Επισκέπτης
με πορδες δεν βαφουν αυγα..
μας τελειωσαν πλεον τα λογια,σε λιγο στερευουν & τα δακρυα..
ΑΡΚΕΤΑ..
Ξεκιναει η επανασταση ?
Ν΄αρχισω να λαδωνω το δικανο του γερου μου, να ετοιμασω και τα κονσερβοκουτια. Θα χρειαστουμε κατι αλλο ?
ΑΡΚΕΤΑ..
ΑΡΚΕΤΑ..
βετεξ για τα χυσια..Ξεκιναει η επανασταση ?
Ν΄αρχισω να λαδωνω το δικανο του γερου μου, να ετοιμασω και τα κονσερβοκουτια. Θα χρειαστουμε κατι αλλο ?
Ξεκιναει η επανασταση ?
καντο και νια νια τωρα για τους ανεγκεφαλους γιατι το γειτονακι μου ο περσονας ηδη βλεπει τις ορδες να ακονιζουν λεπιδες μετα απο αυτο
καλα..αλλο κινηματικη βια αλλο ο χουλιγκανισμος ομως. choose your side..
Ξεκιναει η επανασταση ?
παλι δε τοπιασες.
Λοιπον. ο πλεζουρας ειναι ο ντανιελ ντει λιουις στο "συμμοριες της Νεας Υορκης". ο Γκαμπαντου ειναι ο πατερας του Ντι Καπριο. Ο περσονας παιζει μπαλαντερ τους ρολους αναλογα τη μερα που ειναι το γυρισμα.
Σημερα ειναι η φωνη του ουδετερου αφηγητη που περναει και μηνυματα
βετεξ για τα χυσια..
καλα..
εσυ εισαι αλλου φαν παρκ..
πιπιλα την καραμελα σου & βγες απεναντι στους πιστολαδες με μαργαριτες..
δικαιωμα σου..
αλλο κινηματικη βια αλλο ο χουλιγκανισμος ομως. choose your side..
Πολύ γελάω με κάτι κουράδες που την είδαν μετενσάρκωση του Μπακούνιν και κάνουν τους αναρχικούς πίσω από ένα πληκτρολόγιο και αν έσκαγε ένα καψούλι δίπλα τους το σκατό θα έφτανε κάλτσα. Εκτος και αν πιστεύουν ότι άλλοι θα κάνουν την επανάσταση για αυτούς και μετά θα έρθουν σαν κάτι γιαλαντζί αντιστασιακούς να απολαύσουν καρπούς. Ρε δε πα να γαμηθείτε.
σιγά μην είναι και οι φάινς-μπινός στον άγγλο ασθενή πφφφφ
ο πλέζουρ είναι ο σπαντ, ο γκαμπαντού είναι ο σικ μπόι και ο περσόνας είναι ο μπέγκμπι
δεν θα κοτάς να κατέβεις απ το βουνό καριόλα............
η πείνα δεν κωλώνει πουθενά.
στο τελευταίο στάδιο αρχίζει και ο κανιβαλλισμός.
Γάμα το ρε κοπελιά....άστο καλύτερα,δεν το'χεις.
Δεν προλαβαίνεις πλέον να βάλεις το λουλουδάκι στη φλογοκρύπτη πια..κατάλαβέ το!
ποιός είναι ο μπέμπας;
εγώ μονο αστέρι κυκλοφοράω.
εχω κανει τα κουμαντα μου, θα γεμισω το υπογειο κουβαδες συμπληρωματα. Στο τελος θα μεινω εγω και η βελβυ με τα μαρουλια.
υ.γ. και η τελευταια που θαναι παλι δε τη γαμω.
trainspotting ρεεεε, ήσουν και η πιο πετυχημένη μου παρομοίωση
εχω κανει τα κουμαντα μου, θα γεμισω το υπογειο κουβαδες συμπληρωματα. Στο τελος θα μεινω εγω και η βελβυ με τα μαρουλια.
υ.γ. και η τελευταια που θαναι παλι δε τη γαμω.
Γάμα το ρε κοπελιά....άστο καλύτερα,δεν το'χεις.
Δεν προλαβαίνεις πλέον να βάλεις το λουλουδάκι στη φλογοκρύπτη πια..κατάλαβέ το!
Υ.Γ.
εσένα ποιός θες να σε γαμήσει;
εγώ, ή ο πλέζουρας;