You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνικά e-shop
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ulikante
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Εχω ψωνίσει πολλές φορές απο το eshop.gr και ήταν άψογοι κάθε φορά. Μάλιστα μου στέλνουν και sms πως η παραγγελία μου είναι έτοιμη! Α, και καλές τιμές επίσης.
sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
Κι εγώ εχω αγοράσει αρκετά πράγματα απο το e-shop, αλλά δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
3-4 φορές η παραγγελία μου κόλλησε εξαιτίας της ελλειψης των προιοντων παρόλο που στην ιστοσελίδα τους εμφανιζόνταν ως stock.
Επίσης ενώ πολλά απο αυτα τα είχα παραγγείλει σε συσκευασία δώρου, αυτο δεν γινότανε!
Ας όψεται η χαμηλή τιμή...
3-4 φορές η παραγγελία μου κόλλησε εξαιτίας της ελλειψης των προιοντων παρόλο που στην ιστοσελίδα τους εμφανιζόνταν ως stock.
Επίσης ενώ πολλά απο αυτα τα είχα παραγγείλει σε συσκευασία δώρου, αυτο δεν γινότανε!
Ας όψεται η χαμηλή τιμή...
sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
έχεις απολυτο δίκιοΕγω θα ελεγα να σβηστει το θεμα γιατι γινεται γκριζα διαφημιση αν ειναι να βάλω και το δικο μου ηλεκτρονικο καταστημα εδω μέσα μονο και μονο 500 κλικ να πάρω θα ανεβω στα ψαχτηρια!!!!!
Εγω θα ελεγα να σβηστει το θεμα γιατι γινεται γκριζα διαφημιση αν ειναι να βάλω και το δικο μου ηλεκτρονικο καταστημα εδω μέσα μονο και μονο 500 κλικ να πάρω θα ανεβω στα ψαχτηρια!!!!!
επί της ευκαιρίας μιας και έχουμε ποστάρει 5 στο συνολο δεν μας λες σε πιο ποστ το διακρίνεις..
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 901
- Πόντοι
- 96
Εχω ψωνίσει πολλές φορές απο το e***.gr και ήταν άψογοι κάθε φορά. Μάλιστα μου στέλνουν και sms πως η παραγγελία μου είναι έτοιμη! Α, και καλές τιμές επίσης.
Πολύ καλή δουλειά εκτός από το e***.gr (μετράει σχεδόν 8 χρόνια λειτουργίας) έχει κάνει και το m*****t.gr .
Αν αυτο δεν ειναι γκριζα διαφημιση τοτε και η διαιτησια ΠΟΤΕ δεν ευνοιει τον Ολυμπιακο οσο για την Αμερικη εχει καλυτερες τιμες ΑΝ επαναλαμβανω ΑΝ δεν πληρωσετε ΤΕΛΩΝΕΙΟ βαλτε φορους βαλτε εξοδα εκτελωνιστη βαλτε μη εγγυησσεις βαλτε το παθημα του Kalis (αν κανω λάθος σορρυ) που πήρε ραδιοφωνο αμερικλανικο και παιζει τις ζυγες μπαντες 88.2 88.4 88.6 πρεπει να εισαι τυχερος!!!
Θα επαναλαβω την παραλκηση μου να διαγραφει το thread ή τουλάχιστον να μην αναφερομαστε σε συκεκριμενα μαγαζιά!!!!!!
και γω στελνω και MMS και CBS και VHF μαλιστα εξοδα αποστολης με κουριερ ΜΟΝΟ 4€ και συνεργαζομαι με την Ποπη και αν θλετε με 84€ σας τα φερνει η Jennifer και πηδατε κιολας
Απανταω απο εδω για να κλεισει το θεμα. Το ακατανομαστο πριν 8 χρονια ήταν μικροτερο απο εμενα σήμερα και για 500 κλικ εκανε τουμπες οπως κανω εγω σημερα το αλλο που αναφερθηκε δεν υπηρχε.
και ναι το πηγα στο δεν εχει νοημα αλλα και το πηγα στο σουβλατζιδικο ταδε και επαθα σαλμονελα μπορει να ειναι και μυνημα της πιτσαριας απο δίπλα!!!
Αν αυτο δεν ειναι γκριζα διαφημιση τοτε και η διαιτησια ΠΟΤΕ δεν ευνοιει τον Ολυμπιακο οσο για την Αμερικη εχει καλυτερες τιμες ΑΝ επαναλαμβανω ΑΝ δεν πληρωσετε ΤΕΛΩΝΕΙΟ βαλτε φορους βαλτε εξοδα εκτελωνιστη βαλτε μη εγγυησσεις βαλτε το παθημα του Kalis (αν κανω λάθος σορρυ) που πήρε ραδιοφωνο αμερικλανικο και παιζει τις ζυγες μπαντες 88.2 88.4 88.6 πρεπει να εισαι τυχερος!!!
Θα επαναλωβω την παραλκηση μου να διαγραφει το thread ή τουλάχιστον να μην αναφερομαστε σε συκεκριμενα μαγαζιά!!!!!!
Λες το ακατανόμαστο ηλεκτρονικό κατάστημα να περίμενε 500 χτυπήματα για να ανέβει στο google (θα περιμενε πολύ καιρό..)?? ;)
Ποια θα είναι χρησιμότητα του thread εάν αναφέρεσαι αφηρημένα..?? ''αγόρασα από και και διαπίστωσα φοβερό service''..ναι και???
Φιλικά και για να κατανοούμε τι λέμε...
πραγματικα μην υπερβάλουμε.
το τι λέει ο καθένας κρίνεται και δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε προαπγάνδα.
τέλως πάντων εγω ψώνισα nike απο το μου τα στείλανε δωρεάν.
αν ανέβει παιδια θα ζητήσω ποσοστά
το τι λέει ο καθένας κρίνεται και δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε προαπγάνδα.
τέλως πάντων εγω ψώνισα nike απο το μου τα στείλανε δωρεάν.
αν ανέβει παιδια θα ζητήσω ποσοστά
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μια χαρά όλα αυτά....να προτιμάτε και αγορές από εξωτερικό
Εκνευρίζομαι με όλους όσους μπαίνουν στα forum και γαμάνε τη συζήτηση. Με το που βάζεις ένα θέμα ξεκινάν είτε τη κοροϊδία (λες και είπαμε ότι θα συζητάμε μόνο το κυπριακό και δε μπορούμε να πούμε μια μαλακία) είτε τις απαγορεύσεις (μη πεις αυτό γιατί είπες το άλλο κτλ).
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος αν δε γουστάρετε να βλέπετε ονόματα σε θέμα με τίτλο ελληνικά e-shop μάλλον έχετε χάσει τη μπάλα.
Δηλαδή πραγματικά τι νομίζετε ότι το εσάς περιμένει για να ανέβει ή στηρίζεται στη μαλακία που θα γράψουμε εδώ?
Το ότι μπορεί να παρήγγειλα από κάπου και να μην έμεινα ικανοποιημένος δε σημαίνει κάτι. Όταν ρωτάς ένα φίλο σου από πού ψώνισε κάτι τους λες αμέσως ααα μη πεις ονόματα γιατί θα θεωρηθεί γκρίζα διαφήμιση.
Για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας λέω εγώ καλύτερα
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος αν δε γουστάρετε να βλέπετε ονόματα σε θέμα με τίτλο ελληνικά e-shop μάλλον έχετε χάσει τη μπάλα.
Δηλαδή πραγματικά τι νομίζετε ότι το εσάς περιμένει για να ανέβει ή στηρίζεται στη μαλακία που θα γράψουμε εδώ?
Το ότι μπορεί να παρήγγειλα από κάπου και να μην έμεινα ικανοποιημένος δε σημαίνει κάτι. Όταν ρωτάς ένα φίλο σου από πού ψώνισε κάτι τους λες αμέσως ααα μη πεις ονόματα γιατί θα θεωρηθεί γκρίζα διαφήμιση.
Για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας λέω εγώ καλύτερα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 272
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 359