σκατόγερεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΈτσι μωρή παλιόγρια απ'τη ζήλεια να σκάσεις............
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνική Αστυνομία...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 407K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Για εκεί λουκάνικο είπαμε..
χωριάτικο ?
χαχαχαχαχαχαχα
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
χωριάτικο ?
χαχαχαχαχαχαχα
ΕΝΝΟ και ΕΙΤΑΙ
Έτσι μωρή παλιόγρια απ'τη ζήλεια να σκάσεις............
ναι, βρήκες εσύ το τεφαρίκι και τα'πιασες τα λεφτά σου
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Ποιο τζάκι ρε μουρλέγκω,που'χει χαρά θεού έξω και κάτι μπινέδες ετοιμάζονται για ούζα ενώ άλλοι πήζουμε..βάλε τζάκι και τα βρίσκουμε
ZeroooooooooooooooooooooooΠοιο τζάκι ρε μουρλέγκω,που'χει χαρά θεού έξω και κάτι μπινέδες ετοιμάζονται για ούζα ενώ άλλοι πήζουμε..
φωνάζει ρε ο πελάτης
κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ποιο τζάκι ρε μουρλέγκω,που'χει χαρά θεού έξω και κάτι μπινέδες ετοιμάζονται για ούζα ενώ άλλοι πήζουμε..
καλά βάλε ψαθάκι τότε
Επισκέπτης
Τς...τώρα καλά,το πλέον εγγυημένο!χωριάτικο ?
Επισκέπτης
Τζάκι ε??
Θες και κόκκινη φλοκάτη?
καλά μωρή, δεν έχει μανιταροπιτάκια στην καρό κουβέρτα, γρασίδι θα τρως
νιαααααρρρ
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Τελικα απο ενα οπλο ηταν τα (4..) τυφλα τραυματα στον ατυχο νεο στον Βυρωνα;
Νεκροτομη εγινε ;
Υπαρχουν και 5 διαμπερη που πρεπει να ελεγχθουν απο ποια οπλα βληθηκαν...
Φασκελωκουκουλωτα μου μυριζει
Καποιος καλαχαν θα την γλυτωσει και θα πληρωσει καποιο κουταβι της σχολης
Νεκροτομη εγινε ;
Επισκέπτης
Επισκέπτης
ασε ρε τις θεωριες συνομωσιας..Τελικα απο ενα οπλο ηταν τα (4..) τυφλα τραυματα στον ατυχο νεο στον Βυρωνα;
Νεκροτομη εγινε ;
σιγα-σιγα ολα θα βγουν στο φως..
πως να κρυφτουν οι εκ γεννετης ρουφιανοι???
απο την στιγμη που ΞΕΡΕΙ πανω απο ενας,τιποτε δεν μενει κρυφο..
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Τελικα απο ενα οπλο ηταν τα (4..) τυφλα τραυματα στον ατυχο νεο στον Βυρωνα;
Νεκροτομη εγινε ;
αν έχω καταλάβει καλά έγινε και νεκροψία και βαλλιστική εξέταση, αλλά κανείς δεν είπε για τις σφαίρες που δεν έμειναν στο σώμα...
είχες αμφιβολίες για το κουκούλωμα?
εγώ απλώς περιμένω να δω τη φαντασία στην εξουσία...
Επισκέπτης
πολλα βιπερ διαβαζεις..αν έχω καταλάβει καλά έγινε και νεκροψία και βαλλιστική εξέταση, αλλά κανείς δεν είπε για τις σφαίρες που δεν έμειναν στο σώμα...
είχες αμφιβολίες για το κουκούλωμα?
εγώ απλώς περιμένω να δω τη φαντασία στην εξουσία...
ΔΕΝ γινεται λεμε να κρυψουν τετοια στοιχεια..
απλα το δικαστηριο θα εκτιμησει τα στοιχεια & τα χοιρινα θα πεσουν στα ΠΟΛΥ μαλακα λογω των ιδιαιτερων συνθηκων μπλα-μπλα-μπλα..
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
πολλα βιπερ διαβαζεις..
ΔΕΝ γινεται λεμε να κρυψουν τετοια στοιχεια..
απλα το δικαστηριο θα εκτιμησει τα στοιχεια & τα χοιρινα θα πεσουν στα ΠΟΛΥ μαλακα λογω των ιδιαιτερων συνθηκων μπλα-μπλα-μπλα..
ναι, η κακιά η ώρα, η κακιά η ώρα...
Επισκέπτης
ναι, η κακιά η ώρα, η κακιά η ώρα...
οσα φερνει η (κακια) ωρα δεν τα φερνει ο χρονος ολος
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Λοιπόν.ε ναι..
μονο που εγινε στο φως της ημερας & εκτελεσαν με 9 σφαιρες ΕΝΑΝ ΑΟΠΛΟ..
για συνεχισε..
Πρόσεξε με.
Προσπερνάω τα ζητήματα των ευθυνών σε ανώτερους. Αυτό μεταφράζεται στο γιατί επέλεξαν η επιχείρηση σύλληψης να γίνει σε εξωτερικό χώρο και δεν περίμεναν να τους αποκλείσουν στο κρυδφήγετο τους όπου και κατευθύνονταν.
Παραβλέπω πως δεν υπήρχαν επαρκείς δυνάμεις για να τους καλύψουν.
Και φτάνω στο προκείμενω.
Όταν λοιπόν αντιμετωπίζεις μία ένοπλη ομάδα η οποία μάλιστα έχει στην κατοχή της χειροβομβίδες που χρησιμοποιεί και μάλιστα δίπλα στο κρησφύγετο της. Βλέπεις 1 άνθρωπο εν μέσω πυροβολισμών να εξέρχεται προς στον δρόμο όπου γίνεται η συμπλοκή αντί να πέσει κάτω όπως θα έκανε ο καθένας μας από το πρώτο μπαμ. Η πιο γρήγορη σκέψη που κάνεις είναι πως είναι συνεργός και σπεύδει για βοήθεια. το γεγονός πως δεν έχει κάποιο όπλο στα χέρια δεν σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να έχει κρυμμένη κάτι όπως λ.χ. μια χειροβομβίδα. Αυτή λοιπόν η κατάσταση παρερμηνεύεται και επειδη η απόφαση είναι στιγμιαία μπορεί και να είναι και λάθος.
Αυτό λοιπόν που προσπαθώ να πω είναι πως υπάρχει το ενδεχόμενο της πραγματικής πλάνης. Είναι ας πούμε σαν το ανέκδοτο με τον Γιωρίκα και τον Κωστίκα που πάνε για κυνήγι και ο Κωστίκας πάει να χέσει πίσω από ενα θάμνο. Ο δε Γιωρίκας βλέπει τον θάμνο να κουνιέται και πιστεύει πως επρόκειτο για θήραμα και τον πυροβολεί. Αυτό ονομάζεται πραγματική πλάνη.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ με τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Αλέξανδρου όπου καμία συμπλοκή δεν υπήρξε και καμία παρερμηνεία. Καμία ενέδρα κανένας αντίπαλος. Εδώ οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες και όσο τραγικό και αν είναι το συμβάν ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πιστέψω πως μιλάμε για δολοφονία. Απλά αναφέρω την σκέψη μου που και με προβλημάτισε και πραγματικά θα μπορούσε το συμβάν να είναι μια ατυχη στιγμη.
Τα όσα γράφω φυσικά δεν αναιρούν ουτε στο κατ'ελάχιστον τα εγκληματικά λάθη της ηγεσίας αστυνομικής και πολιτικής που είναι αλλη συζήτηση.
Επισκέπτης
ε ναι..Λοιπόν.
Πρόσεξε με.
μολις πριν λιγο εγραψα που θα βασιζεται το σκεπτικο του δικαστηριου..
απλα εγω ειπαμε οτι ειμαι λιτος & περιεκτικος..
εσυ σπαστο σε πενηνταρακια..
μπορεις ανετα να στειλεις & το ποστ σου στην εισαγγελεια για να μην κουραζονται τα πουστρακια..
ο καθεις οπως του καυλωνει..
εγω ειμαι σε λαθος διασταση,μην ασχολεισαι..
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ινδιάνε, δε νομίζω πως έκανε κανείς τη σύγκριση με τον αλέξη (και πολύ σωστά), ούτε θυμάμαι να μίλησε κανείς για δολοφονία...
πέρα από αυτό, νομίζω πως οι περισσότεροι μίλησαν για τα λάθη της ηγεσίας, που άλλωστε για μένα αυτό είναι και το θέμα.
πέρα από αυτό, νομίζω πως οι περισσότεροι μίλησαν για τα λάθη της ηγεσίας, που άλλωστε για μένα αυτό είναι και το θέμα.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.780
- Πόντοι
- 3.715
Ινδιάνε πόσες φορές έχεις βρεθεί εν μέσω διασταυρούμενων πυρών;;;
Η φρασεολογία σου ταιριάζει με τις παπαρολογίες που ξεστόμισαν οι αρχηγοί ΑΜΕΑ της αστυνομίας, που εμμέσως ρίχνουν το φταίξιμο στον υδραυλικό.
Το ότι όλα έγιναν στο φτερό δίχως κανένα μάστερ πλαν, αποκλεισμό περιοχής, διακριτική υποστήριξη της ομάδας κρούσης, τσεκάρισμα για το σενάριο/ περιβάλλον/ κατοίκους/ ξέμπαρκους κλπ δείχνει το πόσο επικίνδυνοι είναι στο σχεδιασμό της όποιας επιχείρησης οι υδροκέφαλοι.
Προσπάθησαν να το κάνουν quick & dirty αλλά βγήκε μόνο το dirty τελικά με σατανικό ντέρτι στο δια ταύτα.
Από μένα μετεξιταστέοι όλοι και με αποβολή οι αρχηγοί.
Η φρασεολογία σου ταιριάζει με τις παπαρολογίες που ξεστόμισαν οι αρχηγοί ΑΜΕΑ της αστυνομίας, που εμμέσως ρίχνουν το φταίξιμο στον υδραυλικό.
Το ότι όλα έγιναν στο φτερό δίχως κανένα μάστερ πλαν, αποκλεισμό περιοχής, διακριτική υποστήριξη της ομάδας κρούσης, τσεκάρισμα για το σενάριο/ περιβάλλον/ κατοίκους/ ξέμπαρκους κλπ δείχνει το πόσο επικίνδυνοι είναι στο σχεδιασμό της όποιας επιχείρησης οι υδροκέφαλοι.
Προσπάθησαν να το κάνουν quick & dirty αλλά βγήκε μόνο το dirty τελικά με σατανικό ντέρτι στο δια ταύτα.
Από μένα μετεξιταστέοι όλοι και με αποβολή οι αρχηγοί.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις