηλο υπο το φοβο της πλυσης εγκεφαλου που του κανουν οι ανωτεροι περι απειλης του "κουμουνισμου".

:2funny: σιγα ρε τυπε στο 1967 γυρισες το ρολοι?
 
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Μηνύματα
1.726
Like
151
Πόντοι
16
Ο ποιο αιμοβορος ματας μπροστα σε εισαγγελεα ειναι σαν το ποιο ακακο κοριτσακι.

Έχεις δίκιο αλλά εδώ γράφουμε για την ελληνική αστυνομία

Δώσε σε μπάτσο την εξουσία εισαγγελέα και θα δεις......
 

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.562
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
16
[size=12pt]Ο φόβος της κακοποίησης από τα ΜΑΤ είναι ο λόγος που δε κατεβαίνει ο λαός στις διαδηλώσεις[/size]

Ο φόβος της κακοποίησης από τα ΜΑΤ είναι ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που δεν κατεβαίνει ΟΛΟΣ ο ελληνικός λαός στις συγκεντρώσεις.
και τα επεισοδια κραταν μακρια τον κοσμο...
 

Επισκέπτης
Τα ΜΑΤ εμποδίζουν την εφαρμογή του Συντάγματος από τον ελληνικό λαό.

Τα ΜΑΤ είναι ο τρομοκράτης του ελληνικού λαού.

Τα ΜΑΤ είναι οι δυνάμεις κατοχής που κρατούν τον ελληνικό λαό σκλαβωμένο.

Τα ΜΑΤ είναι ο εχθρός του ελληνικού λαού. Ο εχθρός του λαού.


Σβήσε το επίθετο "ελληνικός"......είπαμε να βρίζουμε....αλλά με μέτρο
 

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Μηνύματα
707
Like
14
Πόντοι
6
Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω καποιον να καιγεται  και γουσταρω !!!!!!    :rockon: :rockon:


 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom