Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το τελευταιο σαν απαντηση στον ασπρο....

Τοτε φιλε να διαμαρτυρηστε για να κανει η αστυνομια και οι κρατικοι μηχανισμοι σωστα την δουλεια τους και να ισχυουν οι νομοι για ΟΛΟΥΣ.
Με το να θελετε να δειτε πεθαμενους ολους τους μπατσους δεν νομιζω να αλλαξει κατι.
Οταν το ψυγειο μου ειναι χαλασμενο δεν το αφηνω στο σπιτι κλωτσοντας το περιστασιακα αλλα το αλλαζω.

Επισκέπτης
Οι πλατειακοι. Eπειδη ειμασταν skinheads και καναμε παρεες με αλλους σκιναδες που ισως καποιοι ηταν nazi μας θεωρουσαν ολους φασιστες.
Δεν ειμασταν και καλα παιδια, ειχαμε παιξει ξυλο αρκετες φορες και μας ειχαν στο ματι.
μαζι με τα ξερα,καιγονται & τα χλωρα..ειχε παραγινει το κακο με τους καραφλες..δεν γινοταν αλλιως..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αστον ρε..ληγμενα πινει..αρης=μπουγατσουπολη..

εσύ τα παίρνεις πριν νσ λήξουν ε για καλύτερα αποτελέσματα....
αχαχαχαχα ακούς ασπρούλη ο πούστης κρατάει τα καλύτερα για πάρτη του......

Επισκέπτης
αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εσυ περσονα θα κατεβεις τωρα για τις διαδηλωσεις?
Θα περασουμε ωραια.Θα ερθει και ο ΠΠ μαζι μας.Επειδη ειναι λιγο προχωρημενης ηλικιας και σαραβαλος εχεις αντοχες να τον κουβαλησεις στην πλατη σου οταν θα μας κυνηγανε τα ματ?
:rockon:

Επισκέπτης
Τοτε φιλε να διαμαρτυρηστε για να κανει η αστυνομια και οι κρατικοι μηχανισμοι σωστα την δουλεια τους και να ισχυουν οι νομοι για ΟΛΟΥΣ.
Με το να θελετε να δειτε πεθαμενους ολους τους μπατσους δεν νομιζω να αλλαξει κατι.
Οταν το ψυγειο μου ειναι χαλασμενο δεν το αφηνω στο σπιτι κλωτσοντας το περιστασιακα αλλα το αλλαζω.
ενταξει μπαμπα,δεν θα το ξανακανουμε..
ασε ρε την κατηχηση..
ειπαμε..
εσυ αλλαξετο το γαμημενο..
εμεις θελουμε να το κλωτσαμε-καιμε..
τραβας κανα ζορι???

ΙΣΟΒΙΑ ΜΟΝΟΙ
Έπεσε η νύχτα και βγήκαμε πάλι
Μονάχοι στα φώτα σαν φιγούρες νεκρών
Ο κόσμος κοιτούσε φοβόταν γελούσε
Μα τόχαμε πια συνηθίσει

Σ' αυτήν την πόλη σαν σκουπίδια στην άκρη
Ισόβια μόνοι στην αυτόνομη στράτευση
Μα κι αν ζούμε έτσι εμάς δεν μας νοιάζει
Τουλάχιστον εμείς το θελήσαμε

Μια γεύση αηδίας σου δίνει η σαπίλα
Μα εμείς το παιχνίδι το ξέρουμε πιά
Απόβλητοι παντού χωρίς μέλλον και ελπίδα
Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ.

Οι ώρες περνούν και οι ανάσες βαραίνουν
Υποψίες χαράς στον καπνό του τσιγάρου
Το τεράστιο κλουβί που μας έχουν κλεισμένους
Γεμίζει με σχέδια και όνειρα

Η νύχτα βουβή χωρίς νόημα φεύγει
Πρέπει να αντέξουμε γιατί θα ξανάρθει
Έτσι είναι η μοίρα αυτών που αρνούνται
Να ζουν για συμφέροντα άλλων.

Και εσύ που μας κρίνεις και μας κατατάσεις
Μην κάνεις τον κόπο δεκάρα δεν δίνουμε
Τα δικά μας μυαλά δεν μπορείς να τα αλλάξεις
Όσους πουληθήκαν εμείς θα τους κρίνουμε. ΠΑΝΤΑ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσυ περσονα θα κατεβεις τωρα για τις διαδηλωσεις?
Θα περασουμε ωραια.Θα ερθει και ο ΠΠ μαζι μας.Επειδη ειναι λιγο προχωρημενης ηλικιας και σαραβαλος εχεις αντοχες να τον κουβαλησεις στην πλατη σου οταν θα μας κυνηγανε τα ματ?
:rockon:

σου είπε ο πλέ...
εγώ καθόσον και γιωτάς είμαι επιτελικός.
Γιωτόπουλος ένα πράμα....
ααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
αστον ρε..ληγμενα πινει..αρης=μπουγατσουπολη..
Υ.Γ θα μαθω απο τους δικους μου ποιος εισαι,αφου εισαστε ολοι & ολοι 2 σκουληκαντερες στο κοντινο εξοχικο μας..

Αφού παίζει κι εξοχικό κοντά μου περιμένω θα μα βρεις εύκολα! :thumbsup:

Περσόνα πάρε κι ένα  :offtopic:

Συνημμένα

• korinthos.jpg
    korinthos.jpg
    50,8 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
Κατ'αρχην εγω πουθενα δεν εγραψα οτι θελω να δω πεθαμενους ΟΛΟΥΣ τους μπατσους-παροτι για μερικους τυπου"ξηγα"δεν θα πολυχαλιομουν ομολογουμενως...
Οι Κρατικοι μηχανισμοι τωρα...Αυτοι κανουν ΤΕΛΕΙΑ την δουλεια τους,το ελληνατζιδικο παραμυθι οτι ταχαμου"δεν εχουμε Κρατος"(οι κακομοιρηδες),πρεπει καποια στιγμη να τελειωσει.
Μια χαρα δουλευουν,και τον Πακιστανο φαγανε προχθες(και ΚΑΝΕΙΣ δεν θα τιμωρηθει και ας λεει οτι θελει ο Λοπεζ)και τον Χριστοφορακο φυγαδευσανε,και τον κουκουλονομο εφαρμοσανε σαν ετοιμοι απο καιρο που λεει και ο ποιητης...Παρεπιπτοντως,η-τυπικα νεοελληνικη-κλαψα αυτου του ειδους ειναι αλλο ενα ΚΛΑΣΣΙΚΟ συμπτωμα ραγιαδισμου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αφού παίζει κι εξοχικό κοντά μου περιμένω θα μα βρεις εύκολα! :thumbsup:

Περσόνα πάρε κι ένα  :offtopic:

ααααχαχαχαχαχα
τι σούπερ 3 ρε ...
ένας είσαι εκεί πέρα....

αααααχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
ενταξει μπαμπα,δεν θα το ξανακανουμε..
ασε ρε την κατηχηση..
ειπαμε..
εσυ αλλαξετο το γαμημενο..
εμεις θελουμε να το κλωτσαμε-καιμε..
τραβας κανα ζορι???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν ειναι διασκεδαση και περνατε καλα χαλαλι σας!Εσυ τουλαχιστον δειχνεις να το γουσταρεις.Ο ποντικος αλλα και αλλοι τι καθονται και κλαψομουνιαζουν?

Να λενε ναι γουσταρουμε να τα γαμαμε ολα ετσι γιατι ειναι καβλα.ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΤ ΓΙΑ ΞΥΛΟ.

Επισκέπτης
Κατ'αρχην εγω πουθενα δεν εγραψα οτι θελω να δω πεθαμενους ΟΛΟΥΣ τους μπατσους-παροτι για μερικους τυπου"ξηγα"δεν θα πολυχαλιομουν ομολογουμενως...
Οι Κρατικοι μηχανισμοι τωρα...Αυτοι κανουν ΤΕΛΕΙΑ την δουλεια τους,το ελληνατζιδικο παραμυθι οτι ταχαμου"δεν εχουμε Κρατος"(οι κακομοιρηδες),πρεπει καποια στιγμη να τελειωσει.
Μια χαρα δουλευουν,και τον Πακιστανο φαγανε προχθες(και ΚΑΝΕΙΣ δεν θα τιμωρηθει και ας λεει οτι θελει ο Λοπεζ)και τον Χριστοφορακο φυγαδευσανε,και τον κουκουλονομο εφαρμοσανε σαν ετοιμοι απο καιρο που λεει και ο ποιητης...Παρεπιπτοντως,η-τυπικα νεοελληνικη-κλαψα αυτου του ειδους ειναι αλλο ενα ΚΛΑΣΣΙΚΟ συμπτωμα ραγιαδισμου.

Απλα ρε φιλε οπως κανετε μου φαινεται πολυ κλαψομουνιασμα...Δεν λεω συμφωνω μετα παραπανω
αλλα δεν βλεπω και προτασεις.Δεν λεω εκτονωτικο να κατεβαινεις να πετας καμια μολοτοφ σε μπατσους να ριχνεις και μερικες γαμωμανες σε λαιβ φαση να πετας και την βοιδοπουτσα σου εξω να την κουνας απο μακρυα στους μπατσους.Πλακα εχει, εκτονωση ειναι και εγω καμια φορα αμα μου την δωσει μπορει να το κανω.
Αλλα παλι τα ιδια σκατα θα ειναι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Stories

Νέο!

Stories