Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Στο φιναλε οποιος ζει με το σπαθι πεθαινει με το σπαθι,και αν δεν γουσταρει ας την κανει.

Πολλή βίβλος έχει πέσει σε αυτό το θρεντ...

Και επιμένω...Αυτό ισχύει για όλους όσους φέρουν σπαθιά ή κάποιοι θα κλαίγονται σαν τα στράκια που απελάθηκε ο αφγανός γαμιάς του για τα πολιτικά τους δικαιώματα όταν ο μπάτσος κάνει τη δουλειά του;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Στο φιναλε οποιος ζει με την μολοτώφ πεθαινει με την μολοτωφ,και αν δεν γουσταρει ας την κανει.

Αυτο για να μην μας πιανουν κωτσο στην κουβεντα τα αριστεροειδή που μετα την χειμερια ναρκη του Δεκεμβριου ξυπνανε σιγα-σιγα.

Επισκέπτης
Ζεστανε ο καιρος για τα φασιστακια str8 και τομ...υπομονη φασιστακια μου,στον επομενο Δεκεμβρη μπορει να ξανανοιξει και η ΟΥΛΕΝ.

Επισκέπτης
HitlerWithWhip1.gif

Άντε τώρα πηγαίνετε για το μνημόσυνο του Χίτλερ!

Επισκέπτης
A,ναι...και δεν εξεφρασα ουδεμια χαρα η οτιδηποτε αλλο για τον θανατο του μπατσου ετσι?Προσοχη λοιπον,ομπερσαρφυρερ του παροντος.

Γιατι τα φασιστοειδη εχουν το συνηθειο να βγαζουν και συμπερασματα πριν διαβασουν τι εγραψε ο αλλος.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ζεστανε ο καιρος για τα φασιστακια str8 και τομ...υπομονη φασιστακια μου,στον επομενο Δεκεμβρη μπορει να ξανανοιξει και η ΟΥΛΕΝ.

Τα ποσοστά του τσύριζα δεν βλέπω να ξανανοίγουν αλλά δεν πειράζει...

Όσο για τον επόμενο  Δεκέμβρη, θα περιμένω...Υπάρχουν ακόμη αρκετοί που δεν κατάλαβαν τί θα πει αριστερά (πλύση εγκεφάλου 35 ετών είναι αυτή) και ίσως χρειαστούν ένα νέο crash course...

HitlerWithWhip1.gif

Άντε τώρα πηγαίνετε για το μνημόσυνο του Χίτλερ!

Αυτήν την περίοδο έχω να μελετήσω τα πρακτικά του τελευταίου συνεδρίου του ΚΚΕ που αποκαθιστά τον Στάλιν...
Ένας δικτάτορας τη φορά...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Kατι για τους βιαστες των Βαλκάνιων Γυναικών και το φόρουμ τους έχετε να πείτε υποκριτάκια?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Kατι για τους βιαστες των Βαλκάνιων Γυναικών και το φόρουμ τους έχετε να πείτε υποκριτάκια?

Οι τσέχες σιτυτουρίστριες θεωρούνται βαλκάνιες από τους ιεροκύρηκες του ίντυ (εδώ θεωρούν τα σκόπια μακεδονία, την τσεχία δεν θα βαφτίσουν βαλκάνια; )ή να μη νιώθω ενοχές χωρίς λόγο;

:2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
Ετσι μπραβο φασιστακια,παιξτε το ενα-δυο να τους παρετε αμπαριζα τους συμμοριτας.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αυτήν την περίοδο έχω να μελετήσω τα πρακτικά του τελευταίου συνεδρίου του ΚΚΕ που αποκαθιστά τον Στάλιν...

Αυτόν μην ξεχάσεις

http://[URL unfurl="true"]www.masonicinfo.com/images/franco.jpg[/img[/URL]]

Είναι ο αγαπημένος τους  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εκεί είναι που την πατάτε!!!!!!!!!
Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι κάποιος φασίστας ή κομουνιστής ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο!!!
Αρκεί να έχει δικιά του άποψη.
Καταλαβαίνω όμως ότι κάποιοι έχετε δυσκολία να το καταλάβετε αυτό!!!!!
Θα σου πω κάτι αλλά μη σοκαριστείς.

Μπορείς να έχεις δικιά σου άποψη χωρίς να είναι υπαγορευμένη από κόμμα ή πολιτική ιδεολογία!!!!!!!!!!!!!!

Κι όμως ήταν καιρός να το μάθεις.

Επισκέπτης
Πρωτα απ'ολα στο νημα του Indy -που παρεθεσε ενας τυπος που στο αβαταρ του φιγουραρει η σβαστικα-δεν γραφτηκε ΜΟΝΟΝ αυτο αλλα και αντιθετες αποψεις,αλλα σαν φασιστοειδες που εισαι εβγαλες συμπερασμα ΠΡΙΝ το διαβασεις-και ας κοπτεσαι για το αντιθετο.

Ομπερσαρφυρερ μου,σου περασε τελικα η ιδεα οτι ειμαι ο Παπιας?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πρωτα απ'ολα στο νημα του Indy δεν γραφτηκε ΜΟΝΟΝ αυτο αλλα και αντιθετες αποψεις,αλλα σαν φασιστοειδες που εισαι εβγαλες συμπερασμα ΠΡΙΝ το διαβασεις-και ας κοπτεσαι για το αντιθετο.

Ασε τι γράφτηκε και πες μας εσύ ποια είναι η κυρίαρχη του "Χώρου"
Μήπως της Μαρίας;
ΚΑι αστην αν θες και αυτην μπορείς, να μας πεις την δικιά σου για το φαινόμενο ;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εκεί είναι που την πατάτε!!!!!!!!!
Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι κάποιος φασίστας ή κομουνιστής ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο!!!
Αρκεί να έχει δικιά του άποψη.
Καταλαβαίνω όμως ότι κάποιοι έχετε δυσκολία να το καταλάβετε αυτό!!!!!
Θα σου πω κάτι αλλά μη σοκαριστείς.

Μπορείς να έχεις δικιά σου άποψη χωρίς να είναι υπαγορευμένη από κόμμα ή πολιτική ιδεολογία!!!!!!!!!!!!!!

Κι όμως ήταν καιρός να το μάθεις.

Ένας νέος γενναίος κόσμος ανοίγεται μπροστά μου μετά από αυτήν την αποκάλυψη...

Τόσο καιρό βάδιζα στο σκοτάδι...

Είδες τί κάνει ένας ινστρούχτορας- διαφωτιστής;

Κομισάριέ μου...
Πες μου ποιος υπαινίχθηκε κάτι τέτοιο και θα περάσει του Κατύν τα πάθη!

Είπαμε, μπορεί να "παίζουμε ξύλο" αλλά χτυπηματα κάτω από τη μέση δε δέχομαι για κανέναν!

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6

Επισκέπτης
Πρόσεχε αγόρι μου. Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι
Οταν ημουν πιτσιρικας μου εκανε τρομερη εντυπωση πως ΤΟΣΟΙ ηλιθιοι επιβιωνουν μεχρι τα βαθια τους γεραματα,και σε πολλες περιπτωσεις την βγαζουν και ζαχαρη.

Ας οψεται η ρημαδα η ιδιοκτησια.
Ασε τι γράφτηκε και πες μας εσύ ποια είναι η κυρίαρχη του "Χώρου"
Μήπως της Μαρίας;
ΚΑι αστην αν θες και αυτην μπορείς, να μας πεις την δικιά σου για το φαινόμενο ;
Εγω τα εχω γραψει για το φαινομενο αλλου,και παραπανω απο μια φορα.Και συζητησες εχω κανει με αρκετο κοσμο-φορα παρτιδα,οχι πισω απο το πληκτρολογιο.
Στο φιναλε δεν θα  απολογηθω για τις αποψεις αλλων.

Εσυ να προσεχεις τι γραφεις,και να μην σχολιαζεις ευμενως αφισες που τοιχοκολησαν τσατσαδες και πατρωνες.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εγω τα εχω γραψει για το φαινομενο αλλου,και παραπανω απο μια φορα.Και συζητησες εχω κανει με αρκετο κοσμο-φορα παρτιδα,οχι πισω απο το πληκτρολογιο.
Στο φιναλε δεν θα  απολογηθω για τις αποψεις αλλων.

Έτσι λοιπόν
ΓΑΡΓΑΡΑ.

Εσυ να προσεχεις τι γραφεις,και να μην σχολιαζεις ευμενως αφισες που τοιχοκολησαν τσατσαδες και πατρωνες.

Την απειλή δεν την σχολιάζω μου είναι παντελώς αδιάφορη αν και ενδεικτική του ήθου σας

Επισκέπτης
Ένας νέος γενναίος κόσμος ανοίγεται μπροστά μου μετά από αυτήν την αποκάλυψη...

Τόσο καιρό βάδιζα στο σκοτάδι...

Είδες τί κάνει ένας ινστρούχτορας- διαφωτιστής;
Έχετε διαφωτιστές εσείς. Το στόχο και την Α1!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom