petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Δεν ανεβαίνουν τα γαμημένα τα ποσοστά κ γαβγίζουν μπας κ τρομάξει κανείς κ τους ψηφίσει τύπε.
ολες οι δημοσκοπησεις λενε το αντιθετο
Δεν ανεβαίνουν τα γαμημένα τα ποσοστά κ γαβγίζουν μπας κ τρομάξει κανείς κ τους ψηφίσει τύπε.
οχι πανταδεν γεννιέται κάποιος δολοφονος, γινεται
και συνηθως δεν θελει να γινει
δεν ειναι και η πρωτη του επιλογη, ξερεις
δεν ξυπναει μια μερα και λέει τι να κανω σήμερα ας παω να βιασω μια γκομενα
σκεψου το και δειξε λιγο κατανοηση
δεν γεννιέται κάποιος δολοφονος, γινεται
και συνηθως δεν θελει να γινει
δεν ειναι και η πρωτη του επιλογη, ξερεις
δεν ξυπναει μια μερα και λέει τι να κανω σήμερα ας παω να βιασω μια γκομενα
σκεψου το και δειξε λιγο κατανοηση
τυπε προσεχε τι λες γιατι μετα τις εκλογες θα σου ριχνει δουλεμα ο πετρανΔεν ανεβαίνουν τα γαμημένα τα ποσοστά κ γαβγίζουν μπας κ τρομάξει κανείς κ τους ψηφίσει τύπε.
Δεν πάω να αποδείξω κάτι.Λέω απλώς οτι ο εγκληματίας είναι εγκληματίας ασχέτως εθνικότητος και ομοίως και το θύμα.Στα δικά μου τα μάτια κανένα έγκλημα δε γίνεται χειρότερο αν το έκανε αλλοδαπός.
ΔΕΝ τους δικαιολογω και στην ιδια ακριβως μοιρα βαζω και αυτα τα 25-35 χρυσο-παιδα(golden boys)ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ....ειναι τα ιδια σκατα!!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ.ΜΗΔΕΝΙΚΗ αξια στην ανθρωπινη ζωη ,αχορταγο παθος για απληστο κερδος....
ΛΕΣ να μην το σκεφτομαι,αλλα επειδη εχουμε γινει τρελο λορδεμπου εχω αρχισει να βλεπω και ακραιες λυσεις...σα λυσεις!
μεχρι τα 21 δικάζεσαι ως νεος ενηλικος
δηλαδη με τις διαταξεις που ισχύουν και στους ανηλικους
τυπε ουτε καν εγληματιες δεν ειμαστε ικανοι να παραγουμεειναι σωστο "Στα δικά μου τα μάτια κανένα έγκλημα δε γίνεται χειρότερο αν το έκανε αλλοδαπός."...αλλα θα κανουμε εισαγωγη εγκληματιων επειδη υπαρχουν και ελληνες εγκληματιες?
Oι δημοσκοπήσεις δεν είναι εκλογές,αν δεν σε πειράζει θα περιμένω τις εκλογές,εσύ,ο πρόεδρας κ ο μπουμπούκος μπορείτε να χαίρεστε με τις εκλογές.ολες οι δημοσκοπησεις λενε το αντιθετο
Ἐρευνήσατε ὀλίγον καὶ μὴν ἀναμασᾶτε ἀπόψεις λαϊκῶν ἀοιδῶν
τυπε προσεχε τι λες γιατι μετα τις εκλογες θα σου ριχνει δουλεμα ο πετραν
ακραίες ;;;;
πάρε ένα νόμιμο κυνηγετικό ...
http://[URL unfurl="true"]www.mesatactical.com/images/mesa_tactical_evil_590.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Πάλι ονειρώξεις έχεις ρε μπούλη?
Πολύ μεγάλο λάθος.
ακραίες ;;;;
πάρε ένα νόμιμο κυνηγετικό ...
http://[URL unfurl="true"]www.mesatactical.com/images/mesa_tactical_evil_590.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ελα ρε τυπε που εισαι
η αντιγονειτορ αρχισε να εκφερει περιεργες αποψεις δικε μου :S
για επεβαλε την ταξη
Θεωρείς οτι κάθε ξένος που έρχεται είναι και εγκληματίας?ειναι σωστο "Στα δικά μου τα μάτια κανένα έγκλημα δε γίνεται χειρότερο αν το έκανε αλλοδαπός."...αλλα θα κανουμε εισαγωγη εγκληματιων επειδη υπαρχουν και ελληνες εγκληματιες?
Oι δημοσκοπήσεις δεν είναι εκλογές,αν δεν σε πειράζει θα περιμένω τις εκλογές,εσύ,ο πρόεδρας κ ο μπουμπούκος μπορείτε να χαίρεστε με τις εκλογές.
Πουτάνες εισάγουμε,εγκληματίες εισάγουμε,πού πάμε σαν έθνος ρε τύπε;τυπε ουτε καν εγληματιες δεν ειμαστε ικανοι να παραγουμε
και απο αυτους εισαγουμε
ακριβως......και το χειροτερο ειναι οτι εχουν αποθρασυνθει...!-ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και πανω απο ολα ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ!Εκλεβαν οχι για να ζησουν,οχι γιατι πεινανε ,αλλα απο διαστροφη και παθος για τα πολλα!!ΔΕΝ τους δικαιολογω και στην ιδια ακριβως μοιρα βαζω και αυτα τα 25-35 χρυσο-παιδα(golden boys)ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ....ειναι τα ιδια σκατα!!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ.ΜΗΔΕΝΙΚΗ αξια στην ανθρωπινη ζωη ,αχορταγο παθος για απληστο κερδος....