argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.987
- Πόντοι
- 9.297
Θέλω να με ξύσει τα αρχιδια....Ωραία δάχτυλα και ωραία νύχια έχει η καύλα. Να μου τον παίζει και να τελειώνω πάνω τους...
Θέλω να με ξύσει τα αρχιδια....Ωραία δάχτυλα και ωραία νύχια έχει η καύλα. Να μου τον παίζει και να τελειώνω πάνω τους...
Εγώ σου είπα τι θέλω. Είναι καύλα...Θέλω να με ξύσει τα αρχιδια....
Ενδιαφέρον...Εγώ σου είπα τι θέλω. Είναι καύλα...
Ωραία δάχτυλα και ωραία νύχια έχει η καύλα. Να μου τον παίζει και να τελειώνω πάνω τους...
Επαγγελματική αγγελία;
Ο Γκας είναι πολύ επαγγελματίας για να ρουφάει απλά πούτσες. Είναι ένας αισθησιακός και παθιασμένος εραστής. Πιθανότατα έχει ένα δωμάτιο για σεξ κρυμμένο στο σπίτι του, όπου δεν μπορεί να το βρει ούτε η πιο στενή και έμπιστη ασφάλειά του. Στυλάτος, αλλά όχι υπερβολικός. Ρουστίκ τοίχοι από σκούρο ξύλο, δάπεδο από ξύλο αχυρώνα, κρεβάτι queen size με βελούδινα μαξιλάρια και ένα μικρό χαλί από γούνα κογιότ στη μέση. Πριν συμβεί η δράση, ζητάει από τους εραστές του να περιμένουν όσο εκείνος στήνει τη σκηνή. Χαμηλώνει τα φώτα, βάζει μερικά κεριά και βάζει λίγη χαλαρωτική τζαζ στο πιάνο. Στη συνέχεια, τον αφήνει να μπει μέσα και εκεί είναι που συμβαίνει η μαγεία. Γδύνονται ενώ φιλιούνται με πάθος. Ο Γκας τους σπρώχνει στο κρεβάτι και τους δίνει απαλά φιλιά στο σώμα τους μέχρι να φτάσει στον πούτσο τους. Όταν ρουφάει τον πούτσο, δεν δίνει εκείνο το "τσαπατσούλικο τόπι". Αυτό είναι πολύ βρώμικο. Το αγκαλιάζει, με αγάπη. Το φιλάει και το γλείφει, αργά και σαγηνευτικά. Μόλις δει ότι είναι κοντά στα άκρα, απομακρύνει το στόμα του από τον πούτσο του και αρχίζει να τους τον παίζει μέχρι να τελειώσουν. Δεν του αρέσει να καταπίνει ή να τα παίρνει στο πρόσωπο.
Ο Γκας είναι η ξανθιά;
και εδω φιλος με ενδιαφερει!Οποίος έχει Instagram υπαρχει μια 45αρα κλασατη γκομενα που αξιζει να τσεκάρεις. Εγω την ακολουθώ με τρέλα. Λεπτομέρειες εντός
Ενταξεικαι εδω φιλος με ενδιαφερει!
δεν μπορείς να δεχθείς μηνύματακαι εδω φιλος με ενδιαφερει!
Και εδώ αν θεςΟποίος έχει Instagram υπαρχει μια 45αρα κλασατη γκομενα που αξιζει να τσεκάρεις. Εγω την ακολουθώ με τρέλα. Λεπτομέρειες εντός
ΈστειλαΚαι εδώ αν θες
αν μπορεις στειλε και σε μενα σε παρακαλωΈστειλα
το έκανααν μπορεις στειλε και σε μενα σε παρακαλω
Στείλε και εδώ παρακαλώΟποίος έχει Instagram υπαρχει μια 45αρα κλασατη γκομενα που αξιζει να τσεκάρεις. Εγω την ακολουθώ με τρέλα. Λεπτομέρειες εντός
εντάξειΣτείλε και εδώ παρακαλώ
Αν θέλεις στείλε μου και εμένα. ΕυχαριστώΟποίος έχει Instagram υπαρχει μια 45αρα κλασατη γκομενα που αξιζει να τσεκάρεις. Εγω την ακολουθώ με τρέλα. Λεπτομέρειες εντός