Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
μαγκες εγω θα γραψω κατι που συνεβει σε μενα.περσι το μαιο με εκλεψαν στο μαγαζι.50αρης τυπος μενα πακο λεφτα στα χερια.ο τυπος με εστειλε να του βαλω μπυρες οταν πηγα να τις βαλω μπηκε μεσα στο παγκο μου μου πηρε ολες τις καρτες κινητης τηλεφωνιας και την εκανε.ημουν πλατη καιδε τον ειδα που μπηκε.φευγωντας μου ειπε να μη χρεωσω τα μπουκαλια τα φερνει.εγω ουτε που πηρα χαμπαρι.μετα απο 10 λεπτα ειδα οτι ελειπαν οι καρτες.ειδοποιησα μπατσους ηρθαν πηραν απωτυποματα και ελεγαν οι μπατσοι οτι τον ξερουν και οτι τον παρακολουθουν.το περασμενο μηνα χτυπησε σε μια καβα πιο πανω απο μενα.το περασμενο σαββατο βλεπω ειδησεις .βαζουν ενα βιντεο απο ληστεια σε φουρνο.και τι να δω ο κανακαρης μας.ηταν με μωσαικο στη μαπα αλλα εγω τον γνωρισα κατευθειαν,εκανε το ιδιο κολπο παντου.σ εστελνε να του βαζεις πραγματα και σε ψυριζε.περναει μια μερα ο τυπος ξαναχτυπησε σε φουρνο στο μπραχαμι.πολυ απο σας σιγουρα θα το ειδατε.περναει τα πογευμα βλεπω ειδησεις στη ζουγκλα και ελεγε συνεληφθη ο ποντικος των φουρνων,ετσι τον ειχαν βγαλει τα μμε.και κρατητε στο α,τ νικαιας.δειτε εδω και εδω βρισκω το τηλ απο τη νικαια και του παιρνω.μου λενε οι μπατσοι οτι τον εχουν εκει και να παω για αναγνωριση.οντως πηγα στις 11 το βραδυ .ηταν εκει αλλο ενα ζευγαρι που τους ειχε κλεψει.ειχαν ζαχαροπλαστειο.μας ρωτανε οι μπατσοι μπατσοι αν θελουμε να τον δουμε απο κοντα η να τον κρυψουν.εμεις ειπαμε face to face.ηρθε το κοπροσκυλο και τον αναγνωρισαμε.πηγα να τον κοπανησω αλλα με απηλυσαν οτι θα με συλλαβουν.η αλλη κυρια τον εφτυσε.ειχα φρικαρει9 με το τροπο που με εκλεψε και αισθανομουν πολλυ ηλιθιος .ηθελα και θελω εκδικηση και δικαιωσηνη.μετα πιασαμε συζητηση με τον μπατσο που τον εδεσε.μονος του μασ ελεγε για το ποσο πουτανα δικαιωσηνη εχουμε.τον τυπο τον μαζευαν συνεχεια εμπαινε μεσα  και τον εβγαζαν οι δικαστες.οταν χρειαζοταν εγγυηση εβγαινε εκλεβε μαγαζια και πληρωνε την εγγυηση.ετσι ζουσε .εισ βαρος μας.τωρα μας ειπαν οτι παει για μεσα καθως ειναι πολλα τα θυματα.εγω ημουν ο 7ος και ακολουθουσαν πολλοι ακομα,για να δουμε θα μπει μεσα για τα καλα η θα παρουμε το νομο στα χερια μας?στη συγκεκριμενη περιπτωση η τηλεοραση εκανε καλο αλλα δειξτε τη φατσα του.να τον ξερουν ολοι συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ηθελα να το αναφερω σαν πρωσοπικη μου εμπειρια.απο τοτε οποιος μπει και θελει πολλα πραγματα τον υποψιαζομαι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φίλε τσάκωνα μαζευτείτε και γαμήστε τον στο ξύλο. Βρείτε και το σπίτι του και γαμήστε τον ασάλιωτα! Ότι γίνεται με αυτόν θα γίνει και με σας. Θα πληρώσετε εγγύηση και θα βγείτε!!!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Tsakona δε φταίνε οι "μπάτσοι" για τα μωσαϊκά κλπ.Άλλοι κόπτονται για τα "προσωπικά δεδομένα" εγκληματιών...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ε κάνε το ίδιο! Αυτοδικία! Αφού ο εγκληματίας πέφτει στα μαλακά, μετά κ εσύ ως εγκληματίας γιατί να τιμωρηθείς?!!

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε τσάκωνα μαζευτείτε και γαμήστε τον στο ξύλο. Βρείτε και το σπίτι του και γαμήστε τον ασάλιωτα! Ότι γίνεται με αυτόν θα γίνει και με σας. Θα πληρώσετε εγγύηση και θα βγείτε!!!
και μονος μου μπορω φιλε τρεφω πολυ μισος γιαυτον εγω που και ατομα μου εχουν κανει κακο δεν τους πειραξα ξυλο και :s&m_3: θελει αυτος

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Ε κάνε το ίδιο! Αυτοδικία! Αφού ο εγκληματίας πέφτει στα μαλακά, μετά κ εσύ ως εγκληματίας γιατί να τιμωρηθείς?!!

Άγαπητέ  σύγχρονε ίππότη....

Ή βία δέν όδήγησε ποτέ κανέναν πουθενά....

τό τιμημά της είναι πάντα άδιέξοδο..................

:smitten:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Το πρόβλημα είναι ότι έχει δημιουργηθεί ένα πλήθος ανθρώπων
που μένουν πίσω στερούμενοι τα απαραίτητα μέσα επιβίωσης
προσπαθώντας να είναι καταναλωτές για να τείνουν στο πρότυπο της τηλεόρασης..... :headbang:
Η δημιουργία μιας κοινωνίας οφειλετών που δανείζονται
όχι για να παράγουν ή να καλυτερέψουν το βιωτικό τους επίπεδο
αλλά για να κτίσουν μια εικόνα ταυτόσημη με το life style τίναξε το μαγαζί στον αέρα.....
Ο ανεκπαίδευτος αστυνόμος δεν είναι τίποτα άλλο από προϊόν αυτής της κοινωνίας.....
Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε πρόγραμμα και τυποποίηση γιατί έτσι ελαχιστοποιούνται τα παραθυράκια του βολέματος.... :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
Η εικόνα της ΕΛ.ΑΣ δεν είναι τίποτα άλλο από τον καθρέπτη της ΕΛΛΑΣ.
Δεν ρίχνω ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ. λειτουργεί όπως λειτουργούν όλα στην χώρα μας [size=15pt]στο πόδι[/size] χωρίς σχέδιο πρόγραμμα  δράση  αξιολόγηση.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άμε στην έχουν στημένη και σε γαζώνουν, τι να σου κάνει η εκπαίδευση.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Άμε στην έχουν στημένη και σε γαζώνουν, τι να σου κάνει η εκπαίδευση.
αγαπιμενε πετρακι...........
τι πουτανα τι κιβερνισι κε τουσ πουστιδες που κιβερνανε
ΚΑΤΗΓΟΡΩ...........
να πανε να γαμηθουνε ολι ΤΕΛΙΚΑ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Το χειρότερο είναι πως αν κάποιοι στο σώμα δείξουν ευαισθησίες και ανθρωπιά υπέρ το δέον κατά την κρίση των συναδέλφων τους  απομονώνονται και στιγματίζονται...............
Θες δε θες  με τα χρόνια στην ΕΛ.ΑΣ. δύσκολα αποφεύγεις την αποκτήνωση ακόμη κι αν ξεκίνησες καλά και όμορφα................
Αν δεν επιβληθούν κάποια πράγματα εκ των άνωθεν δεν αλλάζει τίποτα ΠΕΤΡΑΚΙ.
Πόσο μάλλον στα σκληρά σώματα όπως οι ειδ. φρουροί.
Και κάτι άλλο.....
Εσωτερικών Υποθέσεων σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει για την αστυνομία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δεν έχω κοιτάξει το οργανόγραμμα τους αλλά αν υπάρχει  πρέπει να έχει αραχνιάσει ο τόπος εκει μέσα. :think: :think: :headbang: :headbang: :headbang:
[size=15pt]Και οι τσέπες να έχουν φουσκώσει χρήμα....[/size]

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
........
Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε πρόγραμμα και τυποποίηση γιατί έτσι ελαχιστοποιούνται τα παραθυράκια του βολέματος.... :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
Η εικόνα της ΕΛ.ΑΣ δεν είναι τίποτα άλλο από τον καθρέπτη της ΕΛΛΑΣ.
Δεν ρίχνω ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ. λειτουργεί όπως λειτουργούν όλα στην χώρα μας [size=15pt]στο πόδι[/size] χωρίς σχέδιο πρόγραμμα  δράση  αξιολόγηση.

Διαφωνω  :2funny: :2funny: :2funny: Ισα ισα που ειχαν σχεδιο να βαζουν μια ταμπελα στον φρουρο οπως σε εκεινην την ταινια με τον Μπρους Γουιλις, αλλα το απεσυραν !!!

Εβαλαν τους ανθρωπους να φυλανε στα παρκα και στις πλατειες!!!....... εεε πολυ ηθελε ??

Τα εχουμε ξαναπει το προβλημα δεν ειναι το οργανωμενο εγκλημα αλλα το ανοργανωτο κρατος !!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Η αστυνομια τατελευταία χρόνια δεν έχει ενιαία στάση.......... :jerking: :jerking:
Οτι θελουν την κάνουν οι βουλευτες ανάλογα ποιοι είναι στην εξουσία. :tits2: :tits2:
Αλλοτε σε άμυνα άλλοτε σε επίθεση. :s&m_2:
Μια ζεστη μια κρυο.
Δεν θέλουμε αστυνομία που να χτυπά παιδιά. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Θέλουμε αστυνομία που να χτυπά  περήφανα γηρατειά και νά ξεφουσκώνει λάστιχα :humpleg: :humpleg:
Θέλουμε την Εκσυγχρονισμένη αστυνομία και όχι την οπισθοδρομική. :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom