Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Και το 7χρονο γιατι το ειχαν αμολυτο στον δρομο οι ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ γονεις του?
Κωλοφυλη του κερατα ειναι και πρεπει να εξοντωνωνται με οιονδηποτε τροπο

Επισκέπτης
Αθήνα
Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ παρέσυρε με την υπηρεσιακή μοτοσικλέτα του επτάχρονο κορίτσι μπροστά σε καταυλισμό τσιγγάνων στην οδό Κύπρου 59 στο Μενίδι. Το παιδί διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή με τους κατοίκους να πετούν πέτρες στους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών.

Οι συγκεντρωθέντες στην οδό Κύπρου διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων και έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Νωρίτερα, απομακρύνθηκαν από την αστυνομία από γραμμές του ΟΣΕ.

Λίγο μετά τις 16:30 τα η κατάσταση άρχισε να εκτονώνεται, αφού έπειτα από την παρέμβαση των ψυχραιμότερων από την περιοχή αποχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 22χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ πήγαινε να αναλάβει υπηρεσία και έκανε ελιγμό για να προσπεράσει προπορευόμενο κλειστό φορτηγάκι. Δεν είδε το κορίτσι που ήταν στο δρόμο μπροστά στον καταυλισμό και να το χτυπήσει με την υπηρεσιακή μοτοσικλέτα.

Η επτάχρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου κατέληξε. Το κοριτσάκι είχε βγει στο δρόμο για να πει τα κάλαντα.

Ο αστυνομικός συνελήφθη από την Τροχαία Νέας Ιωνίας.

Ο εισαγγελέας ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε αργά το απόγευμα ο αστυνομικός, διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ώστε να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού συμβάντος και ακολούθως να απαγγελθούν κατηγορίες για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Μέχρι το πέρας της έρευνας ο αστυνομικός, με εντολή του εισαγγελέα, θα παραμείνει ελεύθερος.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επισκέπτης
ο 22χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ πήγαινε να αναλάβει υπηρεσία και έκανε ελιγμό για να προσπεράσει προπορευόμενο κλειστό φορτηγάκι. Δεν είδε το κορίτσι που ήταν στο δρόμο μπροστά στον καταυλισμό και να το χτυπήσει με την υπηρεσιακή μοτοσικλέτα.

Ὡσὰν νὰ βλέπωμεν τὸν κουτσαβάκην πιθηκάνθρωπον νὰ παριστᾷ τὸν δικαστὴν Dredd εἰς μίαν τὸν δυσκολωτέρων ἀπὸ κυκλοφοριακῆς ἀπόψεως περιοχὴν τῆς Ἀττικῆς.

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλή χρονιά και απο μένα! Μου συνέβη ενα περιστατικό πρόσφατα το οποίο νιώθω την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας και ανο΄θγω το θεματάκι ώστε να πείτε κι εσείς ανάλογες εμπειρίες που έχετε.

Προπαραμονή πρωτοχρονιάς λοιπόν, πηγαίνω μ το μηχανάκι να πάρω την αραβωνιαστικιά μου απο τη δουλεία. Μιλώντας για βράδυ αναφέρομαι περίπου στις 9μμ. Ξαφνικά λοιπόν με πλευρίζουν 2 μηχανές της ομάδας Διας, μου πατάνε κόρνα για να σταματήσω το οποίο το κάνω αμέσως. Με το που λέω καλησπέρα, με πλησιάζει ο ένας και μου λέει το τσαντάκι σας παρακαλώ σε έντονο ύφος. Δε προλαβαίνω να κάνω κίνηση, μου το έχει ξεκουμπώσει (τσαντάκι τύπου μπανάνα,) μου το έχει πάρει και μέχρι να πώ κίμινο μου έχει ανοίξει όλα τα προσωπικά αντικείμενα. Να σημειώσω οτι είχα τα πάντα μαζί μου, κράνος(το φορούσα), άδειες κτλ και το μόνο που βρήκαν ήταν η πινακίδα  η οποία επειδή είναι 50αρι και επειδή οταν την είχα βγάλει ήμουν 19 χρονών την είχα μαύρη με κόκκινα γράμματα. Ο τύπος λοιπόν εριστικότατος γυρνάει και μου λέει: Πως τη βλέπεις τη πινακίδα, είναι μαύρη άσπρη? Φαίνεται? Αυτό είναι παραποίηση πινακίδας. Θα φας κλήση γι' αυτό! Δε μίλουσα εγώ. Μάλιστα έλεγα και οτι νομίζεται. Μου ζητάει τα χαρτιά και τα δίνω. Μου κάνει σωματική έρευνα και τι μου λέει? Βγάλε ότι παράνομο έχεις επάνω σου. Δεν έχω τίποτα του λέω. Φούσκωνε στην τσέπη το γάντι που μόλις είχα βγάλει για να μπορέσω να του πιάσω τα χαρτία!! Με τα πολλά ο οδηγός της 2ης μηχανής που ήταν πιο ήρεμος και πιο ευγενικός μου είπε να φροντίσω να αλλάξω την πινακίδα σε μαύρο-άσπρο γιατί όντως δεν ήταν ευδιάκριτη το βράδυ. Μου ευχύθηκε καλές γιορτές και με άφησε χωρίς να κόψει κλήση για την πινακίδα.

Το θέμα τώρα ποιό είναι όμως. Όταν το πρωί της ίδιας ημέρας, έχω πάει στη Στουρνάρη για ένα τροφοδοτικό και απένταντι απο τα καταστήματα γίνεται κανονική διακίνηση, εκεί δε τολμάει να περάσει κανείς. Σταματάνε εμένα που είμαι στο 99% νόμιμος και μου πουλάνε τσαμπουκά και ιστορία. Εεε δε σου τη βαράει??? Να σε έχει σταματήσει στη μέση του δρόμου, να σε ψάχνει λες και είσαι πρεζάκιας? Και εντάξει να δεχτώ οτι αυτός συναντάει κάθε μέρα πολλά περιστατικά μπροστά του, δε πρέπει να είναι τουλάχιστων τυπικός μαζί μου αφού δε του έχω δώσει κανένα δικαι΄φωμα, είμαι συνεργάσιμος και του μιλάω στον πληθυντικό?

ΥΓ: Εννοείται πως την επόμενη κιόλας ημέρα έβαψα την πινακίδα!!!!!  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλή χρονιά και απο μένα! Μου συνέβη ενα περιστατικό πρόσφατα το οποίο νιώθω την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας και ανο΄θγω το θεματάκι ώστε να πείτε κι εσείς ανάλογες εμπειρίες που έχετε.

Προπαραμονή πρωτοχρονιάς λοιπόν, πηγαίνω μ το μηχανάκι να πάρω την αραβωνιαστικιά μου απο τη δουλεία. Μιλώντας για βράδυ αναφέρομαι περίπου στις 9μμ. Ξαφνικά λοιπόν με πλευρίζουν 2 μηχανές της ομάδας Διας, μου πατάνε κόρνα για να σταματήσω το οποίο το κάνω αμέσως. Με το που λέω καλησπέρα, με πλησιάζει ο ένας και μου λέει το τσαντάκι σας παρακαλώ σε έντονο ύφος. Δε προλαβαίνω να κάνω κίνηση, μου το έχει ξεκουμπώσει (τσαντάκι τύπου μπανάνα,) μου το έχει πάρει και μέχρι να πώ κίμινο μου έχει ανοίξει όλα τα προσωπικά αντικείμενα. Να σημειώσω οτι είχα τα πάντα μαζί μου, κράνος(το φορούσα), άδειες κτλ και το μόνο που βρήκαν ήταν η πινακίδα  η οποία επειδή είναι 50αρι και επειδή οταν την είχα βγάλει ήμουν 19 χρονών την είχα μαύρη με κόκκινα γράμματα. Ο τύπος λοιπόν εριστικότατος γυρνάει και μου λέει: Πως τη βλέπεις τη πινακίδα, είναι μαύρη άσπρη? Φαίνεται? Αυτό είναι παραποίηση πινακίδας. Θα φας κλήση γι' αυτό! Δε μίλουσα εγώ. Μάλιστα έλεγα και οτι νομίζεται. Μου ζητάει τα χαρτιά και τα δίνω. Μου κάνει σωματική έρευνα και τι μου λέει? Βγάλε ότι παράνομο έχεις επάνω σου. Δεν έχω τίποτα του λέω. Φούσκωνε στην τσέπη το γάντι που μόλις είχα βγάλει για να μπορέσω να του πιάσω τα χαρτία!! Με τα πολλά ο οδηγός της 2ης μηχανής που ήταν πιο ήρεμος και πιο ευγενικός μου είπε να φροντίσω να αλλάξω την πινακίδα σε μαύρο-άσπρο γιατί όντως δεν ήταν ευδιάκριτη το βράδυ. Μου ευχύθηκε καλές γιορτές και με άφησε χωρίς να κόψει κλήση για την πινακίδα.

Το θέμα τώρα ποιό είναι όμως. Όταν το πρωί της ίδιας ημέρας, έχω πάει στη Στουρνάρη για ένα τροφοδοτικό και απένταντι απο τα καταστήματα γίνεται κανονική διακίνηση, εκεί δε τολμάει να περάσει κανείς. Σταματάνε εμένα που είμαι στο 99% νόμιμος και μου πουλάνε τσαμπουκά και ιστορία. Εεε δε σου τη βαράει??? Να σε έχει σταματήσει στη μέση του δρόμου, να σε ψάχνει λες και είσαι πρεζάκιας? Και εντάξει να δεχτώ οτι αυτός συναντάει κάθε μέρα πολλά περιστατικά μπροστά του, δε πρέπει να είναι τουλάχιστων τυπικός μαζί μου αφού δε του έχω δώσει κανένα δικαι΄φωμα, είμαι συνεργάσιμος και του μιλάω στον πληθυντικό?

ΥΓ: Εννοείται πως την επόμενη κιόλας ημέρα έβαψα την πινακίδα!!!!!  :grin:
επεσες σε υπερβολικο,αλλα κοιτα να φτιαξεις την πινακιδα,εχουν ενα δικιο.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Πάντα υπάρχουν γυρω μας και τα ζώα, οπότε θα πρέπει να κρατάμε την ψυχραιμία μας....  :sunglasses:
έχω περάσει πάμπολες φορές από μπροστά τους χωρίς κράνος
και ούτε με έχουν σταματήσει.
Νομίζω ότι δεν πολυασχολούνται με τροχονομικές παραβάσεις...

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Έπεσες στην περίπτωση. Μάλλον δεν είχε γαμήσει το πρηγούμενο βράδυ ο συγκεκριμένος αστυνομικός. Να του πρότεινες το σαιτ για να φύγουν τα νευράκια.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Έπεσες στην περίπτωση. Μάλλον δεν είχε γαμήσει το πρηγούμενο βράδυ ο συγκεκριμένος αστυνομικός. Να του πρότεινες το σαιτ για να φύγουν τα νευράκια.
και εμενα με εχουν σταματησει 3 φορες αλλα στα παπαρια μου ειμαι νομιμος 100% αλλα την μια φορα στη γλυφαδα κιολας επεσα σε εναν καπως εριστικο αλλα τον εγραψα στα @@

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Στολή=προέκταση πέους. Για τους κομπλεξικούς με μειωμένη προσωπικότητα. :idiot:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Κωλοπαιδα και με το νομο...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Όχι όλοι. Βέβαια δεν είμαι σίγουρος πιό κομμάτι είναι η εξαίρεση! :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πρέπει να συμβεί κάτι πολύ χοντρό απο τροχαιο για να αναμιχθούν δεν ασχολουνται με τροχαίες παραβάσεις
-Τώρα στην περίπτωση σου  :think:

Επισκέπτης
το περιστατικο που συνεβει στον φιλο, ειναι χαρακτηριστικο...

οχι τοσο για τον χαρακτηρα των μελων της ΔΙΑΣ, αλλα για τις εντολες που εχουν παρει για να σπανε σε καθε ευκαιρια το ηθικο των Ελληνων πολιτων και να δημιουργουν μια ασυλια για τους παρανομους!

Στην ομονοια και στις περιξ περιοχες, καθε βραδυ γινεται ο χαμος απο ολων των ειδων τις κακουργηματικες παραβασεις! Απο εμποριο ναρκωτικων και οπλων, απο ληστειες, απο σωματεμποριες και παρανομες εκδοσεις γυναικων μεχρι οτι μπορει να βαλει ο νους σας.... η αστυνομια που βρισκεται? 200 μετρα πιο κατω κανει μπλοκο για αλκοτεστ σε οσους βγαινουν απο του ψυρρη...

Σε όλη την Αθηνα, γινεται ο χαμος απο παρανομους λαθρεμπορους, απο μαφιες που εκμεταλευονται τα φαναρια, απο κλεφτες και τσαντακηδες στο μετρο στα ΜΜΜ κ.λ.π.
η αστυνομια που βρισκεται? Γραφει κλησεις σε οσους παρκαρουν παρανομα...

Ειναι προφανες πως το κρατος θελει να μας δειξει πως δεν μας καλυπτει το Ελληνικο συνταγμα! Θελουν να μας δειξουν πως ειμαστε ανεπιθυμητοι στην χωρα μας και πως οι νομοι και το κηνυγητο θα εφαρμοχονται ΜΟΝΟ σε εμας επιλεκτικα! Δεν το εχετε καταλαβει ακομη?

Επισκέπτης
Ἡ ἔκφρασις "γαμιέται ὁ Δίας" ἀπέκτησεν οὐσιαστικὸν περιεχόμενον ἐπὶ τῶν ἡμερῶν μας.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
το περιστατικο που συνεβει στον φιλο, ειναι χαρακτηριστικο...

οχι τοσο για τον χαρακτηρα των μελων της ΔΙΑΣ, αλλα για τις εντολες που εχουν παρει για να σπανε σε καθε ευκαιρια το ηθικο των Ελληνων πολιτων και να δημιουργουν μια ασυλια για τους παρανομους!

Στην ομονοια και στις περιξ περιοχες, καθε βραδυ γινεται ο χαμος απο ολων των ειδων τις κακουργηματικες παραβασεις! Απο εμποριο ναρκωτικων και οπλων, απο ληστειες, απο σωματεμποριες και παρανομες εκδοσεις γυναικων μεχρι οτι μπορει να βαλει ο νους σας.... η αστυνομια που βρισκεται? 200 μετρα πιο κατω κανει μπλοκο για αλκοτεστ σε οσους βγαινουν απο του ψυρρη...

Σε όλη την Αθηνα, γινεται ο χαμος απο παρανομους λαθρεμπορους, απο μαφιες που εκμεταλευονται τα φαναρια, απο κλεφτες και τσαντακηδες στο μετρο στα ΜΜΜ κ.λ.π.
η αστυνομια που βρισκεται? Γραφει κλησεις σε οσους παρκαρουν παρανομα...

Ειναι προφανες πως το κρατος θελει να μας δειξει πως δεν μας καλυπτει το Ελληνικο συνταγμα! Θελουν να μας δειξουν πως ειμαστε ανεπιθυμητοι στην χωρα μας και πως οι νομοι και το κηνυγητο θα εφαρμοχονται ΜΟΝΟ σε εμας επιλεκτικα! Δεν το εχετε καταλαβει ακομη?

+100000000000000000000000000 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.242
Πόντοι
5.595
Ε τι νομιζετε οτι ειναι η Διας...?
Μαλακισμενα παιδακια..με στολη=εξουσια.. που μονο μαγκιες κανουν ...εκει που τους περνει βεβαια.. :idiot:

Για να μην πουμε για τις μαλακιες που κανουν με τις μηχανες... σουζες..σφηνες... κλπ... :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom