Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και ξαναματαλέω.

Κάνεις μαλακία και τιμωρείσαι. Και λές ΚΑΛΩΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑ!!!!

Και ο άλλος δεν τιμωρείται.

Λες ΚΑΛΩς ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑ (ξανα να το εμπεδωσεις), αλλα το όργανο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

Αμαν πια! πουρε στο κανα!!!!

δεν είσαι εσύ υπεύθυνη για το όργανο. Εσύ είσαι υπέυθυνη για τη συμπεριφορά σου.
Στη χώρα αυτή οι πάντες κρίνουν τους πάντες γι αυτό έχει γίνει το κράτος ένα απέραντο κωλοχανείο.

Επισκέπτης
δεν είσαι εσύ υπεύθυνη για το όργανο. Εσύ είσαι υπέυθυνη για τη συμπεριφορά σου.
Στη χώρα αυτή οι πάντες κρίνουν τους πάντες γι αυτό έχει γίνει το κράτος ένα απέραντο κωλοχανείο.

Συμφωνω, αλλα νόμιζα ότι καβλαντίζαμε για τους μπατσους, οποτε μίλησα για τους μπατσους και όχι για όλα τα στραβα στη χωρα τουτη.....

Αν δεν είμαι σε λάθος θρεντ θα ήθελα να συνεχισω να μιλάω για μπάτσους και εμπειριες μου μαζι τους....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συμφωνω, αλλα νόμιζα ότι καβλαντίζαμε για τους μπατσους, οποτε μίλησα για τους μπατσους και όχι για όλα τα στραβα στη χωρα τουτη.....

Αν δεν είμαι σε λάθος θρεντ θα ήθελα να συνεχισω να μιλάω για μπάτσους και εμπειριες μου μαζι τους....

εγώ απάντησα στον Αρίσταρχο και πετάχτηκες και έκανες παράθεση σε σένα.
δεν αναφέρθηκα σε δική σου εμπειρία ούτε σε δικό σου ποστ.

Πάνε μάσε τώρα τα απούλητα γιατί από νιόβρη σε βλέπω δύσκολα.

Επισκέπτης
εγώ απάντησα στον Αρίσταρχο και πετάχτηκες και έκανες παράθεση σε σένα.
δεν αναφέρθηκα σε δική σου εμπειρία ούτε σε δικό σου ποστ.

Πάνε μάσε τώρα τα απούλητα γιατί από νιόβρη σε βλέπω δύσκολα.

οκ, με αυτο το επιχειρημα δεν έχω τίποτα να αντιταξω....
με βούλωσες για ακόμια μια φορα.

Ρήτορα μου εσυ!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οκ, με αυτο το επιχειρημα δεν έχω τίποτα να αντιταξω....
με βούλωσες για ακόμια μια φορα.

Ρήτορα μου εσυ!!!!!!!!!!!!

μην ξεχάσεις να με αναφέρεις στα κωλόμπαρα....
Είμαι γνωστός και εκεί που ξαφνικά ανακάλυψες τη σωλήνα Φ10

Επισκέπτης
προσπαθησε να βρεις κανεναν σαβουρογαμη (μα τοσους εχει η Ελλαδα) μπας και ερθεις στα ισια σου και ησυχασουμε και εμεις.

δε βαριέσαι... κάτι θα βρεθει και για μένα...

άλλωστε ναυάγια υπάρχουν και απο τις 2 πλευρες....

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
δε βαριέσαι... κάτι θα βρεθει και για μένα...

άλλωστε ναυάγια υπάρχουν και απο τις 2 πλευρες....

Κλωνίτσα μέσα στους Μπουρδελιάρηδες είναι μάλλον απίθανο να βρείς κανέναν σαβουρογάμη,
μια και εμείς έχουμε συνηθίσει στο 'φρέσκο κρέας'...Αλλά για να σκοτώνεις το χρόνο σου καλό είναι το μπουρδέλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κλωνίτσα μέσα στους Μπουρδελιάρηδες είναι μάλλον απίθανο να βρείς κανέναν σαβουρογάμη,
μια και εμείς έχουμε συνηθίσει στο 'φρέσκο κρέας'...Αλλά για να σκοτώνεις το χρόνο σου καλό είναι το μπουρδέλα.

τι φρέσκο κρέας ρε παπάρα........
από τα σουβλίσματα ούτε τα αρνιά δεν ξεχειλώνουν τόσο.....
:grin: :2funny:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
τι φρέσκο κρέας ρε παπάρα........
από τα σουβλίσματα ούτε τα αρνιά δεν ξεχειλώνουν τόσο.....
:grin: :2funny:

Και σου είπα μαρή παλιόγρια ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΛΙΑΣΗ !!!
Εσύ τίποτα, εκεί να την πείς την μαλακία σου αλλιώς θα σκάσεις...χαχαχαχα

Βρε Βλακόμουτρο δες την πρόσφατη κριτική μου στο Φυλής 109Β Ισόγειο για
την 'φρεσκαδούρα' 'μογγολίτσα' την Βικτώρια 'το Λουλούδι της Σοβιετικής Άπω Ανατολής'
μπάς και καταλάβεις και άσε μας πια ΟΥΦ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΑΣΧΕΤΟ-ΑΣΧΕΤΕ !!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και σου είπα μαρή παλιόγρια ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΛΙΑΣΗ !!!
Εσύ τίποτα, εκεί να την πείς την μαλακία σου αλλιώς θα σκάσεις...χαχαχαχα

Βρε Βλακόμουτρο δες την πρόσφατη κριτική μου στο Φυλής 109Β Ισόγειο για
την 'φρεσκαδούρα' 'μογγολίτσα' την Βικτώρια 'το Λουλούδι της Σοβιετικής Άπω Ανατολής'
μπάς και καταλάβεις και άσε μας πια ΟΥΦ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΑΣΧΕΤΟ-ΑΣΧΕΤΕ !!!

πριζωσες καβλιάρα μου;;;;.....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
πριζωσες καβλιάρα μου;;;;.....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μαρή Παλιόγρια ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΜΟΥ τί θέλεις τώρα να σε οθωμανίσω για παραδειγματισμό
και να πεταχτούν οι αριστεράντζες να με κατηγορούν για ομοσκυλοφιλόσκυλο ? ? ? ...μπούχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μαρή Παλιόγρια ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΜΟΥ τί θέλεις τώρα να σε οθωμανίσω για παραδειγματισμό
και να πεταχτούν οι αριστεράντζες να με κατηγορούν για ομοσκυλοφιλόσκυλο ? ? ? ...μπούχαχαχαχα

ναταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

την έχει δει τώρα Κορκολής ο Αρχιερέας της Φυλής.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αστυνομικός συνελήφθη για εμπορία ηρωίνης

Είχε κρύψει 300 γραμμάρια ηρωίνης στο αυτοκίνητό του, την οποία –κατά δήλωσή του- είχε αγοράσει από Αλβανό έμπορο.
Ο λόγος για έναν συνοριοφύλακα, ο οποίος συνελήφθη μετά από επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Καστοριάς και της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, στην περιοχή της Μεσοποταμιάς, στην Καστοριά.
Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Συκοφαντίες!Δεν κάνουν τέτοια πράγματα οι μπάτσοι!  :police:

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ Στον μπατσο!
Να αγιασει το χερι του!

Διέρρηξε σπίτι αστυνομικού και κατέληξε… στο νοσοκομείο

Με μια σφαίρα στο πόδι «πλήρωσε» ένας 22χρονος την απόπειρα διάρρηξης μέρα-μεσημέρι σε σπίτι αστυνομικού της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, την ώρα που εκείνος κοιμόταν.
Το περιστατικό συνέβη χθες, στις 12:40 το μεσημέρι. Ο διαρρήκτης παραβίασε την κλειδαριά της εξώπορτας και μπήκε στην κρεβατοκάμαρα, ξυπνώντας με τον θόρυβο που έκανε τον αστυνομικό, ο οποίος είχε επιστρέψει από τη νυχτερινή του βάρδια.

Κατά δήλωση του 47χρονου αστυνομικού, ο δράστης τού επιτέθηκε με κατσαβίδι και εκείνος επιχείρησε να τον απωθήσει, κλωτσώντας τον. Δεν κατάφερε όμως να τον ακινητοποιήσει και τότε τον πυροβόλησε στο πόδι. Ο 22χρονος διέφυγε τρέχοντας από το διαμέρισμα, με τον αστυνομικό να τον ακολουθεί και να τον συλλαμβάνει λίγα μέτρα πιο μακριά.

Ο διαρρήκτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, φρουρούμενος. Ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, δεν συνελήφθη κατόπιν εντολής του αντιεισαγγελέα, ο οποίος ωστόσο διέταξε τη διενέργεια προανάκρισης και τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε κατάσταση άμυνας. Την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας.

Στο διαμέρισμα του αστυνομικού εντοπίστηκε μια βολίδα όπλου και ένας κάλυκας, ενώ ο 22χρονος είχε στην κατοχή του ένα γαλλικό κλειδί και κατσαβίδια. Το κατσαβίδι, με το οποίο ο αστυνομικός ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκε ο διαρρήκτης, βρέθηκε επίσης μέσα στο διαμέρισμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom