σε διαφορετικα προσωπα αναφερονται τα ποστ που παρεθεσες
Το ξέρω φυσικά..
Γιατί καποιος να υποστηρίζει το "δίκαιο" του αστυνόμου-δολοφόνου και όχι του Δ/ντή των Φυλακών;
Είναι όλοι str8 απέναντι στο Νόμο ή όχι;
σε διαφορετικα προσωπα αναφερονται τα ποστ που παρεθεσες
αφου το ξερεις δεν δικαιολογειται η παραθεση που κανεις...Το ξέρω φυσικά..
Γιατί καποιος να υποστηρίζει το "δίκαιο" του αστυνόμου-δολοφόνου και όχι του Δ/ντή των Φυλακών;
Είναι όλοι str8 απέναντι στο Νόμο ή όχι;
Τριχωτούς ή άτριχους?Ψάχνει λέει γραμμωμένους...
έλεος!!!
Τριχωτούς ή άτριχους?
[size=30pt]ΑΙΣΧΟΣ-ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ[/size]..
αφου το ξερεις δεν δικαιολογειται η παραθεση που κανεις...
φυσικα και πρεπει να αντιμετωπιστει με διαφορετικη αυστηροτητα ο διευθυντης φυλακων
απο τον αστυνομο που δεχομενος καταιγισμο πυρων ισως σκοτωσε εξ αμελειας τον πολιτη...
εκτος αν υπονοεις οτι τον σκοτωσε εσκεμμενα,οποτε εκει η κουβεντα αποκτα νεο ενδιαφερον..
Κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ή όντως έχετε πρόβλημα, για να ξέρω να μην ασχοληθώ..
Λέει κάποιος:
"Δίκη τώρα, για να μην πω κρεμάλα, για τον darkroom γιατί έκανε αυτό !"
Μετά από δέκα λεπτά ξαναλέει:
"Όσοι πιστεύουν ότι η δικαιοσύνη αποδίδεται στο πόδι και ονειρεύονται την εκτέλεση του hitman είναι γελασμένοι !"
Είναι αυτό αντίφαση ή όχι;
έχετε ξεφύγει όλοι τελείως.Εγώ πιστεύω πάλι πως, έστω και υποσυνείδητα, όσο και να το προσπαθούμε δεν μπορούμε να κρύψουμε τα Θέλω και τα Πιστεύω μας..
Εσύ αποδίδεις αμέσως ευθύνες στον Δ/ντή των Φυλακών για το όλο σκηνικό, που έδωσε άδεια και στήνεις και ολόκληρο σενάριο για να δικαιολογήσεις την άποψή σου στον εαυτό σου.
Εγώ μπορεί να θέλω να πιστεύω από την άλλη ότι ο δραπέτης μπορεί να είχε δείξει άριστη διαγωγή μέσα στη φυλακή και να την άξιζε όντως την άδεια.. Και οταν βγήκε να του την έπεσαν οι δικοί του και να μη ξαναγύρισε. Λέμε τώρα..
Για αυτό το περιστατικό, που στράβωσε μέχρι εκέι που δεν παίρνει, ζητάς να κοπούν οι άδειες σε μια κατηγορία φυλάκισμένων.. Δεν θα παραθέσω το emoticon που μου έρχεται στο μυαλό.. ούτε θα απαριθμήσω τις συνέπειες που θα είχε κάτι τέτοιο..
Στο κάτω κάτω νομίζω ότι αυτοί οι δραπέτες δεν σκότωσαν μέχρι τώρα κανέναν σε αντίθεση με τον κουμπουροφόρο δημόσιο υπάλληλο.
Εγώ πιστεύω πάλι πως, έστω και υποσυνείδητα, όσο και να το προσπαθούμε δεν μπορούμε να κρύψουμε τα Θέλω και τα Πιστεύω μας..
Εσύ αποδίδεις αμέσως ευθύνες στον Δ/ντή των Φυλακών για το όλο σκηνικό, που έδωσε άδεια και στήνεις και ολόκληρο σενάριο για να δικαιολογήσεις την άποψή σου στον εαυτό σου.
Εγώ μπορεί να θέλω να πιστεύω από την άλλη ότι ο δραπέτης είχε δείξει άριστη διαγωγή μέσα στη φυλακή και να την άξιζε όντως την άδεια.. Και οταν βγήκε να του την έπεσαν οι δικοί του και να μη ξαναγύρισε. Λέμε τώρα..
Για αυτό το περιστατικό, που στράβωσε μέχρι εκέι που δεν παίρνει, ζητάς να κοπούν οι άδειες σε μια κατηγορία φυλάκισμένων.. Δεν θα παραθέσω το emoticon που μου έρχεται στο μυαλό.. ούτε θα απαριθμήσω τις συνέπειες που θα είχε κάτι τέτοιο..
Στο κάτω κάτω νομίζω ότι αυτοί οι δραπέτες δεν σκότωσαν μέχρι τώρα κανέναν σε αντίθεση με τον κουμπουροφόρο δημόσιο υπάλληλο.
Εγώ πιστεύω πάλι πως, έστω και υποσυνείδητα, όσο και να το προσπαθούμε δεν μπορούμε να κρύψουμε τα Θέλω και τα Πιστεύω μας..
Εγώ μπορεί να θέλω να πιστεύω από την άλλη ότι ο δραπέτης είχε δείξει άριστη διαγωγή μέσα στη φυλακή και να την άξιζε όντως την άδεια.. Και οταν βγήκε να του την έπεσαν οι δικοί του και να μη ξαναγύρισε. Λέμε τώρα..
Εγώ δεν μπορώ να διαχωρίσω αλλά ούτε και να ορίσω τόσο απόλυτα τα εγκλήματα, ούτε και να προεξοφλήσω την συμπεριφορά κάποιου σε βάθος χρόνου.
Πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να βρεθεί στη θέση ενός βαρυποινίτη για πλάκα. (φονιάς, ληστής, βιαστής)
Και δεν μιλάμε για τις ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις.
Έχω κάνει μόνο κρατητήριο μέχρι στιγμής και όχι φυλακή αλλά πιστεύω ότι ή άδεια θα είναι ένα σημαντικό κίνητρο για εκείνους.