Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
οχι καλέ μου
εγώ δεν ψαχνω τίποτα
εσυ τι ψαχνεις να βρεις με το να μας ποσταρεις τις φωτογραφιες των παιδιών αυτών που ναι ειναι από την αλβανια και ναι εκλεψαν και βιασαν και ναι συνεληφθησαν αλλά πλέον η υπόθεσή τους θα ακολουθησει το δρομο της δικαιοσύνης?

Παιδιών; :S

Επισκέπτης
δεν εκλεβαν μη ελληνα ομως... το συνταγμα της ελλαδος αρα και στοιχειδης δημοκρατικες αρχες διασφαλιζουν την ασφαλεια των ελληνων σε θεωριτικο επιπεδο... δεν σε ειδα να μου λες ομως οτι σε κανονικες συνθηκες θα επρεπε να μην ερχονται απο τριτες χωρες ποινικοι σαν μεταναστες (αφου η ελλαδα θα εχει ζητησει το ποινικο μητρωο απο αυτες τις τριτες χωρες)

εγκλημα ειναι οποιος και εαν βιασθει...
Πώς το ξέρεις οτι δεν έκλεβαν και μη Έλληνα?Αυτοί τί ποινικό μητρώο να είχαν?Άπό 15 ως 21 χρονών ήταν.Τουλάχιστον αποδέχεσαι το σημαντικότερο.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
οχι καλέ μου
εγώ δεν ψαχνω τίποτα
εσυ τι ψαχνεις να βρεις με το να μας ποσταρεις τις φωτογραφιες των παιδιών αυτών που ναι ειναι από την αλβανια και ναι εκλεψαν και βιασαν και ναι συνεληφθησαν αλλά πλέον η υπόθεσή τους θα ακολουθησει το δρομο της δικαιοσύνης?

ελπιζω να βρω λοχια...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Όσο κι αν μας ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι τέτοιοι εγκληματίες,
όσο κι αν,χτύπα ξύλο,θα θέλαμε να τους καθαρίσουμε αν είμασταν στη θέση των θυμάτων τους,
η αυτοδικία καλό θα είναι να μην έχει ποτέ περισσότερα ελαφρυντικά από όσα τις δίνει ο νόμος σήμερα.
Ήδη είναι άγρια τα πράγματα,
σκέφτεσαι να μπορούσε ο καθένας να παίρνει το νόμο στα χέρια του τί θα γινόταν;
ΛΕΣ να μην το σκεφτομαι,αλλα επειδη εχουμε γινει τρελο λορδεμπου εχω αρχισει να βλεπω και ακραιες λυσεις...σα λυσεις!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πώς το ξέρεις οτι δεν έκλεβαν και μη Έλληνα?Αυτοί τί ποινικό μητρώο να είχαν?Άπό 15 ως 21 χρονών ήταν.Τουλάχιστον αποδέχεσαι το σημαντικότερο.

κοιτα με σκεπτικο οτι η ληστευθεντες δεν ειναι ελληνες τι πας να αποδειξεις? οτι δηλαδη δεν ισχυει οτι η πλειοψηφια των σκληρων εγκληματων στην ελλαδα δεν γινεται απο ξενους? στατιστικα εφοσον οι ελληνες ειναι ακομα πλειοψηφια στην ελλαδα προφανως η συμμορια ληστευε ελληνες..

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Άσε μας ρε Αντιγόνη βραδιάτικα .....

δεν γεννιέται κάποιος δολοφονος, γινεται
και συνηθως δεν θελει να γινει
δεν ειναι και η πρωτη του επιλογη, ξερεις
δεν ξυπναει μια μερα και λέει τι να κανω σήμερα ας παω να βιασω μια γκομενα
σκεψου το και δειξε λιγο κατανοηση

Επισκέπτης
κοιτα με σκεπτικο οτι η ληστευθεντες δεν ειναι ελληνες τι πας να αποδειξεις? οτι δηλαδη δεν ισχυει οτι η πλειοψηφια των σκληρων εγκληματων στην ελλαδα δεν γινεται απο ξενους? στατιστικα εφοσον οι ελληνες ειναι ακομα πλειοψηφια στην ελλαδα προφανως η συμμορια ληστευε ελληνες..
Δεν πάω να αποδείξω κάτι.Λέω απλώς οτι ο εγκληματίας είναι εγκληματίας ασχέτως εθνικότητος και ομοίως και το θύμα.Στα δικά μου τα μάτια κανένα έγκλημα δε γίνεται χειρότερο αν το έκανε αλλοδαπός.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σου είναι δύσκολο λόγω ιδεολογίας να γράψεις ότι το έγκλημα είναι έγκλημα κ όποιον χτυπά,έλληνα ή ξένο-μετανάστης δεν έχει σημασία ε;;; :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τυπε και ο αδωνις χτες τα εχωσε στον παπουτση
δικε μου τους βλεπω αγριεμενους εκει στο κομμα :grin:
Δεν ανεβαίνουν τα γαμημένα τα ποσοστά κ γαβγίζουν μπας κ τρομάξει κανείς κ τους ψηφίσει τύπε. :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
δεν γεννιέται κάποιος δολοφονος, γινεται
και συνηθως δεν θελει να γινει
δεν ειναι και η πρωτη του επιλογη, ξερεις
δεν ξυπναει μια μερα και λέει τι να κανω σήμερα ας παω να βιασω μια γκομενα
σκεψου το και δειξε λιγο κατανοηση

λεγοντας θεωριες οτι "κανεις δεν γενιεται εγκληματιας" δεν μειωνεται η εγκληματικοτητα και το γεγονος οτι η πλειοψηφια των φυλακισμενων ειναι ξενοι...

Επισκέπτης

Συνημμένα

• lombroso.jpg
    lombroso.jpg
    11,4 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom