Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ALB.jpg

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ! "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ" ΒΙΑΖΑΝ, ΛΗΣΤΕΥΑΝ, ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!
δημοσιο με πασοκ και νου δου θελουν οι ελληνες,
ας υποστουν και τις παραπλευρες απωλειες απο τους εγκληματιες τους πολυπολιτισμικους.
λογικο δεν ειναι?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δε σου λέει οτι τους αθωώνει βλακάκο,σου λέει οτι δεν μπορείς να βγάζεις κατηγορίες απ'το μυαλό σου.Λέμε τώρα.

ειμαι εγω βλακας που ειπα οτι σκοτωσαν ενω δεν το κανανε αλλα ειχαν αποδεδειγμενα σκορπισει τον ολεθρο στην αθηνα...και εσυ δεν λες κατι για αυτο..προφανως εσυ τι εισαι?

[URL unfurl="true"]http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/blog-post_9416.html[/url]

Επισκέπτης
ειμαι εγω βλακας που ειπα οτι σκοτωσαν ενω δεν το κανανε αλλα ειχαν αποδεδειγμενα σκορπισει τον ολεθρο στην αθηνα...και εσυ δεν λες κατι για αυτο..προφανως εσυ τι εισαι?

[URL unfurl="true"]http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/blog-post_9416.html[/url]
Σοβαρό μπλογκ.Και σε ξαναρωτάω.Για τις υπόλοιπες εθνικότητες δε σε νοιάζει?Αν βιάσουν και ληστέψουν μη Έλληνα όλα οκ?

Επισκέπτης

Πετράν,
θέλω τη γνώμη σου,
για την τιμωρία που τους πρέπει.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16

ανθρωπόμορφα τέρατα!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
δημοσιο με πασοκ και νου δου θελουν οι ελληνες,
ας υποστουν και τις παραπλευρες απωλειες απο τους εγκληματιες τους πολυπολιτισμικους.
λογικο δεν ειναι?

η κρισιμη μαζα της δεξιας να ερθει μαζι μας αυτο εχει σημασια σε πρωτη φαση

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
ALB.jpg

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ! "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ" ΒΙΑΖΑΝ, ΛΗΣΤΕΥΑΝ, ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΠΑΝΤΩς ΚΑΙ ΕΛΟΧΕΙΜ ΝΑ ΒΙΑΖΑΝ ,ΛΗΣΤΕΥΑΝ,ΣΚΟΤΩΝΑΝ την ιδια αποστροφη θα ενιωθα για τα παρακμιακα αποβλητα δημιουργηματα -εκτρωματα ενος φαυλου συστηματος...ΓΙ αυτο και σε τοσο ακραιες και αποκλινουσες συμπεριφορες,δικαιολογω ακομα και αυτοδικια!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Σοβαρό μπλογκ.Και σε ξαναρωτάω.Για τις υπόλοιπες εθνικότητες δε σε νοιάζει?Αν βιάσουν και ληστέψουν μη Έλληνα όλα οκ?

δεν εκλεβαν μη ελληνα ομως... το συνταγμα της ελλαδος αρα και στοιχειδης δημοκρατικες αρχες διασφαλιζουν την ασφαλεια των ελληνων σε θεωριτικο επιπεδο... δεν σε ειδα να μου λες ομως οτι σε κανονικες συνθηκες θα επρεπε να μην ερχονται απο τριτες χωρες ποινικοι σαν μεταναστες (αφου η ελλαδα θα εχει ζητησει το ποινικο μητρωο απο αυτες τις τριτες χωρες)

εγκλημα ειναι οποιος και εαν βιασθει...

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
ψαχνεις αλβανο βιαστη? :2funny:

οχι καλέ μου
εγώ δεν ψαχνω τίποτα
εσυ τι ψαχνεις να βρεις με το να μας ποσταρεις τις φωτογραφιες των παιδιών αυτών που ναι ειναι από την αλβανια και ναι εκλεψαν και βιασαν και ναι συνεληφθησαν αλλά πλέον η υπόθεσή τους θα ακολουθησει το δρομο της δικαιοσύνης?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καρατζαφέρης@Λοβέρδο Για Λάθρο μιλάμε 10 χρόνια 11Oct11

ΣΥναγωνιστη απολυτε ο προεδρος εδωσε ρεσιταλ σημερα εναντια στο λοβερδο
τυπε και ο αδωνις χτες τα εχωσε στον παπουτση
δικε μου τους βλεπω αγριεμενους εκει στο κομμα :grin:

Επισκέπτης
ΠΑΝΤΩς ΚΑΙ ΕΛΟΧΕΙΜ ΝΑ ΒΙΑΖΑΝ ,ΛΗΣΤΕΥΑΝ,ΣΚΟΤΩΝΑΝ την ιδια αποστροφη θα ενιωθα για τα παρακμιακα αποβλητα δημιουργηματα -εκτρωματα ενος φαυλου συστηματος...ΓΙ αυτο και σε τοσο ακραιες και αποκλινουσες συμπεριφορες,δικαιολογω ακομα και αυτοδικια!
Όσο κι αν μας ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι τέτοιοι εγκληματίες,
όσο κι αν,χτύπα ξύλο,θα θέλαμε να τους καθαρίσουμε αν είμασταν στη θέση των θυμάτων τους,
η αυτοδικία καλό θα είναι να μην έχει ποτέ περισσότερα ελαφρυντικά από όσα τις δίνει ο νόμος σήμερα.
Ήδη είναι άγρια τα πράγματα,
σκέφτεσαι να μπορούσε ο καθένας να παίρνει το νόμο στα χέρια του τί θα γινόταν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom