Νέα

Ελληνικά e-shop

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ulikante
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ulikante

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
έχετε ποτέ ψωνίσει απο ελληνικό e-shop?
εκτός απο υπολογιστή - αξεσουάρ μόλις ψώνισα παπούτσια nike απο ενα ελληνικό e-shop.
δε ξέρω αν επιτρέπεται να πω το όνομα αλλά έμεινα πολύ ικανοποιημένος.
τι εμπειρίες έχετε εσείς?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Εχω ψωνίσει πολλές φορές απο το eshop.gr και ήταν άψογοι κάθε φορά. Μάλιστα μου στέλνουν και sms πως η παραγγελία μου είναι έτοιμη! :dancing: :dancing: :dancing: Α, και καλές τιμές επίσης.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Πολύ καλή δουλειά εκτός από το eshop (μετράει σχεδόν 8 χρόνια λειτουργίας) έχει κάνει και το megamarket.gr . :)

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Κι εγώ εχω αγοράσει αρκετά πράγματα απο το e-shop, αλλά δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
3-4 φορές η παραγγελία μου κόλλησε εξαιτίας της ελλειψης των προιοντων παρόλο που στην ιστοσελίδα τους εμφανιζόνταν ως stock.
Επίσης ενώ πολλά απο αυτα τα είχα παραγγείλει σε συσκευασία δώρου, αυτο δεν γινότανε! :headbang:
Ας όψεται η χαμηλή τιμή...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
  Εγω θα ελεγα να σβηστει το θεμα γιατι γινεται γκριζα διαφημιση αν ειναι να βάλω και το δικο μου ηλεκτρονικο καταστημα εδω μέσα μονο και μονο 500 κλικ να πάρω θα ανεβω στα ψαχτηρια!!!!!

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
  Εγω θα ελεγα να σβηστει το θεμα γιατι γινεται γκριζα διαφημιση αν ειναι να βάλω και το δικο μου ηλεκτρονικο καταστημα εδω μέσα μονο και μονο 500 κλικ να πάρω θα ανεβω στα ψαχτηρια!!!!!
έχεις απολυτο δίκιο :thumbsup:

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

επί της ευκαιρίας μιας και έχουμε ποστάρει 5 στο συνολο δεν μας λες σε πιο ποστ το διακρίνεις.. :think:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
Εχω ψωνίσει πολλές φορές απο το e***.gr και ήταν άψογοι κάθε φορά. Μάλιστα μου στέλνουν και sms πως η παραγγελία μου είναι έτοιμη! :dancing: :dancing: :dancing: Α, και καλές τιμές επίσης.

Πολύ καλή δουλειά  :bounce: εκτός από το e***.gr (μετράει σχεδόν 8 χρόνια λειτουργίας) :bounce: έχει κάνει και το m*****t.gr . :)

Αν αυτο δεν ειναι γκριζα διαφημιση τοτε και η διαιτησια ΠΟΤΕ δεν ευνοιει τον Ολυμπιακο οσο για την Αμερικη εχει καλυτερες τιμες ΑΝ επαναλαμβανω ΑΝ δεν πληρωσετε ΤΕΛΩΝΕΙΟ βαλτε φορους βαλτε εξοδα εκτελωνιστη βαλτε μη εγγυησσεις βαλτε το παθημα του Kalis (αν κανω λάθος σορρυ) που πήρε ραδιοφωνο αμερικλανικο και παιζει τις ζυγες μπαντες 88.2 88.4 88.6 πρεπει να εισαι τυχερος!!!

Θα επαναλαβω την παραλκηση μου να διαγραφει το thread ή τουλάχιστον να μην αναφερομαστε σε συκεκριμενα μαγαζιά!!!!!!

και γω στελνω και MMS και CBS και VHF μαλιστα εξοδα αποστολης με κουριερ ΜΟΝΟ 4€ και συνεργαζομαι με την Ποπη και αν θλετε με 84€ σας τα φερνει η Jennifer και πηδατε κιολας :2funny:

Απανταω απο εδω για να κλεισει το θεμα. Το ακατανομαστο πριν 8 χρονια ήταν μικροτερο απο εμενα σήμερα και για 500 κλικ εκανε τουμπες οπως κανω εγω σημερα το αλλο που αναφερθηκε δεν υπηρχε.

και ναι το πηγα στο δεν εχει νοημα αλλα και το πηγα στο σουβλατζιδικο ταδε και επαθα σαλμονελα μπορει να ειναι και μυνημα της πιτσαριας απο δίπλα!!!

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
  Αν αυτο δεν ειναι γκριζα διαφημιση τοτε και η διαιτησια ΠΟΤΕ δεν ευνοιει τον Ολυμπιακο οσο για την Αμερικη εχει καλυτερες τιμες ΑΝ επαναλαμβανω ΑΝ δεν πληρωσετε ΤΕΛΩΝΕΙΟ βαλτε φορους βαλτε εξοδα εκτελωνιστη βαλτε μη εγγυησσεις βαλτε το παθημα του Kalis (αν κανω λάθος σορρυ) που πήρε ραδιοφωνο αμερικλανικο και παιζει τις ζυγες μπαντες 88.2 88.4 88.6 πρεπει να εισαι τυχερος!!!

Θα επαναλωβω την παραλκηση μου να διαγραφει το thread ή τουλάχιστον να μην αναφερομαστε σε συκεκριμενα μαγαζιά!!!!!!

Λες το ακατανόμαστο ηλεκτρονικό κατάστημα  :grin: να περίμενε 500 χτυπήματα για να ανέβει στο google (θα περιμενε πολύ καιρό..)?? ;)
Ποια θα είναι χρησιμότητα του thread  εάν αναφέρεσαι αφηρημένα..?? ''αγόρασα από και και διαπίστωσα φοβερό service''..ναι και??? :think:

Φιλικά και για να κατανοούμε τι λέμε... :)

OP
OP
U

ulikante

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
πραγματικα μην υπερβάλουμε.
το τι λέει ο καθένας κρίνεται και δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε προαπγάνδα.
τέλως πάντων εγω ψώνισα nike απο το μου τα στείλανε δωρεάν.
αν ανέβει παιδια θα ζητήσω ποσοστά

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
μια χαρά όλα αυτά....να προτιμάτε και αγορές από εξωτερικό

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ωραία θα αρχίσουμε τώρα όλοι να βάζουμε τα e-shop μας ...

OP
OP
U

ulikante

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εκνευρίζομαι με όλους όσους μπαίνουν στα forum και γαμάνε τη συζήτηση. Με το που βάζεις ένα θέμα ξεκινάν είτε τη κοροϊδία (λες και είπαμε ότι θα συζητάμε μόνο το κυπριακό και δε μπορούμε να πούμε μια μαλακία) είτε τις απαγορεύσεις (μη πεις αυτό γιατί είπες το άλλο κτλ).
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος αν δε γουστάρετε να βλέπετε ονόματα σε θέμα με τίτλο ελληνικά e-shop μάλλον έχετε χάσει τη μπάλα.
Δηλαδή πραγματικά τι νομίζετε ότι το εσάς περιμένει για να ανέβει ή στηρίζεται στη μαλακία που θα γράψουμε εδώ?
Το ότι μπορεί να παρήγγειλα από κάπου και να μην έμεινα ικανοποιημένος δε σημαίνει κάτι. Όταν ρωτάς ένα φίλο σου από πού ψώνισε κάτι τους λες αμέσως ααα μη πεις ονόματα γιατί θα θεωρηθεί γκρίζα διαφήμιση.
Για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας λέω εγώ καλύτερα 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom