Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παρε μια αφισσα της "γειτονιας" σου..
fanerwmeni-policeyvokux.jpg

αχαχαχαχαχαχα

στη γειτονιά κυβερνάει τελευταία ο Κομμουνισμός για να μην ξεχνιόμαστε....

Επισκέπτης
χαζος εισαι ρε???
εμεις γινομαστε καλυτεροι οσο γερναμε..σαν το κρασι ενα πραγμα..
ανεβα αθηνα να φαμε μπεϊκον φλαμπε..

Ασε με θα βαλω τα κλαματα λεμε. Δεν γουσταρω να γραψω εδω λεπτομεριες για ευνοητους λογους αλλα τη δεκαετια του '80 αν και πιτσιρικας τοτε την εζησα απο τα "μεσα". Στα μισα της δεκαετιας του '90 τα τσουγκρισα με τους αναρχικους και εκοψα απο Εξαρχεια γιατι μου την πεφτανε. Τωρα ανεβαινω που και που αλλα οι παρεες χαθηκαν.  

Επισκέπτης
Πλε θυμάσαι το αρχίδι το Σκουλαρίκη που είχε για υπουργό?
ειπαμε..τα χειροτερα με το πασοκ τα εχουμε δει..
στα παπαρια μας..

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ
Είναι οι άνθρωποι με τσακισμένη περιφάνεια,
είναι ο κορεσμός που φλερτάρει την παρακμή,
είναι η αποστροφή για κάθε τι αυθεντικό,
είναι αυτού του κόσμου η λατρεία για το εφήμερο,
είναι ο μύθος της υποταγής και του ταξικού διαχωρισμού,
είναι ο μύθος του γάμου, της πατρότητας και της μητρότητας,
είναι ο μύθος του πάντα ένοχου που πάντα θα απολογείται,
είναι ο μύθος του σκοπού που αγιάζει τα μέσα,
είναι η οικολογική καταστροφή στ' όνομα του εκσυγχρονισμού,
είναι η απληστία, ο κονφορμισμός, οι ανασφάλειες,
είναι η ιδεολογία στο ψέμα και το υπερτροφικό "εγώ",
είναι η παγίδα του "ωραίου" και του "πετυχημένου",
είναι που πουλάμε τα πάντα για λίγη εξουσία,
είναι η στιλπνή επιφάνεια και η άγνοια της ουσίας,
είναι που μιλάμε για επιβίωση και όχι για ζωή,
είναι η φιλοσοφία της πολιτικής των ψευδαισθήσεων,
είναι η ψεύτικη απειλή ενός πυρηνικού πολέμου,
είναι τα γηρατειά, ο θάνατος, ο υπέρτατος φόβος,
είναι το μέλλον, το τόσο σκοτεινό και αβέβαιο,
είναι μπροστά στην ταπείνωση που σκύβουμε το κεφάλι,
είναι το τίμημα της αποκτήνωσης που θα πληρώσουμε όλοι,
είναι το τίμημα που πληρώνουμε ήδη.
Αυτός ο κόσμος - θάνατος.
Είναι ίσως η ζωή μια όμορφη κατάρα,
είναι που δεν αγαπάω και που αρνούμαι να μισήσω,
είναι που δεν θυμάμαι και που αρνούμαι να ξεχάσω,
είναι που πιο πολύ λυπάμαι τους ανθρώπους,
είναι ίσως η απόκτηση γνώσης το νόημα της ζωής,
είναι που γνώση σημαίνει μοναξιά,
είναι το βλέμμα που αγκαλιάζει την κοφτερή λεπίδα,
είναι η ψυχή που φοράει το αγκάθινο στεφάνι.
Αυτός ο κόσμος - θάνατος.
[size=15pt]Είναι τα επιχειρήματα αυτού του κόσμου άθλια,
είναι που δεν μας πείθουν πια,
είναι το καλύτερο που 'χει αυτός ο κόσμος να κάνει,
είναι να το βουλώσει.[/size]

Επισκέπτης

Γαμω τα κομπλεξ που εχουν μεινει απο τον εμφυλιο και την χουντα σε μερικους.
Ο Ελληνας καλα θα κανει να αποφασισει τι αστυνομια θελει.Γιατι δεν λεω αρκετοι μαλακες και κομπλεξικοι μπατσοι αλλα οταν σας κλεψουν η σας γαμησουν στην αστυνομια θα τρεξετε για να βγαλετε ακρη.
Οποτε αν ειναι να διαμαρτυρηστε για να βελτιωθει η αστυνομια και να κανει το εργο της σωστα και οχι για να πεθανουν ολοι οι μπατσοι.Γιατι στην τελικη καθρεφτης γινεται.Για γουρουνια φωναζεται γουρουνια εχεται...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ασε με θα βαλω τα κλαματα λεμε. Δεν γουσταρω να γραψω εδω λεπτομεριες για ευνοητους λογους αλλα τη δεκαετια του '80 αν και πιτσιρικας τοτε την εζησα απο τα "μεσα". Στα μισα της δεκαετιας του '90 τα τσουγκρισα με τους αναρχικους και εκοψα απο Εξαρχεια γιατι μου την πεφτανε. Τωρα ανεβαινω που και που αλλα οι παρεες χαθηκαν.  

ποιοί σου την πέφτανε;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Ελληνας καλα θα κανει να αποφασισει τι αστυνομια θελει.Γιατι δεν λεω αρκετοι μαλακες και κομπλεξικοι μπατσοι αλλα οταν σας κλεψουν η σας γαμησουν στην αστυνομια θα τρεξετε για να βγαλετε ακρη.
Οποτε αν ειναι να διαμαρτυρηστε για να βελτιωθει η αστυνομια και να κανει το εργο της σωστα και οχι για να πεθανουν ολοι οι μπατσοι.Γιατι στην τελικη καθρεφτης γινεται.Για γουρουνια φωναζεται γουρουνια εχεται...

εγώ δεν τρέχω στην αστυνομία....
στον πλέ τρέχω...

ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
αχαχαχαχαχαχα

στη γειτονιά κυβερνάει τελευταία ο Κομμουνισμός για να μην ξεχνιόμαστε....
κνατ εχουν & εκει???
ασεμε ρε μαλακα με τον κομμουνισμο τους..
οι μαρξ-ενγκελς κανουν κυβιστισεις στον ταφο τους με τον εφαρμοσμενο κομμουνισμο..

Επισκέπτης
ποιοί σου την πέφτανε;

Οι πλατειακοι. Eπειδη ειμασταν skinheads και καναμε παρεες με αλλους σκιναδες που ισως καποιοι ηταν nazi μας θεωρουσαν ολους φασιστες.
Δεν ειμασταν και καλα παιδια, ειχαμε παιξει ξυλο αρκετες φορες και μας ειχαν στο ματι.

Επισκέπτης
Αντιγραφω ενα ΩΡΑΙΟ σχολιο απο το Indy.
"Καλησπέρα, μόλις τελείωσα να διαβάζω όλη αυτή τη σελίδα, μου την έδειξε ένας φίλος στον υπολογιστή πριν λίγο και επιτρέψτε μου να πω τη φράση κλισέ: πέφτω από τα σύννεφα. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εκφράσω.
Έχω, είχα αλλά δε σκοπεύω να έχω στο μέλλον επιχειρηματικές σχέσεις με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν ήξερα ότι δουλεύει για την ασφάλεια, το έμαθα σήμερα από εδώ. Που να το φανταστώ; Διάβασα κάποια από τα σχόλιά σας, δεν πιστεύετε ότι μπορεί κάποιος να μην το ήξερε. Μα, από που να το πληροφορηθούμε; Εγώ προσωπικά δε διαβάζω Ριζοσπάστη, όπου και είχε δημοσιευτεί το σχετικό άρθρο.
Καταλαβαίνω την οργή σας και πιστέψτε με ότι και γω θυμωμένος είμαι, γιατί είναι ύπουλη απάτη να περιφέρεται κάποιος ανάμεσά μας υποκρινόμενος τον απλό πολίτη ενώ ειναι αστυνομικός. Δεν καταλαβαίνω ποιός είναι ο λόγος να έχει η ασφάλεια τέτοια δραστηριότητα, να παρακολουθεί μουσικόφιλους δηλαδή και μουσικούς. Το 2009 είναι ακόμα επικίνδυνο και ύποπτο κάποιο είδος μουσικής; Με ποιό δικαίωμα θεωρούμαι εγώ ή κάποιος άλλος ύποπτος παρακολούθησης; Τα παιδιά στις συναυλίες είναι ύποπτοι; Οι μπάντες;
Ξέρω ότι η αστυνομία δε θα έκανε τον κόπο να μου απαντήσει, μπορεί να έβρισκα και τον μπελά μου. Αλλά ρωτάω εσάς που είστε πιο υποψιασμένοι. Ποιός ο λόγος; Αδυνατώ να βρω πρακτική εξήγηση. Η αστυνομία δηλαδή έχει φακελώσει μια ολόκληρη μουσική σκηνή, ωραία και τι κατάλαβε με αυτό;
Την ίδια ακριβώς κουβέντα είχα πριν από έξι χρόνια με ένα γνωστό μουσικό της λεγόμενης έντεχνης σκηνής. Έτυχε να κάνουμε διακοπές μαζί στην ίδια παραλία και συζητούσαμε πολλές ώρες για μουσική, πολιτική και τα λοιπά.  Ένα βράδυ λοιπόν μου περιέγραψε πως ένας από τους μουσικούς του ήταν ασφαλίτης και το ανακάλυψε τυχαία βλέποντας μια ταυτότητα ξεχασμένη μέσα σε ένα μπουφάν. Τον έπιασε και του μίλησε, ήταν υποτίθεται και φίλοι. Και ο τύπος ομολόγησε κυνικά, ότι έδινε πλήρη αναφορά για τα πάντα, από το τι κουβέντες γίνονταν για πολιτική μέχρι ποιοί ήταν οι φίλοι και ο γνωστοί και τι συναναστροφές γίνονταν.
Είχα τότε την ίδια απορία με σήμερα. Γιατί; Είναι τερατώδες. Ποιό είναι το συμφέρον της αστυνομίας να έχει αυτές τις πληροφορίες;
Τελικά, δεν έχει αλλάξει τίποτα στη χώρα αυτή. Χούντα, συγνώμη αλλά έτσι είναι. Και σκέφτομαι μήπως τελικά υπάρχει κάπου σε κάποιο κτίριο μια τεράστια αποθήκη με φακέλους, που έχουν τα ονόματά μας απ' έξω. Μας μιλάνε για δημοκρατία και την ίδια ώρα ανανεώνουν τις πληροφορίες τους.
Ποιά είναι όλα αυτά τα τέρατα που λειτουργούν αυτό το σύστημα; Γιατί κάποιοι κάθονται και γράφουν, δακτυλογραφούν, απομαγνητοφωνούν. Ζουν και πληρώνονται για να καθαρογράφουν τις ζωές μας, τις συνήθειές μας, τις συζητήσεις μας.
Θέλω να πω συγνώμη, παρόλο που πιστεύω ότι δε φταίω σε κάτι. Αλλά συγνώμη που δεν το ήξερα πιο πριν. Συγνώμη από όλους όσους δεν κατάφερα να προστατέψω με το να μην δουλεύω με αυτό το τέρας. Που να το υποψιαστώ, είναι καλός ηθοποιός ή εγώ τόσο βλάκας.
Και για να μην παρεξηγηθώ, δε δικαιολογώ γενικώς τις τακτικές της ασφάλειας. Αλλά, μάλλον αυτή η χούντα νιώθει φόβο, για να βάζει στο στόχαστρο τόσους ανθρώπους, τόσες κοινωνικές ομάδες.
Ο υπουργός κ.Μαρκογιαννάκης δήλωσε πολύ πρόσφατα ότι η αστυνομία θα παρακολουθεί στενά τους αναρχικούς μέχρι τις εκλογές. Θα ήθελα μέσω των τεράτων που σίγουρα καταγράφουν και ετούτη τη συζήτηση να απευθύνω ένα θυμωμένο ερώτημα: Χουντικά καθάρματα, πότε ήταν η τελευταία φορά που παρακολουθήσατε στενά τους εμπόρους όπλων, τους εμπόρους ναρκωτικών και τους εφοπλιστές;"
Το τελευταιο σαν απαντηση στον ασπρο....

Επισκέπτης
Οι πλατειακοι. Eπειδη ειμασταν skinheads και καναμε παρεες με αλλους σκιναδες που ισως καποιο ηταν nazi μας θεωρουσαν ολους φασιστες.
Δεν ειμασταν και καλα παιδια, ειχαμε παιξει ξυλο αρκετες φορες και μας ειχαν στο ματι.

Ευτυχως που εξαπλωθηκε το ιντερνετ και τουλαχιστον τωρα τις παιζετε ολοι εδω στο μπουρδελα.τβ :uglystupid:

Επισκέπτης
ο ελληνας ας κανει οτι θελει..
για εμενα θα αποφασισω εγω..
φροντισε να αποφασιζεις & εσυ για εσενα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom