Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 409K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Σε μια δημοκρατία  κανένας σωστός και νομοταγής συνάνθρωπος
δεν αισθάνεται πως κινδυνεύει ή απειλείται
από αυξημένη αστυνόμευση ή παρακολούθηση δρόμων ή έναν τρομοκρατικό νόμο.................
Απειλείται και κινδυνεύει μόνο από ληστές  βιαστές  ταραξίες  τρομοκράτες  και πάσης φύσεως παρανομούντες που η υπερβολική μας ευαισθησία στα δικαιώματα αυτών δεν βοηθάει καθόλου στον περιορισμό τους............................  :tickedoff:
Aντιθέτως υποθάλπτει και διογκώνει τα φαινόμενα. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Όσο όμως η Αστυνομία αποτελεί καταφύγιο κομματικών  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
εγκάθετων δημοσιουπαλληλικής νοοτροπίας
που το πρωί μας  προστατεύουν  και το βράδυ
είναι έμμισθοι μπράβοι των ανθρώπων της νύχτας  :tickedoff: :tickedoff:
ή ακροδεξιών νοσταλγών της χούντας 
αφενός δεν θα είναι αποτελεσματική 
καί αφετέρου δεν θα εμπνέει εμπιστοσύνη
στον ελεύθερο δημοκράτη πολίτη...............

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6

"Με αφορμή το άρθρο αναγνώστη με τίτλο "Καταγγελία για αστυνομικό" και αντικείμενο καταγγελίας τα ειρωνικά σχόλια αστυνομικού κατά τη διάρκεια ελέγχου να πω ότι έχει τύχει και σε μένα αστυνομικός να μου κάνει ειρωνικά σχόλια. Πρόκειται προφανώς για κομπλεξικούς ανθρώπους που λόγω έλλειψης παιδείας και μόρφωσης δεν μπορούν να διαχειριστούν την εξουσία που τους δίνει η...
στολή που ο καθένας από μας τους Έλληνες πολίτες τους έχει δώσει το "δικαίωμα" να φορούν. Βρίσκουν όμως και τα κάνουν. Ήθελα να ήξερα στα μπουμπούκια που κυκλοφορούν κάνουν ειρωνικά σχόλια ή εκεί το βουλώνουν;

Πηγή τρωκτικό

Έχοντας διαβάσει το συγκεκριμένο κείμενο  μου ήρθαν στο μυαλό 2 παλιες ιστοριές.Η πρώτη ήταν όταν είχα δώσει το αυτοκινητό μου στην πρώην κοπέλα μου να το πάρει ένα βράδυ ενώ εγώ δεν ήμουν μαζί της.Την σταματάνε για τυπικό έλεχο  δείχνει το δίπλωμα της και της κάνουν και μια μικρή επίπληξη(σε επίπεδο παρατήρησης για το "θεαθήναι")για το γεγονός ότι έλειπε η πινακίδα απο το εμπρός μέρος(την είχα βγάλει για αισθητικούς λόγους)και την άφησε να φύγει.
Μετά απο λίγο καιρό με σταματάνε για έλεγχο δεν προλαβαίνω να τους πω "Χαίρεται"και μου λέει καταυθείαν <<Πρόστιμο για την έλειψη της εμπρός πινακίδος>>.Κατεβαίνω κάτω αρχίζω να διαφωνω στην ποινή που, σωστά ,μου είχε όρίσει(300€ ,που αν τα πλήρωνες σε 15ημέρες ήταν στο μισό)αφου ήμουν παράνομος μου και λέει ότι αν δεν υπογράψω στην κλήση θα to αναγάγει σε πλημμέλημα και θα πάω δικαστικός..Το βουλώνω και υπογράφω.
Η ίδια σκηνή παίζει μετά απο ένα μήνα..Ωρα 1 το μεσημέρι.

Μπάτσος:  Καλημέρα

Eγω:    Καλησπέρα

Μπάτσος:  [size=12pt]ΚΑΛΗΜΕΡΑ[/size]

O Συγκεκριμμένος ήταν τόσο συμπλεγματικός που όταν το διόρθωσα ήθελε να περάσει το δικό του.Χωρις να μου πει τίποτα άλλο παέι στο περιπολικό και αρχίζει να γράφει πάνω στην κλήση.Χωρίς να μου αναγγείλει ποιο ήταν το πάράπτωμα.Και γυρνάει και μου λέει <<θα σου βγάλω  τις πινακίδες>> πετάγεται ένας άλλος και του λέει <<ΟΧΙ>>
Την γλυτώνω εν μέρει.
Πρόστιμο...300€
Κάποιοι σωστά θα αναρωτηθουν την δουλεία του έκανε...Το ξέρω!Αλλά στην περίπτωση της κοπέλας?

Δέυτερη εμπειρία

Βγαίνω σε πολύ γνωστό club στην Πειραιως..Με το που φέυγω αλκοτέστ ..οδήγούσε πάλι μια φίλη μου η οποία έιχε υπερβεί το όριο σε αλκόολ..Φυσάει....<<Ξέρεις είσαι πανω απο το όριο,μπορείς να με ακολουθήσεις λίγο?>>Παέι στο βαν..περιμένω μισό λεπτό γυρνάει μπαίνει μέσα .Της λέω τι έγινε?Μου δίνει ένα χαρτάκι με ένα αριθμό κινητού,της το δίνω πίσω το πετάει απο το παράθυρο και φευγουμε.

Και στις 2 περιπτώσεις την γλύτωσαν γιατί είχαν βυζία ,γιατί έβλεπαν μπροστά τους μπουμπούκια να τους κοιτάνε με λαγνεία.Ενώ όταν έβλεπαν το <<κοντάρι>> μίλαγαν ειρωνικά και απο θέση ισχύος και ......δώσε στο ψαχνό ως το κόκκαλο

Επισκέπτης

"Με αφορμή το άρθρο αναγνώστη με τίτλο "Καταγγελία για αστυνομικό" και αντικείμενο καταγγελίας τα ειρωνικά σχόλια αστυνομικού κατά τη διάρκεια ελέγχου να πω ότι έχει τύχει και σε μένα αστυνομικός να μου κάνει ειρωνικά σχόλια. Πρόκειται προφανώς για κομπλεξικούς ανθρώπους που λόγω έλλειψης παιδείας και μόρφωσης δεν μπορούν να διαχειριστούν την εξουσία που τους δίνει η...
στολή που ο καθένας από μας τους Έλληνες πολίτες τους έχει δώσει το "δικαίωμα" να φορούν. Βρίσκουν όμως και τα κάνουν. Ήθελα να ήξερα στα μπουμπούκια που κυκλοφορούν κάνουν ειρωνικά σχόλια ή εκεί το βουλώνουν;

Πηγή τρωκτικό

Έχοντας διαβάσει το συγκεκριμένο κείμενο  μου ήρθαν στο μυαλό 2 παλιες ιστοριές.Η πρώτη ήταν όταν είχα δώσει το αυτοκινητό μου στην πρώην κοπέλα μου να το πάρει ένα βράδυ ενώ εγώ δεν ήμουν μαζί της.Την σταματάνε για τυπικό έλεχο  δείχνει το δίπλωμα της και της κάνουν και μια μικρή επίπληξη(σε επίπεδο παρατήρησης για το "θεαθήναι")για το γεγονός ότι έλειπε η πινακίδα απο το εμπρός μέρος(την είχα βγάλει για αισθητικούς λόγους)και την άφησε να φύγει.
Μετά απο λίγο καιρό με σταματάνε για έλεγχο δεν προλαβαίνω να τους πω "Χαίρεται"και μου λέει καταυθείαν <<Πρόστιμο για την έλειψη της εμπρός πινακίδος>>.Κατεβαίνω κάτω αρχίζω να διαφωνω στην ποινή που, σωστά ,μου είχε όρίσει(300€ ,που αν τα πλήρωνες σε 15ημέρες ήταν στο μισό)αφου ήμουν παράνομος μου και λέει ότι αν δεν υπογράψω στην κλήση θα to αναγάγει σε πλημμέλημα και θα πάω δικαστικός..Το βουλώνω και υπογράφω.

Eγω:     Καλησπέρα

O Συγκεκριμμένος ήταν τόσο συμπλεγματικός που όταν το διόρθωσα ήθελε να περάσει το δικό του.Χωρις να μου πει τίποτα άλλο παέι στο περιπολικό και αρχίζει να γράφει πάνω στην κλήση.Χωρίς να μου αναγγείλει ποιο ήταν το πάράπτωμα.Και γυρνάει και μου λέει <<θα σου βγάλω  τις πινακίδες>> πετάγεται ένας άλλος και του λέει <<ΟΧΙ>>
Την γλυτώνω εν μέρει.
Πρόστιμο...300€
Κάποιοι σωστά θα αναρωτηθουν την δουλεία του έκανε...Το ξέρω!Αλλά στην περίπτωση της κοπέλας?

Δέυτερη εμπειρία

Βγαίνω σε πολύ γνωστό club στην Πειραιως..Με το που φέυγω αλκοτέστ ..οδήγούσε πάλι μια φίλη μου η οποία έιχε υπερβεί το όριο σε αλκόολ..Φυσάει....<<Ξέρεις είσαι πανω απο το όριο,μπορείς να με ακολουθήσεις λίγο?>>Παέι στο βαν..περιμένω μισό λεπτό γυρνάει μπαίνει μέσα .Της λέω τι έγινε?Μου δίνει ένα χαρτάκι με ένα αριθμό κινητού,της το δίνω πίσω το πετάει απο το παράθυρο και φευγουμε.

Και στις 2 περιπτώσεις την γλύτωσαν γιατί είχαν βυζία ,γιατί έβλεπαν μπροστά τους μπουμπούκια να τους κοιτάνε με λαγνεία.Ενώ όταν έβλεπαν το <<κοντάρι>> μίλαγαν ειρωνικά και απο θέση ισχύος και ......δώσε στο ψαχνό ως το κόκκαλο

ερχονται ευχαριστα νέα!!
περισσοτερες μπατσινες!!!
(το ιδιο κομπλεξικές βέβαια αλλα τωρα θα πληρωνουν και οι γυναίκες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

η ΕΛΑΣ του σημερα...

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.746
Πόντοι
6.255
Αυτοί εδώ να δεις κομπλεξικοί που είναι την έχουν δει όλοι τζεϊμς μποντ

Συνημμένα

• eyp_logo_small (1).jpg
    eyp_logo_small (1).jpg
    15,2 KB · Εμφανίσεις: 23

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Πηγή τρωκτικό

Eγω:     Καλησπέρα

Την γλυτώνω εν μέρει.
Πρόστιμο...300€

Δέυτερη εμπειρία

να πω τώρα και γω τη μαλακία μου........

και όλα αυτά, δλδ ότι οι μπάτσοι είναι συμπλεγματικοί, μαλάκες κλπ κλπ επειδή για λόγους αισθητικής είχες αφαιρέσει αυτό που έπρεπε υποχρεωτικά να φοράς ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ.

Λαμπρά κοινωνικά μαθήματα από έλληνες πολίτες και έλληνες αστυνομικούς.

Υ.Γ.
μου θύμισες τα μαλακισμένα με τα προβολάκια ομίχλης αναμμένα και τα φώτα πορείας κλειστά.
Για λόγους αισθητικής δε φαινόμαστε από απέναντι σε μεγάλη απόσταση και τυφλώνουμε και απο πίσω τους μπροστινούς. Δε γαμιέται..... Πιο ωραίο είναι χωρίς πινακίδες και φώτα πορείας ρε συμπλεγματικοί κωλόμπατσοι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μεταξυ μας σωστα μιλησες επι της ουσιας,ασχετα αν σατυριζουμε την ΕΛΑΣ...

Επισκέπτης

και όλα αυτά, δλδ ότι οι μπάτσοι είναι συμπλεγματικοί, μαλάκες κλπ κλπ επειδή για λόγους αισθητικής είχες αφαιρέσει αυτό που έπρεπε υποχρεωτικά να φοράς ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ.

Υ.Γ.
μου θύμισες τα μαλακισμένα με τα προβολάκια ομίχλης αναμμένα και τα φώτα πορείας κλειστά.
Για λόγους αισθητικής δε φαινόμαστε από απέναντι σε μεγάλη απόσταση και τυφλώνουμε και απο πίσω τους μπροστινούς. Δε γαμιέται..... Πιο ωραίο είναι χωρίς πινακίδες και φώτα πορείας ρε συμπλεγματικοί κωλόμπατσοι.

Μπορουμε να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε αλλα ο τύπος δεν είπε αυτο.
Είπε ακριβως το αντίθετο.

Οτι για ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ η γκόμινα δεν τιμωρηθηκε αντίστοιχα....

κατανοητο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

κατανοητο?
καλα κι οι μπατσοι δεν ηταν οι ιδιοι καθε φορα οποτε η συγκριση πασχει..μπορει οι δευτεροι να καναν το ιδιο και με την κοπελα...

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Υ.Γ.

Όχι!Και εδώ είναι το λάθος σου.

Εγω συμφωνω ότι έπρεπε να μου δώσει μια ποινή..μην σου πω και την ανώτατη..Οσο και να είναι...Ακόμα και 1000€

Γιατί πολυ απλά αν γίνονταν κάτι τέτοιο μετά αμέσως θα πήγαινα και θα έβαζα την πινακίδα της στην θέση που έπρεπε να είναι..
Και δεν θα κυκλοφορούσε το αυτοκίνητο ακόμα και τώρα "απινακίδωτο", που λένε και στην αργκό.

Εγώ μοιράστηκα μαζί σας την εμπειρία μου ορμώμενος απο το άρθρο του τρωκτικού,συγγνώμη όχι άρθρο μιας και δεν είναι ενυπόγραφο..τελοςπάντων απο το κείμενο που εχει αναρτήσει στην σελίδα του,για την συμπεριφόρα και για το διαχωρισμό που γίνεται όταν έγω και εσύ οδηγούμε απο το να οδηγούσε μια όμορφη τσουλίτσα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στατιστικα θα λεγα πως όχι.

γυναίκα ούσα....
παντως την αδερφη μου την εχουν φερθει πολυ χειροτερα τροχονομοι μονο και μονο επειδη ηταν γυναικα...παιζει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

κατανοητο?

σας το έχω πει χίλιες φορές εδώ μέσα και το ξαναλέω.
όταν έχεις παραβατική συμπεριφορά δεν μπορείς να δικαιολογείς τη συμπεριφορά σου με το τι πράττει άλλος.
Δλδ. με αυτό το σκεπτικό ένας δολοφόνος μπορεί να ισχυριστεί ότι αφού ο άλλος έμεινε ατιμώρητος και γω δεν πρέπει να τιμωρηθώ.

Το ότι ο νομος πρέπει να εφαρμόζεται σε όλους είναι άλλη παράγραφος.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
:offtopic:
Στο αβαταρ σου εχεις τα νεα οικονομικα μετρα του Οκτωβρη??? :2funny: :2funny: :grin:

Επισκέπτης
σας το έχω πει χίλιες φορές εδώ μέσα και το ξαναλέω.
όταν έχεις παραβατική συμπεριφορά δεν μπορείς να δικαιολογείς τη συμπεριφορά σου με το τι πράττει άλλος.
Δλδ. με αυτό το σκεπτικό ένας δολοφόνος μπορεί να ισχυριστεί ότι αφού ο άλλος έμεινε ατιμώρητος και γω δεν πρέπει να τιμωρηθώ.

Το ότι ο νομος πρέπει να εφαρμόζεται σε όλους είναι άλλη παράγραφος.

Και ξαναματαλέω.

Κάνεις μαλακία και τιμωρείσαι. Και λές ΚΑΛΩΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑ!!!!

Και ο άλλος δεν τιμωρείται.

Λες ΚΑΛΩς ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑ (ξανα να το εμπεδωσεις), αλλα το όργανο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

Αμαν πια! πουρε στο κανα!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όχι!Και εδώ είναι το λάθος σου.

Εγω συμφωνω ότι έπρεπε να μου δώσει μια ποινή..μην σου πω και την ανώτατη..Οσο και να είναι...Ακόμα και 1000€

Γιατί πολυ απλά αν γίνονταν κάτι τέτοιο μετά αμέσως θα πήγαινα και θα έβαζα την πινακίδα της στην θέση που έπρεπε να είναι..
Και δεν θα κυκλοφορούσε το αυτοκίνητο ακόμα και τώρα "απινακίδωτο", που λένε και στην αργκό.

Εγώ μοιράστηκα μαζί σας την εμπειρία μου ορμώμενος απο το άρθρο του τρωκτικού,συγγνώμη όχι άρθρο μιας και δεν είναι ενυπόγραφο..τελοςπάντων απο το κείμενο που εχει αναρτήσει στην σελίδα του,για την συμπεριφόρα και για το διαχωρισμό που γίνεται όταν έγω και εσύ οδηγούμε απο το να οδηγούσε μια όμορφη τσουλίτσα

συμφωνώ ότι έχεις ένα δίκιο.
όμως, επειδή και εγώ είμαι αντιδραστικός έχω όμως καταλήξει ότι η κοινωνική συμπεριφορά ξεκινάει από μικρές σαχλαμάρες που τις μαθαίνουμε από μικροί.
ΜΕ απλά λόγια ο γερμανός πιτσιρικάς έχει μάθει ότι δε διανοείται να κυκλοφοράς χωρίς πινακίδα. Ούτε για αντιαισθητικό ούτε για κανένα λόγο.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δε θα ξεχάσω στη Γερμανία όταν ήμουνα που ήταν υποχρεωμένοι να τσεκάρουν τις λάμπες και τα υγρά μπαταρίας κάθε φορά σχεδόν που έπαιρναν το αυτοκίνητο.

Επίσης μην ξεχνάς ότι ανεξάρτητα με τη συμπεριφορά των μπάτσων, ανεξάρτητα από τις διακρίσεις, ανεξάρτητα από όλα η πράξη σου Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ήταν αυτή που προκάλεσε όλα τα υπόλοιπα.
Με λίγα λόγια, εάν έφερε και τις δύο πινακίδες ως όφειλες τίποτα από αυτά που συζητάμε δε θα είχε νόημα.

Υ.Γ.
Χωρίς να παίρνω το μέρος των μπάτσων έχω μιλήσει με πολλούς από αυτούς. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι άνθρωποι φτάνουν στο αμήν. Μου έχουν περιγράψει απίστευτες δικαιολογιες, απίστευτες αντιδράσεις και γενικά συμπεριφορές που και άγιος να είσαι βγαίνεις έξω από τα ρούχα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom