Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ψυχολογικα εννοουσε
το ειπε και ο προεδρος
ποιος ειναι ο πρόεδρος???
πόσα δεν ξέρω!
πόσα δεν ξέρω!
ψυχολογικα εννοουσε
το ειπε και ο προεδρος
δημοσιο με πασοκ και νου δου θελουν οι ελληνες,
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ! "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ" ΒΙΑΖΑΝ, ΛΗΣΤΕΥΑΝ, ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ενταξει εαν τους αθωωνει που δεν σκοτωσαν...
Δε σου λέει οτι τους αθωώνει βλακάκο,σου λέει οτι δεν μπορείς να βγάζεις κατηγορίες απ'το μυαλό σου.Λέμε τώρα.ενταξει εαν τους αθωωνει που δεν σκοτωσαν...
Λογικότατο.δημοσιο με πασοκ και νου δου θελουν οι ελληνες,
ας υποστουν και τις παραπλευρες απωλειες απο τους εγκληματιες τους πολυπολιτισμικους.
λογικο δεν ειναι?
Δε σου λέει οτι τους αθωώνει βλακάκο,σου λέει οτι δεν μπορείς να βγάζεις κατηγορίες απ'το μυαλό σου.Λέμε τώρα.
Σοβαρό μπλογκ.Και σε ξαναρωτάω.Για τις υπόλοιπες εθνικότητες δε σε νοιάζει?Αν βιάσουν και ληστέψουν μη Έλληνα όλα οκ?ειμαι εγω βλακας που ειπα οτι σκοτωσαν ενω δεν το κανανε αλλα ειχαν αποδεδειγμενα σκορπισει τον ολεθρο στην αθηνα...και εσυ δεν λες κατι για αυτο..προφανως εσυ τι εισαι?
[URL unfurl="true"]http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/blog-post_9416.html[/url]
Πετράν,ειμαι εγω βλακας που ειπα οτι σκοτωσαν ενω δεν το κανανε αλλα ειχαν αποδεδειγμενα σκορπισει τον ολεθρο στην αθηνα...και εσυ δεν λες κατι για αυτο..προφανως εσυ τι εισαι?
[URL unfurl="true"]http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/blog-post_9416.html[/url]
ειμαι εγω βλακας που ειπα οτι σκοτωσαν ενω δεν το κανανε αλλα ειχαν αποδεδειγμενα σκορπισει τον ολεθρο στην αθηνα...και εσυ δεν λες κατι για αυτο..προφανως εσυ τι εισαι?
δημοσιο με πασοκ και νου δου θελουν οι ελληνες,
ας υποστουν και τις παραπλευρες απωλειες απο τους εγκληματιες τους πολυπολιτισμικους.
λογικο δεν ειναι?
ΠΑΝΤΩς ΚΑΙ ΕΛΟΧΕΙΜ ΝΑ ΒΙΑΖΑΝ ,ΛΗΣΤΕΥΑΝ,ΣΚΟΤΩΝΑΝ την ιδια αποστροφη θα ενιωθα για τα παρακμιακα αποβλητα δημιουργηματα -εκτρωματα ενος φαυλου συστηματος...ΓΙ αυτο και σε τοσο ακραιες και αποκλινουσες συμπεριφορες,δικαιολογω ακομα και αυτοδικια!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ! "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ" ΒΙΑΖΑΝ, ΛΗΣΤΕΥΑΝ, ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!
να σταματησεις να καπνιζεις οτι παραισθησιογονο βρεθει μπροστα σου σε πρωτη φαση....η κρισιμη μαζα της δεξιας να ερθει μαζι μας αυτο εχει σημασια σε πρωτη φαση
ΕΧΩ σε βελγο παιδεραστη και δεξιο!ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΒΛΗΜΑ????ψαχνεις αλβανο βιαστη?
Σοβαρό μπλογκ.Και σε ξαναρωτάω.Για τις υπόλοιπες εθνικότητες δε σε νοιάζει?Αν βιάσουν και ληστέψουν μη Έλληνα όλα οκ?
ψαχνεις αλβανο βιαστη?
τυπε και ο αδωνις χτες τα εχωσε στον παπουτσηΚαρατζαφέρης@Λοβέρδο Για Λάθρο μιλάμε 10 χρόνια 11Oct11
ΣΥναγωνιστη απολυτε ο προεδρος εδωσε ρεσιταλ σημερα εναντια στο λοβερδο
Όσο κι αν μας ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι τέτοιοι εγκληματίες,ΠΑΝΤΩς ΚΑΙ ΕΛΟΧΕΙΜ ΝΑ ΒΙΑΖΑΝ ,ΛΗΣΤΕΥΑΝ,ΣΚΟΤΩΝΑΝ την ιδια αποστροφη θα ενιωθα για τα παρακμιακα αποβλητα δημιουργηματα -εκτρωματα ενος φαυλου συστηματος...ΓΙ αυτο και σε τοσο ακραιες και αποκλινουσες συμπεριφορες,δικαιολογω ακομα και αυτοδικια!