Παιδιά για να δείτε πόσο για τον πουτσο είναι η μεγαλύτερη πλειοψηφία της ομάδας ΔΙΑΣ παραθέτω χθεσινή εμπειρία(δεν είναι η μοναδική μου απλά είναι η πιο φρέσκια)
Χθες το απόγευμα ήμουν κέντρο για κάτι προσωπικές μου δουλείες και περπατώντας απέναντι από τα Προπύλαια αμέριμνος ακούω μια φωνή στα 50 μετρά "Πιάστε τον τον πουστηηηηη, κλέφτης" και βλέπω έναν τύπο να περνά μπροστά μου με ταχύτητα .Την σακουλεύομε και αρχίζω να τον κυνηγώ και μετά από 20 μέτρα τον είχα πιάσει άνετα(αυτός ρομα-junkie απο, εγώ γυμνάζομαι ) .Έρχεται ο θειος που του φάγε το πορτοφόλι εντελώς τρελαμένος και τον αρχίζει σε κάτι ασύλληπτα μπουκέτα και να τον ρωταει "Από που είσαι ρε πουστη???" και με το που ακούει «Ρουμάνια» παθαίνει ολική παράκρουση του τύπου «Σας φέραμε εδώ πουστάρες και μπλα-μπλα…). Του λέω εγω "Μα τι σημασια εχει από πού είναι η’ αν σε έκλεψε?" και μου λέει "Σκάσε εσύ κωλόπαιδο"...
ΕΕ καλά, εκεί τα πήρα και πάω να αρπάξω τον γερό στα χέρια και τότε τι γίνεται ρε παιδιά ???Με πιάνουν παραμάσχαλα 2 κωλόπαιδα ΔΙΑΣ και μου λένε "Εσύ ψηλέ τι εισαι? Αναρχικός και υπερασπίζεσαι τους βρωμιάρηδες ?Γιατί δεν τον άφηνες τον ανθρωπο να κάνει την δουλεία του?"
Το αντιλαμβάνεστε???Οι τύποι ήταν στην πλατεία και έβλεπαν όλη την ώρα τι είχε γίνει και επενέβησαν μόνο όταν πήγα να σταματήσω τον θειο να σκοτώσει στα μπουκέτα τον Ρομα.
Anyway τελικά δεν έγινε τπτ,με την μια ο θειος είπε "Άφησε τον,αυτος τον έπιασε" και είχε μαζευτεί και κόσμος που φώναζε στους ΔΙΑΣ αν και μερικοί έβριζαν και έμενα που δεν τον άφησα να τον λιντσάρει...
Εγώ ξέρω οτι είδαν μπροστά τους μια παράνομη πράξη(κλεψιά) και επενέβησαν μόνο όταν πήγα να αποτρέψω μια άλλη παράνομη πράξη(Λιντσαρισμα Ρομα),έχοντας τον, βέβαια, αρχικά πιάσει...
Τι να πεις μετά ???ΔΙΑΣ και αρχιδια…