ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
γκομενίζεις ώρες-ώρες..
πες μου μονο οτι σε περιμενει πουτσα το μαη τπτ αλλο
γκομενίζεις ώρες-ώρες..
πες μου μονο οτι σε περιμενει πουτσα το μαη τπτ αλλο
δεν ξέρω ποιόν περιμένει η πούτσα... ;) ;) ;) ;)
τετοια λεγε και με βλεπω να περναω ΕΔΕ συντομα..θα σε γαμησει ο σιλβας ο μπατσος
σημερινη εμπειρια με τους εκπροσωπους του νομου.
χτες το βραδυ μου ανοιξανε το αμαξι.δεν πηρα την αστυνομια γιατι δεν θα ασχοληθουν καν με το περιστατικο.σημερα πηρα την ασφαλιστικη μου γιατι εχω μερικη κλοπη και μου αλλαζουν τις κλειδαριες δωρεαν.μου λενε απο την ασφαλιστικη πρεπει να καλεσετε την αστυνομια να γραψει εκθεση για να μπει στον φακελλο για να με καλυψουν.
τους παιρνω τηλεφωνο και μετα απο κανενα 20 λεπτο ερχετε ενα περιπολικο.
καλημερα τους λεω,μου ανοιξανε το αμαξι και θελω να το καταγραψετε για να με καλυψει η ασφαλιστικη.με ρωταει αν μου πηραν τιποτα απο το αμαξι του λεω οχι απλα γραψε την ζημια στις κλειδαριες.γραφει ο μπατσος και μου λεει περασε απο το αστ.τμημα σε 10 μερες να παραλαβεις την εκθεση.του λεω οκ ευχαριστω.παω να την κανω και ο οδηγος του περιπολικου που δεν ειχε βγει καν απο το αμαξι μου λεει να σου πω.του λεω οριστε.μου λεει θες να γραψουμε στην εκθεση οτι σου κλεψαν το ραδιοφωνο να σου καλυψει και αυτο η ασφαλιστικη.του λεω αστο ρε φιλε ολα ενταξει.
αθανατη ελλαδαρα με τους εκπροσωπους τους νομους σου.αν του ελεγα γραψε δεν θα ηθελε και κανενα χαρτζιλικι?δυσκολη καιροι για τους φρουρους του νομου.
ενας πεθαινει, δεκα γεννιεστε.αθανατη ελλαδαρα με τους εκπροσωπους τους νομους σου.αν του ελεγα γραψε δεν θα ηθελε και κανενα χαρτζιλικι?δυσκολη καιροι για τους φρουρους του νομου.
Συμβόλαιο θανάτου η διπλή δολοφονία στην Καλαμάτα
www.pixhost.org/show/1766/10636134_image-ashx.jpg] [/url]
Εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. η δολοφονία του 35χρονου άνδρα από την Αλβανία και του 3χρονου γιου του που έγινε στα τέλη Νοεμβρίου στην Καλαμάτα.
Εντός των επομένων ωρών αναμένεται η σύλληψη τουλάχιστον τεσσάρων Ελλήνων και Αλβανών, ανάμεσα στους οποίους και άτομα που έχουν φυλακιστεί στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών και άλλα αδικήματα.
Όπως προκύπτει από ορισμένες πηγές, οι εμπλεκόμενοι στο φονικό διαμένουν στην περιοχή της Μεσσηνίας αλλά και στην Αθήνα.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έφθασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης ύστερα από συγκέντρωση καταθέσεων αλλά και από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων του θύματος της εγκληματικής επίθεσης.
να με εξυπηρετησει σε τι ακριβως γιατι δεν καταλαβα?αθανατη ελλαδαρα. του το ειπε για εξυπηρετηση και ο αλλος προεξοφλει οτι θα ηθελε και χαρτζιλικι
η ασφαλεια αυτοκινητου ειναι αχρηστα λεφτα τις περισσοτερες φορες.Κανείς δε στέκεται στο προφανές? Ότι δε θα έπρεπε καν να το προτείνει ο μπάτσος? Είτε ζήταγε να πληρωθεί είτε όχι. Και προσωπικά εξυπηρετήσεις τέτοιου είδους και ειδικά από μπάτσο, εμένα με χαλάνε.
Προχτές λέγατε για τα ασφαλιστικά ταμεία και τις λαμογιές που κάνουν, κι αυτό το βαφτίζετε εξυπηρέτηση?