Επισκέπτης
ούτε θυμάμαι να μίλησε κανείς για δολοφονία...
Ναι ε??
Γιατί? τι είναι αν δεν είναι δολοφονία??????????
ούτε θυμάμαι να μίλησε κανείς για δολοφονία...
ε ναι..ινδιάνε, δε νομίζω πως έκανε κανείς τη σύγκριση με τον αλέξη (και πολύ σωστά), ούτε θυμάμαι να μίλησε κανείς για δολοφονία...
πέρα από αυτό, νομίζω πως οι περισσότεροι μίλησαν για τα λάθη της ηγεσίας, που άλλωστε για μένα αυτό είναι και το θέμα.
Ναι ε??
Γιατί? τι είναι αν δεν είναι δολοφονία??????????
Τί θες να πεις τώρα?ε ναι..
μολις πριν λιγο εγραψα που θα βασιζεται το σκεπτικο του δικαστηριου..
απλα εγω ειπαμε οτι ειμαι λιτος & περιεκτικος..
εσυ σπαστο σε πενηνταρακια..
μπορεις ανετα να στειλεις & το ποστ σου στην εισαγγελεια για να μην κουραζονται τα πουστρακια..
ο καθεις οπως του καυλωνει..
εγω ειμαι σε λαθος διασταση,μην ασχολεισαι..
ανθρωποκτονία...
Ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν σε όσους πήραν τις αποφάσεις για το συγκεκριμένο συμβάν. Και όχι στον ανθρωπο που πυροβόλησε.
Αδειάζω 1,5 γεμιστήρα πάνω σου ενώ ήθελα να "φάω" τη διπλανή σου..
Επιμένεις??
Ασε ρε τις εξυπνάδες του πόσες φορές έχω βρεθεί σε διασταυρούμενα πυρά...Ινδιάνε πόσες φορές έχεις βρεθεί εν μέσω διασταυρούμενων πυρών;;;
Η φρασεολογία σου ταιριάζει με τις παπαρολογίες που ξεστόμισαν οι αρχηγοί ΑΜΕΑ της αστυνομίας, που εμμέσως ρίχνουν το φταίξιμο στον υδραυλικό.
Το ότι όλα έγιναν στο φτερό δίχως κανένα μάστερ πλαν, αποκλεισμό περιοχής, διακριτική υποστήριξη της ομάδας κρούσης, τσεκάρισμα για το σενάριο/ περιβάλλον/ κατοίκους/ ξέμπαρκους κλπ δείχνει το πόσο επικίνδυνοι είναι στο σχεδιασμό της όποιας επιχείρησης οι υδροκέφαλοι.
Προσπάθησαν να το κάνουν quick & dirty αλλά βγήκε μόνο το dirty τελικά με σατανικό ντέρτι στο δια ταύτα.
Από μένα μετεξιταστέοι όλοι και με αποβολή οι αρχηγοί.
Το ότι θα τη βγάλει λάδι εμένα περίμενες να στο πώ????ρε μας δουλεύεις;
Δηλαδή ο λίτης που πυροβόλησε κι έφαγε τον άνθρωπο λόγω κακής εκτίμησης θα τη βγάλει λάδι;
Συμμαζέψου
Κάνεις λάθος. Αυτόν ήθελε να φάει, αλλα για λάθος λόγους δεν το αρνήθηκε κανείς αυτό.Αδειάζω 1,5 γεμιστήρα πάνω σου ενώ ήθελα να "φάω" τη διπλανή σου..
Επιμένεις??
ναι, επιμένω.
ανθρωποκτονία είναι, εκ πρόθεσης, εξ αμελείας, αυτά θα κριθούν.
δεν πιστεύω όμως ότι είναι δολοφονία, γιατί δεν έχεις στόχο "εμένα".
ε ναι..
ποιος να μιλησει για δολοφονια???
δεν υπαρχει δολος..
ουτε με τον καλτεζα,ουτε με τον γρηγοροπουλο,ουτε με τον νικολα τωρα..
κατα λαθος λεμε..
Γιατί λάθος? Όποιος δεν τον ξέρει ,μπορεί πανεύκολα να τον μάθει. Δεν σε καταλαβαίνωΑναφέρεις τον Καλτεζά τον οποίο οι περισσότεροι αδώ μέσα δεν τον ξέρουν γιατί ήταν αγέννητοι και τον συγκρίνεις με τις δυο πιο πρόσφατες περιπτώσεις. Κακώς κατά τη γνώμη μου.
Κάτσε να ρωτήσω κάτι εγώ με το αθώο και λειψό μυαλό μου. Και ποιός μου λέει εμένα ότι αύριο (αν δεν τιμωρηθεί ο ασφαλίτης) δεν θα με πυροβολήσει κάποιος μπάτσος και πει, α συγνώμη τον πέρασα για κλέφτη1. ΠΡΑΓΜΑΤIΚΗ ΠΛΑΝΗ
Σύμφωνα με το άρθρο 30 του Π.K. "Η πράξη δεν καταλογίζεται στον δράστη, αν αυτός κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης αγνοεί τα περιστατικά που την συνιστούν. Αν όμως η άγνοια αυτών των περιστατικών μπορεί να αποδοθεί σε αμέλεια του υπαιτίου, η πράξη του καταλογίζεται ως έγκλημα από αμέλεια".
Πραγματική πλάνη είναι η άγνοια ή εσφαλμένη αντίληψη κάποιου όρου συστατικού της αντικειμενικής υπόστασης ορισμένου εγκλήματος ή κάποιου περιστατικού το οποίο επαυξάνει την βαρύτητά της.
Φυσικά οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να πιστεύει πως η άγνοια οφείλεται σε αμέλεια...
Καλώς η κακώς η δικαιοσύνη είναι σα τα γαμημένα τα κέρματα.
Έχει 2 όψεις.
Πες μου τότε τη διαφορά της εκ προθέσεως ανθρωποκτονίας με τη δολοφονία γιατί θα παραγγείλω απ'τον πλε κανα κοντέϊνερ μ'αυτά που διαβάζω..
ΣΑΛΤΑ & ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΣΤΡΟΦΑΣΙΣΤΑΚΟ..Μια ψύχραιμη γραφή επιτέλους.
Πήξαμε στη μαλακία με τα πρεζόνια εδώ μέσα.....
Κανείς. Δεν το αρνήθηκα αυτό. Μιλάω όμως για το συγκεκριμένο περιστατικό.Κάτσε να ρωτήσω κάτι εγώ με το αθώο και λειψό μυαλό μου. Και ποιός μου λέει εμένα ότι αύριο (αν δεν τιμωρηθεί ο ασφαλίτης) δεν θα με πυροβολήσει κάποιος μπάτσος και πει, α συγνώμη τον πέρασα για κλέφτη
Αντανακλαστικά ΓΤΠ. Γαμώ την μέση ηλικία μουΣΑΛΤΑ & ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΣΤΡΟΦΑΣΙΣΤΑΚΟ..
εισαι αλλου..Τί θες να πεις τώρα?
Εγώ προσωπικά επιθυμώ την καταδίκη του Κορκονέα ακριβώς επειδή ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ!
Εν προκειμένω όμως δεν μπορώ να μην δεχτώ αυτό το σκεπτικό αφού και εγώ στη θέση του ανεκπαίδευτου μπάτσου (ανεκπαίδευτος και εγώ γαρ) ΜΑΛΛΟΝ έτσι θα αντιδρούσα.
Ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν σε όσους πήραν τις αποφάσεις για το συγκεκριμένο συμβάν. Και όχι στον ανθρωπο που πυροβόλησε. Κοίτα το δάσος (ή αν προτιμάς καψ'το) και όχι το δεντρο.
Τα υπόλοιπα περί Εισαγγελείας τα περιφρονώ. Αν και επί προσωπικού.
ετρωγα ρε παπαρα..Αντανακλαστικά ΓΤΠ. Γαμώ την μέση ηλικία μου