Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
σε διαφορετικα προσωπα αναφερονται τα ποστ που παρεθεσες

Το ξέρω φυσικά..
Γιατί καποιος να υποστηρίζει το "δίκαιο" του αστυνόμου-δολοφόνου και όχι του Δ/ντή των Φυλακών;
Είναι όλοι str8 απέναντι στο Νόμο ή όχι;

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες τωρα τι θα λεγατε?heineken?η κανα ουισκακι με τσαμπιονς?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το ξέρω φυσικά..
Γιατί καποιος να υποστηρίζει το "δίκαιο" του αστυνόμου-δολοφόνου και όχι του Δ/ντή των Φυλακών;
Είναι όλοι str8 απέναντι στο Νόμο ή όχι;
αφου το ξερεις δεν δικαιολογειται η παραθεση που κανεις...
φυσικα και πρεπει να αντιμετωπιστει με διαφορετικη αυστηροτητα ο διευθυντης φυλακων
απο τον αστυνομο που δεχομενος καταιγισμο πυρων ισως σκοτωσε εξ αμελειας τον πολιτη...
εκτος αν υπονοεις οτι τον σκοτωσε εσκεμμενα,οποτε εκει η κουβεντα αποκτα νεο ενδιαφερον..

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Αφήστε τα πμ...δεν γαμάω στράκια... :idiot: :idiot: :idiot: :grin: :grin: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ψάχνει λέει γραμμωμένους... :idiot: :idiot: :idiot:

έλεος!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αφου το ξερεις δεν δικαιολογειται η παραθεση που κανεις...
φυσικα και πρεπει να αντιμετωπιστει με διαφορετικη αυστηροτητα ο διευθυντης φυλακων
απο τον αστυνομο που δεχομενος καταιγισμο πυρων ισως σκοτωσε εξ αμελειας τον πολιτη...
εκτος αν υπονοεις οτι τον σκοτωσε εσκεμμενα,οποτε εκει η κουβεντα αποκτα νεο ενδιαφερον..

+1...
Άλλο να παίρνεις μια απόφαση σε κλάσματα δευτερολέπτου και γύρω σου να πέφτουν σφαίρες και χειροβομβίδες και να υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην ξαναδεις το σπίτι σου και άλλο αραχτός στην πολυθρόνα του γραφείου σου, κάνοντας τηλεφωνάκια και δημόσιες σχέσεις (you all know what i mean) με τους δικηγόρους και άλλα κονέ του υποψηφίου αδειούχου...
Και παρά τα απανωτά κρούσματα δεν βγήκε κανά αστέρι από τους 300 να ψηφίσει ένα νόμο που να απαγορευει ΡΗΤΑ τις πενθήμερες σε καταδικασμένους για βίαια κακουργήματα (φόνος, ληστεία, βιασμός, παιδεραστίες κλτ)...

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ή όντως έχετε πρόβλημα, για να ξέρω να μην ασχοληθώ..

Λέει κάποιος:
"Δίκη τώρα, για να μην πω κρεμάλα, για τον darkroom γιατί έκανε αυτό !"

Μετά από δέκα λεπτά ξαναλέει:
"Όσοι πιστεύουν ότι η δικαιοσύνη αποδίδεται στο πόδι και ονειρεύονται την εκτέλεση του hitman είναι γελασμένοι !"

Είναι αυτό αντίφαση ή όχι;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παμε παλι.

η ΚΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ απο ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ειναι η μητερα ολων των κακων. Οταν σε βαζει στη διαδικασια να πρεπει να σκεφτεις τι πρεπει να κανεις αντι να κανεις αυτο που πρεπει ψυχραιμα σα τυφλοσουρτης, πρεπει μετα να παρακαλας να τυχεις στον πιο εξυπνο αστυφυλακα που υπαρχει τη δεδομενη στιγμη

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ή όντως έχετε πρόβλημα, για να ξέρω να μην ασχοληθώ..

Λέει κάποιος:
"Δίκη τώρα, για να μην πω κρεμάλα, για τον darkroom γιατί έκανε αυτό !"

Μετά από δέκα λεπτά ξαναλέει:
"Όσοι πιστεύουν ότι η δικαιοσύνη αποδίδεται στο πόδι και ονειρεύονται την εκτέλεση του hitman είναι γελασμένοι !"

Είναι αυτό αντίφαση ή όχι;

Όχι...
Σχήμα λόγου ναι - πόσες φορές δεν έχεις πει σε κάποιον "κάνε αυτό μη σε γαμήσω" ;
Προφανώς δεν έχεις σκοπό να τον γαμήσεις αλλά με τη συμπεριφορά του δοκιμάζει την υπομονή σου...
Εννοείται ότι όλοι πρέπει ένα έχουν μια κατά το δυνατόν δίκαιη δίκη αλλά η απαξία των πράξεών τους προκαλεί διαφορετικό συναισθηματικό αποτέλεσμα...

Ελπίζω να σε κάλυψα...
Αν όχι, δεν πειράζει...
Μακάρι οι αντιφάσεις μου, υπαρκτές και φανταστικές να ήταν το μόνο πρόβλημα στο διάλογο εδώ και αλλού.

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ πιστεύω πάλι πως, έστω και υποσυνείδητα, όσο και να το προσπαθούμε δεν μπορούμε να κρύψουμε τα Θέλω και τα Πιστεύω μας..
Εσύ αποδίδεις αμέσως ευθύνες στον Δ/ντή των Φυλακών για το όλο σκηνικό, που έδωσε άδεια και στήνεις και ολόκληρο σενάριο για να δικαιολογήσεις την άποψή σου στον εαυτό σου.
Εγώ μπορεί να θέλω να πιστεύω από την άλλη ότι ο δραπέτης είχε δείξει άριστη διαγωγή μέσα στη φυλακή και να την άξιζε όντως την άδεια.. Και οταν βγήκε να του την έπεσαν οι δικοί του και να μη ξαναγύρισε. Λέμε τώρα..
Για αυτό το περιστατικό, που στράβωσε μέχρι εκέι που δεν παίρνει, ζητάς να κοπούν οι άδειες σε μια κατηγορία φυλάκισμένων.. Δεν θα παραθέσω το emoticon που μου έρχεται στο μυαλό.. ούτε θα απαριθμήσω τις συνέπειες που θα είχε κάτι τέτοιο..
Στο κάτω κάτω νομίζω ότι αυτοί οι δραπέτες δεν σκότωσαν μέχρι τώρα κανέναν σε αντίθεση με τον κουμπουροφόρο δημόσιο υπάλληλο που σπεύδεις να υπερασπιστείς και που εγώ δεν θα του έδινα ποτέ καμία δικαιολογία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ πιστεύω πάλι πως, έστω και υποσυνείδητα, όσο και να το προσπαθούμε δεν μπορούμε να κρύψουμε τα Θέλω και τα Πιστεύω μας..
Εσύ αποδίδεις αμέσως ευθύνες στον Δ/ντή των Φυλακών για το όλο σκηνικό, που έδωσε άδεια και στήνεις και ολόκληρο σενάριο για να δικαιολογήσεις την άποψή σου στον εαυτό σου.
Εγώ μπορεί να θέλω να πιστεύω από την άλλη ότι ο δραπέτης μπορεί να είχε δείξει άριστη διαγωγή μέσα στη φυλακή και να την άξιζε όντως την άδεια.. Και οταν βγήκε να του την έπεσαν οι δικοί του και να μη ξαναγύρισε. Λέμε τώρα..
Για αυτό το περιστατικό, που στράβωσε μέχρι εκέι που δεν παίρνει, ζητάς να κοπούν οι άδειες σε μια κατηγορία φυλάκισμένων.. Δεν θα παραθέσω το emoticon που μου έρχεται στο μυαλό.. ούτε θα απαριθμήσω τις συνέπειες που θα είχε κάτι τέτοιο..
Στο κάτω κάτω νομίζω ότι αυτοί οι δραπέτες δεν σκότωσαν μέχρι τώρα κανέναν σε αντίθεση με τον κουμπουροφόρο δημόσιο υπάλληλο.
έχετε ξεφύγει όλοι τελείως.
στη χώρα έχει χαθεί το μέτρο.
τελεία.

Επισκέπτης
Εγώ μπορεί να θέλω να πιστεύω από την άλλη ότι ο δραπέτης είχε δείξει άριστη διαγωγή μέσα στη φυλακή και να την άξιζε όντως την άδεια.. Και οταν βγήκε να του την έπεσαν οι δικοί του και να μη ξαναγύρισε. Λέμε τώρα..
Στο κάτω κάτω νομίζω ότι αυτοί οι δραπέτες δεν σκότωσαν μέχρι τώρα κανέναν σε αντίθεση με τον κουμπουροφόρο δημόσιο υπάλληλο.

ναι  :jerking: :jerking:
στην χωρα της Αλικης ολα αυτα ε?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ούτε και εγώ σκοπεύω να παταθέσω το emoticon που μου βγαίνει όταν ακούω την άποψη ότι πρέπει να παιρνουν πενθήμερες λες και είναι φαντάροι φονιάδες, ληστές και βιαστές...(οι απόψεις είναι ελύθερες, το ίδιο και ο σχολιασμός τους)
Ωστόσο νόμιζα ότι μιλούσαμε για τις αντιφάσεις μου αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν αποδεικνύεται...
Ακόμη δεν ξέρουμε αν έπεσε από τα πυρά μπάστου, κακοποιού ή και των δύο...

Ξέρουμε όμως ουκ ολίγες περιπτώσεις βαρυποινιτών που στην πενθήμερη άδειά τους υποτροπίασαν, ενίοτε με θύματα αθώους πολίτες...
Και φυσικά κανείς δεν είπε να καταργηθούν οι πενθήμερες άδειες για όλους αλλά μόνο για όσους τελέσει συγκεκριμένα ιδιαίτερα βίαια και ειδεχθή εγκλήματα...
'Αλλο απάτη, άλλο υπεξαίρεση και άλλο βιασμός ανηλίκου και ληστεία μετά φόνου...

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ δεν μπορώ να διαχωρίσω αλλά ούτε και να ορίσω τόσο απόλυτα τα εγκλήματα, ούτε και να προεξοφλήσω την συμπεριφορά κάποιου σε βάθος χρόνου.
Πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να βρεθεί στη θέση ενός βαρυποινίτη για πλάκα. (φονιάς, ληστής, βιαστής)
Και δεν μιλάμε για τις ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις.
Έχω κάνει μόνο κρατητήριο μέχρι στιγμής και όχι φυλακή αλλά πιστεύω ότι ή άδεια θα είναι ένα σημαντικό κίνητρο για εκείνους.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εγώ δεν μπορώ να διαχωρίσω αλλά ούτε και να ορίσω τόσο απόλυτα τα εγκλήματα, ούτε και να προεξοφλήσω την συμπεριφορά κάποιου σε βάθος χρόνου.
Πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να βρεθεί στη θέση ενός βαρυποινίτη για πλάκα. (φονιάς, ληστής, βιαστής)
Και δεν μιλάμε για τις ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις.
Έχω κάνει μόνο κρατητήριο μέχρι στιγμής και όχι φυλακή αλλά πιστεύω ότι ή άδεια θα είναι ένα σημαντικό κίνητρο για εκείνους.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom