Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
να με εξυπηρετησει σε τι ακριβως γιατι δεν καταλαβα?
εγω του ζητησα απλα να κανει την δουλεια του.δεν του προτινα να με "εξυπηρετησει" σε κατι αλλο.
το οτι ο εκπροσωπος του νομου μου προτινει κατι παρανομο προφανος με κανει  :jerking: :jerking: :jerking:

προφανώς ο μπάτσος ξέρει ότι η ασφάλεια δεν θα σε αποζημιώσει 100% (παλαιότητες κλπ κλπ κλπ) και είπε να βάλει καί κάτι ακόμη στον λογαριασμό για να έρθεις ίσα βάρκα ίσα νερά...

Επισκέπτης
Κανείς δε στέκεται στο προφανές? Ότι δε θα έπρεπε καν να το προτείνει ο μπάτσος? Είτε ζήταγε να πληρωθεί είτε όχι. Και προσωπικά εξυπηρετήσεις τέτοιου είδους και ειδικά από μπάτσο, εμένα με χαλάνε.
Προχτές λέγατε για τα ασφαλιστικά ταμεία και τις λαμογιές που κάνουν, κι αυτό το βαφτίζετε εξυπηρέτηση?
μετα βριζουν τους πολιτικους που ειχαν το βαζο με το μελι και βαλανε το δαχτυλακι μεσα και για ενα κασετοφωνακι θα σκυβουν το κεφαλι και θα λενε "μαλιστα κυριε αστυνομε"

Επισκέπτης
προφανώς ο μπάτσος ξέρει ότι η ασφάλεια δεν θα σε αποζημιώσει 100% (παλαιότητες κλπ κλπ κλπ) και είπε να βάλει καί κάτι ακόμη στον λογαριασμό για να έρθεις ίσα βάρκα ίσα νερά...
το αμαξι ειναι οχι μεγαλης αξιας αλλα ειναι ολοκαινουργιο και με καλυπτει στο 100% της ζημιας.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
η ασφαλεια αυτοκινητου ειναι αχρηστα λεφτα τις περισσοτερες φορες.
ενα χρονο τωρα σκαω διακοσαρια και δεν την εχω χρειαστει.φαντασου ποοοοοσος αλλος κοσμος δινει χρημα και ζητημα αν θα χρειαστει την ασφαλεια του 2-3 φορες στα χρονια που οδηγαει. στο ασφαλιστικο ταμειο δινεις γιατι ευελπιστεις (λεμε τωρα) πως θα παρεις καποια στιγμη μια ρημαδα συνταξη,θα εχεις μια περιθαλψη της προκοπης. αντικειμενικα να το παρουμε πιο συχνα χρειαζεσαι την ασφαλεια υγειας παρα του αυτοκινητου.

Απλά δεν υπήρχε λόγος για κάτι τέτοιο, εγώ έτσι το βλέπω. Κι αντί να κράξεις τον άλλον που πρότεινε κάτι τέτοιο και οφείλει να είναι σένιος, κράζεις αυτόν που αρνήθηκε. Ε κάτι παράλογο στην όλη εικόνα, υπάρχει όσο να πεις.

Δεν συγχέω την ασφαλιστική με τα ασφ. ταμεία, απλά τα ίδια άτομα που έκραζαν προχτές, σήμερα μια παρόμοια τακτική, την ονομάζουν εξυπηρέτηση. Εκεί κάνε focus.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το αμαξι ειναι οχι μεγαλης αξιας αλλα ειναι ολοκαινουργιο και με καλυπτει στο 100% της ζημιας.
δεν προσπαθώ να τους δικαιολογήσω... κακώς εννούμενη"εξυπηρέτηση" πήγανε να κάνουνε.. είναι και η δύναμη της συνήθειας βλέπεις.. στις 90% των παρομοίων περιπτώσεων τους ζητάνε κάτι παρόμοιο για να πατσίσουνε τις διαφορές της ασφάλειας...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
η ασφαλεια αυτοκινητου ειναι αχρηστα λεφτα τις περισσοτερες φορες.
ενα χρονο τωρα σκαω διακοσαρια και δεν την εχω χρειαστει.φαντασου ποοοοοσος αλλος κοσμος δινει χρημα και ζητημα αν θα χρειαστει την ασφαλεια του 2-3 φορες στα χρονια που οδηγαει. στο ασφαλιστικο ταμειο δινεις γιατι ευελπιστεις (λεμε τωρα) πως θα παρεις καποια στιγμη μια ρημαδα συνταξη,θα εχεις μια περιθαλψη της προκοπης. αντικειμενικα να το παρουμε πιο συχνα χρειαζεσαι την ασφαλεια υγειας παρα του αυτοκινητου.

Και στις 1000 φορές που θα κάνεις έρωτα, μια φορά θα απαιτηθεί προφυλακτικό αλλά δεν ξέρεις ποια θα είναι αυτή η φορά...
Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι απαραίτητη τόσο για εσένα όσο και για τους άλλους που μοιράζονται το δρόμο μαζί σου...
Φαντάσου τπώς θα ένιωθες αν σε τράκαρε ανασφάλιστος.

Υ/γραφο: Άκυρη  η πρόταση του τσέου αν και χλωμό το βλέπω να το έκανε για χαρτζιλίκι... Μπορεί βέβαια αυτό που έκανε να έχει κοινωνική αποδοχή (να τα πάρουμε από τις πολυεθνικές ασφαλιστικές κιετς όποτε εσύ ειδικά χάροντα γιατί τον κατηγορείς  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και στις 1000 φορές που θα κάνεις έρωτα, μια φορά θα απαιτηθεί προφυλακτικό αλλά δεν ξέρεις ποια θα είναι αυτή η φορά...
Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι απαραίτητη τόσο για εσένα όσο και για τους άλλους που μοιράζονται το δρόμο μαζί σου...
Φαντάσου τπώς θα ένιωθες αν σε τράκαρε ανασφάλιστος.

Υ/γραφο: Άκυρη  η πρόταση του τσέου αν και χλωμό το βλέπω να το έκανε για χαρτζιλίκι... Μπορεί βέβαια αυτό που έκανε να έχει κοινωνική αποδοχή (να τα πάρουμε από τις πολυεθνικές ασφαλιστικές κιετς όποτε εσύ ειδικά χάροντα γιατί τον κατηγορείς  ;)

μπα.. μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα το έκανε ο τσέος.. όλοι ζητάνε να γράψουν κατι παραπάνω για να ρεφάρουνε αυτά που θα κόψει η ασφαλιστική...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μπορεί βέβαια αυτό που έκανε να έχει κοινωνική αποδοχή (να τα πάρουμε από τις πολυεθνικές ασφαλιστικές κιετς όποτε εσύ ειδικά χάροντα γιατί τον κατηγορείς  ;)

Nαι, αλλά ίσα ίσα που ενισχύει την άποψή του για τους μπάτσους, πως σπάνια είναι οι ίδιοι νομοταγείς ακόμα κι εν ώρα υπηρεσίας. :P

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Nαι, αλλά ίσα ίσα που ενισχύει την άποψή του για τους μπάτσους, πως σπάνια είναι οι ίδιοι νομοταγείς ακόμα κι εν ώρα υπηρεσίας. :P

Κακώς, κάκιστα έκανε την πρόταση ο τσέος και μπράβο στο χάροντα που αρνήθηκε...
Από την άλλη, δεν μπορούμε να επαινούμε τη ληστεία ως κοινωνικά αποδεκτή και να αρχίζουμε τα λογύδρια περί τσέου που είπε να κάνει μια χαζοεξυπηρέτηση (κακώς πάντα)...
Η επίκληση του νόμου δεν μπορεί να είναι επιλεκτική, το ίδιο και η καταδίκη της παρανομίας.

Επισκέπτης
εμενα το μυαλο μου πηγε στο χαρτζηλικι ,δεν νομιζω οι μπαστοι να ενδιαφερονται τοσο για το κοινωνικο τους προσωπο.
οσο για το αλλο,συμφωνια με τον διαβολο δεν κανω

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μπα.. μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα το έκανε ο τσέος.. όλοι ζητάνε να γράψουν κατι παραπάνω για να ρεφάρουνε αυτά που θα κόψει η ασφαλιστική...

Κακώς το έκανε... Και στην τελική, δουλειά του δεν είναι να κάνει εκτιμήσεις- πραγματογνωμοσύνες ούτε και να διορθώνει τα κακώς κείμενα των ασφαλιστικών...

εμενα το μυαλο μου πηγε στο χαρτζηλικι ,δεν νομιζω οι μπαστοι να ενδιαφερονται τοσο για το κοινωνικο τους προσωπο.
οσο για το αλλο,συμφωνια με τον διαβολο δεν κανω

Έχεις κάνει ήδη... Τράπεζες, ασφαλιστικές κτλ.
Και μια προκατάληψη κατά των τσέων την έχεις όποτε και αυτόν που έκλεψε (ο μη γένοιτο ) το αμάξι να σου έβρισκαν, πάλι θα τους έβριζες..
Εγώ πάλι έχω τρελό κώλυμα- κόλλημα με τους μεσίτες... Στα όρια της εμμονής όμως, όχι αστεία- ακόμη και η μνεία της λέξης με χαλάει.
Γούστα είναι αυτά...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κακώς, κάκιστα έκανε την πρόταση ο τσέος και μπράβο στο χάροντα που αρνήθηκε...
Από την άλλη, δεν μπορούμε να επαινούμε τη ληστεία ως κοινωνικά αποδεκτή και να αρχίζουμε τα λογύδρια περί τσέου που είπε να κάνει μια χαζοεξυπηρέτηση (κακώς πάντα)...
Η επίκληση του νόμου δεν μπορεί να είναι επιλεκτική, το ίδιο και η καταδίκη της παρανομίας.

O Tράμυς λέει ότι το κάνουν γιατί κάτι παίρνουν κι οι ίδιοι-βέβαια Τράμυς είναι αυτός και δεν πιστεύω και πολλά.
Ο Εκτόρ λέει ότι προτρέχει ο Χάρος, δλδ ότι ίσως να το έκανε χωρίς να ωφεληθεί ο ίδιος ο μπάτσος, αλλά ούτε τον Έκτορα εμπιστεύομαι.
Από τους εκπροσώπους του νόμου όμως περιμένεις κάποια συγκεκριμένη συμπεριφορά.

Και κλοπή με κλοπή έχει διαφορά, συνήθως κοιτάζω και το background, οπότε δεν τις βάζω όλες στο ίδιο τσουβάλι.

Άσχετο, ληστεία είναι η ένοπλη κλοπή?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
O Tράμυς λέει ότι το κάνουν γιατί κάτι παίρνουν κι οι ίδιοι-βέβαια Τράμυς είναι αυτός και δεν πιστεύω και πολλά.
Ο Εκτόρ λέει ότι προτρέχει ο Χάρος, δλδ ότι ίσως να το έκανε χωρίς να ωφεληθεί ο ίδιος ο μπάτσος, αλλά ούτε τον Έκτορα εμπιστεύομαι.
Από τους εκπροσώπους του νόμου όμως περιμένεις κάποια συγκεκριμένη συμπεριφορά.

Και κλοπή με κλοπή έχει διαφορά, συνήθως κοιτάζω και το background, οπότε δεν τις βάζω όλες στο ίδιο τσουβάλι.

Άσχετο, ληστεία είναι η ένοπλη κλοπή?

πότε μωρή είπα αυτό το πράγμα??? ξέρεις να διαβάζεις ή σε έχει τυφλώσει τίποτε.. αυτό που είπα είναι απλό..

"το είπαν από κεκτημένη ταχύτητα γιατί όλοι σε παρομοιες περιτπώσεις τους ζητάνε να γράψουνε κάτι παραπάνω για να μπορέσουνε να ρεφάρουνε με τις κρατ΄σηεις των ασφαλιστικών"

αυτό καταλαβες μωρή  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

αει από δώ με κολάζεις χριστουγεννίατικα και ήμουν έτοιμος να σου ευχηθώ...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πότε μωρή είπα αυτό το πράγμα??? ξέρεις να διαβάζεις ή σε έχει τυφλώσει τίποτε.. αυτό που είπα είναι απλό..

"το είπαν από κεκτημένη ταχύτητα γιατί όλοι σε παρομοιες περιτπώσεις τους ζητάνε να γράψουνε κάτι παραπάνω για να μπορέσουνε να ρεφάρουνε με τις κρατ΄σηεις των ασφαλιστικών"

αυτό καταλαβες μωρή  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

αει από δώ με κολάζεις χριστουγεννίατικα και ήμουν έτοιμος να σου ευχηθώ...

Α τώρα που το ξαναλές χαχαχα όντως μαλακία μου, ό,τι να'ναι κατάλαβα. :(

Συγγνώωωωμη!

Ντάξει το διάβασα και στα πεταχτά αλλά το έγραψες και 2 φορές, οπότε my bad.

Meeeerry xmas!

:rolleyes:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Α τώρα που το ξαναλές χαχαχα όντως μαλακία μου, ό,τι να'ναι κατάλαβα. :(

Συγγνώωωωμη!

Ντάξει το διάβασα και στα πεταχτά αλλά το έγραψες και 2 φορές, οπότε my bad.

Meeeerry xmas!

:rolleyes:

Καλά Χριστούγεννα μικρή... ότι ποθείς να το πάθεις  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο χαρος δεν το εκανε γιατι του βιδωσε πως θα του ζηταγε χαρτζιλικι ο μπατσος. αφηνει ομως να εννοηθει οτι υπο αλλες προυποθεσεις θα το εκανε (αν δεν ηταν μπατσος, αν δεν 'ηταν σιγουρος' οτι θα του ζητησει χαρτζηλικι κλπ κλπ). εγω κοροιδεψα αυτη του ακριβως την υποθεση που θεωρησε δεδομενη (χαρτζηλικι) ενω εγω (και η λογικη) εχω αλλη αποψη στο γιατι το εκανε.
φυσικα ο χαρος δεν εχει παρακαλεσει ποτε να μη τον γραψουν κληση σε ενδεχομενο ελεγχο ή παρκαρισμα κλπ κλπ καθοτι ειναι πανω απο ολα νομοτυπος και οι αλλοι ειναι μπατσοι  :2funny:

τα υπολοιπα συμπερασματα ειναι εγκεφαλικα ρεψιματα της καθε βελβυς που οπως εχω πει σεβομαι απολυτα την κριτικη της σκεψη  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom