Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε κουραμπιε, εδω λεμε οτι ενας μαλακας που υποτηθεται ειναι εκπεδευμενος, ετρεχε και σκοτωσε ενα παιδακι. Και δεν ειναι μενομενομενο περιστατικο, η συμπεριφορα των ΔΙ.ΑΣ ειναι γενικα προκλητικη. Και πεταγεσε εσυ να πεις για τη συμπεριφορα των πιτσιρικαδων. Εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ ή δεν εισαι ? ΕΙΣΑΙ.
Μπαρδον μεσιε καταβλακιωτ,αλλα ο 16χρονος που κοιτα το οργανο στα ματια δικαιου αντιποινα για την προσβλητικη του σταση.

Ταδε εφη σινερμαν να 'ουμ.

Επισκέπτης
3.4. Τὰ ὀχήματα τῆς ἀστυνομίας παραβιάζωσι συχνότατα καὶ ἀναιτίως τὸν Κώδικαν Ὁδικῆς Κυκλοφορίας. Γίνεται χρήσις τῶν σειρήνων καὶ τῶν φανῶν ἄνευ οὐδενὸς ἑτέρου λόγου πλὴν τῆς διαθέσεως τῶν ὁδηγῶν των νὰ ἀποφύγωσι τὴν κυκλοφοριακὴν συμφόρησιν. (Τὸ φαινόμενον παρατηρεῖται καὶ παρὰ τοῖς πληρώμασι ἀσθενοφόρων).

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε κουραμπιε, εδω λεμε οτι ενας μαλακας που υποτηθεται ειναι εκπεδευμενος, ετρεχε και σκοτωσε ενα παιδακι. Και δεν ειναι μενομενομενο περιστατικο, η συμπεριφορα των ΔΙ.ΑΣ ειναι γενικα προκλητικη. Και πεταγεσε εσυ να πεις για τη συμπεριφορα των πιτσιρικαδων. Εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ ή δεν εισαι ? ΕΙΣΑΙ.

Εσενα ουτε κατσικα δε σου καθεται προφανως, για να εισαι τοσο τρομπας και επιθετικος.
Και θα γινω ακομη περισσοτερο γιατι μου την βαρανε οι ηλιθιοι...μαλακας εισαι εσυ ...ενα
το κυνηγαγε πολυ ωρα το παιδακι για να το σκοτωσει?

Σε τι ακριβως ειναι εκπαιδευμενος?
Και τελευταιο οταν γαμας τις κατσικες χυνεις μεσα?

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ηρεμήστε ρε παπάρες.
Σιγά μην το σημάδεψε κιόλας ο μπατσος το μικρούλι και το πάτησε επίτηδες...
Πολύ λυπηρό γεγονός. Κρίμα το παιδάκι.
Αλλά μου φαίνεται ότι κινείστε μόνο με τη συγκοινωνία μερικοί....
Εχω πατήσει με παρόμοιο τρόπο πιτσιρίκι που πετάχτηκε ανάμεσα στα αυτοκίνητα,
και τραβιόμουνα επί χρόνια να καθαρίσω...
Από τύχη δεν το σκότωσα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Εσενα ουτε κατσικα δε σου καθεται προφανως, για να εισαι τοσο τρομπας και επιθετικος.

ενώ εσύ που τον δίκασες και τον καταδίκασες με αυθαίρετα συμπεράσματα και συνοπτικές διαδικασίες είσαι πολύ καλύτερος...
δηλαδή η πιθανότητα να πετάχτηκε ξαφνικά από κάπου το παιδάκι μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον οποιονδήποτε οδηγούσε εκίνη τη στιγμή αποκλείεται...
επειδή ο οδηγός ήταν αστυνομικός...

τι να σας πω ρε...

παίρνετε ένα τραγικό γεγονός και το βλέπετε κάτω από το πρίσμα που σας βολεύει...ή θα σχολούσασταν το ίδιο αν οδηγός ήταν κάποιος πολίτης...(μάλλον καθόλου...)

ήμαρτον.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ενώ εσύ που τον δίκασες και τον καταδίκασες με αυθαίρετα συμπεράσματα και συνοπτικές διαδικασίες είσαι πολύ καλύτερος...
δηλαδή η πιθανότητα να πετάχτηκε ξαφνικά από κάπου το παιδάκι μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον οποιονδήποτε οδηγούσε εκίνη τη στιγμή αποκλείεται...

τι να σας πω ρε...

παίρνετε ένα τραγικό γεγονός και το βλέπετε κάτω από το πρίσμα που σας βολεύει...ή θα σχολούσασταν το ίδιο αν οδηγός ήταν κάποιος πολίτης...(μάλλον καθόλου...)

ήμαρτον.
Ελα μωρε με τουσ τρομπες εδω μεσα..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ο παπαροπαραλιμνιος ουτε την ειδηση μαλλον δεν ξερει...ειδε φως και μπηκε σαν τον μαλακα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

τι να σας πω ρε...

ήμαρτον.

+10.000
Γιατί βαριέμαι να γράψω...

Επισκέπτης
Και θα γινω ακομη περισσοτερο γιατι μου την βαρανε οι ηλιθιοι...μαλακας εισαι εσυ ...ενα
το κυνηγαγε πολυ ωρα το παιδακι για να το σκοτωσει?

Σε τι ακριβως ειναι εκπαιδευμενος?
Και τελευταιο οταν γαμας τις κατσικες χυνεις μεσα?

Ρε παλιο-ντενεκε, εγραψα εγω οτι το κυνηγαγε ? Εγω εγραψα οτι η συμπεριφορα των δι.ας και δελτα ειναι προκλητικη, υπεροπτικη και ιδιαιτερα βιαιη. Αυτος που σκοτωσε το παιδι προφανως ετρεχε σε κατοικημενη περιοχη, δεν εδωσε σημασια στον ΚΟΚ και εγινε το κακο. Εσυ πεταχτηκες να τον δικαιολογισεις γραφοντας για τη συμπεριφορα των πιτσιρικαδων. Καταλαβενεις οτι εισαι αλλου για αλλου ?

Τι σε κοφτει για τις κατσικες, εισαι kinky ατομο ? Γουσταρεις να σε φτιαξω με καμια για κανα ακαποτο στοματικο ?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε παλιο-ντενεκε, εγραψα εγω οτι το κυνηγαγε ? Εγω εγραψα οτι η συμπεριφορα των δι.ας και δελτα ειναι προκλητικη, υπεροπτικη και ιδιαιτερα βιαιη. Αυτος που σκοτωσε το παιδι προφανως ετρεχε σε κατοικημενη περιοχη, δεν εδωσε σημασια στον ΚΟΚ και εγινε το κακο. Εσυ πεταχτηκες να τον δικαιολογισεις γραφοντας για τη συμπεριφορα των πιτσιρικαδων. Καταλαβενεις οτι εισαι αλλου για αλλου ?

Τι σε κοφτει για τις κατσικες, εισαι kinky ατομο ? Γουσταρεις να σε φτιαξω με καμια για κανα ακαποτο στοματικο ?
Καλα τραβα να παιξεις καμια πρεφα τωρα και ασε τα προφανως......

Επισκέπτης
Σινερμαν,για σενα ρε...
URL]]

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τι εγινε τωρα, καταλαβες τη μαλακια σου και το ριξες στο χαβαλε ?

Δε φευγω ρε εκφυλε, αν δε μου πεις οτι εχω δικιο.
Τα παπαρια μου στον κωλο σου εχεις...και αν μου απαντησεις παει να πει οτι δεν σε ικανοποιουν θελεις και αλλα...τον πουλο τωρα

Επισκέπτης
Τα παπαρια μου στον κωλο σου εχεις...και αν μου απαντησεις παει να πει οτι δεν σε ικανοποιουν θελεις και αλλα...τον πουλο τωρα

Σ΄εχω κοψει για πολυ kinky ατομο, πρεπει να φτιαχνεσε με τις στολες εσυ, αλλιως δεν εξηγειται που γουσταρεις τους μπατσους και τρεχεις να κανεις το δικηγορο του μπατσου που σκοτωσε το παιδι. Φανταζομε οτι και την δολοφονια του Γρηγοροπουλου τη θεωρεις ατυχες περιστατικο.
Αντρακλα μου εσυ με τα μεγαλα τα παραρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom