ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Η Αφροδίτη είναι Ελληνίδα!Αν δεν κάνω λάθος,στο 104 η Αφροδίτη!
Η Αφροδίτη είναι Ελληνίδα!Αν δεν κάνω λάθος,στο 104 η Αφροδίτη!
H Πένυ από Βριλλησού 36 είναι Ελληνίδα..!
Η Πένυ Ελληνίδα
Αφού δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τις Ελληνίδες από τις Αλβανίδες φαντάσου τι συμβαίνει με τις μεταλλαγμένες!Η Πένυ Ελληνίδα
Φαντάζομαι....!Σαν έναν συναγωνιστή που είχα συναντήσει στα studio της Κασσάνδρας που μου λέει:κουκλάρα η Βίκυ από Τσεχία είναι... Θυμάμαι ότι κόμπιασα δεν απάντησα τίποτα.....Αφού δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τις Ελληνίδες από τις Αλβανίδες φαντάσου τι συμβαίνει με τις μεταλλαγμένες!
Φαντάζομαι....!Σαν έναν συναγωνιστή που είχα συναντήσει στα studio της Κασσάνδρας που μου λέει:κουκλάρα η Βίκυ από Τσεχία είναι... Θυμάμαι ότι κόμπιασα δεν απάντησα τίποτα.....
Αφού δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τις Ελληνίδες από τις Αλβανίδες φαντάσου τι συμβαίνει με τις μεταλλαγμένες!
Το χειρότερο από όλα είναι ο συνδυασμός: Να θεωρηθεί ως ημεδαπό θήλυ, ενώ να πρόκειται για Αλβανό τράβελο...
Πιτσιρικάς στην Φυλής, σε ένα ημιυπόγειο μπουρδέλο, στο κομμάτι λίγο πριν που διευρύνεται ο δρόμος, πήρα ένα τραβέλι χωρίς να το καταλάβω.
Ήταν μέρα με έντονο φως έξω και η απότομη σκοτεινιά του μπουρδέλου με τύφλωσε.
Η "πουτάνα" σαλοναρίστηκε γρήγορα, κορμάρα για την εποχή οφείλω να ομολογήσω, μελαχροινή, ψηλή, με βυζάρες σιλικόνη, και στο στυλ της Βάνας Μπάρμπα. Επειδή βιαζόμουν κιόλας, μπήκα. Η αλήθεια είναι πως εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τίποτα. Ίσα ίσα που έλεγα πως η τύπισσα έκανε πολύ ωραίο γαμήσι. Από τα πιο ωραία τσιμπούκια που μου έχουν κάνει. Με πίπωσε και ξεσκούφωτα, πρωτόγνωρο για την εποχή και η αίσθηση ήταν μοναδική.
Όταν το είπα σε κάπους φίλους, πιο μπουρδελιάρηδες και ψαγμένους από μένα, μου είπαν πως το συγκεκριμένο μπουρδέλο, φέρνει μόνο εγχειρισμένους τράβελους γι αυτό και δεν μπαίνουν ποτέ εκεί.
Σιχαθηκα τον εαυτό μου. Είχα σκοπό να ξαναπάω κι έμεινα με την ψωλή στο χέρι...
:S
όντως έφαγες πακέτο... αλλά αφού πέρασες καλά και μάλιστα δεν πήρες και χαμπάρι ότι πρόκειται για trans... ξέχνα το... προχώρα παρακάτω...
Έφαγα μεγάλη φρίκη τότε. Τώρα που το σκέφτομαι γελάω, δεν έγινε και τίποτε ( φαντάσου να μου έβγαινε με κάνα παπάρι 25 πόντους! θα τρεχα στη Φυλής τσίτσιδος από το φόβο ), αλλά τότε είχα πάθει ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ.
όντως... εκεί που περιμένεις στο κρεββάτι αραχτός, ξαφνικά να σε κυνηγάει η άλλη (άλλος) με το παπάρι στο χέρι...
Τι ωρες την βρισκουμε???Η Αφροδίτη είναι Ελληνίδα!
Τι ωρες την βρισκουμε???
Την προεδρο που την βρισκουμε ρε μαγκες?
Καιρός ήτανε!!! Ένα θέμα αποκλειστικά για ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΗΣΤΕΣ!!!!
Πιτσιρικάς στην Φυλής, σε ένα ημιυπόγειο μπουρδέλο, στο κομμάτι λίγο πριν που διευρύνεται ο δρόμος, πήρα ένα τραβέλι χωρίς να το καταλάβω.
Ήταν μέρα με έντονο φως έξω και η απότομη σκοτεινιά του μπουρδέλου με τύφλωσε.
Η "πουτάνα" σαλοναρίστηκε γρήγορα, κορμάρα για την εποχή οφείλω να ομολογήσω, μελαχροινή, ψηλή, με βυζάρες σιλικόνη, και στο στυλ της Βάνας Μπάρμπα. Επειδή βιαζόμουν κιόλας, μπήκα. Η αλήθεια είναι πως εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τίποτα. Ίσα ίσα που έλεγα πως η τύπισσα έκανε πολύ ωραίο γαμήσι. Από τα πιο ωραία τσιμπούκια που μου έχουν κάνει. Με πίπωσε και ξεσκούφωτα, πρωτόγνωρο για την εποχή και η αίσθηση ήταν μοναδική.
Όταν το είπα σε κάπους φίλους, πιο μπουρδελιάρηδες και ψαγμένους από μένα, μου είπαν πως το συγκεκριμένο μπουρδέλο, φέρνει μόνο εγχειρισμένους τράβελους γι αυτό και δεν μπαίνουν ποτέ εκεί.
Σιχαθηκα τον εαυτό μου. Είχα σκοπό να ξαναπάω κι έμεινα με την ψωλή στο χέρι...
:S