Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Συμμορία είχε ρημάξει τη δυτική Αθήνα - Συνελήφθησαν επτά άτομα

Πολυμελής εγκληματική οργάνωση, που είχε διαπράξει σωρεία ενόπλων ληστειών στη Δυτική Αττική, ανάμεσα στις οποίες και δύο στους σταθμούς του προαστιακού σιδηροδρόμου στη Μάνδρα και στο Ασπρόπυργο, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Μάνδρας, με τη συνδρομή της Άμεσης Δράσης, συνελήφθησαν επτά Αλβανοί, ηλικίας από 17 έως 26 ετών, που φέρονται ως μέλη της συμμορίας.

Όπως διαπιστώθηκε, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης έχουν διαπράξει κατά το τελευταίο τετράμηνο, τέσσερις ένοπλες ληστείες και 19 κλοπές στα Δυτικά προάστια.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι που έμεναν οι συλληφθέντες στη Μάνδρα Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, διάφορες εργαλειοθήκες και διαρρηκτικά εργαλεία, διάφορες παιγνιδομηχανές, ηχεία και ενισχυτές, DVD PLAYERS και άλλες μικροσυσκευές, εννέα κινητά τηλέφωνα, δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, μία άδεια ικανότητας οδήγησης και μία άδεια κυκλοφορίας οχήματος με στοιχεία Έλληνα και 500 εισιτήρια του Προαστιακού Σταθμού Μαγούλας, που είχαν αφαιρεθεί από την ένοπλη ληστεία στο σταθμό.

Επιπλέον, σε ειδική κρύπτη που είχαν διαμορφώσει στο εσωτερικό του διαμερίσματος, βρέθηκαν μία κυνηγητική καραμπίνα, ένα μαχαίρι μήκους 32 εκατοστών, έξι φυσίγγια, δύο κουκούλες τύπου full face και γάντια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θεσσαλονίκη: Ομολόγησαν τη δολοφονία του ψυχίατρου

Δύο τοξικομανείς, όπως δήλωσαν στην αστυνομία, ομολόγησαν πως δολοφόνησαν τον ψυχίατρο Αστέριο Φωτιάδη στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για έναν ομογενή 43 ετών από τη Γερμανία και έναν 32χρονο από το Κιργιστάν. Και οι δύο ήταν ασθενείς του.

Οι δύο συλλήψεις έγιναν από την ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με την ομολογία τους τον χαράκωσαν στο πρόσωπο, τον έδεσαν και τον φίμωσαν και στη συνέχεια προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο ιατρείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη τους από τους φακέλους που υπήρχαν στο ιατρείο του ψυχιάτρου, ο οποίος τους συνταγογραφούσε παράνομα υποκατάστατα ναρκωτικών ουσιών.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Σκότωσαν σκύλο κατά τη διάρκεια… αστυνομικής επιχείρησης!

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 31χρονου στην Πάτρα, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών, αφού οι αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πυροβόλησαν, τραυματίζοντας θανάσιμα, τον σκύλο του συλληφθέντος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 31χρονος κατέχει και διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, τον εντόπισαν χθες το μεσημέρι τη στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του.

Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν, ο 31χρονος έτρεξε πίσω προς το σπίτι του, πετώντας σε διπλανό οικόπεδο μια σακούλα που περιείχε κοκαΐνη, συνολικού βάρους 64,5 γραμμαρίων.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο σκύλος του 31χρονου, ράτσας «πιτ μπουλ», επιτέθηκε προς άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν τραυματισμό τους, πυροβόλησαν μία φορά κατά του σκύλου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Οι αστυνομικοί μετέφεραν στη συνέχεια τον σκύλο σε κτηνίατρο, αλλά το ζώο έπειτα από λίγη ώρα εξέπνευσε.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 31χρονου βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- ένα γυάλινο βάζο που περιείχε κοκαΐνη συνολικού βάρους 4,5 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 6,9 γραμμαρίων, ένα πακέτο τσιγάρων, το οποίο περιείχε 11 φυσίγγια, και έναν κενό γεμιστήρα όπλου.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τρεις άνδρες από τη Γεωργία, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις στη Ρόδο. Εις βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα. Ειδικότερα, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση χθες το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου και εντοπίστηκαν τα τρία μέλη της εγκληματικής ομάδας. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν Αφού δυο κινητά τηλέφωνα με «hands free», ένα ζευγάρι μάλλινα γάντια, δυο σουγιάδες ελβετικού τύπου και ένα μαχαίρι.

Το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες κατασχέθηκε ως μέσο για τη διάπραξη κλοπών. Ακολούθησε έρευνα στην οικία τους στο Φαληράκι, όπου βρέθηκε μεγάλος αριθμός αντικειμένων από διαρρήξεις, που είχαν διαπράξει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όπως ρολόγια, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, γυαλιά ηλίου κλπ. Μεγάλο μέρος των κατασχεθέντων αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Ένας εκ των συλληφθέντων διαπιστώθηκε ότι είχε αρχηγικό ρόλο στην σπείρα και κατηύθυνε την δράση των υπόλοιπων δυο συλληφθέντων, οι όποιοι κατά την διάρκεια των διαρρήξεων εναλλάσσονταν σε ρόλους «τσιλιαδόρου» και «μπουκαδόρου», ανάλογα με τις περιστάσεις.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί συνολικά δέκα (10) διαρρήξεις, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε οικίες από τις οποίες αφαίρεσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και άλλα αντικείμενα και συγκεκριμένα:

• Την 15/12/2011, διέρρηξαν τρία (3) διαμερίσματα στην πόλη της Ρόδου,
• Την 17/12/2011 το βράδυ, διέρρηξαν διαμέρισμα στην πόλη της Ρόδου,
• Την 19/12/2011, διέρρηξαν τρία (3) διαμερίσματα στην πόλη της Ρόδου,
• Την 20/12/2011, διέρρηξαν δυο (2) διαμερίσματα στην πόλη της Ρόδου,
• Το χρονικό διάστημα από 17 έως 20-12-2011, διέρρηξαν επίσης ένα διαμέρισμα στην πόλη της Ρόδου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Επιπλέον κατά την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε η εμπλοκή άλλων δυο ομοεθνών τους. Ειδικότερα σε έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στην οικία 37χρονης Γεωργιανής, όπου το τελευταίο χρονικό διάστημα διέμενε ο 30χρονος «αρχηγός» της εγκληματικής ομάδας, βρέθηκαν αντικείμενα από παλαιότερη διάρρηξη σε σπίτι στη Ρόδο.

Όπως προέκυψε τα κλοπιμαία αυτά είχε παραδώσει στην 37χρονη ένας άλλος 37χρονος Γεωργιανός, στο σπίτι του οποίου πραγματοποιήθηκε επίσης έρευνα, όπου βρέθηκαν τα υπόλοιπα κλοπιμαία της συγκεκριμένης διάρρηξης καθώς και ένα αρχαίο νόμισμα. Ο 37χρονος συνελήφθη για κλοπή και κατοχή αρχαίου αντικειμένου, ενώ σε βάρος της 37χρονης, η οποία διέμενε παράνομα στην Χώρα, σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και κρατείται για διοικητική απέλαση.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣ :rockon: :rockon: :rockon:

www.pixhost.org/show/595/10631395_dias_11.jpg] Το[/URL] bloko.gr αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τη βαθιά του συγκίνηση για την απήχηση που βρήκε όχι μόνο στο ένστολο προσωπικό των Σωμάτων Ασφάλειας, αλλά και στους πολίτες εκτός της αστυνομικής οικογένειας, το δράμα και ο Γολγοθάς που ανεβαίνει ο ηρωικός Βασίλης της ΔΙΑΣ. Το φιλότιμο αυτό παλικάρι, που ενώ θα μπορούσε ν' αγνοήσει σήμα του κέντρο για ληστεία σε κατοικία στο
Άνω Ίλιον, ανέπτυξε ταχύτητα υποκινημένος από ενδιαφέρον και την εσωτερική παρόρμηση για αρωγή στο συνάνθρωπο που ενδεχομένως αντιμετωπίζει κίνδυνο ζωής.
Τα μηνύματα και κυρίως αυτά με κάθε τρόπο φτάνουν ώρα με την ώρα, λεπτό με το λεπτό, στιγμή με τη στιγμή που φτάνουν στο θάλαμο της εντατικής μονάδας του 401 Σ.Ν. στο οποίο νοσηλεύεται είναι απείρως συγκινητικά κι ελπιδοφόρα. Όχι για το Βασίλη που εξακολουθεί δίνει την άνιση μάχη του, αλλά για το γεγονός ότι που να πάρει μέσα σ' αυτή τη δυσωδία και τον ορυμαγδό, υπάρχει ακόμη ανθρωπιά κι ενδιαφέρον για τον άνθρωπο που ανιδιοτελώς είχε τη σκέψη του και την πρωτοβουλία στραμμένη στον αλτρουισμό.
Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό εξακολουθούν αγόγγυστα να παραμένουν ευλαβικά σκυφτοί πάνω από το Βασίλη ελπίζοντας κι αυτοί στο θαύμα, καθώς η επιστήμη ότι είχε να κάνει το έπραξε. Πολλά από τα ζωτικά όργανα του Βασίλη, μεταξύ των οποίων και ο εγκέφαλος δυστυχώς δεν ανταποκρίνονται. Και για το συγκεκριμένο λόγο εγκαταλείφθηκε κάθε σκέψη για δωρεά οργάνων. εγκαταλείφθηκε κάθε ελπίδα λοιπόν;
Όχι, γιατί όπως λένε οι γιατροί, ο Βασίλης έδωσε ως ήρωας μια ηρωική μάχη πάνω στο καθήκον, κι οφείλουμε να εξαντλήσουμε οτιδήποτε ανθρωπίνως δυνατό. Και για το συγκεκριμένο δεν τον αποσωληνώνουν. Τουλάχιστον για τα επόμενα 24ωρα. Ίσως μέχρι και την γιορτή του. Έτσι για να τιμηθεί καθώς του αξίζει. Με γιορτή κι όχι με θρήνο.
Η Αστυνομία, συναισθανόμενη το δράμα αλλά και τις λειτουργικές ανάγκες της φτωχικής οικογένειας του, έβγαλε από τα ταμεία του ιδρύματος παιδικών κατασκηνώσεων για τη στήριξη της, ενώ πληροφορίες σημειώνουν ότι υπάρχει έμπρακτη στήριξη της και από ιδιώτη, ο οποίος ευαισθητοποιήθηκε, συγκινήθηκε κι έχει αποδείξει ότι συμπαραστέκεται όπως και όταν μπορεί στα δράματα ανθρώπων.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Συμβόλαιο θανάτου η διπλή δολοφονία στην Καλαμάτα

www.pixhost.org/show/1766/10636134_image-ashx.jpg] [/url]
Εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. η δολοφονία του 35χρονου άνδρα από την Αλβανία και του 3χρονου γιου του που έγινε στα τέλη Νοεμβρίου στην Καλαμάτα.

Εντός των επομένων ωρών αναμένεται η σύλληψη τουλάχιστον τεσσάρων Ελλήνων και Αλβανών, ανάμεσα στους οποίους και άτομα που έχουν φυλακιστεί στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών και άλλα αδικήματα.

Όπως προκύπτει από ορισμένες πηγές, οι εμπλεκόμενοι στο φονικό διαμένουν στην περιοχή της Μεσσηνίας αλλά και στην Αθήνα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έφθασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης ύστερα από συγκέντρωση καταθέσεων αλλά και από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων του θύματος της εγκληματικής επίθεσης.

Επισκέπτης
σημερινη εμπειρια με τους εκπροσωπους του νομου.
χτες το βραδυ μου ανοιξανε το αμαξι.δεν πηρα την αστυνομια γιατι δεν θα ασχοληθουν καν με το περιστατικο.σημερα πηρα την ασφαλιστικη μου γιατι εχω μερικη κλοπη και μου αλλαζουν τις κλειδαριες δωρεαν.μου λενε απο την ασφαλιστικη πρεπει να καλεσετε την αστυνομια να γραψει εκθεση για να μπει στον φακελλο για να με καλυψουν.
τους παιρνω τηλεφωνο και μετα απο κανενα 20 λεπτο ερχετε ενα περιπολικο.
καλημερα τους λεω,μου ανοιξανε το αμαξι και θελω να το καταγραψετε για να με καλυψει η ασφαλιστικη.με ρωταει αν μου πηραν τιποτα απο το αμαξι του λεω οχι απλα γραψε την ζημια στις κλειδαριες.γραφει ο μπατσος και μου λεει περασε απο το αστ.τμημα σε 10 μερες να παραλαβεις την εκθεση.του λεω οκ ευχαριστω.παω να την κανω και ο οδηγος του περιπολικου που δεν ειχε βγει καν απο το αμαξι μου λεει να σου πω.του λεω οριστε.μου λεει θες να γραψουμε στην εκθεση οτι σου κλεψαν το ραδιοφωνο να σου καλυψει και αυτο η ασφαλιστικη.του λεω αστο ρε φιλε ολα ενταξει.
αθανατη ελλαδαρα με τους εκπροσωπους τους νομους σου.αν του ελεγα γραψε δεν θα ηθελε και κανενα χαρτζιλικι?δυσκολη καιροι για τους φρουρους του νομου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σημερινη εμπειρια με τους εκπροσωπους του νομου.
χτες το βραδυ μου ανοιξανε το αμαξι.δεν πηρα την αστυνομια γιατι δεν θα ασχοληθουν καν με το περιστατικο.σημερα πηρα την ασφαλιστικη μου γιατι εχω μερικη κλοπη και μου αλλαζουν τις κλειδαριες δωρεαν.μου λενε απο την ασφαλιστικη πρεπει να καλεσετε την αστυνομια να γραψει εκθεση για να μπει στον φακελλο για να με καλυψουν.
τους παιρνω τηλεφωνο και μετα απο κανενα 20 λεπτο ερχετε ενα περιπολικο.
καλημερα τους λεω,μου ανοιξανε το αμαξι και θελω να το καταγραψετε για να με καλυψει η ασφαλιστικη.με ρωταει αν μου πηραν τιποτα απο το αμαξι του λεω οχι απλα γραψε την ζημια στις κλειδαριες.γραφει ο μπατσος και μου λεει περασε απο το αστ.τμημα σε 10 μερες να παραλαβεις την εκθεση.του λεω οκ ευχαριστω.παω να την κανω και ο οδηγος του περιπολικου που δεν ειχε βγει καν απο το αμαξι μου λεει να σου πω.του λεω οριστε.μου λεει θες να γραψουμε στην εκθεση οτι σου κλεψαν το ραδιοφωνο να σου καλυψει και αυτο η ασφαλιστικη.του λεω αστο ρε φιλε ολα ενταξει.
αθανατη ελλαδαρα με τους εκπροσωπους τους νομους σου.αν του ελεγα γραψε δεν θα ηθελε και κανενα χαρτζιλικι?δυσκολη καιροι για τους φρουρους του νομου.

αθανατη ελλαδαρα. του το ειπε για εξυπηρετηση και ο αλλος προεξοφλει οτι θα ηθελε και χαρτζιλικι  :jerking:

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
ενας πεθαινει, δεκα γεννιεστε.

μαλακες.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
οτι και να γινει στην ελλαδα αυτα θα γινονται δεν προκειται να αλλαξει τιποτα .Εκανες μαλακια επρεπε να τους πεις να βαλουν και τιποτα αλλο  και αμα σου ζητουσαν να τους ελεγες με το που θα πρεις τα λεφτα εισαι και εσυ ... :jerking:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κανείς δε στέκεται στο προφανές? Ότι δε θα έπρεπε καν να το προτείνει ο μπάτσος? Είτε ζήταγε να πληρωθεί είτε όχι. Και προσωπικά εξυπηρετήσεις τέτοιου είδους και ειδικά από μπάτσο, εμένα με χαλάνε.
Προχτές λέγατε για τα ασφαλιστικά ταμεία και τις λαμογιές που κάνουν, κι αυτό το βαφτίζετε εξυπηρέτηση?

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Συμβόλαιο θανάτου η διπλή δολοφονία στην Καλαμάτα

www.pixhost.org/show/1766/10636134_image-ashx.jpg] [/url]
Εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. η δολοφονία του 35χρονου άνδρα από την Αλβανία και του 3χρονου γιου του που έγινε στα τέλη Νοεμβρίου στην Καλαμάτα.

Εντός των επομένων ωρών αναμένεται η σύλληψη τουλάχιστον τεσσάρων Ελλήνων και Αλβανών, ανάμεσα στους οποίους και άτομα που έχουν φυλακιστεί στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών και άλλα αδικήματα.

Όπως προκύπτει από ορισμένες πηγές, οι εμπλεκόμενοι στο φονικό διαμένουν στην περιοχή της Μεσσηνίας αλλά και στην Αθήνα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έφθασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης ύστερα από συγκέντρωση καταθέσεων αλλά και από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων του θύματος της εγκληματικής επίθεσης.

Στο φως λεπτομέρειες για το φονικό της Καλαμάτας

Διακριτοί αρχίζουν να γίνονται οι ρόλοι του καθενός από τους τρεις κατηγορουμένους για τη δολοφονία του 35χρονου αλλοδαπού και του τριών ετών γιου του πριν από ένα μήνα στην Καλαμάτα.

Για τη δολοφονία κατηγορούνται τρία άτομα: ένας 49χρονος ημεδαπός ως ηθικός αυτουργός, καθώς και ακόμα ένας Έλληνας και ένας 29χρονος αλλοδαπός ως φυσικοί αυτουργοί. Οι φερόμενοι ως δράστες πάντως αρνούνται να ομολογήσουν.

Ο 29χρονος αλλοδαπός διαμένει στην Αθήνα και μετακινήθηκε στην Καλαμάτα για να διαπράξει το έγκλημα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε από μέλη της συμμορίας πίσω στην Αθήνα, όπου και συνελήφθη στο Πόρτο Ράφτη.

Ο συγκεκριμένος 29χρονος διώκεται με ένταλμα σύλληψης από το 2008 για τη δολοφονία του 30χρονου Σωτήρη Ψυχοπαίδα, ο οποίος απασχολούταν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στη Μικρομάνη Μεσσηνίας. Και σε αυτήν την περίπτωση ηθικός αυτουργός ήταν ο ίδιος 49χρονος Έλληνας, που φέρεται να είναι και ο «εγκέφαλος» της συμμορίας, ο οποίος και είχε συνάψει συμβόλαιο θανάτου με τον 29χρονο αλλοδαπό.

Η ίδια «τριπλέτα» εμπλέκεται και σε μία άλλη περίπτωση, 2 χρόνια πριν, όταν ο 49χρονος πρώην πυγμάχος πλήρωσε τον 29χρονο αλλοδαπό, με σκοπό να δολοφονήσει τον σύζυγο της πρώην γυναίκας του. Ο 29χρονος τραυμάτισε σοβαρά το θύμα, το οποίο όμως κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 49χρονος πρώην πυγμάχος απασχολεί τις Αρχές ήδη από τη δεκαετία του ’80, καθώς είχε κατηγορηθεί για μια δολοφονία στον Καναδά. Το 1998 η αστυνομία επιχείρησε να τον συλλάβει στο σπίτι του στην Καλαμάτα, με τον ίδιο να ταμπουρώνεται μέσα και να κρατάει ομήρους συγγενικά του πρόσωπα.

Επισκέπτης
αθανατη ελλαδαρα. του το ειπε για εξυπηρετηση και ο αλλος προεξοφλει οτι θα ηθελε και χαρτζιλικι  :jerking:
να με εξυπηρετησει σε τι ακριβως γιατι δεν καταλαβα?
εγω του ζητησα απλα να κανει την δουλεια του.δεν του προτινα να με "εξυπηρετησει" σε κατι αλλο.
το οτι ο εκπροσωπος του νομου μου προτινει κατι παρανομο προφανος με κανει  :jerking: :jerking: :jerking:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Κανείς δε στέκεται στο προφανές? Ότι δε θα έπρεπε καν να το προτείνει ο μπάτσος? Είτε ζήταγε να πληρωθεί είτε όχι. Και προσωπικά εξυπηρετήσεις τέτοιου είδους και ειδικά από μπάτσο, εμένα με χαλάνε.
Προχτές λέγατε για τα ασφαλιστικά ταμεία και τις λαμογιές που κάνουν, κι αυτό το βαφτίζετε εξυπηρέτηση?
η ασφαλεια αυτοκινητου ειναι αχρηστα λεφτα τις περισσοτερες φορες.
ενα χρονο τωρα σκαω διακοσαρια και δεν την εχω χρειαστει.φαντασου ποοοοοσος αλλος κοσμος δινει χρημα και ζητημα αν θα χρειαστει την ασφαλεια του 2-3 φορες στα χρονια που οδηγαει. στο ασφαλιστικο ταμειο δινεις γιατι ευελπιστεις (λεμε τωρα) πως θα παρεις καποια στιγμη μια ρημαδα συνταξη,θα εχεις μια περιθαλψη της προκοπης. αντικειμενικα να το παρουμε πιο συχνα χρειαζεσαι την ασφαλεια υγειας παρα του αυτοκινητου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom