Επισκέπτης
Μην φατε μονο πολλους μπατσους και μεινουν μειονοτητα και ζητανε τιποτα δικαιωματα μετα
α γεια σου..
Αν ειναι διασκεδαση και περνατε καλα χαλαλι σας!Εσυ τουλαχιστον δειχνεις να το γουσταρεις.Ο ποντικος αλλα και αλλοι τι καθονται και κλαψομουνιαζουν?
Να λενε ναι γουσταρουμε να τα γαμαμε ολα ετσι γιατι ειναι καβλα.ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΤ ΓΙΑ ΞΥΛΟ.
α γεια σου..
πηρες χαμπαρι..
εγω ειμαι μεγαλυτερος..
ξερω οτι δεν αλλαζει ο κοσμος..
για διασκεδαση τους θελω..
οπως το λες..
αλλος πηγαινει γυμναστηριο για να σπασει τα αλατα,αλλος πηγαινει εξαρχεια & παιζει στακαμαν..
2 ρε μαλακα..
τι προτασεις ρε μαλακα???Απλα ρε φιλε οπως κανετε μου φαινεται πολυ κλαψομουνιασμα...Δεν λεω συμφωνω μετα παραπανω
αλλα δεν βλεπω και προτασεις.Δεν λεω εκτονωτικο να κατεβαινεις να πετας καμια μολοτοφ σε μπατσους να ριχνεις και μερικες γαμωμανες σε λαιβ φαση να πετας και την βοιδοπουτσα σου εξω να την κουνας απο μακρυα στους μπατσους.Πλακα εχει, εκτονωση ειναι και εγω καμια φορα αμα μου την δωσει μπορει να το κανω.
Αλλα παλι τα ιδια σκατα θα ειναι...
Δεν υπαρχει κλαψομουνιασμα,απλα λεμε τι γινεται.Απλα ρε φιλε οπως κανετε μου φαινεται πολυ κλαψομουνιασμα...
έχει κοντάρι.... σαν τους αστροναύτες
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
τι προτασεις ρε μαλακα???
εδω μεσα???
& παλι μαλακες πιανονται που καθονται & εξηγουν σε διαφορα παρλιακα τα πως & τα γιατι..
ή οταν πιανουν κουβεντα με τα χρυσαυγουλα..
σιγα μην κανουμε & κατηχηση..
Ναι ρε φιλε.
Πχ εγω λεω να συνταξουμε μια επιτροπη να παμε με μια ανθοδεσμη λουλουδια στους μπατσους να τους εξηγησουμε τα παραπονα.Να τους πεις ξερω γω τι σε ενοχλει και τι πιστευεις σαν σωστος πολιτης οτι πρεπει να κανει η αστυνομια.
Ειχα σκεφτει εσενα και τον περσονα για επικεφαλης αφου εχετε και λεγειν.
επισης μπορουμε να στειλουμε και ενα email εδω
Εκ μερους ολων των μελων του μπουρδελα.τβ (λουλουδια θα βρουμε καποια ωραια e-card να το συνοδευει).
αυρες..Το πραγματικο προσωπο του "κυριου" MICHALIS CHRISOXOIDIS....
νατος ο μαλάκας μς τις γλαδιόλεςςςςςςςςςς...
ρε άντε στις καριόλες και ασε τις ανθοδέσμες.
Μη δεις κοντάρι εσύ και χάσεις
ήμανε σημαιοφόρος εγώ στο σκολείο....
χουλιγκανς..Το πραγματικο προσωπο του "κυριου" MICHALIS CHRISOXOIDIS....
βαρεθηκα φιλε να δινω ανθοδεσμες στις καργιολες πουτανες οποτε λεω να δοκιμασω με μπατσους την τυχη μου.
σε προλαβε ο τομασο & του απαντησα καταλληλα..το αυτο ισχυει & δι υμας..νατσοπλεζοασπροποντικάκια ετοιμαστείτε λαμόγιαααααααααααααααα
έκανα αίτηση.......
Έρχονται οι αστυνομικοί νέων καθηκόντων
Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009, 15:55
Την συγκατάθεσή του φαίνεται πως έδωσε ο αρμόδιος υπουργός και «τσάρος» της οικονομίας, Γ. Παπακωνσταντίνου, για την άμεση πρόσληψη 100 αστυνομικών ειδικών καθηκόντων.
Πρόκειται ουσιαστικά για τους αστυνομικούς οι οποίοι θα ενταχθούν και θα αυξήσουν την δύναμη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπως είχε προαναγγείλει ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά την πρώτη του επίσημη επαφή με τους δημοσιογράφους.
Οι 100 ειδικών καθηκόντων αστυνομικοί δεν θα συγκροτήσουν ξεχωριστό σώμα, αλλά θα αυξήσουν τη δύναμη του υπάρχοντος τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, του οποίου οι αρμοδιότητες θα διευρυνθούν, εφόσον θα περιλαμβάνει και το οικονομικό έγκλημα σε ένα μεγάλο και ενιαίο τμήμα.
νατσοπλεζοασπροποντικάκια ετοιμαστείτε λαμόγιαααααααααααααααα
έκανα αίτηση.......
στον κωλο στην καρφωνανε?