Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ε τι νομιζετε οτι ειναι η Διας...?
Μαλακισμενα παιδακια..με στολη=εξουσια.. που μονο μαγκιες κανουν ...εκει που τους περνει βεβαια.. :idiot:

Για να μην πουμε για τις μαλακιες που κανουν με τις μηχανες... σουζες..σφηνες... κλπ... :jerking:
Ευτυχώς που δεν υπάρχει κ οργανωμένο-ακραίο έγκλημα στην χώρα.

Αν κ λογικά αν υπήρχε θα ήτανε κ οι μπατσούληδες ικανότεροι...

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Όπως είπα και στο αρχικό ποστ ο ένας οδηγός εκ των δύο ήταν ευγενικός και μίλησε πολύ καλα. Καλό θα ήταν να μην κάνετε γενικά σχόλια του τύπου όλοι είναι gtp ή όλοι είναι άγιοι. Πολύ καλό το μύνημα του osooso! Του bakalhs νομίζω θα γίνει η must φράση της εποχής!!!  :2funny:

Επισκέπτης
Στην Αμερική κατά μ.ο. ανά 3 λεπτά κάποιος πολίτης δέχεται επίθεση με μαχαίρι λένε οι στατιστικές...
για εδω τι λενε οι "στατιστικες" σου?

και τι σχεση εχει η επιθεση με μαχαιρι με το οργανωμενο εγκλημα που ειπες πριν?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
για το λιμάνι της πάτρας τι λένε;
Δεν γνωρίζω... :cheesy:
για εδω τι λενε οι "στατιστικες" σου?

και τι σχεση εχει η επιθεση με μαχαιρι με το οργανωμενο εγκλημα που ειπες πριν?
Εχεί γίνει ποτέ στην Ελλάδα μαζική ομηρία πολιτών;;;

Φοβάσε μήπως να βγεις από το σπίτι σου ή να κυκλοφορήσεις μόλις νυχτώσει;;;

Επισκέπτης
Δεν γνωρίζω... :cheesy:Εχεί γίνει ποτέ στην Ελλάδα μαζική ομηρία πολιτών;;;

Φοβάσε μήπως να βγεις από το σπίτι σου ή να κυκλοφορήσεις μόλις νυχτώσει;;;
βεβαιως! και τα δυο ισχυουν!

παλι δεν εχουν σχεση με το οργανωμενο εγκλημα ομως! Οργανωμενο εγκλημα μπορουν να χαρακτηριστουν οι μαφιες και η τρομοκρατια! υπαρχουν ΄ή οχι?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οργανωμενο εγκλημα μπορουν να χαρακτηριστουν οι μαφιες και η τρομοκρατια! υπαρχουν ΄ή οχι?
Σε τεράστια έκταση όχι.

Τόσο που να νιώθεις ως άμεση απειλή.

Επισκέπτης
Σε τεράστια έκταση όχι.

Τόσο που να το νιώθεις ως άμεση απειλή.
τι θα πει τεραστια εκταση βρε βλακα? υπαρχουν ή οχι?

μαφιες δεν ελεγχουν τα παντα? απο το λαθρεμποριο, τις προστασιες, την πορνεια, τα ναρκωτικα μεχρι τα φαναρια? Τι αλλο πρεπει να ελεγχουν δηλαδη για να ειναι μεγαλη η εκταση?

ομοιως και για την τρομοκρατια! Πρεπει να γινει κανας πολεμος για να πεις οτι υπαρχει τρομοκρατια? τοσες βομβες και εκτελεσεις δε σου αρκουν?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τι θα πει τεραστια εκταση βρε βλακα? υπαρχουν ή οχι?

μαφιες δεν ελεγχουν τα παντα? απο το λαθρεμποριο, τις προστασιες, την πορνεια, τα ναρκωτικα μεχρι τα φαναρια? Τι αλλο πρεπει να ελεγχουν δηλαδη για να ειναι μεγαλη η εκταση?

ομοιως και για την τρομοκρατια! Πρεπει να γινει κανας πολεμος για να πεις οτι υπαρχει τρομοκρατια? τοσες βομβες και εκτελεσεις δε σου αρκουν?
Οργανωμένο έγκλημα σημαίνει ότι είναι ένα από τα μεγλαλύτερα προβλήματα της χώρας.

Ποιες εκτελέσεις,πόσες ποια;;;

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Θα σας πω ένα τίπ για να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα κατάστημα καφέ και φαγητού. Όπου δείτε μηχανές ομάδας Δίας, εκεί θα βρείτε αυτό που ψάχνετε Δεν έχω δεί να κυκλοφορούν σε κανα ερημικό δρόμο μπας και προλάβουν το κακό.  Για χαβαλέ και μόστρα είναι εκεί έξω.

Τις προάλλες ήμουνα στον προαστιακό με το αμάξι. Μπροστά είχε κολλήσει μια νταλίκα από τα παρκαρισμένα αμάξια. Πίσω ακριβώς 2 μοτοσυκλέτες Δίας. Πιο πίσω μια θίτσα και τελευταίος εγώ. Ο οδηγός της νταλίκας μαζί με άλλα δύο άτομα κάνανε ότι μπορούσανε (σηκώνανε αμάξια, κλείνανε καθρέφτες). Εεεεεεε οι αστυνομικοί ούτε που συγκινήθηκαν. Το κορυφαίο ήρθε όταν η θίτσα τους φώναξε "εεεεε εσείς, γιατί κάθεστε και δε βοηθάτε!!!!!!" Τρελό γέλιο. Κρίμα που δεν έχει κάμερα το κινητό μου.

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Παιδιά για να δείτε πόσο για τον πουτσο είναι η μεγαλύτερη πλειοψηφία της ομάδας ΔΙΑΣ παραθέτω χθεσινή εμπειρία(δεν είναι η μοναδική μου απλά είναι η πιο φρέσκια)
Χθες το απόγευμα ήμουν κέντρο για κάτι προσωπικές μου δουλείες και περπατώντας απέναντι από τα Προπύλαια αμέριμνος ακούω μια φωνή στα 50 μετρά "Πιάστε τον τον πουστηηηηη, κλέφτης" και βλέπω έναν τύπο να περνά μπροστά μου με ταχύτητα .Την σακουλεύομε και αρχίζω να τον κυνηγώ και μετά από 20 μέτρα τον είχα πιάσει άνετα(αυτός ρομα-junkie απο, εγώ γυμνάζομαι ) .Έρχεται ο θειος που του φάγε το πορτοφόλι εντελώς τρελαμένος και τον αρχίζει σε κάτι ασύλληπτα μπουκέτα και να τον ρωταει  "Από που είσαι ρε πουστη???" και με το που ακούει «Ρουμάνια»  παθαίνει ολική παράκρουση του τύπου «Σας φέραμε εδώ πουστάρες και μπλα-μπλα…). Του λέω  εγω "Μα τι σημασια εχει από πού είναι η’ αν σε έκλεψε?" και μου λέει "Σκάσε εσύ κωλόπαιδο"...
ΕΕ καλά, εκεί τα πήρα και πάω να αρπάξω τον γερό στα χέρια και τότε τι γίνεται ρε παιδιά ???Με πιάνουν παραμάσχαλα 2 κωλόπαιδα ΔΙΑΣ και μου λένε "Εσύ ψηλέ τι εισαι? Αναρχικός και υπερασπίζεσαι τους βρωμιάρηδες ?Γιατί δεν τον άφηνες τον ανθρωπο να κάνει την δουλεία του?"
Το αντιλαμβάνεστε???Οι τύποι ήταν στην πλατεία και έβλεπαν όλη την ώρα τι είχε γίνει και επενέβησαν μόνο όταν πήγα να σταματήσω τον θειο να σκοτώσει στα μπουκέτα τον Ρομα.
Anyway τελικά δεν έγινε τπτ,με την μια ο θειος είπε "Άφησε τον,αυτος τον έπιασε" και είχε μαζευτεί και κόσμος που φώναζε στους ΔΙΑΣ αν και μερικοί έβριζαν και έμενα που δεν τον άφησα να τον λιντσάρει...
Εγώ ξέρω οτι είδαν μπροστά τους μια παράνομη πράξη(κλεψιά) και επενέβησαν μόνο όταν πήγα να αποτρέψω μια άλλη παράνομη πράξη(Λιντσαρισμα Ρομα),έχοντας τον, βέβαια, αρχικά πιάσει...
Τι να πεις μετά ???ΔΙΑΣ και αρχιδια…    :police: :police: :police:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Παιδιά για να δείτε πόσο για τον πουτσο είναι η μεγαλύτερη πλειοψηφία της ομάδας ΔΙΑΣ παραθέτω χθεσινή εμπειρία(δεν είναι η μοναδική μου απλά είναι η πιο φρέσκια)
Χθες το απόγευμα ήμουν κέντρο για κάτι προσωπικές μου δουλείες και περπατώντας απέναντι από τα Προπύλαια αμέριμνος ακούω μια φωνή στα 50 μετρά "Πιάστε τον τον πουστηηηηη, κλέφτης" και βλέπω έναν τύπο να περνά μπροστά μου με ταχύτητα .Την σακουλεύομε και αρχίζω να τον κυνηγώ και μετά από 20 μέτρα τον είχα πιάσει άνετα(αυτός ρομα-junkie απο, εγώ γυμνάζομαι ) .Έρχεται ο θειος που του φάγε το πορτοφόλι εντελώς τρελαμένος και τον αρχίζει σε κάτι ασύλληπτα μπουκέτα και να τον ρωταει  "Από που είσαι ρε πουστη???" και με το που ακούει «Ρουμάνια»  παθαίνει ολική παράκρουση του τύπου «Σας φέραμε εδώ πουστάρες και μπλα-μπλα…). Του λέω  εγω "Μα τι σημασια εχει από πού είναι η’ αν σε έκλεψε?" και μου λέει "Σκάσε εσύ κωλόπαιδο"...
ΕΕ καλά, εκεί τα πήρα και πάω να αρπάξω τον γερό στα χέρια και τότε τι γίνεται ρε παιδιά ???Με πιάνουν παραμάσχαλα 2 κωλόπαιδα ΔΙΑΣ και μου λένε "Εσύ ψηλέ τι εισαι? Αναρχικός και υπερασπίζεσαι τους βρωμιάρηδες ?Γιατί δεν τον άφηνες τον ανθρωπο να κάνει την δουλεία του?"
Το αντιλαμβάνεστε???Οι τύποι ήταν στην πλατεία και έβλεπαν όλη την ώρα τι είχε γίνει και επενέβησαν μόνο όταν πήγα να σταματήσω τον θειο να σκοτώσει στα μπουκέτα τον Ρομα.
Anyway τελικά δεν έγινε τπτ,με την μια ο θειος είπε "Άφησε τον,αυτος τον έπιασε" και είχε μαζευτεί και κόσμος που φώναζε στους ΔΙΑΣ αν και μερικοί έβριζαν και έμενα που δεν τον άφησα να τον λιντσάρει...
Εγώ ξέρω οτι είδαν μπροστά τους μια παράνομη πράξη(κλεψιά) και επενέβησαν μόνο όταν πήγα να αποτρέψω μια άλλη παράνομη πράξη(Λιντσαρισμα Ρομα),έχοντας τον, βέβαια, αρχικά πιάσει...
Τι να πεις μετά ???ΔΙΑΣ και αρχιδια…    :police: :police: :police:
απανταω σε σενα και στον απο πανω σου.μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι η ομαδα διας ειναι δημοσιοι υπαλληλοι.οποτε τι περιμενεις.βολεμενοι κοπροι ειναι που το παιζουν και μαγγες επειδη μπορουν να σε τραβηξουν.αλλο ενα παραμυθακι για να κανουν πιο πολλους δημοσιους

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
απανταω σε σενα και στον απο πανω σου.μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι η ομαδα διας ειναι δημοσιοι υπαλληλοι.οποτε τι περιμενεις.βολεμενοι κοπροι ειναι που το παιζουν και μαγγες επειδη μπορουν να σε τραβηξουν.αλλο ενα παραμυθακι για να κανουν πιο πολλους δημοσιους

Τι λες ρε μεγάλε?...δεν στα είπαν καλά...όταν κλαίγονται για επιδόματα για επικίνδυνη εργασια είναι καλά?

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Τι λες ρε μεγάλε?...δεν στα είπαν καλά...όταν κλαίγονται για επιδόματα για επικίνδυνη εργασια είναι καλά?
μηπως δεν καταλαβες οτι το σχολιο ηταν ειρωνικο και οτι σιχαινομαι να με γαμαει το κρατος για να πληρωνει ολους αυτους τους αχρηστους που δεν προσφερουν τιποτα.αν δεν το καταλαβες και τωρα τι νασου πω.εμενα η αποψη μου ειναι η αρση μονιμοτητας και η απολυση ολων αυτων που περισευουν και ειναι αχρηστοι.και δεν με νοιαζει που θα πανε γιατι εχω φτιαξει ενα μαγαζι και εχω στερηθει για να το κανω απο τα παντα και δεν θελω να το κλεισω.

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
μηπως δεν καταλαβες οτι το σχολιο ηταν ειρωνικο και οτι σιχαινομαι να με γαμαει το κρατος για να πληρωνει ολους αυτους τους αχρηστους που δεν προσφερουν τιποτα.αν δεν το καταλαβες και τωρα τι νασου πω.εμενα η αποψη μου ειναι η αρση μονιμοτητας και η απολυση ολων αυτων που περισευουν και ειναι αχρηστοι.και δεν με νοιαζει που θα πανε γιατι εχω φτιαξει ενα μαγαζι και εχω στερηθει για να το κανω απο τα παντα και δεν θελω να το κλεισω.

100% μαζί σου.Απλα όσο δείχνουμε φοβισμένοι μπροστά σε τέτοια τσουτσεκακια τύπου ΔΙΑΣ τόσο θα νομίζουν οτι κάτι είναι και θα φυτοζωούν με μαγκιά-κλανιά...

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
100% μαζί σου.Απλα όσο δείχνουμε φοβισμένοι μπροστά σε τέτοια τσουτσεκακια τύπου ΔΙΑΣ τόσο θα νομίζουν οτι κάτι είναι και θα φυτοζωούν με μαγκιά-κλανιά...
φιλε μου εγω μενω σε νησι και εδω εχει γυρω γυρω θαλασσα.και οι μαγκιες περνανε οταν φορας στολη.οταν δεν φορας ομως γυρναει ο τροχος

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
φιλε μου εγω μενω σε νησι και εδω εχει γυρω γυρω θαλασσα.και οι μαγκιες περνανε οταν φορας στολη.οταν δεν φορας ομως γυρναει ο τροχος

Εεεετσι... ;) ;) ;)
Μην νομίζεις, και στην Αθήνα μια γειτονιά είμαστε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom