Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η ασφαλεια αυτοκινητου ειναι αχρηστα λεφτα τις περισσοτερες φορες.
ενα χρονο τωρα σκαω διακοσαρια και δεν την εχω χρειαστει.φαντασου ποοοοοσος αλλος κοσμος δινει χρημα και ζητημα αν θα χρειαστει την ασφαλεια του 2-3 φορες στα χρονια που οδηγαει.

ε φυσικα καθοτι εχεις παντα προχειρα δεκα χιλιαρικα αν καταστρεψεις αλλο αυτοκινητο με ευθυνη σου οπως εχεις και 500 χιλιαρικα ευρω διαθεσιμα αν σκοτωσεις κανα δυο σε τροχαιο  :jerking:

και γω ειμαι ασφαλισμενος για 2 εκατομμυρια ευρω ετησιως σε εξοδα ιατρονοσοκομειακα σε ιδιωτικη ασφαλεια αλλα ειναι πεταμενα λεφτα γιατι ακομα δεν επαθα καρκινο εητζ και τετραπληγια ολα μαζι  :jerking:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ο χαρος δεν το εκανε γιατι του βιδωσε πως θα του ζηταγε χαρτζιλικι ο μπατσος. αφηνει ομως να εννοηθει οτι υπο αλλες προυποθεσεις θα το εκανε (αν δεν ηταν μπατσος, αν δεν 'ηταν σιγουρος' οτι θα του ζητησει χαρτζηλικι κλπ κλπ). εγω κοροιδεψα αυτη του ακριβως την υποθεση που θεωρησε δεδομενη (χαρτζηλικι) ενω εγω (και η λογικη) εχω αλλη αποψη στο γιατι το εκανε.
φυσικα ο χαρος δεν εχει παρακαλεσει ποτε να μη τον γραψουν κληση σε ενδεχομενο ελεγχο ή παρκαρισμα κλπ κλπ καθοτι ειναι πανω απο ολα νομοτυπος και οι αλλοι ειναι μπατσοι  :2funny:

τα υπολοιπα συμπερασματα ειναι εγκεφαλικα ρεψιματα της καθε βελβυς που οπως εχω πει σεβομαι απολυτα την κριτικη της σκεψη  :2funny:

Υποθέσεις υποθέσεις υπόθέσεις. Αυτά είναι τα επιχειρήματά σου, κάγκουρα.
Θα σου έλεγα τώρα για την κάθε Βέλβυ αλλά εφόσον μόνο εγώ σε κατηγόρησα, μου αρκεί η επεξήγησή σου που υπερβαίνει τις 2 γραμμές των συνήθη ποσταρισμάτων σου.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Και στις 1000 φορές που θα κάνεις έρωτα, μια φορά θα απαιτηθεί προφυλακτικό αλλά δεν ξέρεις ποια θα είναι αυτή η φορά...
Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι απαραίτητη τόσο για εσένα όσο και για τους άλλους που μοιράζονται το δρόμο μαζί σου...
Φαντάσου τπώς θα ένιωθες αν σε τράκαρε ανασφάλιστος.
εννοειται πως ειναι απαραιτητη η ασφαλεια.
απλα ειναι υπερεκτιμημενη σε σχεση με το ποσες φορες θα την χρειαστεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Υποθέσεις υποθέσεις υπόθέσεις. Αυτά είναι τα επιχειρήματά σου, κάγκουρα.
Θα σου έλεγα τώρα για την κάθε Βέλβυ αλλά εφόσον μόνο εγώ σε κατηγόρησα, μου αρκεί η επεξήγησή σου που υπερβαίνει τις 2 γραμμές των συνήθη ποσταρισμάτων σου.

ετσι, να μετρας τις γραμμες μου να νιωσεις ομορφα χρονιαρες μερες  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ετσι, να μετρας τις γραμμες μου να νιωσεις ομορφα χρονιαρες μερες  :2funny:

Βάζεις δάχτυλο για να δεις αν ένα κείμενο υπερβαίνει τις 2 γραμμές?
Νιώσε γαμάτος, αν το χρειάζεσαι τόσο. Έστω κι από εμένα. :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σημερινη εμπειρια με τους εκπροσωπους του νομου.
χτες το βραδυ μου ανοιξανε το αμαξι.δεν πηρα την αστυνομια γιατι δεν θα ασχοληθουν καν με το περιστατικο.σημερα πηρα την ασφαλιστικη μου γιατι εχω μερικη κλοπη και μου αλλαζουν τις κλειδαριες δωρεαν.μου λενε απο την ασφαλιστικη πρεπει να καλεσετε την αστυνομια να γραψει εκθεση για να μπει στον φακελλο για να με καλυψουν.
τους παιρνω τηλεφωνο και μετα απο κανενα 20 λεπτο ερχετε ενα περιπολικο.
καλημερα τους λεω,μου ανοιξανε το αμαξι και θελω να το καταγραψετε για να με καλυψει η ασφαλιστικη.με ρωταει αν μου πηραν τιποτα απο το αμαξι του λεω οχι απλα γραψε την ζημια στις κλειδαριες.γραφει ο μπατσος και μου λεει περασε απο το αστ.τμημα σε 10 μερες να παραλαβεις την εκθεση.του λεω οκ ευχαριστω.παω να την κανω και ο οδηγος του περιπολικου που δεν ειχε βγει καν απο το αμαξι μου λεει να σου πω.του λεω οριστε.μου λεει θες να γραψουμε στην εκθεση οτι σου κλεψαν το ραδιοφωνο να σου καλυψει και αυτο η ασφαλιστικη.του λεω αστο ρε φιλε ολα ενταξει.
αθανατη ελλαδαρα με τους εκπροσωπους τους νομους σου.αν του ελεγα γραψε δεν θα ηθελε και κανενα χαρτζιλικι?δυσκολη καιροι για τους φρουρους του νομου.
προχτεσινη εμπειρια μου με εκπροσωπους του νομου......

-κυριε τρεχατε με 140 χιλιομετρα
-μαλιστα
-εχει κληση και αφαιρεση διπλωματος για 1 μηνα
-κυριε αστυνομε το αμαξι ειναι εργαλειο δουλειας για μενα σε παρακαλω κανε κατι,σαν χαρη στο ζητω
-οκ τεσπα θα σου κοψω ενα προστιμο 80 ευρω για παραβαση ταχυτητας σε πιο χαμηλα ορια....
-ευχαριστω πολυ....γεια σας,να ειστε καλα

δεν μου λες ρε χαρε εσυ τι θα εκανες σε αυτην την περιπτωση;θελω να απαντησεις για να δω την ηθικη σου σταθμη......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
προσχτεσινη εμπειρια μου με εκπροσωπους του νομου......

-μαλιστα
-κυριε αστυνομε το αμαξι ειναι εργαλειο δουλειας για μενα σε παρακαλω κανε κατι,σαν χαρη στο ζητω
-οκ τεσπα θα σου κοψω ενα προστιμο 80 ευρω για παραβαση ταχυτητας σε πιο χαμηλα ορια....

δεν μου λες ρε χαρε εσυ τι θα εκανες σε αυτην την περιπτωση;θελω να απαντησεις για να δω την ηθικη σου σταθμη......

:2funny:

Επισκέπτης
Καλα ξηγηθηκε ο μπατσος,καλυτεροτερα ο χαρος.

Αυτα.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16

-μαλιστα

θα ρωταγε στο τελος της κουβεντας
-μα καλα χαρτζηλικακι δεν θα μου ζητησετε?δεν γινεται να μην μου ζητησετε,αφου ειστε μπατσος! :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλα ξηγηθηκε ο μπατσος,καλυτεροτερα ο χαρος.

Αυτα.
πολυ ασχημα ξηγηθηκε ο μπατσος,αψογα ο χαρος αλλα απλα πρεπει να εχουμε ενα μετρο ηθικης σε ολα.....στα δυσκολα τους θελω.....

και δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι που μας εξυπηρετουν σε χιλιες δυο δουλειες υποκινουμενοι απο το προσωπικο κερδος επιτελους....τοσο σαπιοι ειμαστε που βλεπουμε παντου διαφθορα;

εν τελει πολλακις φταιει και το ιδιο το αθλιο κρατος και συστημα που κανει τους πολιτες παραβατες......

αλλο παραδειγμα....γιατρος σου κανει μια χ ιατρικη πραξη η οποια με βαση τα αναλωσιμα και το δικο του κερδος κανει 100 ευρω.τοσο κανει σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο και τοσο κοστολογειται...σου δινει μια αποδειξη αλλα επειδη δεν εχει συμβαση με το δημοσιο εσυ εισπραττεις το φοβερο ποσο των 20 ευρω γιατι το μαλακισμενο ελληνικο δημοσιο τοσο κοστολογει ακομη το σφραγισμα  πχ με τιμολογια της δεκαετιας του 80 :jerking: :jerking:

τωρα αν ο γιατρος προσφερθει να σου γραψει στο χαρτι ενα πραγματακι ακομα που δηθεν χρειαστηκε μπας και παρεις εστω τριαντα ευρω λεμε μπορει κανεις να τον κατηγορησει;αυτος στα αρχιδια του....τα λεφτα του τα πηρε ετσι κι αλλιως....χαρη σου κανει....

κλεβει το κρατος;ναι.....αλλα ειπαμε ο κλεψας του κλεψαντος.....με θυμα παντα τον πολιτη πρωτα απο ολα....

Επισκέπτης

-μαλιστα

αν με σταματαγανε με το αυτοκινητο θα εδειχνα τα χαρτια μου αμιλητος και οτι γραψει-εγραψε.
αν με σταματαγε με την μηχανη πολυ απλα δεν θα σταματαγα.
απλα και ειλικρινα

Επισκέπτης
ο χαρος δεν το εκανε γιατι του βιδωσε πως θα του ζηταγε χαρτζιλικι ο μπατσος. αφηνει ομως να εννοηθει οτι υπο αλλες προυποθεσεις θα το εκανε (αν δεν ηταν μπατσος, αν δεν 'ηταν σιγουρος' οτι θα του ζητησει χαρτζηλικι κλπ κλπ). εγω κοροιδεψα αυτη του ακριβως την υποθεση που θεωρησε δεδομενη (χαρτζηλικι) ενω εγω (και η λογικη) εχω αλλη αποψη στο γιατι το εκανε.
φυσικα ο χαρος δεν εχει παρακαλεσει ποτε να μη τον γραψουν κληση σε ενδεχομενο ελεγχο ή παρκαρισμα κλπ κλπ καθοτι ειναι πανω απο ολα νομοτυπος και οι αλλοι ειναι μπατσοι  :2funny:

τα υπολοιπα συμπερασματα ειναι εγκεφαλικα ρεψιματα της καθε βελβυς που οπως εχω πει σεβομαι απολυτα την κριτικη της σκεψη  :2funny:
δεν το εκανα γιατι πολυ απλα δεν θελω εξυπηρετησεις απο μπατσους.τελεια και παυλα.αν δεις το πρωτο ποστ εγραψα οτι την ωρα που καταλαβα οτι μου εχουν ανοιξει το αμαξι ΔΕΝ τους πηρα τηλεφωνο να καταγραψουν το συμβαν.τηλεφωνο τους πηρα μονο οταν μου ειπαν απο την ασφαλιστικη οτι χρειαζετε εκθεση της αστυνομιας.την δουλεια τους ζητησα να κανουν και τιποτα παραπανω.τα αλλα ολα ειναι υποθεσεις σου.
οσο για τον αν εχω παρακαλεσει,δεν το εχω οχι γιατι ειμαι νομοτυπος αλλα γιατι δεν ειναι στο χαρακτηρα μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε φυσικα καθοτι εχεις παντα προχειρα δεκα χιλιαρικα αν καταστρεψεις αλλο αυτοκινητο με ευθυνη σου οπως εχεις και 500 χιλιαρικα ευρω διαθεσιμα αν σκοτωσεις κανα δυο σε τροχαιο  :jerking:

και γω ειμαι ασφαλισμενος για 2 εκατομμυρια ευρω ετησιως σε εξοδα ιατρονοσοκομειακα σε ιδιωτικη ασφαλεια αλλα ειναι πεταμενα λεφτα γιατι ακομα δεν επαθα καρκινο εητζ και τετραπληγια ολα μαζι  :jerking:

ααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαα
αγάπη αυτά τα ανθρωποκάτι κυκλοφοράνε ανάμεσά μας......
με την ίδια λογική το πανεπιστήμιο μου ήταν άχρηστο γιατί ου΄δεποτέ χρειάστηκα τα μαθήματα στην επαγγελματική μου ζωή.
το σχολείο είναι άχρηστο εάν γίνω μπετατζής
ο συναγερμός που έβαλα στο σπίτι είναι άχρηστος
ο αερόσακκος που πλήρωσα είναι άχρηστος
οι ζώνες ασφαλείας που πλήρωσα είναι άχρηστες.

και προφανώς με την ίδια λογική και όποιος είναι άνεργος μου είναι άχρηστος αφού δεν πληρώνει για τη σύνταξή μου.
αααααααααααααααααααχαχαχχαχαχααχαχχαχααχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαα
αγάπη αυτά τα ανθρωποκάτι κυκλοφοράνε ανάμεσά μας......
με την ίδια λογική το πανεπιστήμιο μου ήταν άχρηστο γιατί ου΄δεποτέ χρειάστηκα τα μαθήματα στην επαγγελματική μου ζωή.
το σχολείο είναι άχρηστο εάν γίνω μπετατζής
ο συναγερμός που έβαλα στο σπίτι είναι άχρηστος
ο αερόσακκος που πλήρωσα είναι άχρηστος
οι ζώνες ασφαλείας που πλήρωσα είναι άχρηστες.

και προφανώς με την ίδια λογική και όποιος είναι άνεργος μου είναι άχρηστος αφού δεν πληρώνει για τη σύνταξή μου.
αααααααααααααααααααχαχαχχαχαχααχαχχαχααχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Και αυτό που έχεις μέσα στο κρανίο σου

shit.jpg

....άχρηστο σου είναι!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε θα σε γαμήσω τώρα που είναι χριστούγεννα.
όταν έχουν καμιά γιορτή οι χλαμύδες θα το κάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom