Επισκέπτης
Εγω θυμαμε και τον Αρκουδεα.
Διαδηλωση δεν γινεται χωρις τον Αρκουδεα
αυτος δεν ειναι ανθρωπος αυτος ειναι ιδεα.
ή καπως ετσι τελως παντων.
Πακέτο αυτοί οι 2
Εγω θυμαμε και τον Αρκουδεα.
Διαδηλωση δεν γινεται χωρις τον Αρκουδεα
αυτος δεν ειναι ανθρωπος αυτος ειναι ιδεα.
ή καπως ετσι τελως παντων.
Ευτυχως που εξαπλωθηκε το ιντερνετ και τουλαχιστον τωρα τις παιζετε ολοι εδω στο μπουρδελα.τβ
Το τελευταιο σαν απαντηση στον ασπρο....
αστον ρε..ληγμενα πινει..αρης=μπουγατσουπολη..Το βιολί σου εσύ έτσι?
Εγω μονο με τις φωτογραφιες της Νταριας την εχω παιξει. Εσυ με τι την παιζεις ?
μαζι με τα ξερα,καιγονται & τα χλωρα..ειχε παραγινει το κακο με τους καραφλες..δεν γινοταν αλλιως..Οι πλατειακοι. Eπειδη ειμασταν skinheads και καναμε παρεες με αλλους σκιναδες που ισως καποιοι ηταν nazi μας θεωρουσαν ολους φασιστες.
Δεν ειμασταν και καλα παιδια, ειχαμε παιξει ξυλο αρκετες φορες και μας ειχαν στο ματι.
χημειο..τσερνομπιλ..φαγανε καλα & οι δυο..τιποτε αλλο..Πακέτο αυτοί οι 2
Υ.Γ θα μαθω απο τους δικους μου ποιος εισαι,αφου εισαστε ολοι & ολοι 2 σκουληκαντερες στο κοντινο εξοχικο μας..
αστον ρε..ληγμενα πινει..αρης=μπουγατσουπολη..
αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ενταξει μπαμπα,δεν θα το ξανακανουμε..Τοτε φιλε να διαμαρτυρηστε για να κανει η αστυνομια και οι κρατικοι μηχανισμοι σωστα την δουλεια τους και να ισχυουν οι νομοι για ΟΛΟΥΣ.
Με το να θελετε να δειτε πεθαμενους ολους τους μπατσους δεν νομιζω να αλλαξει κατι.
Οταν το ψυγειο μου ειναι χαλασμενο δεν το αφηνω στο σπιτι κλωτσοντας το περιστασιακα αλλα το αλλαζω.
Εσυ περσονα θα κατεβεις τωρα για τις διαδηλωσεις?
Θα περασουμε ωραια.Θα ερθει και ο ΠΠ μαζι μας.Επειδη ειναι λιγο προχωρημενης ηλικιας και σαραβαλος εχεις αντοχες να τον κουβαλησεις στην πλατη σου οταν θα μας κυνηγανε τα ματ?
αστον ρε..ληγμενα πινει..αρης=μπουγατσουπολη..
Υ.Γ θα μαθω απο τους δικους μου ποιος εισαι,αφου εισαστε ολοι & ολοι 2 σκουληκαντερες στο κοντινο εξοχικο μας..
Κατ'αρχην εγω πουθενα δεν εγραψα οτι θελω να δω πεθαμενους ΟΛΟΥΣ τους μπατσους-παροτι για μερικους τυπου"ξηγα"δεν θα πολυχαλιομουν ομολογουμενως...Τοτε φιλε να διαμαρτυρηστε για να κανει η αστυνομια και οι κρατικοι μηχανισμοι σωστα την δουλεια τους και να ισχυουν οι νομοι για ΟΛΟΥΣ.
Με το να θελετε να δειτε πεθαμενους ολους τους μπατσους δεν νομιζω να αλλαξει κατι.
Αφού παίζει κι εξοχικό κοντά μου περιμένω θα μα βρεις εύκολα!
Περσόνα πάρε κι ένα
κοντινο εξοχικο του ΘΡΥΛΟΥ εννοω..Αφού παίζει κι εξοχικό κοντά μου περιμένω θα μα βρεις εύκολα!
Περσόνα πάρε κι ένα
ενταξει μπαμπα,δεν θα το ξανακανουμε..
ασε ρε την κατηχηση..
ειπαμε..
εσυ αλλαξετο το γαμημενο..
εμεις θελουμε να το κλωτσαμε-καιμε..
τραβας κανα ζορι???
2 ρε μαλακα..ααααχαχαχαχαχα
τι σούπερ 3 ρε ...
ένας είσαι εκεί πέρα....
αααααχαχαχαχαχαχα
Κατ'αρχην εγω πουθενα δεν εγραψα οτι θελω να δω πεθαμενους ΟΛΟΥΣ τους μπατσους-παροτι για μερικους τυπου"ξηγα"δεν θα πολυχαλιομουν ομολογουμενως...
Οι Κρατικοι μηχανισμοι τωρα...Αυτοι κανουν ΤΕΛΕΙΑ την δουλεια τους,το ελληνατζιδικο παραμυθι οτι ταχαμου"δεν εχουμε Κρατος"(οι κακομοιρηδες),πρεπει καποια στιγμη να τελειωσει.
Μια χαρα δουλευουν,και τον Πακιστανο φαγανε προχθες(και ΚΑΝΕΙΣ δεν θα τιμωρηθει και ας λεει οτι θελει ο Λοπεζ)και τον Χριστοφορακο φυγαδευσανε,και τον κουκουλονομο εφαρμοσανε σαν ετοιμοι απο καιρο που λεει και ο ποιητης...Παρεπιπτοντως,η-τυπικα νεοελληνικη-κλαψα αυτου του ειδους ειναι αλλο ενα ΚΛΑΣΣΙΚΟ συμπτωμα ραγιαδισμου.
2 ρε μαλακα..
αλλιως πως θα σηκωναν πανι???
αααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..