Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μην φατε μονο πολλους μπατσους και μεινουν μειονοτητα και ζητανε τιποτα δικαιωματα μετα
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν ειναι διασκεδαση και περνατε καλα χαλαλι σας!Εσυ τουλαχιστον δειχνεις να το γουσταρεις.Ο ποντικος αλλα και αλλοι τι καθονται και κλαψομουνιαζουν?

Να λενε ναι γουσταρουμε να τα γαμαμε ολα ετσι γιατι ειναι καβλα.ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΤ ΓΙΑ ΞΥΛΟ.
α γεια σου..
πηρες χαμπαρι..
εγω ειμαι μεγαλυτερος..
ξερω οτι δεν αλλαζει ο κοσμος..
για διασκεδαση τους θελω..
οπως το λες..
αλλος πηγαινει γυμναστηριο για να σπασει τα αλατα,αλλος πηγαινει εξαρχεια & παιζει στακαμαν..

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το πραγματικο προσωπο του "κυριου" MICHALIS CHRISOXOIDIS....

Γνωστοί Άγνωστοι: Κοινωνικό Πρόβλημα όχι Αστυνομικό Ζήτημα

Είναι το μόνιμο πρόβλημα της πρωτεύουσας. Πολύ συχνά γίνονται πρόβλημα όλων ανεξαιρέτως των ελληνικών πόλεων. Σπάζουν βιτρίνες εμπορικών καταστημάτων, καίνε αυτοκίνητα αθώων πολιτών, δημιουργούν επεισόδια στις διαδηλώσεις καταπνίγοντας τις φωνές εκείνων που μάχονται για περισσότερη ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη.-ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΣΤΕΛΝΕΣ,ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΜ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ-...

Πρόσφατα κατέρριψαν ακόμα ένα ρεκόρ προκαλώντας βανδαλισμούς σ’ ένα ολόκληρο πλοίο και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του πληρώματος.

Δεν έχει σημασία αν είναι ιδεολόγοι αναρχικοί ή φανατικοί χούλιγκανς μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Η συμπεριφορά τους έχει τον ίδιο κοινό παρονομαστή, τον απολίτικο τραμπουκισμό με στόχο την εκτόνωση.-ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ...ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ,ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΕΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΑΜΟΦΑΝΕΛΑ....

Τους θεωρούμε «άγνωστους» είναι όμως πάρα πολύ γνωστοί σε όλους μας. Είναι τα παιδιά της διπλανής πόρτας, αλλά και γόνοι πλούσιων οικογενειών, συμφοιτητές των παιδιών μας στο πανεπιστήμιο, γνωστοί μας από τον ποδοσφαιρικό σύνδεσμο και το γήπεδο.-ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ, ΓΟΝΟΥΣ Β.Π-ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ...ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΥΣΙΚΑ...ΛΕΓΕ-ΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΜΕΝΕΙ...

Οι πασίγνωστοι «άγνωστοι» και η δράση τους είναι ένα κοινωνικό πρόβλημα της σύγχρονης Ελλάδας. Πηγάζει από εμάς τους ίδιους και τη νοοτροπία μας. Δεν οφείλεται στην ανεπάρκεια μιας αστυνομίας που δεν δρα, ως είθισται να θεωρείται από αναλυτές και πάσης φύσεως δημοσιολόγους.-ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕ...ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΝ "ΚΑΨΕΙΣ" ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΗΣΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΟΥ...

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω τι εννοώ, περιγράφοντας με απλό τρόπο τις αντιδράσεις και τις αντιφάσεις που έχουμε ως κοινωνία πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Όταν γίνονται βανδαλισμοί όπως στην περίπτωση της επετείου του Πολυτεχνείου, της πορείας του 4ου Κοινωνικού Φόρουμ, ή του «Ιεράπετρα», καταγγέλλουμε όλοι τους «τραμπούκους» που τα έκαναν «μπάχαλο» και ζητάμε τις κεφαλές τους επί πίνακι.

Ζητάμε δηλαδή να εφαρμοστεί ο νόμος και να τιμωρηθούν οι ταραξίες ως δράστες του κοινού εγκλήματος. Πολύ λογικά λοιπόν όταν δεν γίνονται συλλήψεις ή όταν εμφανίζονται ανεπάρκειες της αστυνομίας κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής ή στο σημαντικό έργο της εξιχνίασης, αποδίδουμε στα όργανα της τάξης το μέρος της ευθύνης που τους αναλογεί.-ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ...ΑΜΑΛΑΧΙ ΘΑ ΕΚΠΥΡΣΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΛΑ...

Εδώ όμως τελειώνει η ευθύνη της αστυνομίας και αρχίζει η ευθύνη όλων των υπολοίπων συμπεριλαμβανομένων και των πολιτικών. Είναι η ευθύνη της πλήρους αποτροπής ή έστω του σημαντικού περιορισμού του φαινομένου.
-ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ...ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ-...
Όμως εκεί ακριβώς είναι που εντοπίζεται το έλλειμμα υπευθυνότητας που μας διακατέχει ως κοινωνία. Εκεί είναι που αρχίζουν οι αντιφάσεις, εγκαταλείπονται οι δεσμεύσεις και χαμηλώνουν οι ρητορικές εξάρσεις και οι εκ του ασφαλούς αναλύσεις.

Η εμπειρία μου από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης όλα αυτά τα χρόνια μου δίδαξε αρκετά μαθήματα γύρω από τη στάση που επιδεικνύουμε στο ζήτημα και μου επέτρεψε να δω καθαρά την υποκρισία που μας διακρίνει.-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ...ΜΠΑ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΚΑΝΩ...FBI methods...

Όταν λοιπόν γίνονται συλλήψεις και προσαγωγές, όπως και γίνονται στις περισσότερες περιπτώσεις, τότε οι «τραμπούκοι» και οι ταραξίες γίνονται «παιδιά» που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τότε αρχίζουν οι πιέσεις από τις οικογένειές τους για να δείξει η πολιτεία την επιείκειά της.-ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ....ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ....

Τότε τα παιδιά τα υποστηρίζουν διάφοροι «προοδευτικοί» φορείς, κανάλια και προσωπικότητες της δημοκρατίας. Τότε η τάδε ιστορική ομάδα του ποδοσφαίρου δεν μπορεί να ανέχεται την προσβολή «του λαού της» από το κράτος. Τότε η πολιτεία είναι ο «φασίστας» που περιστέλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα.-ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ...ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΦΛΟΜΩΝΕΙΣ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ,ΒΑΖΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΣΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ?

Δυστυχώς η κοινωνία μας είναι κοινωνία παραβατικότητας και συνενοχής σε μια σειρά από ζητήματα και όχι μόνο στο θέμα των γνωστών αγνώστων.

Το πρόβλημα είναι απλό. Πηγάζει από τη νοοτροπία μας και ενδημεί σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής οργάνωσης: μέσα στην οικογένεια που προστατεύει και ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, μέσα σε ποδοσφαιρικές ομάδες-επιχειρήσεις που υποθάλπουν ταραχοποιούς και οικοδομούν προσωπικούς στρατούς για ίδιον όφελος, μέσα στα Μέσα που κράζουν ή μυθοποιούν ανάλογα με την περίσταση, στα κόμματα που επιθυμούν να εκμεταλλεύονται τις εξάρσεις συναισθηματισμού, να χαϊδεύουν αυτιά και μετά να ξεχνούν. Μ’ αυτή την κατάσταση όλοι βολεύονται.-ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ,ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ,ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΛΙΣΤΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ...ΕΙΠΑΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ...

Και όντας σ’ αυτή την κατάσταση, παραβλέπουμε το κόστος αυτής της ιδιότυπης ανοχής που επιδεικνύουμε –χρόνια τώρα- στο φαινόμενο των γνωστών αγνώστων. Κόστος, τόσο σε όρους υλικών ζημιών όσο και σε όρους γελοιοποίησης των κοινωνικών αγώνων, αλλά και καθυστέρησης του επαγγελματικού αθλητισμού στην Ελλάδα σε σχέση με την Ευρώπη.-ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ(ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΙ,ΠΡΩΤΟΠΑΠΕΣ,ΜΑΝΩΛΗΔΕΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ(ΚΚΕ-το μαγαζι να ναι καλα-)...

Τι θα μπορούσε να γίνει λοιπόν; Να αναδείξουμε αυτό το κόστος που είναι ένα αφανές έλλειμμα για τη χώρα. Το μήνυμα μιας τέτοιας πολιτικής και κοινωνικής εκστρατείας είναι απλό: αντιμετώπιση ΤΩΡΑ.

Χρειάζεται μια μεγάλη κοινωνική εκστρατεία απαξίωσης και καταδίκης αυτού του φαινομένου, στην οποία θα συμμετέχουν όλοι, ο καθένας με διακριτούς και σαφείς ρόλους. Όχι μόνο η αστυνομία. Η καταπολέμηση του φαινομένου είναι μια μάχη για γερά στομάχια η οποία χρειάζεται συστράτευση, επιμονή και υπομονή, αλλά και μνήμη.-ΝΑΙ ΡΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ...ΟΛΟΙ...ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑΙΟΙ...ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΝΗΜΗ ΚΥΡ ΜΙΧΑΛΗ....ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ...

[πηγή: ]

Επισκέπτης
α γεια σου..
πηρες χαμπαρι..
εγω ειμαι μεγαλυτερος..
ξερω οτι δεν αλλαζει ο κοσμος..
για διασκεδαση τους θελω..
οπως το λες..
αλλος πηγαινει γυμναστηριο για να σπασει τα αλατα,αλλος πηγαινει εξαρχεια & παιζει στακαμαν..

Εσυ ξερεις τι θελεις ρε και εισαι ξεκαθαρος και ειλικρινης
:knockinb:

Επισκέπτης
Απλα ρε φιλε οπως κανετε μου φαινεται πολυ κλαψομουνιασμα...Δεν λεω συμφωνω μετα παραπανω
αλλα δεν βλεπω και προτασεις.Δεν λεω εκτονωτικο να κατεβαινεις να πετας καμια μολοτοφ σε μπατσους να ριχνεις και μερικες γαμωμανες σε λαιβ φαση να πετας και την βοιδοπουτσα σου εξω να την κουνας απο μακρυα στους μπατσους.Πλακα εχει, εκτονωση ειναι και εγω καμια φορα αμα μου την δωσει μπορει να το κανω.
Αλλα παλι τα ιδια σκατα θα ειναι...
τι προτασεις ρε μαλακα???
εδω μεσα???
& παλι μαλακες πιανονται που καθονται & εξηγουν σε διαφορα παρλιακα τα πως & τα γιατι..
ή οταν πιανουν κουβεντα με τα χρυσαυγουλα..
σιγα μην κανουμε & κατηχηση..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
νατσοπλεζοασπροποντικάκια ετοιμαστείτε λαμόγιαααααααααααααααα

έκανα αίτηση.......

:pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Έρχονται οι αστυνομικοί νέων καθηκόντων

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009, 15:55

Την συγκατάθεσή του φαίνεται πως έδωσε ο αρμόδιος υπουργός και «τσάρος» της οικονομίας, Γ. Παπακωνσταντίνου, για την άμεση πρόσληψη 100 αστυνομικών ειδικών καθηκόντων.

Πρόκειται ουσιαστικά για τους αστυνομικούς οι οποίοι θα ενταχθούν και θα αυξήσουν την δύναμη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπως είχε προαναγγείλει ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά την πρώτη του επίσημη επαφή με τους δημοσιογράφους.

Οι 100 ειδικών καθηκόντων αστυνομικοί δεν θα συγκροτήσουν ξεχωριστό σώμα, αλλά θα αυξήσουν τη δύναμη του υπάρχοντος τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, του οποίου οι αρμοδιότητες θα διευρυνθούν, εφόσον θα περιλαμβάνει και το οικονομικό έγκλημα σε ένα μεγάλο και ενιαίο τμήμα. 

Επισκέπτης
τι προτασεις ρε μαλακα???
εδω μεσα???
& παλι μαλακες πιανονται που καθονται & εξηγουν σε διαφορα παρλιακα τα πως & τα γιατι..
ή οταν πιανουν κουβεντα με τα χρυσαυγουλα..
σιγα μην κανουμε & κατηχηση..

Ναι ρε φιλε.
Πχ εγω λεω να συνταξουμε μια επιτροπη να παμε με μια ανθοδεσμη λουλουδια στους μπατσους να τους εξηγησουμε τα παραπονα.Να τους πεις ξερω γω τι σε ενοχλει και τι πιστευεις σαν σωστος πολιτης οτι πρεπει να κανει η αστυνομια.
Ειχα σκεφτει εσενα και τον περσονα για επικεφαλης αφου εχετε και λεγειν.

επισης μπορουμε να στειλουμε και ενα email εδω
Εκ μερους ολων των μελων του μπουρδελα.τβ (λουλουδια θα βρουμε καποια ωραια e-card να το συνοδευει).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι ρε φιλε.
Πχ εγω λεω να συνταξουμε μια επιτροπη να παμε με μια ανθοδεσμη λουλουδια στους μπατσους να τους εξηγησουμε τα παραπονα.Να τους πεις ξερω γω τι σε ενοχλει και τι πιστευεις σαν σωστος πολιτης οτι πρεπει να κανει η αστυνομια.
Ειχα σκεφτει εσενα και τον περσονα για επικεφαλης αφου εχετε και λεγειν.

επισης μπορουμε να στειλουμε και ενα email εδω
Εκ μερους ολων των μελων του μπουρδελα.τβ (λουλουδια θα βρουμε καποια ωραια e-card να το συνοδευει).

νατος ο μαλάκας μς τις γλαδιόλεςςςςςςςςςς...
ρε άντε στις καριόλες και ασε τις ανθοδέσμες.

Επισκέπτης
νατσοπλεζοασπροποντικάκια ετοιμαστείτε λαμόγιαααααααααααααααα

έκανα αίτηση.......

:pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Έρχονται οι αστυνομικοί νέων καθηκόντων

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009, 15:55

Την συγκατάθεσή του φαίνεται πως έδωσε ο αρμόδιος υπουργός και «τσάρος» της οικονομίας, Γ. Παπακωνσταντίνου, για την άμεση πρόσληψη 100 αστυνομικών ειδικών καθηκόντων.

Πρόκειται ουσιαστικά για τους αστυνομικούς οι οποίοι θα ενταχθούν και θα αυξήσουν την δύναμη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπως είχε προαναγγείλει ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά την πρώτη του επίσημη επαφή με τους δημοσιογράφους.

Οι 100 ειδικών καθηκόντων αστυνομικοί δεν θα συγκροτήσουν ξεχωριστό σώμα, αλλά θα αυξήσουν τη δύναμη του υπάρχοντος τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, του οποίου οι αρμοδιότητες θα διευρυνθούν, εφόσον θα περιλαμβάνει και το οικονομικό έγκλημα σε ένα μεγάλο και ενιαίο τμήμα. 
σε προλαβε ο τομασο & του απαντησα καταλληλα..το αυτο ισχυει & δι υμας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom