Επισκέπτης
Και αντιρατσιστης τωρα.Το γιατι εσυ το αποκαλεις γυφτακι δεν μας το ειπες..
Απο 'δω,απο 'κει,το μεροκαματο να βγαινει.
Και αντιρατσιστης τωρα.Το γιατι εσυ το αποκαλεις γυφτακι δεν μας το ειπες..
Μπαρδον μεσιε καταβλακιωτ,αλλα ο 16χρονος που κοιτα το οργανο στα ματια δικαιου αντιποινα για την προσβλητικη του σταση.Ρε κουραμπιε, εδω λεμε οτι ενας μαλακας που υποτηθεται ειναι εκπεδευμενος, ετρεχε και σκοτωσε ενα παιδακι. Και δεν ειναι μενομενομενο περιστατικο, η συμπεριφορα των ΔΙ.ΑΣ ειναι γενικα προκλητικη. Και πεταγεσε εσυ να πεις για τη συμπεριφορα των πιτσιρικαδων. Εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ ή δεν εισαι ? ΕΙΣΑΙ.
3.4. Τὰ ὀχήματα τῆς ἀστυνομίας παραβιάζωσι συχνότατα καὶ ἀναιτίως τὸν Κώδικαν Ὁδικῆς Κυκλοφορίας. Γίνεται χρήσις τῶν σειρήνων καὶ τῶν φανῶν ἄνευ οὐδενὸς ἑτέρου λόγου πλὴν τῆς διαθέσεως τῶν ὁδηγῶν των νὰ ἀποφύγωσι τὴν κυκλοφοριακὴν συμφόρησιν. (Τὸ φαινόμενον παρατηρεῖται καὶ παρὰ τοῖς πληρώμασι ἀσθενοφόρων).
Και θα γινω ακομη περισσοτερο γιατι μου την βαρανε οι ηλιθιοι...μαλακας εισαι εσυ ...εναΡε κουραμπιε, εδω λεμε οτι ενας μαλακας που υποτηθεται ειναι εκπεδευμενος, ετρεχε και σκοτωσε ενα παιδακι. Και δεν ειναι μενομενομενο περιστατικο, η συμπεριφορα των ΔΙ.ΑΣ ειναι γενικα προκλητικη. Και πεταγεσε εσυ να πεις για τη συμπεριφορα των πιτσιρικαδων. Εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ ή δεν εισαι ? ΕΙΣΑΙ.
Εσενα ουτε κατσικα δε σου καθεται προφανως, για να εισαι τοσο τρομπας και επιθετικος.
Ρε κουραμπιε, εδω λεμε οτι ενας μαλακας που υποτηθεται ειναι εκπεδευμενος, ετρεχε και σκοτωσε ενα παιδακι. Και δεν ειναι μενομενομενο περιστατικο, η συμπεριφορα των ΔΙ.ΑΣ ειναι γενικα προκλητικη. Και πεταγεσε εσυ να πεις για τη συμπεριφορα των πιτσιρικαδων. Εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ ή δεν εισαι ? ΕΙΣΑΙ.
Εσενα ουτε κατσικα δε σου καθεται προφανως, για να εισαι τοσο τρομπας και επιθετικος.
Δεν απαντησες..Και αντιρατσιστης τωρα.
Απο 'δω,απο 'κει,το μεροκαματο να βγαινει.
Ελα μωρε με τουσ τρομπες εδω μεσα..ενώ εσύ που τον δίκασες και τον καταδίκασες με αυθαίρετα συμπεράσματα και συνοπτικές διαδικασίες είσαι πολύ καλύτερος...
δηλαδή η πιθανότητα να πετάχτηκε ξαφνικά από κάπου το παιδάκι μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον οποιονδήποτε οδηγούσε εκίνη τη στιγμή αποκλείεται...
επειδή ο οδηγός ήταν αστυνομικός...
τι να σας πω ρε...
παίρνετε ένα τραγικό γεγονός και το βλέπετε κάτω από το πρίσμα που σας βολεύει...ή θα σχολούσασταν το ίδιο αν οδηγός ήταν κάποιος πολίτης...(μάλλον καθόλου...)
ήμαρτον.
Ουτε εσυ για τον 16χρονο απαντησες...Δεν απαντησες..
Εγω απαντησα αν βλεπεις καλα 2-3 ποστ πιο πισωΟυτε εσυ για τον 16χρονο απαντησες...
ενώ εσύ που τον δίκασες και τον καταδίκασες με αυθαίρετα συμπεράσματα και συνοπτικές διαδικασίες είσαι πολύ καλύτερος...
δηλαδή η πιθανότητα να πετάχτηκε ξαφνικά από κάπου το παιδάκι μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον οποιονδήποτε οδηγούσε εκίνη τη στιγμή αποκλείεται...
επειδή ο οδηγός ήταν αστυνομικός...
τι να σας πω ρε...
παίρνετε ένα τραγικό γεγονός και το βλέπετε κάτω από το πρίσμα που σας βολεύει...ή θα σχολούσασταν το ίδιο αν οδηγός ήταν κάποιος πολίτης...(μάλλον καθόλου...)
ήμαρτον.
Και θα γινω ακομη περισσοτερο γιατι μου την βαρανε οι ηλιθιοι...μαλακας εισαι εσυ ...ενα
το κυνηγαγε πολυ ωρα το παιδακι για να το σκοτωσει?
Σε τι ακριβως ειναι εκπαιδευμενος?
Και τελευταιο οταν γαμας τις κατσικες χυνεις μεσα?
Καλα τραβα να παιξεις καμια πρεφα τωρα και ασε τα προφανως......Ρε παλιο-ντενεκε, εγραψα εγω οτι το κυνηγαγε ? Εγω εγραψα οτι η συμπεριφορα των δι.ας και δελτα ειναι προκλητικη, υπεροπτικη και ιδιαιτερα βιαιη. Αυτος που σκοτωσε το παιδι προφανως ετρεχε σε κατοικημενη περιοχη, δεν εδωσε σημασια στον ΚΟΚ και εγινε το κακο. Εσυ πεταχτηκες να τον δικαιολογισεις γραφοντας για τη συμπεριφορα των πιτσιρικαδων. Καταλαβενεις οτι εισαι αλλου για αλλου ?
Τι σε κοφτει για τις κατσικες, εισαι kinky ατομο ? Γουσταρεις να σε φτιαξω με καμια για κανα ακαποτο στοματικο ?
Σινερμαν,για σενα ρε...Τι σε κοφτει για τις κατσικες, εισαι kinky ατομο ? Γουσταρεις να σε φτιαξω με καμια για κανα ακαποτο στοματικο ?
Καλα τραβα να παιξεις καμια πρεφα τωρα και ασε τα προφανως......
Σινερμαν,για σενα ρε...
http://[URL unfurl="true"]www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/33542/P10146911.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Καταλαβα και εσυ με κατσικες την βγαζεις...
Τα παπαρια μου στον κωλο σου εχεις...και αν μου απαντησεις παει να πει οτι δεν σε ικανοποιουν θελεις και αλλα...τον πουλο τωραΤι εγινε τωρα, καταλαβες τη μαλακια σου και το ριξες στο χαβαλε ?
Δε φευγω ρε εκφυλε, αν δε μου πεις οτι εχω δικιο.
Τα παπαρια μου στον κωλο σου εχεις...και αν μου απαντησεις παει να πει οτι δεν σε ικανοποιουν θελεις και αλλα...τον πουλο τωρα
Κατσικα?τι λε ρε?Καταλαβα και εσυ με κατσικες την βγαζεις...