Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ααααααααααααα..
μου κανεις αντιπολιτευση δηλαδη για να τα κανω πενηνταρακια στις αμοιβαδες τυπου γκαμπαντου..
δεν πας να γαμηθεις ρε μαλακα???
ροπη προς την κυβιστηση..
ετσι λεγεται η ασθενεια σου..
περασε η επηρεια???
ξαναπιες..

δε μπας να κάνεις ό,τι θέλεις.
εμένα πάντως δε θα με κάνεις σαν τα μούτρα τους.  :uglystupid: :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μηνυμα προς τους αναγνωστες

the posts you read are executed by trained professionals. Please do not try this at home.  :dancing:

Επισκέπτης
ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.
ΑΛΛΑ ακόμα και φασίστα να σφαδάζει στο έδαφος θα τον βοηθήσω.
ΔΕ ΘΑ ΚΡΑΖΩ ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ.
ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΙΑ.
ΟΧΙ ΖΩΟ.
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.

οταν ελεγα κατι παρομοιο, μου ελεγαν για προσαρμοστικοτητα κι οτι ειμαι μικρη ακομα..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τις καποτες φερε γιατι ηρθε η ωρα να σε ξεκωλιασουμε σκατοκουτσομπολα..

άτομο με κοινωνικό ενδιαφέρον, σαβουρογάμη  :birdman:

ναι σιγά, λες και δεν τους ξέρω, αφού συφιλιάζονται και δεν κρατιούνται  :tooth:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οταν ελεγα κατι παρομοιο, μου ελεγαν για προσαρμοστικοτητα κι οτι ειμαι μικρη ακομα..

εσυ οτι και να πεις βαζουμε τα χερια στα παπαρια μας μη τυχον και μας ερθει η μπαλα απο το φαουλ στο τειχος

Επισκέπτης
ρουφα το μαρουλι μωρη καριολα & πες του μαλακα οτι με πορδες δεν βαφουν αυγα..
κανενα μισος..
ο τρυπας που φηφισατε για πρωθυπουργο,ειχε το θρασος να βγει & να ζητησει το αιμα του κοσμακη..
θα χυθει λοιπον το αιμα(αφου ολοι ειμαστε υπευθυνοι για την καταντια),αλλα δεν θα ειναι μονο του κοσμακη..
γκεγκε???
Υ.Γ ρητορικο το ερωτημα..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...
θα χυθει λοιπον το αιμα(αφου ολοι ειμαστε υπευθυνοι για την καταντια),αλλα δεν θα ειναι μονο του κοσμακη..
γκεγκε???

καντο και νια νια τωρα για τους ανεγκεφαλους γιατι το γειτονακι μου ο περσονας ηδη βλεπει τις ορδες να ακονιζουν λεπιδες μετα απο αυτο  :tickedoff:

Επισκέπτης
κανενα μισος..
ο τρυπας που φηφισατε για πρωθυπουργο,ειχε το θρασος να βγει & να ζητησει το αιμα του κοσμακη..
γκεγκε???

πρωτον, γαμησου πια με το μαρουλι, μου τα εχεις κανει τοσα και το ακουω καθημερινα πλεον!

δευτερον, δεν ψηφισα.

δε διαφωνω επι της ουσιας σε τπτ απο αυτα που λες. ΑΛΛΑ στο εχω ξαναπει, οτι ο τροπος που τα υποστηριζεις δε διαφερει σε τπτ απο αυτους που πολεμας. δε σε ξερω, για να εχω αλλη αποψη, βασιζομαι σε οσα γραφεις και μονο.

Επισκέπτης
κανενα μισος..
γκεγκε???

Που την έχεις ρε τη φωτο με τη Βάρκιζα έφαγα τα δρόγκαλα και δεν τη βρίσκω..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
καντο και νια νια τωρα για τους ανεγκεφαλους γιατι το γειτονακι μου ο περσονας ηδη βλεπει τις ορδες να ακονιζουν λεπιδες μετα απο αυτο  :tickedoff:

αυτό το λέει από καιρό  :rockon:

το προς θα πού θα τις στρέψουν τον απασχολεί, αν έπιασα τον κοινωνικό προβληματισμό της συζήτησης  :sunglasses:

Επισκέπτης
Που την έχεις ρε τη φωτο με τη Βάρκιζα έφαγα τα δρόγκαλα και δεν τη βρίσκω..
δεν την εχω..
θα την δουν μπροστα τους..
αυτοι οι μαλακες πιστευουν πως ολος ο κοσμος μπορει να ζει μεσα στην δικη τους αποχαυνωση..
νο προμπλεμ..
τι να κανουμε???
οποιος καταλαβε-καταλαβε..

Επισκέπτης
πρωτον, γαμησου πια με το μαρουλι, μου τα εχεις κανει τοσα και το ακουω καθημερινα πλεον!

δευτερον, δεν ψηφισα.

δε διαφωνω επι της ουσιας σε τπτ απο αυτα που λες. ΑΛΛΑ στο εχω ξαναπει, οτι ο τροπος που τα υποστηριζεις δε διαφερει σε τπτ απο αυτους που πολεμας. δε σε ξερω, για να εχω αλλη αποψη, βασιζομαι σε οσα γραφεις και μονο.
με πορδες δεν βαφουν αυγα..
μας τελειωσαν πλεον τα λογια,σε λιγο στερευουν & τα δακρυα..
ΑΡΚΕΤΑ..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτό το λέει από καιρό  :rockon:

το προς θα πού θα τις στρέψουν τον απασχολεί, αν έπιασα τον κοινωνικό προβληματισμό της συζήτησης  :sunglasses:

παλι δε τοπιασες.
Λοιπον. ο πλεζουρας ειναι ο ντανιελ ντει λιουις στο "συμμοριες της Νεας Υορκης". ο Γκαμπαντου ειναι ο πατερας του Ντι Καπριο. Ο περσονας παιζει μπαλαντερ τους ρολους αναλογα τη μερα που ειναι το γυρισμα.
Σημερα ειναι η φωνη του ουδετερου αφηγητη που περναει και μηνυματα  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom