Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οταν ημουν πιτσιρικας μου εκανε τρομερη εντυπωση πως ΤΟΣΟΙ ηλιθιοι επιβιωνουν μεχρι τα βαθια τους γεραματα,και σε πολλες περιπτωσεις την βγαζουν και ζαχαρη.

Πολύ απλά
ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Έχετε διαφωτιστές εσείς. Το στόχο και την Α1!

Ναι βγαίνει και 2ο κόμμα το Λαος στο σαϊτ μήπως να μας αδειάσετε την γωνιά;
Τι θα πουν τα συντρόφια που συστεγαζεστε με φασίστες βιαστές;
Τς-Τς-Τς, Ντροπη! Νάταν απλοι βιαστές δεν χάθηκε ο κόσμος. Έχουν και οι Ποινικοί τα δίκαια τους. Αυτοί ειναι και Φασίστες

Ιδιοκησία, όπως: "Η ιδιοκτησία είναι κλοπή";

Ναι!Και η επίσκεψη σε ρδέλο βιασμός  :2funny:

Επισκέπτης
Την απειλή δεν την σχολιάζω μου είναι παντελώς αδιάφορη αν και ενδεικτική του ήθου σας
Δεν υπαρχει καμμια απειλη,και συμπεριφερεσαι σαν καθαρος φασιστας-βλακωδως δλδ.

Οσον αφορα το ηθος μου,το γνωριζουν αρκετοι και αρκετες,οχι εδω μεσα ομως.Δεν εχω να αποδειξω τιποτε σε κανεναν εδω μεσα,και οσον αφορα μερικους-μερικους ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΙΟΛΑΣ.
Έτσι λοιπόν
ΓΑΡΓΑΡΑ.

Ζητησες να απολογηθω για αποψεις αλλων(ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΥΤΟ)η να δωσω την"γραμμη"που εχουν στο Indy για την πορνεια:Εαν εκανες τον ελαχιστο κοπο(που ΔΕΝ εκανες)να δεις το νημα θα διαπιστωνες οτι δεν υπαρχει ΜΙΑ γραμμη-στο φιναλε οταν κατεβαζεις τα βρακια σε μπροστα σε εναν ανθρωπο τον αντιμετωπιζεις ΚΑΙ προσωπικα.

Πολλα εγραψα και πολυ ασχοληθηκα,ψαξε στον λογαριασμο μου για τις αποψεις μου στο ζητημα-που ειναι υπερβολικα ηπιες θα ελεγα.
Ιδιοκησία, όπως: "Η ιδιοκτησία είναι κλοπή";
Ναι,ετσι.
Ισως η κληρονομια να ειναι ακομη μεγαλυτερο κακο.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ και αρχίδια μάντολες. Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δεν υπαρχει καμμια απειλη

Πραγματικά με συγκινεί το ανθρώπινο ενδιαφέρον σου να μου πεις να προσέχω τι γράφω...
:'(
και συμπεριφερεσαι σαν καθαρος φασιστας-βλακωδως δλδ.

Προφανώς. Όσο του κόβει του καθενός. Δεν γεννηθήκαμε όλοι το ίδιο έξυπνοι να γίνουμε ακροαριστεροί.

Οσον αφορα το ηθος μου,το γνωριζουν αρκετοι και αρκετες,οχι εδω μεσα ομως.

Συγχαρητήρια

Δεν εχω να αποδειξω τιποτε σε κανεναν εδω μεσα,

Συγχαρητήρια

και οσον αφορα μερικους-μερικους ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΙΟΛΑΣ.

Συγχαρητήρια

Ζητησες να απολογηθω για αποψεις αλλων(ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΥΤΟ)η να δωσω την"γραμμη"που εχουν στο Indy για την πορνεια:Εαν εκανες τον ελαχιστο κοπο(που ΔΕΝ εκανες)να δεις το νημα θα διαπιστωνες οτι δεν υπαρχει ΜΙΑ γραμμη-στο φιναλε οταν κατεβαζεις τα βρακια σε μπροστα σε εναν ανθρωπο τον αντιμετωπιζεις ΚΑΙ προσωπικα.
Πολλα εγραψα και πολυ ασχοληθηκα,ψαξε στον λογαριασμο μου για τις αποψεις μου στο ζητημα-που ειναι υπερβολικα ηπιες θα ελεγα.

Δεν ζήτησα τπτ και ώς συνηθως δεν χαρακτηριζω. Αντίθετα και με τους 3 σας που ποστάρετε τώρα.
Αλλα το ξέρεις και εσύ πολύ καλά-και αυτό είναι που σας φέρνει σε αφάνταστα δύσκολη θέση για αυτό και τα νευρακια- ότι η θέση του "χώρου" για το φαινόμενο δεν συμβαδίζει με την παρουσία σας εδώ.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ και αρχίδια μάντολες. Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα

Γεια σου ρε Πάπια
μου έλειψες μπαγασάκο
Αλλα μην βρίζεις πάλι και φας κανα νέο μπαν και τρέχουμε
Ασυγκράτητος είσαι βρε παιδί μου  :2funny:

tsirikapis

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ελπίζω φίλε supermouse αυτό για την σβάστικα στο αβαταρ μου να μην το πες σοβαρά έτσι..
Εγώ πάντως το θέμα δεν το βαλα για να υποστηρίξω ντε και καλά κάποια άποψη.Έγραψα ορισμένα σχόλια στο indy, το οποίο και παρακολουθώ γενικά ουδέτερα, και πρέπει να χει μείνει 1 σχόλιο ή κανένα.Τα άλλα τα σβησαν.Πιθανόν επειδή ανεφέρα λέξεις όπως "ανοργασμικιά" κτλ.Ο τρισάθλιος ξύλινος λόγος στο σάϊτ θεωρείται νορμάλ ενώ μία-δυό "προστυχιές" τις παίρνει το ψαλίδι.
Εν πάσει περιπτώση, εγώ ήθελα να δω την γνώμη σας σχετικά με το θέμα, κυρίως απο περιέργια.Πιστεύω πως δεν είναι κάτι καινούριο για διάφορους από δώ, ωστόσο δεν έχω διαβάσει κάποια εμπεριστατωμένη κριτική.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γεια σου ρε Πάπια
μου έλειψες μπαγασάκο
Αλλα μην βρίζεις πάλι και φας κανα νέο μπαν και τρέχουμε
Ασυγκράτητος είσαι βρε παιδί μου  :2funny:
Είπαμε οι μαντικές ικανότητες είναι το μόνο που σου έχει μείνει από το ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ. Μήπως μπορείς να μαντέψεις πόσες τρίχες έχω στα αρχίδια μου;

Υ.Γ. Αύξησε την δόση από τα ψυχοφάρμακα για να μην βλέπεις φαντάσματα

Επισκέπτης
Ναι βγαίνει και 2ο κόμμα το Λαος στο σαϊτ μήπως να μας αδειάσετε την γωνιά;
Τι θα πουν τα συντρόφια που συστεγαζεστε με φασίστες βιαστές;
Τς-Τς-Τς, Ντροπη! Νάταν απλοι βιαστές δεν χάθηκε ο κόσμος. Έχουν και οι Ποινικοί τα δίκαια τους. Αυτοί ειναι και Φασίστες

Ναι!Και η επίσκεψη σε ρδέλο βιασμός  :2funny:
Να σας την αδειάσουμε ρε φίλε.
Να μαζευτείτε εδώ να λέτε ο ένας στον άλλο "τι ωραία που τα λες".
Έτσι κι αλλιώς στο θέμα του διαλόγου έχετε κάνει ήδη υπέρβαση.Περισότερο διάλογο απ'ότι αντέχετε κάνατε σήμερα.

ΟΚ λοιπόν πάρτε break τώρα,γιατί έχετε να δώσετε λογαριασμό και στο Μιχαλολιάκο!!!!!!!!!!!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Δεν θα πανηγυρίσει κανένας κοινωνικός αγωνιστής για το κάτωθι;
φυσικα και ειναι κριμα που εφυγε ο ανθρωπος αλλα ας μην παριστανε τον ηρωα και τωρα θα ηταν ζωντανος.απο που πηγε να προστατεψει τα λεφτα?αφου οι μεγαλυτεροι και νομιμοι κλεφτες ειναι οι τραπεζες.οι ηρωες πεθανανε

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Είπαμε οι μαντικές ικανότητες είναι το μόνο που σου έχει μείνει από το ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ. Μήπως μπορείς να μαντέψεις πόσες τρίχες έχω στα αρχίδια μου;

Πανευκολο. Καμμία για δεν έχεις.
Αν είχες θα παραδεχόσουν την αλήθεια Φεθράκο μου

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ισως η κληρονομια να ειναι ακομη μεγαλυτερο κακο.

Έλα τώρα, ανάποδα τα έχεις.

Η ιδιοκτησία είναι η πηγή όλων των κακών. Με πρώτη την ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής όπως έλεγε ο θείος Κάρολος (πσσσσσσ, ακόμη τα θυμάμαι ο άτιμος).

Αν δεν υπήρχε η ιδιοκτησία θα υπήρχε η κληρονομιά;

Αφού να φανταστείς ότι ο Κωστάκης αποφάσισε να καταργηθεί ο φόρος κληρονομιάς αλλά λόγω οικονομικής κρίσης και δημοσιονομικής δυσπραγίας σκέφτονται να τον επαναφέρουν.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αύξησε τη δόση σου επειγόντως. Κρίμα πάντως να χρησιμοποιείς τον θάνατο ενός ανθρώπου για να παπαρολογήσεις ακατάσχετα. Παρεπιπτόντως είσαι ο μόνος που δεν είπε ότι λυπάται. ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ και αρχίδια μάντολες

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αλητες ρουφιανοι - Πορτορικανοι , και μη μου πει κανεις που κολαει ????????

εγω αυτους δεν χωνευω

Επισκέπτης
Ελπίζω φίλε αυτό για την σβάστικα στο αβαταρ μου να μην το πες σοβαρά έτσι..
Εγώ πάντως το θέμα δεν το βαλα για να υποστηρίξω ντε και καλά κάποια άποψη.Έγραψα ορισμένα σχόλια στο indy, το οποίο και παρακολουθώ γενικά ουδέτερα, και πρέπει να χει μείνει 1 σχόλιο ή κανένα.Τα άλλα τα σβησαν.Πιθανόν επειδή ανεφέρα λέξεις όπως "ανοργασμικιά" κτλ.Ο τρισάθλιος ξύλινος λόγος στο σάϊτ θεωρείται νορμάλ ενώ μία-δυό "προστυχιές" τις παίρνει το ψαλίδι.
Εν πάσει περιπτώση, εγώ ήθελα να δω την γνώμη σας σχετικά με το θέμα, κυρίως απο περιέργια.Πιστεύω πως δεν είναι κάτι καινούριο για διάφορους από δώ, ωστόσο δεν έχω διαβάσει κάποια εμπεριστατωμένη κριτική.
Ο.Κ.εαν η σβαστικα ειναι για πλακα-επιδεχεται ΚΑΙ τετοιας ερμηνειας το αβαταρ σου,χωρις παρεξηγηση.

Για τα υπολοιπα που λες συμφωνω για τον ξυλινο λογο,και το indy παλιοτερα οταν ηταν κατα πολυ ελαστικοτερο στην πολιτικη δημοσιευσης ηταν και κατα πολυ ζωντανοτερο.

Επισκέπτης
Καλα εσυ αγορι μου βλεπεις Παπιες και στον υπνο σου φανταζομαι...παντως σου περασε το παλιοτερο οτι ημουν εγω ο Fethry,ειναι και αυτο μια προοδος...

Αντε γεια τωρα,και με μετρο οι απογευματινοι μπαφοι...βεβαια εδω κοτζαμ Γκερινγκ ηταν κοκακιας,δεν δικαιουνται εναν τοσο δα τσιγαρακι τα εγγονακια του?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ και αρχίδια μάντολες.

.Γ. Αύξησε την δόση από τα ψυχοφάρμακα για να μην βλέπεις φαντάσματα

Αύξησε τη δόση σου επειγόντως. ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ και αρχίδια μάντολες

Βλέπω οι μαντικες μου ικανότητες μεταβιβάζονται και με την ψηφιακή συνομιλία  :2funny: :2funny: :2funny:
Άσε που είσαι εκτός φόρμας. Όλο τα ίδια γράφεις.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Καλα εσυ αγορι μου βλεπεις Παπιες και στον υπνο σου φανταζομαι...παντως σου περασε το παλιοτερο οτι ημουν εγω ο Fethry,ειναι και αυτο μια προοδος...
Αντε γεια τωρα,και με μετρο οι απογευματινοι μπαφοι...βεβαια εδω κοτζαμ Γκερινγκ ηταν κοκακιας,δεν δικαιουνται εναν τοσο δα τσιγαρακι τα εγγονακια του?

Λάθος τα θυμάσαι. Για σένα είχα πει ότι είσαι ο Αρίων.
Διαλέξτε όμως τι φταίει τα ψυχοφάρμακα ή οι μπάφοι;
Μια απλή συνενόηση είναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom