giorgos5544
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2025
- Like
- 7.686
- Πόντοι
- 1.046
μπα... ας ειναι καλα οι πλαστικοι...Θάνατος η καργιολα. Τέτοια μουνια βγάζει ο Εύοσμος.
μπα... ας ειναι καλα οι πλαστικοι...Θάνατος η καργιολα. Τέτοια μουνια βγάζει ο Εύοσμος.
Πράγματι, τα πρώτα χρόνια των social media ήταν χύμα, με πολύ τρέλα για followers και τέτοια.Πριν βγει of και τικ τοκ, μόλις εμφανίστηκε το Instagram messenger το γυμνό που κυκλοφόρησε, δεν το φαντάζεστε. Είχα τέτοια σελίδα και μιλούσα με άλλους που είχαν επίσης. Πολύ πράγμα... Να σ λέει η άλλη "τι με πέρασες για να σου στείλω γυμνή φωτογραφία; Έχω σχέση"... Και την άλλη μέρα να σου στέλνει από μόνη της γυμνή φωτογραφία.... Χαμός γινόταν για να πιάσουν followers . Πολλές από τις σημερινές που είναι περσόνες και στην τηλεόραση ακόμα, είχα βγάλει πολύ πράγμα τότε. Βέβαια μόλις έγιναν γνωστές, έκαναν untag από τις φωτογραφίες για να μη φαίνονται στο προφίλ τους
Δυστυχώς μόνο όνομα ξέρω για να δωσωΟνοματάκι??Τιμούλα???Διεύθυνση????
Ούτε να τις χέσωΕγω, παντως θελεω μια απο αυτες , που ταξειδευουν καθε Παρασκευη στο Ντουμπαι
Αρκει φιλε μου..σ ευχαριστω!!!Δυστυχώς μόνο όνομα ξέρω για να δωσω![]()
![]()
![]()
Καβλα Ρίζου
πρεπει πρωτα να την δω σε γαμησι και μετα θα σου πωΚαβλα Ρίζου
Δεν πρόκειται να βάλει γυμνά όσο σκάνε λεφτά.....πρεπει πρωτα να την δω σε γαμησι και μετα θα σου πω![]()
σωστα τα λες. λογικα πρεπει να πεσανε καπως οι συνδρομες και αρχισε να βγαζει πιο προστυχο υλικο. μακαρι να την δουμε σε εντελως γυμνο αλλα κυριως σε γαμησιαΔεν πρόκειται να βάλει γυμνά όσο σκάνε λεφτά.....
Εδώ σκάνε λεφτά για να βλέπουν μόνο τις πατούσες της....εσύ θες και γαμησια χαχαχαχασωστα τα λες. λογικα πρεπει να πεσανε καπως οι συνδρομες και αρχισε να βγαζει πιο προστυχο υλικο. μακαρι να την δουμε σε εντελως γυμνο αλλα κυριως σε γαμησια