tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μαγκες εγω θα γραψω κατι που συνεβει σε μενα.περσι το μαιο με εκλεψαν στο μαγαζι.50αρης τυπος μενα πακο λεφτα στα χερια.ο τυπος με εστειλε να του βαλω μπυρες οταν πηγα να τις βαλω μπηκε μεσα στο παγκο μου μου πηρε ολες τις καρτες κινητης τηλεφωνιας και την εκανε.ημουν πλατη καιδε τον ειδα που μπηκε.φευγωντας μου ειπε να μη χρεωσω τα μπουκαλια τα φερνει.εγω ουτε που πηρα χαμπαρι.μετα απο 10 λεπτα ειδα οτι ελειπαν οι καρτες.ειδοποιησα μπατσους ηρθαν πηραν απωτυποματα και ελεγαν οι μπατσοι οτι τον ξερουν και οτι τον παρακολουθουν.το περασμενο μηνα χτυπησε σε μια καβα πιο πανω απο μενα.το περασμενο σαββατο βλεπω ειδησεις .βαζουν ενα βιντεο απο ληστεια σε φουρνο.και τι να δω ο κανακαρης μας.ηταν με μωσαικο στη μαπα αλλα εγω τον γνωρισα κατευθειαν,εκανε το ιδιο κολπο παντου.σ εστελνε να του βαζεις πραγματα και σε ψυριζε.περναει μια μερα ο τυπος ξαναχτυπησε σε φουρνο στο μπραχαμι.πολυ απο σας σιγουρα θα το ειδατε.περναει τα πογευμα βλεπω ειδησεις στη ζουγκλα και ελεγε συνεληφθη ο ποντικος των φουρνων,ετσι τον ειχαν βγαλει τα μμε.και κρατητε στο α,τ νικαιας.δειτε εδω και εδω βρισκω το τηλ απο τη νικαια και του παιρνω.μου λενε οι μπατσοι οτι τον εχουν εκει και να παω για αναγνωριση.οντως πηγα στις 11 το βραδυ .ηταν εκει αλλο ενα ζευγαρι που τους ειχε κλεψει.ειχαν ζαχαροπλαστειο.μας ρωτανε οι μπατσοι μπατσοι αν θελουμε να τον δουμε απο κοντα η να τον κρυψουν.εμεις ειπαμε face to face.ηρθε το κοπροσκυλο και τον αναγνωρισαμε.πηγα να τον κοπανησω αλλα με απηλυσαν οτι θα με συλλαβουν.η αλλη κυρια τον εφτυσε.ειχα φρικαρει9 με το τροπο που με εκλεψε και αισθανομουν πολλυ ηλιθιος .ηθελα και θελω εκδικηση και δικαιωσηνη.μετα πιασαμε συζητηση με τον μπατσο που τον εδεσε.μονος του μασ ελεγε για το ποσο πουτανα δικαιωσηνη εχουμε.τον τυπο τον μαζευαν συνεχεια εμπαινε μεσα και τον εβγαζαν οι δικαστες.οταν χρειαζοταν εγγυηση εβγαινε εκλεβε μαγαζια και πληρωνε την εγγυηση.ετσι ζουσε .εισ βαρος μας.τωρα μας ειπαν οτι παει για μεσα καθως ειναι πολλα τα θυματα.εγω ημουν ο 7ος και ακολουθουσαν πολλοι ακομα,για να δουμε θα μπει μεσα για τα καλα η θα παρουμε το νομο στα χερια μας?στη συγκεκριμενη περιπτωση η τηλεοραση εκανε καλο αλλα δειξτε τη φατσα του.να τον ξερουν ολοι συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ηθελα να το αναφερω σαν πρωσοπικη μου εμπειρια.απο τοτε οποιος μπει και θελει πολλα πραγματα τον υποψιαζομαι